World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicker Max Radley
Eagle: Teszten néztem F155öt, ha már közel jársz érdemes befejezni és megvenni. Jelenleg az egyik legerõsebb tank a játékban, de gondolom ezt nem kell mondani. Csata elején kb csak azt szoktam megnézni, hogy melyik oldalon hány foch van, a többi lényegtelen. 😄
Bár most a WTE100 jó kezekben több kárt okoz, szóval már arra is kell figyelni. De azért a foch mégiscsak foch, amin a weakspot is csak 50%ban bizonyul weakspotnak. WTE100nak legalább célozni kell a weakspotokat, szóval ahhoz kicsit jobban kell érteni. 300 pennel meg lebontasz szinte bármit, 20%al több helyen viszed át a dolgokat.. 😄
Szerintem sokat dob a páncélja a táras mókán, WTE100 rosszkor fogy ki onnantól vége, nem hiszem, hogy sokan fognak pattogni róla.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a bizonyos foglalás Erlenberg encounteren volt. De Red Shire encounteren is szoktak horror dolgok történni tiertõl függetlenül 😄
A mai nap meg eddig egész jól alakul az elsõ csatát leszámítva. Ezt pl épp az elõbb futottam:
IS-2
A másik talán a Prokhorovka encounter, de ott sokkal ritkábban.
Tegnap kitöröltem az XVM fájljai közül az application.swf-t végre és megszûnt a folyamatos kilépkedés...már kezdett idegesíteni. Akinek ez a problémája, az törölje ki, annyit csinál csak, hogy a betöltõképernyõnél nem írja majd ki a statokat, de a játékban a TAB lenyomásakor megjelenik.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
A Nashorn-al nem tudok támadni egyáltalán, szóval a leghátsó bokorban kempelek általában, lövöm amit spottolnak, engem úgy se látnak meg. Kicsit unalmas is, de nah...ezzel így lehet játszani csak, 20mm páncél van rajta. Néha passzív scoutolok is, pl. Malinovkán nagyon jó, ott még lõhetek is rájuk, mert akkora távolságok vannak.
Az FV meg...hát igen nehéz vele csatát veszteni, csak kiválasztok egyet az erõsebb ellenséges tankok közül, aztán elporlasztom az ionágyúval 😄
Volt már vele 7k sebzéses vereségem is, de végig fülig ért a szám, mert 5 lövésbõl sebeztem annyit 😄 Nem tudom hogy a Foch 155 élvezetesebb-e, de ha ezzel egy szinten van, akkor befejezem a Foch grindet is.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Maguk a vereségek még nem is izgatnának nagyon, de amikor olyan gyorsan hullanak a jóképességûek, hogy még sebezni sincs idõ, na akkor kezdõdik a probléma.
De a napra a koronát mégis egy "gyõztes" kör tette fel:
T10 mezõnyben 3:2-nél befoglaltak --> 700 xp-s 3x kör
És ezért erõltetik el magukat t10-be 45-47% wr-ekkel, nulla játéktudással, hogy ezt csinálják top tankokkal, a végén meg megy a gg-zés, mert milyen jó is már ez..
Victory ratio: 76.47%
Battles: 17
Efficiencyold: 1859.06
Efficiencyv2: 1919.57
WN6: 2376.16
Szeretném a segítségeteket kérni. Az elõbb néztem egy Replay-t, és nagyon megtetszett benne az, hogy az ellenséges tankoknál, amennyiben modulsérülést okozott a lövés, vagy esetleg kigyulladt a tank, a célzó alatt kis ikonok jelezték ezt. Így azonnal látható volt, hogy milyen sérüléseket okozott a lövés. Kerestem sokat de nem találtam, hátha valaki használja.
Köszönöm szépen.
hihetetlen ez a game, képtelenség megtartani a WR-t...
napról napra csökken szépen lefele, a WN meg effi meg nõl
http://wotreplays.ru/site/index/version/25/tank/695/nation/4/
A Type 59-et nem véletlen vették ki végleg, kicsit durva az a jármû annak a tiernek, feljebb viszont kuka. Az sem mindegy ki használja, szóval annyira nem hat meg. Eleinte utáltam, amikor felkerültem a szintjére, de ez már jócskán változott.
Jó tank, de gyökerek használják 90%-ban.
Mindegy lehet ez csak az én agymenésem de szerintem simán lehetséges egy csomó tanknál nem csak amiket most fentebb írtam.
Ez blogon volt!
Taken from Yuri Pasholok's (WG historical consultant and tank researcher) blog.
"There has always been some complaining of "compromises" related to historical accuracy of German vehicles. Surprisingly, real German WWII research and engineering exceeds the boldest expectations.
For instance, Krupp's archives have the following inventory:
2959 15 cm K, Entwurfe, Berechnungen enthalt:
15 cm K L/40 fur
15 cm KWK in Tiger II
7,5 cm KWK und 15 cm KWK L/38 fur Pzkpfw "Maus"
15 cm K L/38Patronen fur Pzkpfw "Maus"
And that's not all, however we are excited already."
Most már értitek miért lettem szerelmes Object 705 be? <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem aki azt mondja, hogy a kínai tankok szarok, az nem tudja mit beszél. Magyarul soha nem is játszott velük. Nem vagyok kíncsó szakértõ, mert a 113-ra még nincs pénzem(de a következõ T10-esem lesz), a med ágon meg a T8-nál tartok. De a 110-en kívül még egyikben sem kellett csalódnom(110-nél is csak az ágyú volt egy kicsit gagyi, amúgy rendben volt nagyon a jármû).
Amúgy a lényegen nem változtat, jó tanknak tartom a Type-ot(mint ahogy az eddigi összes tankot a heavy ág felé T9-ig), de T8-ban szopó.
Dedebár.
Ez nem teljesen így van, mert nem szeretem ezt a mondást a való életben. Nem szokásom másra irigykedni, mert neki "jobban összejött". Mert neki nem jött jobban össze. Márpedig van olyan dolog pl. egy "irigyelendõ" dúsgazdag embernél, ami nekem sokkal jobban muzsikál. Õ dúsgazdag, én vérgazdag, én szegény vagyok, õ impotens. Azt hiszed csak filozofálok, de van ilyen <#hehe>#hehe> Kinek itt, kinek ott. De ez csak egy példa, sok ilyen van. Másmilyen téren is.
A játékra visszatérve, 400V mondta ezt: "Biztos hogy nem élvezed!"
Ez se igaz. Márpedig azért nem, mert élvezet úgy a végére érni egy nagyon rossz tanknak(vagy úgy fogalmazok: ami hozzám nem passzol), amikor úgy adom el, hogy megvan a következõ és a free-t egy ennél a fostalicskánál sokkal érdemesebb tanknak a moduljaira költöm el. Kb. ennyi.
Az is érdekes ám, hogy kinek mi jön be. Én pl. a franci kacsára egy darab free-t nem költöttem, viszont a játékosok 99%-a rühelli(nem azért nem költöttem rá, mert szarnak gondoltam, hanem mert elvoltam vele és kész). Én szerettem.
Az M3 Lee viszont szerintem is a legrosszabb vacak az egész létezõ játékuniverzumban, ami nem csak a tankos játékokat, hanem MINDENT körülölel. A Doom-tól a GTA 5-ig. Viszont kár bele ölni a free-t, egyszerûen annyira rossz kezekben van nálam, hogy sajnálom rá. Nem titkolt célom, hogy a Chaffee-t egyszer kifarmolom vele, de egyszerûen nem tartom érdemesnek rá, hogy free-t pazaroljak rá, akor egyetlen darabot is. Ha a statomra megy, akkor arra megy(már ment pár rá, úgyhogy hol érdekel), de ez nem most lesz.
Bocs a kisregényért, de most ehhez kedvem volt<#hehe>#hehe>
Map: Airfield
Date: 2013.11.09. 1:28:38
Jármû IS-7
Szerzett tapasztalat 4 827 (x3 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 112 052
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
6perces gyors kör...13/13 lövés talált és ment át sima lõszerrel...ilyen még nem volt ezzelaz ágyúval...XD
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Kezdem azt hinni,hogy ez a T-44 valójában egy T10 tank,T8-nak álcázva!
Na nem a harcértéke miatt,hanem azért mert kissebb tierû csatába nem kerülök vele soha!76 csatát mentem vele,nem tudom hogy volt-e közte 5 ami nem T10-be történt.
A tankba egyébként fullosan érezni a potenciált.Nem lenne ez rossz!Csakhát mausok meg E-100-ak meg IS-7-ek ellen baszhatom a potenciált..
Ez ennél a tanknál normális,vagy csak nekem jutott egy elátkozott példány?<#help>#help>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mintha a Tróját és a Armageddont úgy jellemeznéd, hogy ugyanaz a film, mert mind a kettõ végén meghal a fõhõs.
volt neki csoki, periszkóp és álcaháló.
és nem vették észre, az ellen superpersingje középen jött és még két tank de azt a két tankot kiszedték még középen, a persing elõrébb jutott kijött majdnem a hídhoz és nem vette észre.
Múltkor írtad, hogy a KH-ban a klánok viszonyai hasonlóak a CW-hez. Kifejtettem, miért nem. Erre ezt a személyed elleni támadásna vetted, elkezdtél személyeskedni.
How terrible.
Ha mindent a személyed elleni támadásnak veszel, ne lepõdj meg semmin, Marty McFly. Élõben kerülöm az ilyen ostoba embereket, mert nem vagyok olyan, aki megtartja magának a véleményét, ismerem már magam. Senkinek sem kell, hogy egy buta segg megkéselje, mert fáj neki, hogy a másiknak más a véleménye.
úgy látszik a kezdeti sok szopás után jóra fordult a sorsom...
Lucky medál, Sturer emil tank ász, T69 tank ász
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
itt az elsõ, hogy a csudába kapott ennyi xpt?
én 7100 dmgvel 6 killel 1700 xpt kaptam õ 7800 3 killre kapott majdnem dupla annyi xpt, hogy csinálta? ezt nem értem. minden lövésem talált, nála meg 6-7 mellé ment.
V: mert qrvara leterheli a szervereket, tokreteszi a turkmen gazdasagot, kulonben is SerB masnapos meg ha nem tetszik ne jatssz a jatekkal b+! 😊
Saor Alba