World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írod hogy józan paraszti eszed van... eddig csak a józan nélkülit sikerült a kérdéseiddel bizonyítani. <#action>#action> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Szerintem Tier6 alatt ne érdekeljen milyen a tank tulajdonságai
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nyugodtan lehet butának gondolni, azért mégis 4,5 lett az érettségi átlagom, van egy felsõfokú nyelvvizsgám, elvégeztem egy fõsikolát. Nem tartom magamat egy zseninek. Persze mindenkinek relatív a buta. Bár szerintem megvan a józan paraszti eszem.
@Kamionosbarát---->ahelyett hogy faszkalaposkodsz, inkább felvilágosíthatnál, hogy is van ez pontosan, mr. Team WD tag 😉Nyugdotan le lehet alacsonyodni az átalgos playerekhez is 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Aki az elején sokat bénázott, annak sokat számít, aki nem, annak nem. Pl. nem hinném, hogy marchizornak, zajcevnek sokat számítana, ha újrakezdené.
Ezért mondta Kamionosbarát, hogy akinek sok csatája van, annak az utolsó 60 nap eredményét kell nézni, nem overallt. (Te pedig gondolom ezért írtad, hogy az utolsó 1000 csatát már más tolta)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Régi accom: 30k csata 2150WN 64% win
Új accom: 4k csata 2223WN 63% win
A régi accomon az utolsó 1k csatát nem én játszottam, és fõleg cw-n és company-ban volt használva, ezért csökkent kicsit a wn és nõtt a win rajta.
Az újon nincs gold, nincs free xp konvertálás, minden tank stock állapotból indul, gold ammo minden 10. csatában, akkor is csak pár darab, szakasz néha pár kör. Ami nagy különbség, hogy az új accounton nincs revolver táras tank, mert túl erõsnek tartom õket, inkább a gyengének tartott kínai ágat húztam ki teljesen és játszok velük, meg az amcsi tornyos td ágat, mert a T30 kellett.
BattleTag: kabel15#2672
Ha a sokat sebzõs, de háttérbõl operáló stílust szereted, akkor a TD vonal neked való, elsõnek az oroszt javaslom.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IS-7 replay
@Oddball: ha van idõd, szakértsd meg pls. Az pedig külön érdekelne, hogy hogyan sikerült kigyújtaniuk.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
R3nton: tudomásom szerint azok az accok (WG accok) csak a pro league játékosoknak van kiadva és csak gyakorolni lehet velük, nem mehetnek velük randomba, companyra, team battlre és CW-re sem. Csak és kizárólag gyakorlószobába.
Tegnap is kaptam 300 arany mellé 1 nap prémet. Játszottam 1 kört és el is ment a kedvem. Nem azért mert kikaptam vagy gyenge volt a csapat. Egyszerûen nem volt kedvem játszani. Ezért is érdekelt, hogy jó e az IS7.
Bár szerintem egyenlõre bõven elég nekem a KV1 IS3 meg M4. Bár kinézetre piszkosul tetszenek az orosz páncélvadászok is. De szerintem csak idegesítene, hogy nem tudom forgatni a tornyát.
Illetve hol lehet használni ezt az accot? Ranodmban, CW-n igen, vagy nem? Vagy speicális WG versenyeken? ESL-en megengedett ilyen tápolt accoc használata?
Egyébként nem picit érzem unfairnak ezt. El kéne választani a profi dolgokat az amatõrtõl...Gondolom a többi pro klán is megkapja ezt a segítséget.
Félreértés ne essék, nem irigykedem. Csak jobb lenne, ha a versenyeken egyenlõ feltételekkel indulnának a résztvevõk. Valószínûleg így is ronggyá vernék a kisebb csapatokat, mivel jobb játékosok.
Arra kiváncsi lennék hogy a játékosbázis hány %a van 70% felett....
Tanker Bat. WN7 WR
Hami 17.6K 1336 81.66%
_NR_1 11.2K 1961 79.88%
Ku6epHeTuka 9.5K 2400 79.79%
Slave 16.5K 1873 79.58%
Eidoss 14.3K 1916 78.95%
ramasuri 8.8K 1557 78.37%
_KillMeMaYbe_ 5.3K 2198 76.11%
abuseyou 6.1K 1525 76.09%
incurably 15.9K 2036 75.86%
Xensation 9.1K 2007 75.55%
Troll mode ON: MrScheff 71%-kal viszonylag messze van az élbolytól... 😄
Annyi sebzést tudtam vele hozni, mint a Nashorn top ágyújával, ami nem valami briliáns. És elég sok apcr-t lõttem vele...
De a 128-as határozottan javított rajta, elsõ csata vele 3,5k sebzés lett, bár a németes szórás ennél is jelentkezik, az elsõ lövés majdnem kiment a célkörbõl is. De most már legalább ezzel oda lehet csapni mindennek, nem a 300-as alfa sebzéssel szüttyögök, meg a Tier 6-os átütéssel.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha minden igaz, jövõhéten jön a teszt szerver, sok csatát fogok vele menni, mielõtt eldöntöm hogy meg veszem e vagy sem (nem vagyok klánba, nem is tervezek rendes napi szintû cw-re menni , és nem érzem úgy hogy kellene nekem az az Is7)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szóval IS7 Tier10 elmegy? Mondjuk lehet ez játékos kérdés ki mihez van hozzá szokva.
nehezen, de meg szoktam vele a játékot, végül is annyira nem is rossz, de messze van az OP-ságtól
Én összpontosítok hogy abba a szarba tier5-6-7el weak spottot lõjek ( jelenlegi 5-6os állományaimból, húzom õket, fejlõdni szeretnék velük ugyebár..)
míg ez letörli a nyálát, és 430at üt belém, kb. kuka is a tankom, panaszkodik mikor nem 1 hitteli a stugot, mikor rajta marad 30 hp stb stb
Mindnen sarkon special terem, míg minden keresztezõdésbe Hellcat ami aranyozik
totál játszhatatlan a tier6
KV1 legénységét gond nélkül át tudom ültetni IS3 ba?
KV1 em lassan teljesen ki van fejlesztve, a legénység pedig szedi az elsõ képességét. Lassan beindul majd a gyorsított képzés.
Egyébként az IS8 mennyire OP 10 es tank?
Egyenlõre bõven elvagyok Tier 5 ben. Néha IS3. De késõbb lehet kifejlesztem majd az IS8 at. De ha nem valami kiugró teljesítményû és csak szenvedés vele, akkor feleslegesen nem idegesítem magam vele.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff