World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
fúúú WR, fúúúú de gáz XD
voivod32
Hát... van KV-4-em, és sajnos azt kell mondjam, nem pattog annyira. Sidescrape-ben, meg az orra beforgatva, még oké, de van egy iszonyatos gyenge pontja: A KURVA NAGY TORONY! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A-m van, az pattogós azért... de ott az orosz KV-4 azon a szinten, az meg epic.. semmi nem pattog úgy mint az a szar 😊
voivod32
Azért egy VK4502A-B-vel csúnya pattintós dolgokat lehet mûvelni...

voivod32
Persze, ez így van! Én sem úgy értettem, hogy 50 méterrõl egy vs egyben lövöm ki õket, mert azonnal kifingatnak. De, ha kellõ távolságból fel vannak spotolva egy bokor mögül simán ki lehet nyírni õket. Még azt szeretem benne, hogy a legtöbben alábecsülik, mert kicsiket 'harap'. Mire rájönnek, hogy viszi õket, mint a vajat, már többnyire késõ, hacsak egybõl telibe nem kapnak. (A Su152-esek. ) A KV-1 játékosok 90 százaléka meg vérpiros, legtöbbször trollágyúval lõdöznek, ami iszonyat pontatlan, ezért , amikor iljedtükben rámdurrantanak, elég sokszor mellémegy ,ezért igazi csemegék, mert azt hiszik, õket nem lehet kilõni. Fõleg nem egy ilyen porbafingóval. Pedig igen! 😄

Roger6
Nem tudom, amikor én nyomtam troll ágyúval meg Su-val, hullottak egy lövésre a Tier6-osok meg a kisebbek is. Amúgy is bármilyen TD közelébe kerülsz meddel vagy light-al, meg tudod szívatni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
"Azóta 1x dobott ki csata végén spam_protection néven (???)."

Az nem mod hiba. Azért csinálja mert meghaltál, épp jött volna ki az eredményhirdetés és pont akkor léptél ki. Velem is megcsinálta már egyszer. 1v1-ben voltam, kilõttek, úgy bepipultam hogy nem vártam meg az összegzést. Kiléptem, közben meg bedobta volna az eredményt. Ez a spam protection.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

hiányzott a game 😊 szeretem magát a játékot, nem a game szar, hanem a sok balfasz teszi szarrá :/
de ezt leszámítva ott rohad egy csomó tankom a garázsban, ha már kiszenvedtem õket akkor ne porosodjon az acc...
meg már az agyam se bassza fel a game mint anno 😊

voivod:
megint találkoztam egy su-152-vel szembõl.... 2-õt lõttem rá, találd ki mi volt 😊 (mindkettõ 0 dmg)
aztán egy kv-1s oldalába lõttem 0 dmg-s criticalt majd egy másikra szembõl egy lepattanót...
csíterek ezek az orosz tankok!!! IS-3 is úgy nyeli a 0 dmg-ket mint kacsa a nokedlit... csináld már meg ugyanezt KT-vel!
voivod32
SU152 kedvenc csemegém a Tier5-ös Type T34-el! Ja, meg a KV-1-es! Úgy viszi a homlokpáncélt,mint a vajat! ",5 mp-nként 52. Mire becéloz kap 4-et, odébbállok, 20mp múlva az oldalában vagyok és vége mint a botnak! 😄
Tegyél egy próbát!

Master91
3.

Engem is kidobált, végül hanyagoltam az XVM-et, újra össze dobtam a modjaimat XVM nélkül, kukáztam magamnak damage számlálót + térképet.

Azóta 1x dobott ki csata végén spam_protection néven (???).
Szerintem pont a 60 millis spaced armort találta el a VK testének hátulján-tetején-oldalán 😊 Bad luck 😊
Hogyhogy visszatértél am? 😛
én t5-tõl kezdtem a kínait, idáig 1 tank volt amire azt mondom átlagos vagy átlag alatti az a 59-16. Egyébként mindegyik remek 😄 9-es 10-es heavym még nincs, de azokról is csak jót hallottam.

Nekem mondjuk nagyon fekszik a kínai stílus...
nincs... hulladék szarok 😊
orosznál nincs jobb.. most is indien panzer-t tolom
SU-152õt lõttem szembõl... elsõ 6 lövés nem sebezte
2-t a gun spaced armorja nyelt be, 2õt a talp, 2 meg megpattant az elején...
oroszon kívül melyik nemzet tud ilyet? 😄 semelyik
Wz-132 Tank ász (JT Blow Up xd 😛 )

Mentem egy tankászt a félig stock Wz-132-vel. Az elején kicsit passzív voltam mivel kicsi a map és nem volt szükség spotra. Nem is az a lényeg, hanem, hogy ammoracket lõttem a JT-nek majdnem full hpról. Na ilyen pillanatokért érdemes játszani. 😄
popey8
Asszem most nem értelek😊 Kipróbáltam én is az application.swf törlését és amíg törölve volt addig nem vágott ki 1x sem (mondjuk ez csak pár csata), de visszaraktam, mert úgy nem mûködik az xvm több funkciója, ami nekem hiányzott. Csata után lépked ki, szal ráérek visszalépni😊 Csak az volt probléma, h visszalépéskor nem mutatja a csata végeredményét, de ezt is megoldottam egy active dossier uploder nevû progival.

Neked mûködnek a szóban forgó xvm beállítások az application.swf fájl nélkül? Vagy miért írtad, h átküldöd res_mods mappát?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Foxy! Nincs kínai tankod?!!!! Pedig nagyon csípnéd õket!

Na ezt is megéltem 😄
WR-t ne nézzétek, sokat buktam mióta visszatértem :/
JeffDunham
10 Gigás net... azért még Neo is beny@lna tövig... <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Most nem leszek gép elõtt, de ha dobsz privátba egy mailcímet átküldöm neked a res_mods mappámat miután visszajöttem.
matyashun
agybajos, nincs baja csak a játéknak van..... de tudod mit , majd letöltöm ha lesz idõm de akkor is trágya megoldása van a wargamingnak... ha meg lenne a steel beats pro-m lesznm az egész wot -ot, lényegében csak az emberek miatt jövök fel, tagok miatt. Ki van ez találva.

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Count Adyn
10 Mbit-re gondoltál?😄 Vagy megfurtál egy optikai gerincvezetéket?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

okosszöszi26
azt most vajon mi lelte ezt a játékot, hogy az artim összes lövedéke a pöttyös körön jócskán kívül csapódik be össze-vissza mindenfelé? <#szomoru1>
picit idegesítõ, mikor hosszú másodpercekig várok, hogy beszûküljön a gyûrû, lövök, erre kukutyinban becsapódik.

|Származási hely: Degec|

Sunsetjoy
Most izé, a motorhangokat nem halkítja le a játék options menüjében az audio fül alatti vehicle csúszka?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

popey8
Ez így jó is lenne, csak nekem nagyon hiányoznak a nem mûködõ xvm beállítások😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ülj le fiam, egyes.
És de, XP-re is termett a játék, ruszkik kb 50%-a XP-vel tolja.<#nezze>
Amíg ilyen szarságokon kiakadsz, jobb ha nem is játszol vele. Igen vannak benne bugok meg zavaró dolgok, amik hátráltatják az elõrehaladást, de tudod mit? A többi játékost is ugyanúgy hátráltatja és zavarja. Ja, és hogy a géped kikapcsol... valami nem stimmel a _gépeddel_.
matyashun
10 gigás a netem, ez a játék egyszerûen hihetetlen sza* lett. Letöltéskor ami sok esetben 10 rát vesz el , nem enged eközben semmi más internetes hozzáféréshez engedni... lefoglal mindent eközben még a gép is kikapcsol, lehet hanyagolom egy darabig ezt a fo*t. Jobb nem is költeni erre,még jó hogy leálltam .Hiába nem xp-re termett játék. Win 7 után kipróbálom majd de már soha nem lesz a régi. Steel Beats GOLD , PRO , na az szimulátor, de jó lenne a pro változatot valahogy megszerezni...

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Így kell elérni:

Az elõbb félreírtam, mert nem az elsõ, hanem a második van megoldva, a motorzajok még mindig hangosak <#hehe>
Én egy kicsit másképpen találtam meg, a láthatósága alapból le volt szedve 20-ra, átírtam 70-re és úgy is jó. Egyébként még nem találkoztam ezzel a "hibával" így, pedig minden verzióban használtam már.

@Thoryne: Kösz oda is, ha popey8 megoldása nem jön össze, akkor malmozok addig, amíg kijön a peccs <#nevetes1>

Ejha, ez nagyon konkrét.

Szóval át kell írni az Application.swf file nevet másra, és nem lép ki. Az elérési útvonalat nem tudom beírni mert ahogy az elõzõ hsz-bõl is látszik nem engedi az sg fórum (vagy Ser😎.
popey8
Én már ezt ha álmomból felkeltenek akkor is tudom😄 Minden pecs után, a legfrissebb mod verzióban alapértelmezett a line és mindig át kell írnom.

Én átírtam res_mods.8.9guiflash mappában az Application. swf file nevét és tökéletesen mûködik, nem lép ki.
És tényleg ott a drawbox beállítása... erõsebb szemüveget kéne vennem.
legények nekem sincsenek (3. skillig kipörgettem õket, majd bevágtam vk4502a-ba), szval lehet majd gw tiger legénységébõl pakolok bele, azzal úgy se játszok 😄
1. Solved.
2. Átnézem a fájlokat, nem találtam bennük erre vonatkozó sort. (XVM-es mapban lehet)
3. Szerintem nem az XVM dobál ki, nekem még a 8.9 megjelenése napján kiadott xvm verzió van, és egyszer sem dobott ki. WG-sek írták, hogy lesz rá valami patch, tehát elvileg a game a szar. (Bár mindenki mindenfélét mond már...)
4. Na ebben nem tudok segíteni <#szomoru1>
popey8
2: Mmap.xml fájlban írd át ebben a sorban a line-t mask-ra - <drawboxstyle>mask</drawboxstyle>

3: Igen másokat is kidobál. A legfrissebb nigtly xvm-mel szintén. Azt hallottam, h modok nélkül is. Újabb bug. Reméljük köv pecsben javítják. Van egy megoldás talán mûködik, de nem biztos. Flash mappából töröld ki az application.swf fájlt. Többen mondták, h így nem dobál ki, de mivel vszeg kliens bug lehet ki fog, csak nem olyan sûrûn. Ja és így nem fog mûködni az xvm hangár és töltõ képernyõ "része".

4: Nem vagyok médium, se gondolatolvasó<#nevetes1>

voivod32
Helló mindenki! Tudom, hogy már ezerszer kérdeztem, de nem tudja valaki, hogy az XVM jelenlegi verziója milyen idõközönként frissíti az adatait? Mert nekem úgy tûnik, hogy soha.

Pales27
Ha eddig a kedvenced volt, most imádni fogod 😊
Én is vissza akarom venni, csak nincs hozzá jó legénységem

Maradjunk annyiban, hogy nem véletlen 300 Ft a könyveinek ára a SPAR-ban a kassza mellett...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Az elsõ megoldva, viszont már majd' minden csata után kidobál. Iszonyat ez így.

Pár mod-okkal kapcsoltaos kérdés:

1. Gnomefather-féle motorhangokat lehet valahogyan halkítani? Jó lenne, csak eléggé elnyom minden más hangot a motorzaj.

2. Locastan HD minimap mod-ban a látótáv jelzõ piros négyzet elég vékony, alig lehet látni. Miképpen lehetne láthatóbbá tenni?

3. Az XVM másokat is kidobál, vagy valamelyik moddal akad össze?(ezt egyébként nem hiszem, mert az elsõ verziós xvm is kidobált, és akkor még semmi más nem volt rajta)

4. Ezt elfelejtettem, de volt még valami.

Elõre is kösz <#eljen>

Tudom, hogy az a mûvészneve. De egyik alteregója alatt se volt hozzá szerencsém.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

sztem f2f most bármelyik t7-t megesz a rofjával és hp-jével 😊
eddig is no1.-nek tartottam, buffolt állapotában nem játszottam sajnos vele (elõtte adtam el :S) de lehet vissza fogom venni, mert kedvenc tankom volt 😄
Kurt Rieder annyira hiteles mint, a nagy magyar mester Földi Pál.
De valami forrást csak használ.

Kurt Rieder nem történelmileg hiteles, hanem szórakoztató fantasy könyveket irt. Aki egy kicsit is konyít a történelemhez az tudja.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ez a könyv próbál keresztbe hivatkozni?

"most" erõsítették a Tigrist... sztem már nem átlagtank, hanem kifejezetten veszélyes!
Régen simán leálltam vele harcolni szembõl 1v1-ben,,, most inkább kerülöm mert a HP-ja is sok és tölt mint a vadbarom
Pales27
A tigrist 8.8ban buffolták, próbáltam teszten és tényleg jó lett. Gyorsan tölt, gyorsan céloz, jó köröket mentem vele. T29 után sztem a 2. legjobb heavy jelenleg T7ben.

Ezért sírnak:

Nincs azzal a tankkal semmi gond, abban a tierben nem rossz, de tény, semmi extrája sincs amitõl kiemelkedne a többi tank közül. Ez a "probléma", túl jól be van T7be balancolva és csak egy átlagtank, semmimás.