World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Igen, képzeld, ESL-be is voltam és nem eredménytelenül

Sõt, ISU-val zúztam a 7v7-et, arany nélkül nyertünk aranyosok ellen huh....

Kicsit erõ a "fogalmad nincs" kifejezés <#bohoc>
JeffDunham
Errõl van szó. Igyál egy pohár vizet a kontómra barátom! <#pias> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Játszottál-e már 7v7-et esetleg századot?
Ha igen te természetesen nem azokkal a tankokkal tetted ugye amik oda kellenek hanem amit éppen húztál, mondjuk nyolcas századba KV-4 kizárólag stock állapotba ugye?
Ha fogalmad nincs a dolgokról ne akarj okoskodni, én sem megyek az agysebész topikba mert lövésem nincs róla.

JeffDunham
Úgy sem tudod nekik megmagyarázni. Annyiszor próbáltam.

Leírom a logikájukat. Te is VTEPS-es vagy, én is, akkor a VTEPS egy gold noob klán. Mivel magyar, ezért a magyarok biztos gold noobok. De ha a magyarok képesek gold lõszert használni akkor más népek is, a törökök, németek, angolok... Ezek szerint nem csak bizonyos népek csak hanem egész Európa használja. Ebbõl mi következik: európai szerver = gold noobs!

A lényeg. Aki csak azt használ az egy pöcs. Aki csak akkor használja amikor a szituáció megköveteli azt ne kövezzük már meg. Mióta harcolok ez ellen, de szélmalomharc az egész...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Rossz embert nézel.

--

Érdekes, én végszükség esetére is AP-t lövök, és bejön.....ilyenkor mi van?

ha nem jön, akkor végig gondolom mi volt a hibám, miért nem jött be, és legközelebb már befog jönni.....

De úgy látom nem értetted meg a mondandómat a szövegbe, miért gusztustalan hogy meg kerülöd és hátulról meg oldalról lövöd?

Az lenne a kis AMX dolga nem? Mozgékony kis ágyús , nem? Ja nem, mert arany van benne, spammelheti az is3 frontját is lol

és ez szerintetek oké

Azért tart itt a wot ahol tart
Játszottam párat 113-al. Mennyire lövöldözik el a lõszerrekeszt? Eddig talán egyszer lõtték el öt csatából, ami azért nem sok. Érdemes vizes lõszertartót venni rá, vagy nem annyira durva a helyzet, mint a WZ-nél?

Így is van!
És az milyen gusztustalan, hogy megkerülöd és hátulról, meg oldalról lövöd? Hát nem tudod hogy szegény tanknak ott gyenge a páncélja?
Szemtõl szemben, mint férfi a férfival!
Hagyjuk már ezt a "gódammó" hisztit, ha valaki akarja, használja! Ezek a hõs lovagok, hogy "én csak 1-2 darabot viszek" meg "végszükség esetén"pff...legális?...az...akkor?
Olyan sokat kell szenvedni egy nyertes meccsért, szerintem ha a prém ammo hozzá segít, én is lövöm azonnal.
Amúgy meg ezerszer lett itt tárgyalva hogy pattog nagyon, már én is többször megjártam.
Kishawer
Megnéztem a statodat a noobméteren! Már minden világos!<#buck>

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
Ezek szerint Te nem játszottál még 1390-el, gondolom az ESL is tabu!
7v7-re kötelezõ a 1390 (és az arany)! Egyébként azt tudtad, hogy kizárólag a noobok szoktak "goldnoobozni"? Fõleg mióta ezüstért vásárolható!<#mf2>

Master91
Akár.

1: senki nem mondta hogy vigyen meggy mag lövõt 7v7-re

2: van AP , amivel sztem oldalát-seggét tudja lõni az Is3masnak, menjen az oldalába és a seggébe

Nem tudom miért nem értik meg, hogy arannyal kb. a tank állomány fele hasznavehetetlen ebben a játékban.

Ugyan is vannak olyan tankok aminek pl. a páncélja az elõnye, míg másnak a rof, míg másnak a mobilitás.

Te meg full aranyat viszel, ez mennyire jó dolog?

Akkor én kérek 1 szigony puskát vagy egy csáklyát, hogy a mozgékony szarokat le blokkoljam, és álljanak mint f.sz a lakodalomba

Kérek egy ragasztó ágyút, amivel beragasztom az ellenfél ágyúját hogy csökkenjen a rofja.

Ha te már aranyozol hogy röhögve át üsd az ellent akkor én is lehetek zsidaj
Az nekem is jól jönne (pedig hányszor megfogadtam már, hogy ennél több tank nem lesz egyszerre a garázsomban 😄 ), meg félárú legénység képzés is, mert valahogy egyre kevesebb türelmem van 75%-os legénységekkel bohóckodni...

Kishawer
Ott a pont! <#taps><#integet2>

Miért?
Mit kéne tölteni T8 7v7-ben egy 170-es átlagátütésû tankba? HE-t?

Master91
Én meg mellé fél óránként panaszkodok a low wr miatt mi?
Lehet egy párhuzamos világban pont ez történik 😄

Tono34
Garázs akció lesz valamikor mostanában?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Csak nem a 110 a top löveg nélkül?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kishawer
Nem! Szerinte nem létezik, hogy egyedül kiszed 3 tankot! Persze nem így írta!

Kishawer
ja.. egyébként két cw meccs közben volt ez a jelenet, azért van benne ennyi arany!

Master91
Ki akadt a full arany lõszeredre?

Én is ugattam volna rendesen
Kishawer
Igen mert goldnoob vagyok a 1390-ben!<#dumcsi>
Igazad van rosszul írtam! Nem játszania kell megtanulni, hanem viselkedni, mert amit játék után írt privátban - ez a meccs miatt - az minõsíthetetlen!<#puszi>

Master91
Full goldot viszel és õ tanuljon meg játszani? Mert?
Pales27
(Kabel15nek akart menni a válasz)

Pales27
Felesleges a színes mod, nem is pontos sztem. T62nek megnéztem az elejét, ahol ki szokták gyújtani és ezt nem jelölték semmivel. (lehet rossz modot néztem, de én a többiben se bízok innentõl)

Kishawer
A legjobb amikor batchat-ben ülve beírja az enemy, hogy:
- APCR goldnoob batchat!
Az APCR a normál lõszer a bat-ben!<#kuss>

egyébként ha meglesz a tróger én is csak arannyal fogom használni a JT ágyút. Nem éri meg lepattani a foch155rõl<#eplus2>
voivod32
Hello mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy a PlanetWot November 17.-e óta nem frissíti az adatokat? Valamit kiír, de mivel nem vagyok perfect angolból, ezért nem igazán értem, mi a teendõ. Tudna valaki segíteni?
'Notice: These stats are 2.5 days old. This is probably due to some temporary error, please be patient, or you can contact the webmaster.'
Azt értem, hogy :' ezek az adatok 2.5 naposak, és valami átmeneti hibáról van szó, és vegyem fel a kapcsolatot a webwsterrel' , de akkor meg ezt az oldalt adja be!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

igen csak valaki ész nélkül spameli a goldot. Nincs is más lõszer a tankjában, és képes 20mm-es páncélzatra golddal lõni. Ez gáz...
kabel15
Nem értem ezt a goldnoob dolgot. Mikor még tényleg csak aranyért lehetett venni akkor még jogos volt. Mert aki nem fizetett az szívott ez miatt. De mostmár simán lehet venni ezüstért is. Nálam is van 10-15db KV1 ben meg IS3 ban. Ki tudja milyen csatába rak be. Ha TOP tank vagyok akkor megyek simával. De ha mondjuk KV1 el vagyok és Berak 7 es tankok közé, akkor már elég jól jön. Ugyan ez van IS3 al is. 9-10 es tankokra jól lehet vele lõni. Drága de ki lehet fizetni. Úgy is sokat játszok 5 ös tier ben onnan meg jön azért a pénz.

Egyébként van most olyan mod mint ami régen volt, hogy kiszínezi az ellenfél tankjainak azt a részét ahol mondjuk a motor, lõszer van?
Vagy nem érdemes ezzel veszõdni mert csak kifagy tõle a játék?

BattleTag: kabel15#2672

Kishawer
Ezúton üzenném "kedves" laci748 nevû játékosnak, hogy nem vagyok csalógeci! Tanuljon meg inkább játszani!<#mf1>

Pales27
sarcasm on
Amikor a TDs (Renton) és a medes (Fostalicska) összecsap 😄D

A b.chat sokkal gyorsabb mint a f155. Ha mégis a td ért oda elõbb akkor a b.chat valszeg nem is sietett: kerülõk, összes bucka megmászása stb... Az meg hogy anit-td tankkal ennyire sznvedsz ellenük az nem a td-k erõssége, hanem már a te játéktudásod...

9 hihg tier td a túloldalon, egy élmény volt...mint régen mikor 10-10 arty volt oldalanként . Természetesen 2 lövés volt az életem 95%-a, ja igen és a foch155 gyorsabban odaért a városba ezen a buzi highwayen, mint a batchatünk. Menjen már 80al a foch, kevés lesz ez a 60 neki.
Maala
Egy kis rammolás.

Minden tökéletes, az ellenfél helye, az idõzítés, a HP... Nincs rá szó. 😄

U.i.: Másnak is bezáródik a kliens Sacred Valleynál, ha a betöltés elején az asztalon van? Most is késõbb értem vissza a csatába emiatt. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát az IS-7 tornyára nem is lövök rá, mivel nincs goldom(golddal át lehet lõni). Beforgatott E-100 már más kérdés, ne kérdezd miért, de a torony és a test közötti kis részt elég könnyû eltalálni az egyébként néha botrányosan mellépirító Jagd-al. Ilyenkor alapból -1000, na és ekkor szoktak legoldnoobozni.

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem nem kell minden ellenfélre automatikusan rálõni. Bár nekem még nincs T10 TD-m, de a heavykkel szoktam szûrni a célpontokat. Ha az IS-7 tornyát látom, de a testét nem, akkor nem is lövök rá semmilyen tankkal. Ha beforgatott E100-at vagy Maust látok, még golddal sem próbálok rálõni addig, amíg valószínûtlen a penetráció. Túl hosszú a töltési/tárazási idõ ahhoz, hogy a szerencsére bízzam az átütést.
Randomban gyakran látom, hogy a top vasakat irányító játékosok a felvillanó vörös ikonra pozitív fototaxist mutatnak, függetlenül az ellenfél tierjétõl, HP-jától, statjától. A lõhetõ full HP-s T10 helyett a 100 HP-s Löwe biztosan jobb célpont egy Foch 155-nek, csak azért, mert 2 másodperccel hamarabb lett felspotolva...
Szia!

Ez valóban gyönyörû meccs volt, amikor megláttam hogy ti vagytok szemben a a Pirates-es WZ-vel, sejtettem hogy így lesz. De hoztátok is amit kell...grat
Hétvégi speciális ajánlat:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Triple Experience for the first victory of the day

30% discount and a credit income bonus on the following standard tank destroyers

VII T25/2

VII T25 AT

VII AT 7

VII Jagdpanther

VII AMX AC mle. 46

VII SU-152

VII SU-100M1

VI M18 Hellcat

VI M36 Jackson

VI AT 8

VI Churchill Gun Carrier

VI Jagdpanzer IV

VI ARL V39

VI SU-100

50% discount on the premium tank destroyer

III FCM 36 Pak 40

Get this small but deadly French Tier III Premium tank destroyer at half the price!

30% discount on the following premium tank destroyers

VII AT 15A

VII SU-122-44

VI Dicker Max

VI SU-100Y

50% discount on camouflage patterns

Stealth is the key to a successful hunt – apply some camouflage painting to your vehicle at a 50% discount (both gold and credit options)!
Maala
Úgy látszik, ugyanazokkal a gondokkal küzdünk. 😄 Sebaj, én eladtam a KV-2t, HEAT nerf óta amúgy se sokat mentem vele.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Megvásárolva:
'113' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 4 270 000.

Mostmár csak pénz kell és fel is tudom szerelni <#nevetes1>

Amúgy a "kisokka" mit jelenthet lengyelül? Egy rakat lengyel kérdezett már rá: "kisokka pl?" <#hehe>

Valamit kellene csinálni vele, mert ez így elég unfair, az biztos.
De nem errõl volt szó, csak megjegyeztem Szpecnyaznak miért kapja a WTF-be is a goldot 😊

Pales27
Davidbog megírta és egyetértek vele, a gold sebzését csökkenteni kellene a normálhoz képest. Akinek nagyobb pen kell, érje be kevesebb sebzéssel, máris el kellene gondolkodniuk melyik éri meg dmg szempontjából.

Amikor megvettem a JagdE100-at és az E-100-ak gyengepontjait lövöldözve elkezdtem õket irtani, sokan azzal jöttek, hogy goldnoob vagyok. Mást is lövöldöztem kifelé, de konkrétan 4 olyan esetre is emlékszem, hogy az E-100 fröcsögve goldnoobozott.

Hát jó, mivel soha a büdös életben egy darab goldot nem vettem ebbe a masinába, rákérdeztem, hogy ugyan mire ne lenne elég a 299 átlagpen? A válasz továbbra is goldnoob, hasonlóan mind a négy esethez. Képtelen voltam elhinni, hogy valaki vesz egyáltalán goldot hozzá, de ahogy egyre többet játszottam vele, rá kellett jönnöm, hogy sokszor van olyan eset, amikor jól jönne, pl IS-7 tornyától agyfaszt kapok.
Viszont csak jól jönne, ugyanis 20 mp az rengeteg. Azt elõre nem tudhatom mikor látom csak a tornyát az IS-7-nek(szigorúan példa), ha meg látom, rátolok egy sima páncéltörõt, mire betöltené a goldot, már teljesen más a helyzet. 20 mp sok idõ.

Ebbõl látom azt, hogy rengetegen használják így a hosszabb töltési idejû tankjaikat, hogy CSAK goldot töltenek bele. Aztán jöhet minden. ELC(lánctalp, ala Lammaer 😄 ), vagy IS-7 tornya, tök mindegy, be van tárazva.

Nem mondom, hogy nem értem meg, õ játszik vele, õ tudja mit akar. Én biztos, hogy egy deka goldot nem veszek neki, mert nincs értelme vele pöcsölni. Egy töltés és lõhetem el egy teljesen nyitott célpontra az aranyat, holott egy lövéssel elõtte még mással görcsöltem.

Na szóval ezért van ez, hogy a WTF tankod is golddal sistergetik 😊

(szigorúan meglátásom szerint)

Ma nincs idõm sokat játszani, így gyorsan rá kell hajtani a 250k-ra.
A T49 erre ideális jelölt. Ahogy QB szokta volt mondani, "totally balanced":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JeffDunham
Nagyon jókat kérdezel... olyan mint a Ladához képest egy versenymotor és egy WRC. Teljesen más játékstílus, teljesen más kategória. Össze lehet hasonlítani, de nincs értelme.

A feelingje a TE játékstílusodtól függ. Mindenkinek más jön be. Ezek mind használható tankok arra amire kitalálták. Szerintem érdemes õket megcsinálni.

Maala
nyaa.eu-n van pl.

Hellcat-hez képest feelingben T71 ill T69?
Maala
Epic WZ összjáték, annak, akinek még kétsége lenne afelõl, hogy ez az egyik legimbább T9-es heavy perpill...

Pales27
Fura, mert sokan pont fordítva mondják. A t71et jónak, a t69et rossznak (sima lõszerrel) ÉN a franciákkal vagyok így vhogy nem fekszenek azok, amiket jónak mondanak, nem rosszak csak egyszerûen nem szeretem.