World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Wolverinre van értelme a 105-ös tarackot feldobni?
Nekem még csak most lesz meg a JT csõ a 9esre.
Állandóan nézem ezeket a narancssárga WTFE100 tulajokat, eddig amelyik a legtöbbet sebezte mellettem vagy ellenfélnél, az kb 2000 volt XD
'Waffenträger auf E 100' sucessfully purchased. Spent credits: 6 100 000.
Kezdõdhet a trollkodás 😛.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A "sanyi"kv a hatos a sima 5-ös szinten van jó kis pattogós....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
BattleTag: kabel15#2672
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A hónap végére meglesz plusz 8-9 milla kredited.
És extra tank sem kell hozzá. Mire a napi duplázásokat megcsinálom, általában meg is van.
Szerintetek TIER 5 ben az M4 jó választás pénz farmolás céljára?
Teljesen ki van fejlesztve a legénység is már a 2. képességét gyúrja.
Vagy jobb választás lenne egy páncélvadász?
Össze szeretnék szedni 1-2 millió-t hogy utána IS-3 al nyugodt szívvel gold ammozhassak.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A Veszett Horda(VH) tagfelvételt hirdet.
A klánt egy baráti társaság alapította, mely az elmúlt években folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az elsõ szárnypróbálgatások zajlanak a global mapos clanwarozás terén. Célunk a tagfelvétellel az aktív, ügyes játékosok gyarapítása.
Klánunkban a fiatalabb korosztály mellett a 30-as 40-es tapasztaltabb, érettebb korosztály is megtalálható.
Amire minden nap lehetõség nyílik: szakasz, század, 7on7
Valamint ha folytatódik a CW siker széria akkor CW.
Felvételi követelmények:
- minimum 1000 effi
- tier 8, 10 tankok
- betöltött 18. életév (Érett gondolkodásmód mellett fiatalabbak is jelentkezhetnek.)
- csapatmunkára hajlandóság
Mindenkit sok szeretettel várunk! <#puszi>#puszi>
Jelentkezés: ingame, valamint a: veszetthorda.tagfelvetel
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Csata: South Coast 2013.11.12. 14:32:33
Jármû: Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat: 2 649
Szerzett kredit: 85 728
Csatában elért Achievement: Testvériség
Replay
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Elõbb már meglett vele mastery is (5k+dmg, meg 3k spot dmg, agresszív play)
Skillek terén legények nem állnak rosszul (6th sense, repair, bia, camo) igaz camo az még csak 35-40%....de majd idõvel jobb is lesz😄
Remélem ráérzek, mert szörnyû nézni h bénázok vele, mikor sztem 3k dmg/battle tudnom kellene vele hozni 😊
Replaylink
Az Obj 416-ból jön majd a T9-es Obj 430 Variant II, abból pedig az Obj 430 (képek a legalján).
Nekem már 50k xp-m van az Obj 416on duplázgatásokkal. 😛
Persze a fentebb vázoltakból semmi sincs kõbe vésve, a változások jogát fenntartja a WG, de FTR-en eddig ezek az infók voltak.
Nekem az jött be, hogy elsõ pár percben campeltem, a spotolt enemyket szórtam, aztán amikor megfogyatkoztak / a keményebb ellenfelek(skillre) meghaltak/spotolódtak a bázison, az elszigetelt tankokat leabálni közelrõl (jellemzõen ezek már el szoktak bújni). A kialakuló campfest-ben meg a Foch legyõzhetetlen a camoja miatt. Ha láttál ESL-en orosz teamet T1 Cunninghammel spotolni, akkor vágod, miket lehet vele levágni. 😄
Ez persze akkor, ha a többség a másik oldalra ment, nekünk meg csak pár tankkal kell védeni, ilyenkor a ROF nagyon jól jött.
Ha meg az én oldalamra jött a team nagyja, akkor 2. vonalból utánuk menni, és lövöldözni õket, amíg el nem fogy az élõ pajzs. Mire elfogy, addigra már úgyis kevés enemy marad.
Ezekkel a taktikákkal volt, hogy egymás után 3x 2k xp felett kaptam vele. 😄
Elsõ skillem camo, 2. repair volt vele, parancsnoknak 6. érzék+camo.
Spotterek meg haldokolnak a játékban tehát arra nem építenék!
Nem rosz a T49 lehet vele ilyen mákos köröket csinálni!
Én személy szerint a cicust preferálom inkább.
Egy gondom volt még vele, a magas profil. Nagy célpont.
Azt kell mondjam, (már ha valakit érdekel), hogy a Wolverine jobb választás.
Pont annyival jobb az M1A2 az m1A1-nél, ami életet menthet + 300 méteres távolságnál.
És ellentétben a t49-el, igeni van páncélja. meglepõen erõs a tornya a lövegpajzsa (ami lényegében az egész elülsõ tornyot feltakarja 114 mm + 57 mm = 171 mm), ami 80 %-ban megfogja a kv 1 85 mm-es lövegét is, tehát vígan lehet tornyozni vele.
A front döntött része alatti terület ( a két láncfeszítõ közti rész) 114 mm-es, a döntött lemez effektív értéke kb 75 mm-es, ezért a nehézgépágyúval rendelkezõ tier 3-asok nem ártanak neki szembõl, és a tier 5-ös derp ágyúk sem ütik be, mint a t49-et. Így nem egylövéseznek. Jobb látótáv, masszívabb test, jobb ágyú. Na igen, lassabb.
De én megbocsájtok neki ezért, hisz õ nagy kedvencem ebben a játékban.
Remélem nem voltam kioktató túlságosan.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ilyenkor lehet kárpótlást keresni alacsony tierben:
OP cheater tank, nem tudom miért nem nerfelik. Van vele mindenféle epic medálom (Pool, RW, Halonen, Kolobanov-nem foglalással), és nagyon alkalmas, ha a napi killeket gyorsan össze akarja szedni az ember. Hátránya hogy a derpek/KV-1S egykövésez, illetve még a PzIc is sebzi.
2550 körül van vele az átlagsebzésem, 86 csata után.
Én rángatom össze-vissza, fõleg ha közel van az ellenfél, így nagyon meg lehet nehezíteni hogy pont a gyenge pontokat találják el.
Az Obj. 704-ben nekem is több volt az átlagsebzésem, de hát az egy láthatatlan TD 152mm-es ágyúval és troll páncélzattal...
Ha nincs még vele 50 csatád, akkor játssz még vele, szerintem legalább ennyi kell hogy kiismerd a tankot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Próbáltam agresszívabban játszani elején, ementálivá lõttek (az eddig varázslatosan jónak tûnõ páncélzat most röhejesen gyengének tûnik)
Akkor elkezdtem sniperkedni vele, de még mindig annyira pontatlannak érzem azt az ágyút, h vicc (t8-hoz viszonyítva azt hittem sokkal jobb lesz). Ez már kicsit jobban elõnyére vált, de még így se érzem az igazinak. Nem tudok megbarátkozni t9-ben a 400-s alfával 1 td-n...
Leginkább TD párti vagyok, relatíve jól is megy velük, viszont nem hiszem h 2200dmg/battle megfelelõ lenne 1 ilyen tankkal (obj704-el 3300/battle az avg.)
Nem tudom, lehet csak várnom kellene még 1 picit, míg megismerkedek jobban vele és hozzám nõ a tank. (eddig a t5-s francia td-n kívül mindegyiket utáltam azon a vonalon)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Tegnap IS-6 16 csata (összesen) 2(!!!) wn6. Más tankkal nem is ment még. Azt sem tudta merre van az ellenfél, prém tank vételével kezdte a játékot. Õ valószínû nem olvasta ezt a mondatot.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever