World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd több medes lesz. Ennek csak örülök. Én nem vagyok pesszimista! <#vigyor0> Ne temessük már rögtön a játékot mert most végre lesz valami új is benne!

popey8
Amúgy amilyen eszesek ezek a hülye fehéroroszok, biztos ezzel szándékoznák megoldani a TD problémát😉 Kár, h megint egy jól mûködõ rendszert akarnak elkúrni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ex diegho szerint vigan pattint a frontja.
popey8
Mindig terveztem, h kipróbálom a Men of Wart, de sajnos nem jutottam el odáig, csak az elõdjével játszottam a Soldiers: Heros of WWII, ezzel is már régen. A Men of Warban h mûködik ez a dolog?

400V: Azt te csak hiszed. Szerintem meg még több lesz a camp, mivel nem lesz annyi fedezék, ahova vissza lehet gurulni. A pálya széli erdõkben fognak nagyon sokan campelni és egy megsemmisíthetetlen ház mögött be fognak zsúfolódni az emberek. Az nagyon jó lesz. Mindegyik akadályozza majd a másikat és egyik se csinál dmg-t a lökdösõdés miatt. Még több defeat. Arty vagy OP shit FV TD, Foch stb. simán kibasz majd a rombolható házak mögül. Ha elõtte spotolva voltál, hiába tûnsz el, blindba átlõ a házon és pápá neked. Marha jó újítás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tiszta jó lesz Batchat artyval telibe hitelni a TD-ket fedezék mögött 😄
Szerintem jó újítás, kevesebb lesz a camp és pörgõsebbek lesznek a csaták. Nem lesz ilyen nézd végig ahogy pl most event miatt rohad fél csapat fedezékbe mer túl kell élni a csatát.

Most úgy mondod mintha annak lennék a híve. Mellesleg az capkurvák baja, ha nekik jó hogy nem kapnak semmit... Mellesleg ez nem csak encounterre van hatással.
Nem Tdzni kell vele, hanem az elején sniperezni messzirõl, de a vonalak mögött, baromi gyorsan tud pozíciót váltani, úgy mint egyik TD-sem képes. Amikor pedig felszakadozik a védvonal be lehet menni vele TD-k, heavyk mögé. Amit kerülni kell vele, az a közelharc medekkel, mert DPM-be lezúznak.

Nekem ezzel van a legjobb effim 9-es tankok közül. Annyira csak nem lehet szar.

És egyébként meg minden med más. Ez olyan med amivel hátulról kell operálni elsõsorban.
How terrible. A zerg rush nem tud majd 2 perc alatt becappelni, tényleg szörnyû.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Inkább úgy kell elképzelni a dolgot mint ahogy a Men of War játékokban van. Legalábbis remélem, mert az zsír lenne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ennyi erõvel a tankokon is át lehetne lõni...tiszta vicc, prohorovka encountert akkor kb ki is vehetik.
Ennek akkor lenne értelme, ha a láthatósági rendszert is átdolgoznák, és abban a pillanatban eltûnne a tank, amint bemegy egy amúgy rombolható, átlõhetõ épület mögé. Mert most ha be is megy, még tovább látszik, hogy merre kavirnyál, és tudjuk hol kell bontani.

Ha a valós láthatósághoz közelítene, akkor nem tudnánk, hogy a takaró épületek mögött hol is van, hacsak egy spotter rá nem lát valami más pozícióból.

És akkor lehetne lõdözni a házakat, addig nem kerülne elõ a tank, amíg takarásban marad.

Havok engine része lesz csak most készítik neki elõ a terepet.

Realisztikusabb lesz a játék nem kicsit.

Roger6
Kihagytad, hogy "mindig bent hagy 1 hp-t"! <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Count Adyn
Én tegnap is ma is tolom a 37% os WR t keményen, egyszerûen semmi nem jön össze, a csapatom fogyatékos, én pattanok tiszta weakspotokról, artyval mellékurok 0 dam track, mintha megátkoztak volna😄 Mostmár a stressztõl szarul is játszok, végtelen spirál😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

popey8
Én se mondhattam volna jobban: "If destructible objects can’t be used as temporary cover anymore, tanks will have to rely more on their armor (gold ammo ellen baszhatjuk az armort). No more protection from fences and small wooden buildings. If you are spotted, you are dead.

On the other hand, if arty can also shoot through those destructible objects…"

Ez mekkora😄 "Well they are already flying through tanks it is already implemented… 😊)"

"while i do like the changes with those dumb fences and concrete pillars eating shells i do not like their plans to make shells going trough all destructable objects…..imagine that village on prokhorovka….only cover you have there are those small huts and wooden houses and even them are only temporary cover until someone decides to blow it away leaving you exposed there…..basically that village would be open ground with only imaginary cover(well they might continue to gives you spotting cover meaning you won’t be spotted behind those), but still doesn’t really like how it sounds in theory…" -->

Igaza van, ezt a falakon átmenõ lövedék dolgot nem rakhatják bele. Akkor minek lesznek ott a házak? Dísznek? Ez baromság, sõt egyenesen már agyrém. Agybeteg az aki ezt kitalálta. Már lehet paranoiás vagyok, de biztos azért van, hogy többször semmisüljön meg a játékosok tankja és ezáltal több kreditet kelljen kiszórni javításra😄

A német közepes ág másik része sem kimondottan med-ként használható szvz.
Inkább olyan med/heavy keverék,ez pedig med/td keverék.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Maala
A legjobb, amikor valaki 15 nyertes csata után "omlik össze", merthogy ezután milyen szívás jön majd. Mert a távoli végtelenben kiegyenlítõdõ 48%-os w/l arányban nincs benne, hogy 30k csata után 60% lesz, muszáj lesz jövõ héten szopóágra kerülni.

Vagy az egész csak statmutogatás. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ironizáltam...én úgy érzem ma jól megy a játék magamhoz képest! Köszönöm a tanácsot "vazze" :-) játszok még!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Játszá' még 4et vazze... 😊

Kezdem rohadtul szerencsésnek érezni magam, én valahogy nem omlok össze ha 1-2-3-4 vesztes csatám van egyhuzamban. Ez tényleg ennyire a világvége és csak én vagyok érzéketlen?

Sziasztok! Most tényleg felhúztak! lol

Ez a mai 4 csatám.Mit kellene még tennem,hogy nyerjünk is?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Maala
Az lenne a lényeg, hogy nem a tank osztálybesorolása határozza meg a stílust, ahogy játszani kell vele, hanem a tank tulajdonságai. Ez egy ilyen ág, ezt kell vele csinálni. (Ha eredményes akarsz vele lenni)

Ahogy a Mle 48-al is hátul kell campelni sokáig, vagy magaslaton, hogy sikeres legyél vele.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

vagy amx m4 45-el.
Maala
Akkor ezek szerint az 50B-vel is a fronton kellene harcolni, és felfogni a dmg-et?

Majd megkérjük Szpecnyazt hogy törölje minél hamarabb😄
Na jo de az egy td ez meg egy med lenne elvileg. Es ahogy olvasom td-zni kell vele.
Akkor ugy fogalmazom meg hogy amire kellene hasznalni arra alkalmatlan.
psssszt! még a végén Serb meghallja!!!
De jó, biztos a sok síró nub miatt teszik az egybõl átlõhetõ házakat. Ezzel megint kiöllnek egy pár tatikai elemet. Sok helyen megmentik az embert, pl scoutként. Majd egyszer berakják a goldért kapható fejlesztett auto aimot ami a weakspotokat célozza...
Inkább olyan mint a pokolcica tier X-es változatban!
Nem mondanám hogy nem jó semmire.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

A velemenyem a tankot erintette nem teged. Olyan mint az fcm 50 t. Az is egy semmi. Lovoldozni lehet vele hatulrol es ezzel kb ki is merultek a lehetosegei. . Az ilyen tankokat en semmibe nem nezem. Kitoltik a letszamot.
ma kaptam 2 nap ingyen prémet XD
beléptem wot-ba.... "Prém fiók meghosszabbítva 1 nappal karbantartás miatt" hmmm mondom jó 😄
belépek wowp-be h megcsinaljam a 75goldot, ott is jön a szöveg "Prém fiók meghosszabbítva 1 nappal karbantartás miatt"
na mondom fasza 😄 2 nap + prém xd
Nem vagyok nagyon telhetetlen, de nem lenne rossz, ha nem x-edik tier 2-es lightot kapnánk ajándékba 😊 Mondjuk egy picike TD-t akár, csak nem megint egy használhatatlan lightot.

A leo proto sebessége és ágyúja mindenért kárpótol. A nagyágyú és a motor nélkül tényleg szenvedõs, de azután nagyon jó. Kigurulsz a fedezék mögül, lõsz, visszatolatsz. Hártafele is gyors és jól gyorsul. Mire az ellen rádfordul és céloz, már el is tûntél.
Az az ágyú nagyon jó. Meg sem kell várni, hogy mindig összeszûküljön, és szinte mindig átüt. Lassan a végére érek, és a leoI asszem jöhet is a garázsba.

Amit sajnálok, hogy a tank ász még nincs meg vele.

There will be a lot of event stuff (free stuff, bonuses) in December and on New Year!

Ennyi! 😄
Én csak FTR-en olvasok háttérhíreket: FTR

Leo Protohoz: azért a német medektõl nem állt eddig sem messze a TD harcmodor. Aztán ha ritkul a tömeg lehet már kvázi medként használni a Leot is, és kihasználható a gyorsasága.

Maala
A sebességét arra tudod használni, hogy ott segítesz, ahol kell. Tessék átlóban nézni a gócpontokra, és akkor még távolabb ellátsz, akár több helyre is, és nem fog hiányozni az ágyúd sehonnan.

Köszönöm a véleményeket!
Az a gondom az általad javasolt harcmodorral, hogy medként nem TD feladatokat kellene ellátnia a PTA-nak. Így a sebességét sem nagyon lehet kihasználni, arról nem is beszélve, hogy randomban gyakran maradnak hátul medek/lightok/heavy-k arty-t védeni, így viszont az én ágyúm is hiányozni fog a frontvonalról. A 2400-as sebzés nekem csak álom marad T9 meddel. 😞
Valóban nem jó semmire, sõt direkt hátráltattam a csapatot 2,4k átlagsebzéssel, ugye? 😊

Eagle16
Van. Mindjárt meglesz a 60 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szoval roviden egy tank aminek semmi ertelme mert semmire nem hasznslhato. Td-zni jo.
Lehet nekem szerencsém volt, de ilyen t9-10 csatákban akkor épp nem sûrûn találkoztam ilyen HE-vel pufogtató észlényekkel. Egy kivétel volt, mikor Siegfried line-on az egyik keresztutcából kigördült egy addig spotolatlan E-100-ban ülõ pávián, és seggbe durrantott HE-vel. Azonnal ugrott 1000+ hp, motort pirosra lõtte, felgyújtott, és ott helyben le is égtem, mert ugye a tûzoltó helyén meg a 2. javító csomag volt 😄

Roger6
Igen, bár ezt nem éreztem ingame.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

popey8
1. bekezdéssel egyetértek. Teljesen új helyzetet teremt. Ha ez így lesz, ahogy írod, akkor mégsem lesz ez olyan jó dolog. Mert hogy a kerítésben vagy a kisautókban nem akad el ok (pl. Westfielden a faluban könnyebb lesz eltalálni az ellent, de így engem is könnyebben eltalálhatnak), de a házban sem? Nem lehet tovább használni a bontható házakat fedezéknek? 1 vagy 2 lövéstõl eddig legalább megvédett. Ez így gáz. Sacred Valley, El Halluf, Sand River, Prokhorovka, Mines, Komarin ezeken a pályákon megszûnnek az épületek fedezékként szolgálni. Ez sztem nagyban változtatni fog a játékmeneten, mert sok eddig jó helynek lõttek. Vajon a tank körvonala is meg fog jelenni a rombolható tárgyak mögött, ha rávisszük a célkeresztet?

Tudnál adni forrást? Kíváncsi lennék mit írnak még ezzel kapcsolatban.

bujcsik555
Hm, érdekes egy képzõdmény ez a WoT az mát biztps. JP2-vel tegnap lett meg a top löveg. Addig a 88-as löveggel használtam, azt valahogy jobban kedveltem mint a 105-öst. Nagyobb rof jobban bejön. Na de csak szenvedtem vele, de nem a gun miat, azzal semmi gondom nem volt, hanem maga a tank nem adta. Minden átlõtt, elszáltak a modulok, kigyulladtam, ammo rack, szóval minden ami csak lehetett szar volt. 100 csata alatt kemény 35%-os winratem volt vele. Persze rajtam is múlt a csaták kimenetele, nem kenem teljesen a csapatokra, de azért egy 1200-as átlagsebzést kihúztam a stock tankból, az annyira nem szar hogy miattam bukjuk sorra a csatákat.
Ráraktam a top löveget, azóta mintha nem ugyanaz a tank lenne. 16 csatából 15 win, pattog rólam minden(kedvencem mikor trackkeltek, és a seggemrõl 3 lövés pattant, így bekapott sebzés nélkül el tudtam menekülni elõlük). Érzésre még az álcája is jobbnak tûnik, komarinon 150 méterrõl egyetlen bokor takarásából 5 lövés leadása után se vett észre egy amx valami meg egy patton.

Azthiszem most nem megyek más tankkal mig be nem fejezõdik ez a jó random széria.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hogy neked semmi nem jó...
Pedig anno lehet még olyan kijelentésed is volt, hogy beáldoznál a wr-bõl valamennyit, csakhogy kapj 1 Lucky-t.
<#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sima random csatában szerintem nincs túl nagy jelentõségük, mert a fõ összecsapások nem ott zajlanak, ha meg valami szerencsétlen bemenekül oda, most sem nagyon szokott élve elõkerülni 😊
Viszont encounterben valóban vannak ott lövöldözések, de legalább könnyebb lesz kifüstölni a cappelõket 😄
És itt jön képbe ismét a nagy szívfájdalmam, Redshire encounter, a cap kör körül lévõ szétlõhetetlen házaival...

sokra megyek vele ha olyan WR-em lesz mint valami noob-nak 😄
a personal ratingem meg megy felfele mint állat... már 7200
nem értem én ezt <#fejvakaras>
Hasonlóan látjuk akkor. Meg még azt kell megszokni, hogy a hozzáértõ piroskák egy idõ után elkezdenek cseszegetni, hogy noob med, miért nem csinálod a dolgod 😊 Persze tipikus med, nulla páncéllal (azaz ha észrevesznek majdnem véged is, de 1-2 modulnak/tagnak annyi) és 10 másodperces reloaddal.

Meg azt se feledjük el, hogy marha veszélyesek a tankra a gyopárok, akik HE-vel lövöldöznek. Azt a kasztnit ugyanis átviszi és ha átvitte, visz mindent. Sofõrt, ammót, nagyit.

Legutóbb ennyi volt nerffel kapcsolatosan az FTR-en:
- patch 8.10 will not bring Foch 155 nerf

A T57 meg sincs említve már (és még a Foch-hoz sem nyúlnak), remélem letettek róla, hogy hozzápiszkáljanak.