World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
400V: Azt te csak hiszed. Szerintem meg még több lesz a camp, mivel nem lesz annyi fedezék, ahova vissza lehet gurulni. A pálya széli erdõkben fognak nagyon sokan campelni és egy megsemmisíthetetlen ház mögött be fognak zsúfolódni az emberek. Az nagyon jó lesz. Mindegyik akadályozza majd a másikat és egyik se csinál dmg-t a lökdösõdés miatt. Még több defeat. Arty vagy OP shit FV TD, Foch stb. simán kibasz majd a rombolható házak mögül. Ha elõtte spotolva voltál, hiába tûnsz el, blindba átlõ a házon és pápá neked. Marha jó újítás.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem ezzel van a legjobb effim 9-es tankok közül. Annyira csak nem lehet szar.
És egyébként meg minden med más. Ez olyan med amivel hátulról kell operálni elsõsorban.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha a valós láthatósághoz közelítene, akkor nem tudnánk, hogy a takaró épületek mögött hol is van, hacsak egy spotter rá nem lát valami más pozícióból.
És akkor lehetne lõdözni a házakat, addig nem kerülne elõ a tank, amíg takarásban marad.
Realisztikusabb lesz a játék nem kicsit.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
On the other hand, if arty can also shoot through those destructible objects…"
Ez mekkora😄 "Well they are already flying through tanks it is already implemented… 😊)"
"while i do like the changes with those dumb fences and concrete pillars eating shells i do not like their plans to make shells going trough all destructable objects…..imagine that village on prokhorovka….only cover you have there are those small huts and wooden houses and even them are only temporary cover until someone decides to blow it away leaving you exposed there…..basically that village would be open ground with only imaginary cover(well they might continue to gives you spotting cover meaning you won’t be spotted behind those), but still doesn’t really like how it sounds in theory…" -->
Igaza van, ezt a falakon átmenõ lövedék dolgot nem rakhatják bele. Akkor minek lesznek ott a házak? Dísznek? Ez baromság, sõt egyenesen már agyrém. Agybeteg az aki ezt kitalálta. Már lehet paranoiás vagyok, de biztos azért van, hogy többször semmisüljön meg a játékosok tankja és ezáltal több kreditet kelljen kiszórni javításra😄
Inkább olyan med/heavy keverék,ez pedig med/td keverék.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Vagy az egész csak statmutogatás. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Kezdem rohadtul szerencsésnek érezni magam, én valahogy nem omlok össze ha 1-2-3-4 vesztes csatám van egyhuzamban. Ez tényleg ennyire a világvége és csak én vagyok érzéketlen?
Ahogy a Mle 48-al is hátul kell campelni sokáig, vagy magaslaton, hogy sikeres legyél vele.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Akkor ugy fogalmazom meg hogy amire kellene hasznalni arra alkalmatlan.
Nem mondanám hogy nem jó semmire.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
beléptem wot-ba.... "Prém fiók meghosszabbítva 1 nappal karbantartás miatt" hmmm mondom jó 😄
belépek wowp-be h megcsinaljam a 75goldot, ott is jön a szöveg "Prém fiók meghosszabbítva 1 nappal karbantartás miatt"
na mondom fasza 😄 2 nap + prém xd
Az az ágyú nagyon jó. Meg sem kell várni, hogy mindig összeszûküljön, és szinte mindig átüt. Lassan a végére érek, és a leoI asszem jöhet is a garázsba.
Amit sajnálok, hogy a tank ász még nincs meg vele.
Ennyi! 😄
Leo Protohoz: azért a német medektõl nem állt eddig sem messze a TD harcmodor. Aztán ha ritkul a tömeg lehet már kvázi medként használni a Leot is, és kihasználható a gyorsasága.
Az a gondom az általad javasolt harcmodorral, hogy medként nem TD feladatokat kellene ellátnia a PTA-nak. Így a sebességét sem nagyon lehet kihasználni, arról nem is beszélve, hogy randomban gyakran maradnak hátul medek/lightok/heavy-k arty-t védeni, így viszont az én ágyúm is hiányozni fog a frontvonalról. A 2400-as sebzés nekem csak álom marad T9 meddel. 😞

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudnál adni forrást? Kíváncsi lennék mit írnak még ezzel kapcsolatban.
Ráraktam a top löveget, azóta mintha nem ugyanaz a tank lenne. 16 csatából 15 win, pattog rólam minden(kedvencem mikor trackkeltek, és a seggemrõl 3 lövés pattant, így bekapott sebzés nélkül el tudtam menekülni elõlük). Érzésre még az álcája is jobbnak tûnik, komarinon 150 méterrõl egyetlen bokor takarásából 5 lövés leadása után se vett észre egy amx valami meg egy patton.
Azthiszem most nem megyek más tankkal mig be nem fejezõdik ez a jó random széria.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Pedig anno lehet még olyan kijelentésed is volt, hogy beáldoznál a wr-bõl valamennyit, csakhogy kapj 1 Lucky-t.
<#vigyor>#vigyor>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont encounterben valóban vannak ott lövöldözések, de legalább könnyebb lesz kifüstölni a cappelõket 😄
És itt jön képbe ismét a nagy szívfájdalmam, Redshire encounter, a cap kör körül lévõ szétlõhetetlen házaival...
a personal ratingem meg megy felfele mint állat... már 7200
nem értem én ezt <#fejvakaras>#fejvakaras>
- patch 8.10 will not bring Foch 155 nerf
A T57 meg sincs említve már (és még a Foch-hoz sem nyúlnak), remélem letettek róla, hogy hozzápiszkáljanak.