World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt még szóráskép-buff elõtt nyomtam a X-es ágyúval, de nem szerettem egyikkel sem. A nagyobb pen és alfa miatt döntöttem csak amellett, mert td-re nem árt mind2-bõl minél nagyobb, de számomra majdnem kínzás volt. Nem tudom most, hogyan mûködik, de tervezem akciósan még ma visszavenni, mert nincs meg vele az ace tanker. Majd utána többet tudok mondani. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A 113-al szemben tökéletesen játszottál szerintem, azt így kellett, én is féltem volna, hogy rámjön, mert egyértelmûen az lett volna a logikus.

Az AMX AC 48-ra jól sejtem, hogy nem feltétlenül muszáj a X-es ágyút feltenni a lassú célzási idõ miatt? És el lehet lenni vele végig a második ágyújával? Akik használták mit gondolnak errõl?

Igen, tudom, hogy ott bénáztam + a 113-al is, mert féltem, hogy rám fog jönni. Legalábbis én azt tettem volna a helyében, mert annak így semmi értelme nem volt, amit csinált.

Ja, sajnos az E4 volt olyan pofátlan, hogy szembeforduljon miután 3x oldalba lõttem, így csak a spotdmg jutott belõle... 😄

Nagyon tetszett gratula! Kis odafigyeléssel, még a T34-tõl bekapott lövést is el lehetett volna kerülni.

Az meg, hogy egy Pattonnal valaki nem a hegyre indul föl az számomra hihetetlen ezen a pályán, meg is érdemelte az ellenfél, hogy kikapjon.
Unikumság ide vagy oda, a 113 vajon miért lett öngyilkos a hegyen az szintén érthetetlen. A maga fél-negyed életével felvágtatott oda heavy tankként, nem tudom mit gondolt.

Gratulálok én is,bár ez a "amikor kilõttem egy unicum platoont" a másik oldalról nézve csak egy random csata ahol kiszedett a csaffiii...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát igen, az effi nem véd meg a sebzéstõl 😊

GJ

Hát tagadhatatlan, megvan a feelingje amikor frontvonali bokorban kempelve agyonlövöd a rusholó scoutokat és fel se villansz 😄

Elképesztõ, gratulálok! <#taps>
A múltkor T-44-re javasoltad a camot akkor nem csináltam meg de T-54-nél már csinálom és sokat javult a teljesítménye. Harmadik képességnek az álcázást választottam és mikor kifarmoltam a motort meg a láncot (az ágyút freebõl csináltam) levettem a plussz rugókat és periszkópot raktam rá. Sokkal élvezhetõbb a játék azóta, csata elején biztonságos távolságból leskelõdés majd az ellen kellõ mértékû elhullása után jön a támadás.
Végre megszületett az 1. 2k+ base xp-s köröm. Unicum tier 10 platoon-ból 2-t öltem meg! 😊

popey8
1130 base xp-re csak 3. class a Borsiggal<#guluszem1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Valóban, a csaták nagy részét a nép éjfél és hajnali 6 között játssza le, így azt kell elsõsorban nézni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

T10-ben nezz majd szet ugy ejfel korul es 10-15 csata utan ird le mit tapasztaltal.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Maala
Low tierben annyira kevés a HP, hogy ha láncolnak, úgyis megdöglesz. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"Medre inkább camo, mint javítás elõször"
Eddig azt hittem csak én vagyok ennyire perverz 😊

LSSAHPAUL
A srác szólt nekem, feltöltötte a honlapunkra a screent, mivel felesleges lett volna neked írjak hogy dobd ki saját magad ide írtam.
Az hogy még te fenyegetsz megértem, nem várok mást. Egyébként ha a wg-nek írtam volna valszeg banolnak, a rasszizmust mindenhol komolyan büntetik manapság.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Maala
Lesz még addig bõven 2-3x-os crew xp, ne aggódj. 😊

Konkrétan szerintem 23-án jön ugye a peccs mostani állások szerint, aztán egészen szilveszterig tavaly is dupla crew xp volt, vagy hogy.

Azért elég sok kell! A harmadikra 420.000XP, a negyedikre 840.000XP...
Maala
Medre inkább camo, mint javítás elõször, de embere válogatja. Btw, ha már az 5ösön is van 2. skill, azért nem sok fog kelleni a 10esen játszva, hogy azon meg már 4. skill legyen.

Mondjuk ezt nem bánom, mert kiütést kapok az ilyen kerítésben, szalmabálában, meg kertitörpében elakadó lövésektõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Asszonta' penetrate... <#zavart1> Eppen az E100-al tolja.

Saor Alba

Hálát adok az event-nek, sikerült bekapcsolni a 6.érzéket a japán parancsnokon. <#worship>

Most 6.érzék, javítás van a srácokon. Azon dilemmázok, hogy kezdjek egy full camo képzést, de akkor csak 75%-os lesz a javítás a 9-10-es tankokon /feltételezve, hogy négyen ülnek benne/, vagy fejezzem be a javítást inkább.
Azért jó lenne kihasználni a laposságát a tizes cuccnak...

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én sem tudtam.

Pedig játszom egy ideje.

Mert nem használom/tam. De szerintem még van pár ilyen.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Omg, ennyire nincsenek tisztában az emberek még azzal sem, hogy mit csinál a nagy javítókészlet? WTF?!

Ha megsérül 1 vagy több modulod (sárga lesz, vagy piros), akkor megjavítja az összeset. Ezenkívül +10% javítási sebesség (mintha a repair skillen +10% lenne).

Nem kell kiválasztani vele modult, mert ismétlem, az összeset megjavítja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

It\'s a trap!!! :)

erre voltam kíváncsi köszönöm 😊
csak mert még sosem használtam xd de két nap és verseny...
de most már tudom hogy mûködik legalább
gondolom akkor a nagy elsõsegély is hasonló képpen múködik
Nagyjából egyetértek (már ami a balance felborulásának okát illeti).

Mint írtam is, engem nem zavara tDk száma, tier8ig fordulok elõ leggyakrabban, ott még nincsenek elszállva a TDk sebzései és tûzereje hogy nagyon zavarjanak.

A WG hozzáállása viszont kb az mint annó az artik esetén.

Pl mitõl is unalmasabb a TD játékmenet? Az új Waffentrógerben mi az unalmas? 😊

Ha jól rémlik, akkor egyszerre többet, de csak egyszer használhatod.
Nekem úgy rémlik ha rányomsz, és csak egy modul sérült a tankon, akkor automatikusan megjavítja, nem kell kiválasztani. Meg talán egyszerre több modult is javít. Plusz x százalékkal (asszem 20) csökkenti a modulsérülés esélyét.
popey8
Ha bent van gyorsítja a javítást + ha elhasználod akkor megjavít minden sérült modult. De csak 1x.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Úgy látszik nem ugyanazzal a játékkal játszunk...

Lenne egy noob kérdésem!
Hogy mûködik a nagy javító készlet?
Egyszerre több modult lehet vele javítani? vagy mondjuk elõre meghatározott alkalomszor?
Nézzétek el nekem, még kezdõ vagyok <#miaz>
Egy ideje én is figyelem a TD-ket,emiatt a td fóbia miatt.Az én tapasztalataim:
Jóval több TD van mint régen ez tény de nem jelentõsen több mint a többi tankból.Régen sokszor egyedül voltam TD-vel a csapatban de 2-3-nál több csak nagyon nagyon ritkán volt.Szerintem a mostani td fóbiának ez a látható növekedés az oka.Tény hogy vannak olyan csaták mikor a fél csapat TD(sõt talán 10 is van egy egy csapatban) de ezek ugyanolyan ritkák mint régen a 7-8 arty csapatonként.Sokszor megyek most is olyan csatában ahol a csapat 50-60%-a heavy tank.
Összességében szerintem nincs gond a TD-k mennyuiségével.Kisebb tierekben meg még ha sok is van belõlük,egyáltalán nem zavaró mert nem jobbak az azonos szintû tankoknál.
Az egyetlen problémát én az irreálisan nagy sebzésû és a táras ágyúkban látom.Ha ezekkel nem cseszték volna el az egyensúlyt,semmi gond nem lenne a páncélvadászokkal.(és gondolom nem is játszanának vele ennyien)
"- Egy játékos érdeklõdött a többszörözött páncélzat-átütések kérdésében; pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy meg lesz valósítva a több egymás fedésében lévõ, "puha" célponton való áthatolás."

Erre kíváncsi leszek. Az eddigi felállással is lehal a szerver nap, mint nap, fõleg hétvégén. Mi lesz, ha ennél többet kell számolni?
Vagy éppen te ragadtál ki egy példát... 😊

Nézd meg 10x, azt majd meglátod.

(igen, én a statisztika híve vagyok, de sajnos a WG statisztikáiban már egy ideje megrendült a bizalmam).

Maala
Na és? Most meg 620 heavy, és 450 TD van benn a sorban. Pont te jössz egy kiragadott példával a statisztika ellenében?

Hát a 369+460 több mint a 750. Nem?
Végül is igazuk van. 😄

Lunki88
Nagyon élvezem amikor a tiger I-el 9es szintû csatába kerülök. Elõször 700-at belémdurrant egy isu, aztán mellé még kapok egyet az obj 704-estõl és gatya... <#buck>
Huh kicsit remegek..! 😄 Egész korrekt csata lett a végére, bár nem hittem, hogy megnyerjük.

Poén, hogy egész mecs alatt nuku gold, végére Is-3-ra biztos ami tuti, betöltöm, erre nem 3 lepattant?😄 Meg is kaptam, hogy goldnoob vagyok..-.-

No mind1. Ilyen meccsekért tolom még ezt a szart mindig...

Gyõzelem!
Map: Prokhorovka
Date: 2013.12.01. 21:17:01
Jármû T-54
Szerzett tapasztalat 4 116 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 117 119
Csatában elért Achievement: Top Gun

Replay ha valaki mozizni szeretne.
popey8
Ez csak 1 nap. Én figyelni szoktam és minden egyes áldott nap ez a helyzet. TD-k többször annyian vannak, mint a másik 3 típus.

popey8
"Nemsokára érkeznek az átlõhetõ épületek." -- Mondom én. Minden pálya egyetlen nagy nyílt mezõ lesz, fedezékek nélkül. Változatos játékmenetre számíthatunk...

"A Jagdtiger 128mm-es L/61-es és a WT Panzer IV L/61-es ágyúja egyáltalán nem ugyanaz a löveg, azért van, hogy nincs átfedés köztük, illetõleg eltérõ tapasztalati pont mennyiségbe kerül a kifejlesztésük." -- ÁÁÁÁ nem. Vmit hazudni kell, h az emberek miért költsenek + free xp-re. Szánalmas ez a WG. Akkor mondják mi is a különbség. Várom...

szokasos szar wg bullshit...

Mindamellett hogy nem zavar a TDk számaa játékban....

<#vigyor>

Ezt olvastam valamelyik nap: "Szóval úgy néz ki a helyzet, hogy a játékosok kipróbálták az új célzási rendszert, majd pedig szépen visszatértek a kedvenc jármûveikhez."

Akkor sem értettem mirõl beszél és most sem <#hehe>

Jah, tényleg.
Mondjuk engem jobban érdekelnek a hajók mint a harckocsik. Vagy akár a repülõk, kár hogy nem a hajók jöttek ki elõbb. De majd ha ki is jön, soká kerülnek be a Monarchia hajói. Én a SMS Helgoland-ot is szívesen látnám, pláne, hogy a cirkálók sikeresebbek is voltak mint a csatahajók.

Csillagok Háborújából volt idézve a mondat. Tegethoff/ Viribus Unitis-osztályú csatahajót én is irányítanám😄

angelus1991ster.blogspot.hu

- Azok a tereptárgyak, amik eddig sem befolyásolták a lövedékek röppályáját - mint példának okáért a telefonfülkék és póznák - az új verzió módosult akadály-szint kezelésében sem fognak új szerephez jutni.

- Egy játékos érdeklõdött a többszörözött páncélzat-átütések kérdésében; pillanatnyilag úgy áll a dolog, hogy meg lesz valósítva a több egymás fedésében lévõ, "puha" célponton való áthatolás.

- A készítõk szerint a páncélvadászok játékbeli egyeduralma messze túllihegett dolog. Legalábbis a kimutatásaik szerint egyáltalán nincs számosságában több TD, mint mondjuk közepes, vagy nehéz harcjármû, ráadásul a velük való játék sokkalta kevésbé akciódús, mint mondjuk egy könnyû, közepes, vagy nehéz harckocsival. Szóval úgy néz ki a helyzet, hogy a játékosok kipróbálták az új célzási rendszert, majd pedig szépen visszatértek a kedvenc jármûveikhez.

- A Jagdtiger 128mm-es L/61-es és a WT Panzer IV L/61-es ágyúja egyáltalán nem ugyanaz a löveg, azért van, hogy nincs átfedés köztük, illetõleg eltérõ tapasztalati pont mennyiségbe kerül a kifejlesztésük.

- A WoT célzásrendszerének "történelmietlenségérõl": "Na és? Ez nem egy szimulátor-játék..."

- Nemsokára érkeznek az átlõhetõ épületek. (Nyugi, majd amikor készen lesznek...)

- Egyelõre nem lehet átlõni a harckocsi roncsokban lévõ szemmel látható lyukakon, ugyanis ezeket az objektumokat a játék motorja egyetlen tömör tárgyként kezeli. Azonban, van rá némi esély, hogy ez az elkövetkezendõkben változni fog.

- Nem lesz olyan játéktechnikai változtatás ami azt eredményezné, hogy normál jármûveket prémium harckocsikká lehessen konvertálni, sem pedig a differens jármûvek legénységeit - levonások nélkül - nem prémium harckocsikba átpakolgatni.

- Már tervben vannak a CW-kre vonatkozó játékbeli tartalom-bõvítések, illetõleg a globális térkép eseményskálájának kiszélesítése.

- Valamikor sanszos, hogy új medálok is várhatóak.

- A harckocsik névleges páncélszintje mindig az adott oldal / felület átlagosan legvastagabb fõ-páncélrétegelt pontját hivatott megnevezni. Tehát, könnyen elõfordulhat az, hogy bár egy tanknak 150mm-es frontpáncélzat van az adatai közt megjelölve, az kizárólag csak a felsõ homlokfront elsõdleges védelmi lemezére vonatkozik, az alvázra, az üreges, vagy egyéb részekre, illetõleg a gyenge pontokra már nem.

- A rombolható tereptárgyak rendszere úgy fog mûködni, hogy minden egyes objektumnak lesz egy életpont-mennyisége, amit a becsapódó lövedékek csökkentenek - azonban ettõl függetlenül van esély azok továbbhaladására. Mihelyst az akadály életereje elfogy - fizikai megsemmisülésétõl függetlenül - teljesen átlõhetõvé válik. Azonban megeshet az is, hogy a nagyon alacsony átütéssel rendelkezõ páncéltörõ lövedékek (25-30mm vagy az alatt) bár elpusztítják magát az akadályt, egyáltalán nem haladnak tovább.

Természetesen az elõbb így akartam...😊