World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Ja ezt meg a "Egyébkén azért van a fórum, hogy ha valaki már próbálta és van tapasztalata a kérdezõnek NE kelljen letölteni és telepíteni."

HAHÓÓÓÓ, KI PRÓBÁLTA ÉS VAN TAPASZTALATAAAA!
Sunsetjoy
Barkácsolás: jobb klikk, átnevezés vagy törlés. Na ez új.

Amúgy igen, a test2 is kidobál. Nem olyan gyakran, de elõfordul.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Ha ennyire idióta vagy hogy feljössz fórumra segítséget kérni, kb 5 perc alatt (!!!!) válaszoltak a MEGOLDÁSSAL, akkor az már csak egyéni buziság hogy MÉG MINDIG nem csináltad meg a MEGOLDÁST, lovagolsz azon hogy képtelen vagy törölni / kipróbálni valamit.

Persze hogy beugatok, rühellem az idiótákat sry

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ott volt a válasz a HSZ-ban, amit elsõnek linkelt, nem? Azt mondod, hogy nincs idõd, mégis már a 3. HSZ-t írod feleslegesen, ahelyett, hogy kitörölnél egy egyszerû fájlt és megnéznéd neked is mûködik-e úgy? <#wilting>
Ha nem tudsz normális hangnemben válaszolni ne koptasd a billentyûzetet komám lágy szíves.

Lehet, hogy csak nekem tûnik úgy, hogy te valamiért minden nap beugatsz vagy összeveszel valakivel..

Értem én, hogy ettõl érzed magad valakinek, de engem kímélj meg.

Köszönöm.

Egyébkén azért van a fórum, hogy ha valaki már próbálta és van tapasztalata a kérdezõnek NE kelljen letölteni és telepíteni. És nem azért, hogy a te és a néhány hozzád hasonló "fórumozó" az arrogáns nagypofájú kommentjeire ugassak vissza. Se kedvem, se idõm.

Master91
Komolyan erre se vagy képes hogy letöltsd és ki próbáld ????????

OTT A KIBASZOTT VÁLASZ

amúgy
GabeE3e
Teszt a lelke mindennek, próbáld ki,"kopipászte".

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Így igaz.

Tehát a test2 stabilabb mint az test1?

GabeE3e
Jogos, nem vagy te NASA mérnök,hogy kitörölj egy swf-fájlt.<#confused><#crazya><#awink>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

kösz de nem barkácsolni akarok.

test2 verzió is kidobál?

Antimat
Mik ezek a missionok?

cyka blyat

Master91
Én, 5 WOT csata után ma...

Antimat
Szerintem a 7.5/5.5cm Waffe 0725 k b. ugyanazt tudja, mint a Könisch.

cyka blyat

pointer4
😄DDD
Solten
M18 Hellcat teszt 😊 (autotesztelo oldaltol)

A Buick epitette!? Wow.

Saor Alba

JeffDunham
Úúúúú bazze. Úgy olvastam elsõre hogy Señor Heff. Majdnem elküldtelek a pi...-ba. <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Ha van már stabil xvm kérek szépen egy linket!

Köszi!

Master91
Sunsetjoy
Alt+F4??? Miket képzelsz te a szóbanforgó egyedekrõl? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Igen, már én is csináltam "suicide attackot" egy felderítõ ellen, mert mindenki lapított, az ellenséges artyk, meg sorban nyírtak ki minket. Úgyhogy hõsies rohamra indultam szélvészgyors KV-4-emmel, és ....kilõtt az arty, mielõtt rálõhettem volna a spotterre. Na ekkor nyomtam egy Alt+F4-et ,és indultam a kocsmába! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hali!
A VK36.01H-n milyen ágyút használtok (már aki használja) az elvett Koenish helyett, és érdemes-e a nehezebb nagyobb tornyot felrakni?
voivod32
Azért ilyen csapatokat! Egy t6-os csatában tényleg egy Matildának kell a legtöbbet sebeznie?

Na látom egyre gondolltunk.<#vigyor>
Már csak egyet nem értek. Mibõl gondolja a 120 effes hogy jó játékos aki kilõ? XVM-et nem hiszem hogy raknak fel. Megmondom mit látott: "low hp-ja van a kölöknek! Lesz egy killem!" Hogy ezt hogy éri el az más tészta...
120 effes játékos fel sem fogja az eff koncepcióját. Látott egy pirosat és meg akarta ölni, nem kell belõle mártírt csinálni. 😄
Van olyan helyzet, amikor egy spotter miatt sakkban van tartva a csapat és valakit fel kell áldozni, hogy megölje, de kétlem, hogy itt errõl volt szó.
pointer4
ALT+F4, WOT uninstall, dupllaklikk a cod/nfs/bf játékokon, és mindjárt sokkal fejlõdött a wot közössége 😄

Jó, tudom, álmodozzak csak.
voivod32
Ebben viszont,(emberileg) teljesen igazad van!<#eljen>

voivod32
Pardon! Az elõbb elnéztem, két Hellcat volt, azért olyan sokat nem sebzett, mint ahogy az elõbb néztem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden lehetõséget megragadsz. Jelen esetben ugye zuhanásról beszélhetünk. A cél szentesíti az eszközt. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Komolyan gondolj bele abba, hogy egy 120 effis játékos vagy, és egész egyszerûen nem vagy képes vagy nem is akarsz jobban teljesíteni. Lehetõséged adódik elpusztítani egy nálad sokszorta (jelen esetben talán 10x) jobb játékost. Mit teszel?

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Renton TD-zik???? OMG
Felváltva játszom a két FV215el és nekem is nehéz megszokni, hogy az egyik 1800at lõ, a másik 400at. 😄
voivod32
Nem egészen volt racionális, mivel a dombról õ is spotolt engem, valószínûleg nem lettem volna hosszú életû, mivel arty is volt. Egyszerûen csak mohó volt!

Eagle16
Szép csata!

Veqtor: nem vagyok közel éppenséggel, még kb. 200k xp kell hozzá. De a Foch-t nagyon élvezem. Csak éppen az FV után nincs kedven visszamenni 400-as alfa sebzésre 😄

Végül mégis csak tovább mentem az új német TD ágon is, de nem sietek vele, nem fekszik ez a játékstílus, úgyhogy csak szép lassan haladok a Sturer Emil felé.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pointer4
Te mégse tennéd meg a random csapatodért senior Seff 😛
És én sem 😛
Gyakorlatilag jól döntött mivel te adtad a spotot a többieknek....
Így megvakultak egy idõre!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Most kifejezetten a F155rõl beszéltünk. Nem volt rossz szavam a WTE100ról, azt is javasoltam neki nemrég, hogy folytassa az ágat és csinálja meg, csak az összehasonlításként hoztam fel, hogy miben jobb a foch. 😄

Nekem mindkettõ tetszik, folyamatosan az van elõttem, hogy (ha a lepattanókat nem nézzük egyiknél sem) fochal ki tudsz végezni 1 tankot fullról vagy 3 tankot ~850 hpról (3 scoutot pl vagy akár 3 10es low hps tankot), WTE100al meg bármit meg tudsz ölni egy tárból, vagy akár 6 db 600 hps tankot. Nekem mindkettõ tetszik, és egyszer talán lesz helyem és idõm (és kedvem) megcsinálni õket.
Valszeg örömében még ki is csapta😄 Mert õ legalább hõsiessen kilõtt téged;D
Ha objektíven vizsgáljuk a megmozdulást, akkor szerintem racionálisan cselekedett. Szerintem ez a lehetõ legjobb döntés, amit egy játékos megtehet a csapatáért, szóval respect a tagnak.

hétvége....

weekend...

wochenende...

voivod32
Már írta itt valaki, de én újra megjegyzem.
A hülye játékos a legveszélyesebb.
Karélián voltam VK3001D-vel encounter módban. A meccs elején átvágtam a mocsáron, és beálltam a magas domb alá. Balra -nekem háttal-haladt egy ellenséges KV. Hármat löttem bele , kigyulladt, felrobbant. Viszont felspotolt. Tõlem jobbra megjelent egy BDR-G1B és belém lõtt kétszer viszonoztam és beljebb-fedezékbe húzódtam.
Na és itt jön a lényeg. Fent a dombon, egy vérpiros-120-as-Hellcat, rájött, hogy itt a nagy lehetõség egy low HP-s fritzet kilõni, ezért lerohant a sziklán, és mellém zuhant. Egyet belelõttem, aztán kilõtt. Mivel felspotoltam, a többiek 3 sec alatt rommá lõtték.
Írtam is neki,(magyar volt...) "Te ökör, maradtál volna ott fenn és akkor még mindketten játszhatnánk!" Válasz! De kilõttelek te NOOB!
Csata végi jelentésben megnéztem, 127-et sebzett. Annyi volt a maradék HP-m...

pointer4
Na igen, Eagle majd eldönti mit akar, viszont a JT ágyú APCR-el a legjobb sniper TDvé teszi ezt a tankot. Csak az amcsiknak van a top TDben apcr ammo, az viszont pontatlan. 😄 Közelharcra tuti nem lesz világbajnok. 😊
voivod32
Hah! Nem is tudtam, hogy van ilyen plecsni! 😄 Macskafélék! 😄

Nem írtam ilyet szerintem. A pen miatt írtam a célzást, hogy 20%al több helyen lövöd át a tankokat, ami néha sokat segít. (pl fochal átlövöd az e100/maus tornyát, ha nincs beforgatva, jt ágyúval max a tetején a weakspotot)

Jó kezekben jó tank, és mivel Eagle inkább aggresszíven játszik ezért neki szerintem pont ilyen td passzol, gyorsan lehet vele helyet változtatni, jó a frontja szóval nem kell vele folyamatosan bújkálni (persze, ha látják elsõdleges célpont, de az õ effjével XVM mellett szerintem mindegy milyen tankban ül, úgyis õt akarják megölni)
Aztán úgyis õ dönti el, hogy mit akar. 😄
voivod32

Valaki tudna nyilatkozni, hogy a VK3002D milyen tank? Mert az 1-es már egész jó kezd lenni. Nemsokára "kifejlõdik" a 2-es, és egy kicsit félek tõle!

pointer4
Mi ez, marcipán ? 😊
pointer4
Remélem azt a részt., hogy a foch155-el nem kell célozni, nem gondolod komolyan. Anyira fos, pontatlan, és pattogós az ágyúja, és szar a befogási szöge, hogy ha nem táras lenne, a legszarabb TDlenne az összes közül.
udvariasan elköszön, csatateret elhagy, másik tankba bepattan, játszik boldogan..