World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, ISU-val zúztam a 7v7-et, arany nélkül nyertünk aranyosok ellen huh....
Kicsit erõ a "fogalmad nincs" kifejezés <#bohoc>#bohoc>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha igen te természetesen nem azokkal a tankokkal tetted ugye amik oda kellenek hanem amit éppen húztál, mondjuk nyolcas századba KV-4 kizárólag stock állapotba ugye?
Ha fogalmad nincs a dolgokról ne akarj okoskodni, én sem megyek az agysebész topikba mert lövésem nincs róla.
Leírom a logikájukat. Te is VTEPS-es vagy, én is, akkor a VTEPS egy gold noob klán. Mivel magyar, ezért a magyarok biztos gold noobok. De ha a magyarok képesek gold lõszert használni akkor más népek is, a törökök, németek, angolok... Ezek szerint nem csak bizonyos népek csak hanem egész Európa használja. Ebbõl mi következik: európai szerver = gold noobs!
A lényeg. Aki csak azt használ az egy pöcs. Aki csak akkor használja amikor a szituáció megköveteli azt ne kövezzük már meg. Mióta harcolok ez ellen, de szélmalomharc az egész...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
--
Érdekes, én végszükség esetére is AP-t lövök, és bejön.....ilyenkor mi van?
ha nem jön, akkor végig gondolom mi volt a hibám, miért nem jött be, és legközelebb már befog jönni.....
De úgy látom nem értetted meg a mondandómat a szövegbe, miért gusztustalan hogy meg kerülöd és hátulról meg oldalról lövöd?
Az lenne a kis AMX dolga nem? Mozgékony kis ágyús , nem? Ja nem, mert arany van benne, spammelheti az is3 frontját is lol
és ez szerintetek oké
Azért tart itt a wot ahol tart
És az milyen gusztustalan, hogy megkerülöd és hátulról, meg oldalról lövöd? Hát nem tudod hogy szegény tanknak ott gyenge a páncélja?
Szemtõl szemben, mint férfi a férfival!
Hagyjuk már ezt a "gódammó" hisztit, ha valaki akarja, használja! Ezek a hõs lovagok, hogy "én csak 1-2 darabot viszek" meg "végszükség esetén"pff...legális?...az...akkor?
Olyan sokat kell szenvedni egy nyertes meccsért, szerintem ha a prém ammo hozzá segít, én is lövöm azonnal.
Amúgy meg ezerszer lett itt tárgyalva hogy pattog nagyon, már én is többször megjártam.
Si vis pacem, para bellum.
7v7-re kötelezõ a 1390 (és az arany)! Egyébként azt tudtad, hogy kizárólag a noobok szoktak "goldnoobozni"? Fõleg mióta ezüstért vásárolható!<#mf2>#mf2>
1: senki nem mondta hogy vigyen meggy mag lövõt 7v7-re
2: van AP , amivel sztem oldalát-seggét tudja lõni az Is3masnak, menjen az oldalába és a seggébe
Nem tudom miért nem értik meg, hogy arannyal kb. a tank állomány fele hasznavehetetlen ebben a játékban.
Ugyan is vannak olyan tankok aminek pl. a páncélja az elõnye, míg másnak a rof, míg másnak a mobilitás.
Te meg full aranyat viszel, ez mennyire jó dolog?
Akkor én kérek 1 szigony puskát vagy egy csáklyát, hogy a mozgékony szarokat le blokkoljam, és álljanak mint f.sz a lakodalomba
Kérek egy ragasztó ágyút, amivel beragasztom az ellenfél ágyúját hogy csökkenjen a rofja.
Ha te már aranyozol hogy röhögve át üsd az ellent akkor én is lehetek zsidaj
Mit kéne tölteni T8 7v7-ben egy 170-es átlagátütésû tankba? HE-t?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Igazad van rosszul írtam! Nem játszania kell megtanulni, hanem viselkedni, mert amit játék után írt privátban - ez a meccs miatt - az minõsíthetetlen!<#puszi>#puszi>
- APCR goldnoob batchat!
Az APCR a normál lõszer a bat-ben!<#kuss>#kuss>
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy a PlanetWot November 17.-e óta nem frissíti az adatokat? Valamit kiír, de mivel nem vagyok perfect angolból, ezért nem igazán értem, mi a teendõ. Tudna valaki segíteni?
'Notice: These stats are 2.5 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster.'
Azt értem, hogy :' ezek az adatok 2.5 naposak, és valami átmeneti hibáról van szó, és vegyem fel a kapcsolatot a webwsterrel' , de akkor meg ezt az oldalt adja be!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egyébként van most olyan mod mint ami régen volt, hogy kiszínezi az ellenfél tankjainak azt a részét ahol mondjuk a motor, lõszer van?
Vagy nem érdemes ezzel veszõdni mert csak kifagy tõle a játék?
BattleTag: kabel15#2672
Minden tökéletes, az ellenfél helye, az idõzítés, a HP... Nincs rá szó. 😄
U.i.: Másnak is bezáródik a kliens Sacred Valleynál, ha a betöltés elején az asztalon van? Most is késõbb értem vissza a csatába emiatt. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Randomban gyakran látom, hogy a top vasakat irányító játékosok a felvillanó vörös ikonra pozitív fototaxist mutatnak, függetlenül az ellenfél tierjétõl, HP-jától, statjától. A lõhetõ full HP-s T10 helyett a 100 HP-s Löwe biztosan jobb célpont egy Foch 155-nek, csak azért, mert 2 másodperccel hamarabb lett felspotolva...
Ez valóban gyönyörû meccs volt, amikor megláttam hogy ti vagytok szemben a a Pirates-es WZ-vel, sejtettem hogy így lesz. De hoztátok is amit kell...grat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
30% discount and a credit income bonus on the following standard tank destroyers
VII T25/2
VII T25 AT
VII AT 7
VII Jagdpanther
VII AMX AC mle. 46
VII SU-152
VII SU-100M1
VI M18 Hellcat
VI M36 Jackson
VI AT 8
VI Churchill Gun Carrier
VI Jagdpanzer IV
VI ARL V39
VI SU-100
50% discount on the premium tank destroyer
III FCM 36 Pak 40
Get this small but deadly French Tier III Premium tank destroyer at half the price!
30% discount on the following premium tank destroyers
VII AT 15A
VII SU-122-44
VI Dicker Max
VI SU-100Y
50% discount on camouflage patterns
Stealth is the key to a successful hunt – apply some camouflage painting to your vehicle at a 50% discount (both gold and credit options)!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
'113' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 4 270 000.
Mostmár csak pénz kell és fel is tudom szerelni <#nevetes1>#nevetes1>
De nem errõl volt szó, csak megjegyeztem Szpecnyaznak miért kapja a WTF-be is a goldot 😊
Hát jó, mivel soha a büdös életben egy darab goldot nem vettem ebbe a masinába, rákérdeztem, hogy ugyan mire ne lenne elég a 299 átlagpen? A válasz továbbra is goldnoob, hasonlóan mind a négy esethez. Képtelen voltam elhinni, hogy valaki vesz egyáltalán goldot hozzá, de ahogy egyre többet játszottam vele, rá kellett jönnöm, hogy sokszor van olyan eset, amikor jól jönne, pl IS-7 tornyától agyfaszt kapok.
Viszont csak jól jönne, ugyanis 20 mp az rengeteg. Azt elõre nem tudhatom mikor látom csak a tornyát az IS-7-nek(szigorúan példa), ha meg látom, rátolok egy sima páncéltörõt, mire betöltené a goldot, már teljesen más a helyzet. 20 mp sok idõ.
Ebbõl látom azt, hogy rengetegen használják így a hosszabb töltési idejû tankjaikat, hogy CSAK goldot töltenek bele. Aztán jöhet minden. ELC(lánctalp, ala Lammaer 😄 ), vagy IS-7 tornya, tök mindegy, be van tárazva.
Nem mondom, hogy nem értem meg, õ játszik vele, õ tudja mit akar. Én biztos, hogy egy deka goldot nem veszek neki, mert nincs értelme vele pöcsölni. Egy töltés és lõhetem el egy teljesen nyitott célpontra az aranyat, holott egy lövéssel elõtte még mással görcsöltem.
Na szóval ezért van ez, hogy a WTF tankod is golddal sistergetik 😊
(szigorúan meglátásom szerint)
A T49 erre ideális jelölt. Ahogy QB szokta volt mondani, "totally balanced":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A feelingje a TE játékstílusodtól függ. Mindenkinek más jön be. Ezek mind használható tankok arra amire kitalálták. Szerintem érdemes õket megcsinálni.