World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
A bl10 54,5%-os hit ratioján nem lepõdök meg, de a Nashorn 50%-osa eléggé az. Nálatok is ennyire össze-vissza hányta a lövedékeket a 88-as? Alig megy középre vmi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

brit
Hát nem az a tipikus noob tank mint az F155 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

NoparaWot
Hi all ! Német TD ág, és szovjet TD ág mellé melyik 3. td ág az amit ajánlanátok ? Brit/Francia/Amcsi ?

Sziasztok!
A Wolverinre van értelme a 105-ös tarackot feldobni?
pointer4
Jee, gratu!
Nekem még csak most lesz meg a JT csõ a 9esre.
Állandóan nézem ezeket a narancssárga WTFE100 tulajokat, eddig amelyik a legtöbbet sebezte mellettem vagy ellenfélnél, az kb 2000 volt XD
Purchased:
'Waffenträger auf E 100' sucessfully purchased. Spent credits: 6 100 000.

Kezdõdhet a trollkodás 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lehet hogy D25Tje van és nem BL9-e, úgy érthetõ a gold. Vagy bl9-el tolod kabel?
Most is jó a KV-1. Szerintem jobb is, mint az osztódás elõtt. A sima 85-össel nem annyira OP, de az új MM nem is pakolgatja be nagy tankok közé. Sokszor Top tank. + Van a derp gunja, golddal lõve viszont továbbra is OP. OP-bb, mint valaha volt, de én a sima 85-öst használom. Falura jó az is.
T10-bõl melyik tetszik pontossan?
A "sanyi"kv a hatos a sima 5-ös szinten van jó kis pattogós....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

kabel15
Régen mikor még nem volt szétszedve a KV, azzal toltam. De utána asszem átrakták 6 tier be. Így már annyira nem volt OP. Mondjuk 3 napja kezdtem újra a játékot, még csak tapogatózok.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Heti 3-4 napot tudok csak játszani akkor is 3-4 órát max. De végûlis az se rossz pénz 😊 Megtetszett most az amcsi T10 páncélvadász. Szerintetek megéri neki állni kifejlesztgetni? Gondolom ilyen tempóba mire oda eljutok bele tellik 1 évbe.

M4 a nagy ágyúval vicces és hatékony tud lenni, de szerintem T5 farmtanknak közepes tankot vagy td-t tartani önkínzás. KV-1 vagy T1 Heavy, ezek a legkényelmesebb farmtankok.
Tanulj meg lõni, és akkor nem lesznek ilyen gondjaid.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem a hónap végéig mindennap csináld meg a 24kill/7túlélés/+1meccs bónusz akciót, és a napi 400-450.000 kredit garantált.
A hónap végére meglesz plusz 8-9 milla kredited.

És extra tank sem kell hozzá. Mire a napi duplázásokat megcsinálom, általában meg is van.

505thZajcev[PT]
Minek gold ammozni az IS3-al? 230 as penel tier10ek kozott is boldogul akar, sajat tierjeben pedig OP!

kabel15
Sziasztok!

Szerintetek TIER 5 ben az M4 jó választás pénz farmolás céljára?
Teljesen ki van fejlesztve a legénység is már a 2. képességét gyúrja.
Vagy jobb választás lenne egy páncélvadász?
Össze szeretnék szedni 1-2 millió-t hogy utána IS-3 al nyugodt szívvel gold ammozhassak.

A mai nap is jól indul, rögtön az elsõ csatában találkoztam vele:

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

popey8
Ja biztos nincs szopóág. Az elmúlt pár hétben többet robbantam full hpról több tankkal is, arty meg ammorack miatt, mint elõtte 1 éven keresztül.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Én a tornyot vettem meg rá egybõl (lánctalp helyett +10%-os felfüggesztés modul volt rajta)... A löveget ajánlom inkább elsõnek. 😄 Ez a löveg valami isten.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sziasztok!

A Veszett Horda(VH) tagfelvételt hirdet.

A klánt egy baráti társaság alapította, mely az elmúlt években folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az elsõ szárnypróbálgatások zajlanak a global mapos clanwarozás terén. Célunk a tagfelvétellel az aktív, ügyes játékosok gyarapítása.

Klánunkban a fiatalabb korosztály mellett a 30-as 40-es tapasztaltabb, érettebb korosztály is megtalálható.

Amire minden nap lehetõség nyílik: szakasz, század, 7on7
Valamint ha folytatódik a CW siker széria akkor CW.

Felvételi követelmények:
- minimum 1000 effi
- tier 8, 10 tankok
- betöltött 18. életév (Érett gondolkodásmód mellett fiatalabbak is jelentkezhetnek.)
- csapatmunkára hajlandóság

Mindenkit sok szeretettel várunk! <#puszi>

Jelentkezés: ingame, valamint a: veszetthorda.tagfelvetelgmail.com címen.
Maala
Vigyél 3/5 2/5 arányban sima-goldot, meg valamennyi HE-t a stock gunnal... Elején pár goldot hátulról keményebb ellenfelekre, aztán mehet a flank.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Megértelek, én is most vettem meg, szintén full stock. Hát elég nagy kínszenvedés lesz kifullozni. És addig már csak laza 120k xp-t kell összefarmolni. Anyám borogass <#csodalk><#wilting><#zavart2><#guluszem1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

JeffDunham
Aham. Köszönöm. Még csak most vettem meg, full stock, de ez valami rettenet. Sírva csillagoztam le eddig kétszer...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

GabeE3e
Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013.11.12. 14:32:33
Jármû: Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat: 2 649
Szerzett kredit: 85 728
Csatában elért Achievement: Testvériség

Replay

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Axon
Na ma rárakott a szopórollerre rendesen. Minden meccs 15:1 és 15:2-es vereséggel zárul. Elsõ percben 6:0 az ellenség javára. Elképzelni sem tudom, hogyan tudja valaki ilyen gyorsan kinyíratni magát. A legérdekesebb, hogy az utolsó 3 meccsen az xvm 68-75 százalék között dobálta a nyerési esélyeinket.

Maala
Ne viccelj, ha 3k dmg-et hozol, és bukjátok, akkor az nem a te sarad. Kár idegeskedni miatta, random team powa.

köszi a tippeket 😊

Elõbb már meglett vele mastery is (5k+dmg, meg 3k spot dmg, agresszív play)

Skillek terén legények nem állnak rosszul (6th sense, repair, bia, camo) igaz camo az még csak 35-40%....de majd idõvel jobb is lesz😄

Remélem ráérzek, mert szörnyû nézni h bénázok vele, mikor sztem 3k dmg/battle tudnom kellene vele hozni 😊
505thZajcev[PT]
Csak egy atlagos bat kor (imadom ezt a tankot) 😊
Replaylink

Maala
Hát, perpillanat úgy tûnik, úgy elsz, hogy a T-54 két nagyágyújából fog jönni 1-1 T10-es med, mint most, viszont a T-54et csak a T-44bõl lehet kifejleszteni csak.

Az Obj 416-ból jön majd a T9-es Obj 430 Variant II, abból pedig az Obj 430 (képek a legalján).

Nekem már 50k xp-m van az Obj 416on duplázgatásokkal. 😛

Persze a fentebb vázoltakból semmi sincs kõbe vésve, a változások jogát fenntartja a WG, de FTR-en eddig ezek az infók voltak.

Maala
Én sem találtam sokáig a Foch-al a szükséges játékstílusomat, aztán végül megjött a ráérzés (nem más, perverzek!), ne aggódj.

Nekem az jött be, hogy elsõ pár percben campeltem, a spotolt enemyket szórtam, aztán amikor megfogyatkoztak / a keményebb ellenfelek(skillre) meghaltak/spotolódtak a bázison, az elszigetelt tankokat leabálni közelrõl (jellemzõen ezek már el szoktak bújni). A kialakuló campfest-ben meg a Foch legyõzhetetlen a camoja miatt. Ha láttál ESL-en orosz teamet T1 Cunninghammel spotolni, akkor vágod, miket lehet vele levágni. 😄

Ez persze akkor, ha a többség a másik oldalra ment, nekünk meg csak pár tankkal kell védeni, ilyenkor a ROF nagyon jól jött.

Ha meg az én oldalamra jött a team nagyja, akkor 2. vonalból utánuk menni, és lövöldözni õket, amíg el nem fogy az élõ pajzs. Mire elfogy, addigra már úgyis kevés enemy marad.

Ezekkel a taktikákkal volt, hogy egymás után 3x 2k xp felett kaptam vele. 😄

Elsõ skillem camo, 2. repair volt vele, parancsnoknak 6. érzék+camo.

Csak a cicus jó közepesbe....

Nekem is e kettõ közül kellett választanom melyik maradjon, de én meg a Hellcattel jártam úgy, hogy 10-bõl 8 tier VIII-as csata volt már a végén. Aztán lõheted az IS3-ak frontját vagy a spaced armort az oldalán.

Akkor te vagy a kivétel aki erõsíti a szabályt....:-)
Spotterek meg haldokolnak a játékban tehát arra nem építenék!
Nem rosz a T49 lehet vele ilyen mákos köröket csinálni!
Én személy szerint a cicust preferálom inkább.

Igen, ez igaz, ezt szerettem benn én is. De azért az m10 se olyan lassú. És ezen a szinten nincsenek óriási pályák.

Egy gondom volt még vele, a magas profil. Nagy célpont.
Köszi az elemzést. Nincs Wolverine-m, de akkor lehet megnézem, kellene egy harmadik amcsi TD legénység. Szeretem a gyors tankokat jó ágyúval, ezért fekszik a T49 is. Ezzel 5x megjárhatod a 2 bázis közötti távolságot, ami low tier-ben sokszor kellhet (kicsi ott még a hajlandóság a bázisvédésre), illetve gyorsan odaérsz ahol szorul a hurok.

Én sokat meditáltam a az m10 és t49 között, mindegyikkel van is 400 csatám.

Azt kell mondjam, (már ha valakit érdekel), hogy a Wolverine jobb választás.

Pont annyival jobb az M1A2 az m1A1-nél, ami életet menthet + 300 méteres távolságnál.

És ellentétben a t49-el, igeni van páncélja. meglepõen erõs a tornya a lövegpajzsa (ami lényegében az egész elülsõ tornyot feltakarja 114 mm + 57 mm = 171 mm), ami 80 %-ban megfogja a kv 1 85 mm-es lövegét is, tehát vígan lehet tornyozni vele.

A front döntött része alatti terület ( a két láncfeszítõ közti rész) 114 mm-es, a döntött lemez effektív értéke kb 75 mm-es, ezért a nehézgépágyúval rendelkezõ tier 3-asok nem ártanak neki szembõl, és a tier 5-ös derp ágyúk sem ütik be, mint a t49-et. Így nem egylövéseznek. Jobb látótáv, masszívabb test, jobb ágyú. Na igen, lassabb.

De én megbocsájtok neki ezért, hisz õ nagy kedvencem ebben a játékban.

Remélem nem voltam kioktató túlságosan.
Roger6
Szerzett lehetséges sebzés 800 HP-ból. Állat ez a TD (pfejj - TD!!!)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én nagyon keveset látok vele tier 7-et, lehet szerencsém van. Tier 7-ben lehet a Halonen medálra gondolni, plusz szpotternek sem rossz tank.

Ja fõleg hogy a T49-et 70%-ban tier Vll-be dobálja.....

Hát, nem minden reggel egyformán jó, 13 meccs 3 gyõzelem, 2.2 átlag damage tier 8-9. Mégis úgy tûnik van szopóág és randomkapcsoló 😄

Ilyenkor lehet kárpótlást keresni alacsony tierben:

OP cheater tank, nem tudom miért nem nerfelik. Van vele mindenféle epic medálom (Pool, RW, Halonen, Kolobanov-nem foglalással), és nagyon alkalmas, ha a napi killeket gyorsan össze akarja szedni az ember. Hátránya hogy a derpek/KV-1S egykövésez, illetve még a PzIc is sebzi.

köszi 😊 amúgy még nincs 50 csatám vele, szval muszáj tanulnom, csak JT-re, obj-ra (és még sorolhatnám) szinte egybõl ráéreztem, ezzel meg még nagyon szenvedõs 😄
Eagle16
Én agresszíven megyek vele mindig és szerintem úgy is kell vele játszani.

2550 körül van vele az átlagsebzésem, 86 csata után.
Én rángatom össze-vissza, fõleg ha közel van az ellenfél, így nagyon meg lehet nehezíteni hogy pont a gyenge pontokat találják el.

Az Obj. 704-ben nekem is több volt az átlagsebzésem, de hát az egy láthatatlan TD 152mm-es ágyúval és troll páncélzattal...

Ha nincs még vele 50 csatád, akkor játssz még vele, szerintem legalább ennyi kell hogy kiismerd a tankot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Foch-al vki vmi használhatónak tûnõ ötletet, játékstílus terén tudna mondani?

Próbáltam agresszívabban játszani elején, ementálivá lõttek (az eddig varázslatosan jónak tûnõ páncélzat most röhejesen gyengének tûnik)

Akkor elkezdtem sniperkedni vele, de még mindig annyira pontatlannak érzem azt az ágyút, h vicc (t8-hoz viszonyítva azt hittem sokkal jobb lesz). Ez már kicsit jobban elõnyére vált, de még így se érzem az igazinak. Nem tudok megbarátkozni t9-ben a 400-s alfával 1 td-n...

Leginkább TD párti vagyok, relatíve jól is megy velük, viszont nem hiszem h 2200dmg/battle megfelelõ lenne 1 ilyen tankkal (obj704-el 3300/battle az avg.)

Nem tudom, lehet csak várnom kellene még 1 picit, míg megismerkedek jobban vele és hozzám nõ a tank. (eddig a t5-s francia td-n kívül mindegyiket utáltam azon a vonalon)
Töltés+célzásgyorsító+venti.

V43 1105
Áramszedõt! <#gonosz1><#beka2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csn tamás
KV-1-re milyen felszereléseket érdemes rakni?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Elfelejtettem játszani. legalább is a statom ezt mondja.
JeffDunham
"Bármikor bármit megvehetsz de az elején nem javasolt a T8-as prémtankokat erõltetni amíg nem vagy tisztában legalább a játék alapjaival."

Tegnap IS-6 16 csata (összesen) 2(!!!) wn6. Más tankkal nem is ment még. Azt sem tudta merre van az ellenfél, prém tank vételével kezdte a játékot. Õ valószínû nem olvasta ezt a mondatot.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
Nem lõttem egy goldot sem. Bizonyíték. 20 lövés X 1.025 credit = 20.500 credit (automatikus lõszer újratöltés)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever