World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap szidtam, mint a bokrot, most brutális kört mentem vele. 1 lõszer maradt benne a végén. Nagyon izgalmas kör volt 😄

Dicker Max Radley
Ez oké, de én már láttam olyan fochot, aki az újratöltés alatt végig spottolva volt mégsem tudták sebezni, ezt nem csinálod meg FVvel 😄

Eagle: Teszten néztem F155öt, ha már közel jársz érdemes befejezni és megvenni. Jelenleg az egyik legerõsebb tank a játékban, de gondolom ezt nem kell mondani. Csata elején kb csak azt szoktam megnézni, hogy melyik oldalon hány foch van, a többi lényegtelen. 😄
Bár most a WTE100 jó kezekben több kárt okoz, szóval már arra is kell figyelni. De azért a foch mégiscsak foch, amin a weakspot is csak 50%ban bizonyul weakspotnak. WTE100nak legalább célozni kell a weakspotokat, szóval ahhoz kicsit jobban kell érteni. 300 pennel meg lebontasz szinte bármit, 20%al több helyen viszed át a dolgokat.. 😄
Szerintem sokat dob a páncélja a táras mókán, WTE100 rosszkor fogy ki onnantól vége, nem hiszem, hogy sokan fognak pattogni róla.
Maala
Amúgy a mostani Rhino eventért a goldot késõbb kapjuk meg?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Hát, a foch-al ebbõl a szempontból az a baj, hogy 3-ból lõsz, és ha teszem azt 2 pattan/mellé/0dmg, akkor utána 45mp-ig mérgelõdhetsz. FV-nél csak 24mp-ig. 😄 De komolyan, ez nagy hátrány.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Axon
Tegnapi nap nekem is érdekes volt. Jöttek a 15:1-es vereségek sorra. Ferdivel elindulok az egyik irányba és nem is néztem ki merre megy. Megérkezek az elképzelt helyre, szépen elhelyezkedek, hogy majd jön az ellen és én jól képen törlöm. Ez úgy 1,5 percig tartott. Ekkor felnézek és látom, hogy 0:9-re vezet az ellenfél. Kösz... ba..meg... Még egy perc és megjött a horda, sebezni sem tudtam (pislogni sem) és szitát csináltak belõlem.

Szerencsére én sem idegesítem már fel annyira magamat, mint régebben, meg az itteni "sírós" posztjaim számát is visszavettem, de néha csak kikívánkozik az emberbõl 😊
Ez a bizonyos foglalás Erlenberg encounteren volt. De Red Shire encounteren is szoktak horror dolgok történni tiertõl függetlenül 😄

A mai nap meg eddig egész jól alakul az elsõ csatát leszámítva. Ezt pl épp az elõbb futottam:
IS-2

Eagle16
Amúgy nagy tierben én szinte csak a Mountain Pass encounter-ön láttam foglalást, de azt hálistennek kivették. Felejtsék is el örökre, hülye ötlet volt.
A másik talán a Prokhorovka encounter, de ott sokkal ritkábban.

Tegnap kitöröltem az XVM fájljai közül az application.swf-t végre és megszûnt a folyamatos kilépkedés...már kezdett idegesíteni. Akinek ez a problémája, az törölje ki, annyit csinál csak, hogy a betöltõképernyõnél nem írja majd ki a statokat, de a játékban a TAB lenyomásakor megjelenik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

GaBenc
Na ma jó lesz. 4 könnyû tank van a csapatban és nekem kell spotolni a TD-vel.... Hát nem lesz egyszerû.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Eagle16
Én csak Nashorn-nal játszok most meg az FV TD-vel, tiszta stresszmentes így a játék 😊 A Tortoise grind után kellett már ez, azzal a tankkal többször is felidegesítettem magam, bár annyira nem, hogy az asztalt csapkodjam, annak már vége 😊

A Nashorn-al nem tudok támadni egyáltalán, szóval a leghátsó bokorban kempelek általában, lövöm amit spottolnak, engem úgy se látnak meg. Kicsit unalmas is, de nah...ezzel így lehet játszani csak, 20mm páncél van rajta. Néha passzív scoutolok is, pl. Malinovkán nagyon jó, ott még lõhetek is rájuk, mert akkora távolságok vannak.

Az FV meg...hát igen nehéz vele csatát veszteni, csak kiválasztok egyet az erõsebb ellenséges tankok közül, aztán elporlasztom az ionágyúval 😄
Volt már vele 7k sebzéses vereségem is, de végig fülig ért a szám, mert 5 lövésbõl sebeztem annyit 😄 Nem tudom hogy a Foch 155 élvezetesebb-e, de ha ezzel egy szinten van, akkor befejezem a Foch grindet is.

TOMSILENT
Nem is rossz elképzelések..nekem tetszenek 😊

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

hát úgy néz ki ma is nyerni fogsz helyettem mert 1 win-em van eddig <#pardon1>
Én is csak szívtam tegnap, de valami olyan ordenáré csapatokkal, hogy nem is tudom, mikor láttam ilyeneket utoljára... Még a hétvégére se fognám, mert múlt hétvégén még 5x szorzó is volt, mégis sokkal jobb volt a helyzet.
Maguk a vereségek még nem is izgatnának nagyon, de amikor olyan gyorsan hullanak a jóképességûek, hogy még sebezni sincs idõ, na akkor kezdõdik a probléma.

De a napra a koronát mégis egy "gyõztes" kör tette fel:
T10 mezõnyben 3:2-nél befoglaltak --> 700 xp-s 3x kör
És ezért erõltetik el magukat t10-be 45-47% wr-ekkel, nulla játéktudással, hogy ezt csinálják top tankokkal, a végén meg megy a gg-zés, mert milyen jó is már ez..

Eagle16
Én nyertem helyetted is 😊

Victory ratio: 76.47%
Battles: 17
Efficiencyold: 1859.06
Efficiencyv2: 1919.57
WN6: 2376.16

Eagle16
Ez a parancsnoknak az Eagle eye képessége.

Hali !

Szeretném a segítségeteket kérni. Az elõbb néztem egy Replay-t, és nagyon megtetszett benne az, hogy az ellenséges tankoknál, amennyiben modulsérülést okozott a lövés, vagy esetleg kigyulladt a tank, a célzó alatt kis ikonok jelezték ezt. Így azonnal látható volt, hogy milyen sérüléseket okozott a lövés. Kerestem sokat de nem találtam, hátha valaki használja.
Köszönöm szépen.
és naná, hogy eddig nem volt win-em csak lose ma is 😄
hihetetlen ez a game, képtelenség megtartani a WR-t...
napról napra csökken szépen lefele, a WN meg effi meg nõl
tegnapi napom.... 32 csata 34% WR 😊😊😊
Nézz meg róla pár replayt és lásd a szemeddel milyen.

http://wotreplays.ru/site/index/version/25/tank/695/nation/4/

T-34-3 vélemények? 😊 Type-hoz képest milyen? 😊

Amúgy igen, elég kis pufók, de jól mozog, mint az összes kíncsó társa.
A Type 59-et nem véletlen vették ki végleg, kicsit durva az a jármû annak a tiernek, feljebb viszont kuka. Az sem mindegy ki használja, szóval annyira nem hat meg. Eleinte utáltam, amikor felkerültem a szintjére, de ez már jócskán változott.
Jó tank, de gyökerek használják 90%-ban.

Nem akarok okoskodni de Serb témázik sokat a tankok testérõl hogy majd az is fejleszthetõ lesz meg homokzsákot meg fatörzsel lehet majd díszíteni ha megjön a HAVOK motor. Ez az Object 705 csak annyi lenne hogy kicserélik a tank testét meg raknak rá egy löveget azt hello. Ezzel hogy betesznek egy egy testet meg löveget mondjuk 80 000 - 120 000 xp t kipörgetsz a tankon és fejleszted, szerintem nem több. Gondoljátok tovább pl ott a Tiger és beteszik alá a Sturmtigert mert esetleg csak feltételezem nem találnak neki ágat vagy max egy két tankot. Kinyitsz egy testet és megkapod a Sturmtiger testét. Abba mi kell? Lehet mivel már a Tigert kifejlesztetted van rádiód motrod lánctalpad. Kell rá egy löveg azt ennyi. Vagy vegyük a Maust. Nemrég találtak rá új 15 cm es löveget többet is. Fejlesztesz neki egy testet aztán ott van a Jagdmaus.

Mindegy lehet ez csak az én agymenésem de szerintem simán lehetséges egy csomó tanknál nem csak amiket most fentebb írtam.

Ez blogon volt!

Taken from Yuri Pasholok's (WG historical consultant and tank researcher) blog.
"There has always been some complaining of "compromises" related to historical accuracy of German vehicles. Surprisingly, real German WWII research and engineering exceeds the boldest expectations.
For instance, Krupp's archives have the following inventory:
2959 15 cm K, Entwurfe, Berechnungen enthalt:
15 cm K L/40 fur
15 cm KWK in Tiger II
7,5 cm KWK und 15 cm KWK L/38 fur Pzkpfw "Maus"
15 cm K L/38Patronen fur Pzkpfw "Maus"
And that's not all, however we are excited already."

Most már értitek miért lettem szerelmes Object 705 be? <#vigyor1>

Amúgy a 34-2 tényleg olyan kicsi? Egyszer 59-16-al mentem el egy mellett, azthiszem majdnem olyan pici volt mint én 😄 Na meg ebbõl is látszik mi a leg "ópé-bb" prémium tank. Elméletileg a prémtankok valamiben gyengébbek tierbeli társukénál, de a type 59 még a testvér tankját is veri... de legalább a 34-2 is megkapta azt a gunt.
Es nem , nem hasonlitottam hozza. A te bekockult agyad nem birt magaval mert mrglatta a klanhaboru szot. Mindenaron el kellett sutnod hogy te ott mekkora kepzelt hos vagy es ezert szoltal be.
A srác most tudta meg, hogy a WTF E-100 op cucc...

Egyébként szánalmas, hogy tier 6 artyval 3k+ dmg kevés a gyõzelemhez tier 10-ben... Sosem lesz meg ezzel a sz*rral az ace. 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A T-34-1 nagyon zsír kis taliga. Ami utána jön T-34-2, egy kicsit féltem tõle, nem sok jót hallottam róla, de az is franyák(plusz itt is meggyõzött 1-2 ember, hogy jó tank lesz az, és az!). Én ár a T9-es kis WZ-t várom utána.
Szerintem aki azt mondja, hogy a kínai tankok szarok, az nem tudja mit beszél. Magyarul soha nem is játszott velük. Nem vagyok kíncsó szakértõ, mert a 113-ra még nincs pénzem(de a következõ T10-esem lesz), a med ágon meg a T8-nál tartok. De a 110-en kívül még egyikben sem kellett csalódnom(110-nél is csak az ágyú volt egy kicsit gagyi, amúgy rendben volt nagyon a jármû).

Ha az ember megtanullja hogy játszon fos pennel teljesen jól használlható. (kivétel ugye mikor nem) De a T34-1-et várom nagyon, Is 2 unlocked, tehát a löveggel nem lesz baj.

Type 58-al egyszerûen nem tehet T9-ek közé, hacsaknem egy haveroddal bemész egy olyan szakaszba, ahol neki T7, vagy efölötti tankja van 😊
Amúgy a lényegen nem változtat, jó tanknak tartom a Type-ot(mint ahogy az eddigi összes tankot a heavy ág felé T9-ig), de T8-ban szopó.

Ha a legjobb tank t9 a csapatban úgy értvexD De t8asokhoz simán berak.
Azért a T9 kicsit túlzás, nemdebár? <#hehe>
Dedebár.

8-9. Óra. Után. Ne. Játsz. Fospenes. Lowtier. t5-6 tankkal mert bebasz a nagyok közé mivel ilyenkor fõleg azzal tolják. Bekem spec ugyan ilyen élményeim voltak type 58-al t8-9 tankok ellen.
Kicsit szar így válaszolni, hogy lement 150 hsz, mivel közben el kellett mennem munkálkodni. Lehet nem is olvassátok el soha, de azért próba.
Ez nem teljesen így van, mert nem szeretem ezt a mondást a való életben. Nem szokásom másra irigykedni, mert neki "jobban összejött". Mert neki nem jött jobban össze. Márpedig van olyan dolog pl. egy "irigyelendõ" dúsgazdag embernél, ami nekem sokkal jobban muzsikál. Õ dúsgazdag, én vérgazdag, én szegény vagyok, õ impotens. Azt hiszed csak filozofálok, de van ilyen <#hehe> Kinek itt, kinek ott. De ez csak egy példa, sok ilyen van. Másmilyen téren is.
A játékra visszatérve, 400V mondta ezt: "Biztos hogy nem élvezed!"
Ez se igaz. Márpedig azért nem, mert élvezet úgy a végére érni egy nagyon rossz tanknak(vagy úgy fogalmazok: ami hozzám nem passzol), amikor úgy adom el, hogy megvan a következõ és a free-t egy ennél a fostalicskánál sokkal érdemesebb tanknak a moduljaira költöm el. Kb. ennyi.
Az is érdekes ám, hogy kinek mi jön be. Én pl. a franci kacsára egy darab free-t nem költöttem, viszont a játékosok 99%-a rühelli(nem azért nem költöttem rá, mert szarnak gondoltam, hanem mert elvoltam vele és kész). Én szerettem.
Az M3 Lee viszont szerintem is a legrosszabb vacak az egész létezõ játékuniverzumban, ami nem csak a tankos játékokat, hanem MINDENT körülölel. A Doom-tól a GTA 5-ig. Viszont kár bele ölni a free-t, egyszerûen annyira rossz kezekben van nálam, hogy sajnálom rá. Nem titkolt célom, hogy a Chaffee-t egyszer kifarmolom vele, de egyszerûen nem tartom érdemesnek rá, hogy free-t pazaroljak rá, akor egyetlen darabot is. Ha a statomra megy, akkor arra megy(már ment pár rá, úgyhogy hol érdekel), de ez nem most lesz.
Bocs a kisregényért, de most ehhez kedvem volt<#hehe>

Gyõzelem!
Map: Airfield
Date: 2013.11.09. 1:28:38
Jármû IS-7
Szerzett tapasztalat 4 827 (x3 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 112 052
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
6perces gyors kör...13/13 lövés talált és ment át sima lõszerrel...ilyen még nem volt ezzelaz ágyúval...XD
nincs..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

hmmm..
Kezdem azt hinni,hogy ez a T-44 valójában egy T10 tank,T8-nak álcázva!
Na nem a harcértéke miatt,hanem azért mert kissebb tierû csatába nem kerülök vele soha!76 csatát mentem vele,nem tudom hogy volt-e közte 5 ami nem T10-be történt.
A tankba egyébként fullosan érezni a potenciált.Nem lenne ez rossz!Csakhát mausok meg E-100-ak meg IS-7-ek ellen baszhatom a potenciált..
Ez ennél a tanknál normális,vagy csak nekem jutott egy elátkozott példány?<#help>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

hawken
Mi a tosz van ma WG-éknél?
Már vagy az ötödik ilyen leosztást adja :

bármire lõttem, csak pattogott 😄

T-34-3 a Type-hoz képest milyen prémium tank? Van olyan jó?

Nem. Mindegy leszarom. Legkozelebb majd elemzest irok minden poen utan.
Maala
Igen, egy sztorit mondtál el, hasonlítva azt, ami ott történt ahhoz, ami itt történt. Csakhogy a kettõnek teljesen más az okozata, csak a kimenetel hasonló. Ezért a két sztorit ugyanannak eladni...

Mintha a Tróját és a Armageddont úgy jellemeznéd, hogy ugyanaz a film, mert mind a kettõ végén meghal a fõhõs.

Menj egy kicsit még visszább az idõben. En egy sztorit mondtam el ami kapcsolatos volt a kh- val. A poen volt a lenyg , a valasz amit az ember adott a többi csak jelentéktelen kiegészítõ. Te viszont pont abba kotottel bele. Mintha azt mondanam hogy remélem fehér karácsonyunk lesz , te meg írnád hogy mi ez a rasszista kijelentés.
az elsõ tankot úgy szedte ki. sajna nem tudom megnézni hogy mennyit spootolt! komarin pályán bement a sziget mellett lévõ mocsárba oda a bokrokhoz. A hídtól 100mre kb. lenti zászlónál kezdtek.
volt neki csoki, periszkóp és álcaháló.
és nem vették észre, az ellen superpersingje középen jött és még két tank de azt a két tankot kiszedték még középen, a persing elõrébb jutott kijött majdnem a hídhoz és nem vette észre.
Maala
Beleállni, bekóstolni.

Múltkor írtad, hogy a KH-ban a klánok viszonyai hasonlóak a CW-hez. Kifejtettem, miért nem. Erre ezt a személyed elleni támadásna vetted, elkezdtél személyeskedni.

How terrible.

Ha mindent a személyed elleni támadásnak veszel, ne lepõdj meg semmin, Marty McFly. Élõben kerülöm az ilyen ostoba embereket, mert nem vagyok olyan, aki megtartja magának a véleményét, ismerem már magam. Senkinek sem kell, hogy egy buta segg megkéselje, mert fáj neki, hogy a másiknak más a véleménye.

Nekem de rég volt ilyen, hála égnek<#gonosz1><#nyes>
Valszleg elsõ vonalban volt, és magának spottolt. Bár hogy ezt hogy csinálta ezzel a TD-vel, azt nehezen tudom elképzelni. Vagy spot damage.
hahaha kocsog 😊))) <#violent><#kocsog>
úgy látszik a kezdeti sok szopás után jóra fordult a sorsom...
Lucky medál, Sturer emil tank ász, T69 tank ász
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

epic rhm-borsig wotreplays
itt az elsõ, hogy a csudába kapott ennyi xpt?

én 7100 dmgvel 6 killel 1700 xpt kaptam õ 7800 3 killre kapott majdnem dupla annyi xpt, hogy csinálta? ezt nem értem. minden lövésem talált, nála meg 6-7 mellé ment.

Aki az XVM esély% alapján eldönti mi lesz a meccs vége, az menthetetlen. Vedd le azt a modot, nem való az neked 😄

Hát nem tudom, én azért élvezem, hogy változatos a pályák arculata. Már abba is belefásulok, ha egymás után 3-4-szer kell havas pályán menni.
Solten
Mar latom is a kerdest a fejlesztoknek: ezt miert nem implementaljak?

V: mert qrvara leterheli a szervereket, tokreteszi a turkmen gazdasagot, kulonben is SerB masnapos meg ha nem tetszik ne jatssz a jatekkal b+! 😊

Saor Alba

Ha van egy normális csapatod, akikkel együtt tudsz dolgozni, van. Anélkül ne erõltesd.