World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jpz-vel nem nagyon izgat hogy milyen a csapat:
Amíg él a többi, addig 2-3-4k dmg-et ki tudok osztani. Meg le is morzsolódik az ellen.
ha meg rám ugrik a végén 2-7 maki akik túl élték a mi parasztjaink szurkálását, akkor meg csodás " last man standing " vagy " one man army " filmet tudok össze hozni 😄
(persze van mikor azonnal ki lõnek)
Meg halok, nem is az a baj, hanem hatalmas élményt kapok, ahogy forgatom magam hogy pattanjanak, ki lövök valakit , megint pattintgatok, megint ölök....és már - már látok 1 esélyt hogy mondjuk akár le is üthetek mindenkit, de a akkor akinek eszébe jutott hogy a seggem milyen szép és rá csap akkor vége a dalnak
de élvezetesek akkor is ezek a percek
Amíg él a többi, addig 2-3-4k dmg-et ki tudok osztani. Meg le is morzsolódik az ellen.
ha meg rám ugrik a végén 2-7 maki akik túl élték a mi parasztjaink szurkálását, akkor meg csodás " last man standing " vagy " one man army " filmet tudok össze hozni 😄
(persze van mikor azonnal ki lõnek)
Meg halok, nem is az a baj, hanem hatalmas élményt kapok, ahogy forgatom magam hogy pattanjanak, ki lövök valakit , megint pattintgatok, megint ölök....és már - már látok 1 esélyt hogy mondjuk akár le is üthetek mindenkit, de a akkor akinek eszébe jutott hogy a seggem milyen szép és rá csap akkor vége a dalnak
de élvezetesek akkor is ezek a percek
- olyan kört tier 10 be ahol mondjuk ellövök 90 000 et prémium lõszerre
Ne használj prémium lõszert.
- azok számára élvezhetõ akik tudnak játszani és ezt élvezik is.
akik tudnak játszani nem nagyon zárnak mínuszba egy csatát 😊
- Prémium tûzoltó meg 10 db prémium lõszer.
- azok számára élvezhetõ akik tudnak játszani és ezt élvezik is.
akik tudnak játszani nem nagyon zárnak mínuszba egy csatát 😊
- Prémium tûzoltó meg 10 db prémium lõszer.
Ha te mondod.....1700+ vn6-al és több mint 30K random csatával nem hiszem hogy közéjük tartoznék.Bár ezt nem az én dolgom megítélni.Ha érdekel a két accom: nyomiarty és Fritz_the_tankdestroyer. Eldöntheted te is hogy milyen játékos vagyok. 😊
Egyszerûen nagy tierekben egyedül semmit nem tehetsz ha hülye a csapat.Persze ez csak egy vélemény,lehet hogy mások másképp látják.
Egy kép a tegnap esti TD témához.Ez a mai elsõ csatám.Érdekes hogy ilyenkor(ha 11 heavy van a csapatban) senki nem sír.

Egyszerûen nagy tierekben egyedül semmit nem tehetsz ha hülye a csapat.Persze ez csak egy vélemény,lehet hogy mások másképp látják.
Egy kép a tegnap esti TD témához.Ez a mai elsõ csatám.Érdekes hogy ilyenkor(ha 11 heavy van a csapatban) senki nem sír.
Engem az zavar nagy tierbe hogy a gatyám is rámegy. 6 tier 10 csücsül a garázsba és irritál az hogy 3 vagy esetleg 4 kört kell kötelezõen mennem prémmel hogy mehessek egy olyan kört tier 10 be ahol mondjuk ellövök 90 000 et prémium lõszerre. A nem lenne javítás tier 10 be kicsit kompenzálná azt hogy lehetne azok számára élvezhetõ akik tudnak játszani és ezt élvezik is.
Múltkor mentem párt Object 268 al. Prémium tûzoltó meg 10 db prémium lõszer. Cirka 150 000 ment el 1 óra alatt, mehetett volna több is de figyeltem mennyit költök. Ha nem lenne ennyire drága simán ellõnék 2 milliót naponta. De ez nem élvezet.
Majd jön a teszt szerver. <#violent>#violent>
Mindegy is attól hogy itt sír pár játékos semmi nem fog változni.
Múltkor mentem párt Object 268 al. Prémium tûzoltó meg 10 db prémium lõszer. Cirka 150 000 ment el 1 óra alatt, mehetett volna több is de figyeltem mennyit költök. Ha nem lenne ennyire drága simán ellõnék 2 milliót naponta. De ez nem élvezet.
Majd jön a teszt szerver. <#violent>#violent>
Mindegy is attól hogy itt sír pár játékos semmi nem fog változni.
Annyira vicces ez az ellentmondásos hozzáállás a játékhoz. A magas szint azért pocsék, mert sok a szobanövény és állandóan vereség van. A kis szint meg azért jó mert sok a szobanövény és tök jó érzés darálni a paradicsomokat, meg egyedül is el lehet dönteni a csatát... WTF??
Nem lehet hogy azért utálod a magas szint kápsztafejeit, mert te is közéjük tartozol és te is csak egy vagy közülük, míg kisszinten a sok kezdõ mellett ez nem annyira feltûnõ ezért is tudsz elérni ott apróbb sikereket? Csak ugyebár mindenki egoja szeret mást mondani, másra terelni az önhibákat is stb.
Most ezt nem csak neked írom, hanem mindenkinek aki ilyeneket kommetel, mert ez már a sokadik ilyen amit látok itt... Azért ilyenkor a wg-t is meg tudom érteni, hogy miért is nézik totál hülyének a játékosaikat és miért nem hallgatnak rájuk kb semmiben.
Nem lehet hogy azért utálod a magas szint kápsztafejeit, mert te is közéjük tartozol és te is csak egy vagy közülük, míg kisszinten a sok kezdõ mellett ez nem annyira feltûnõ ezért is tudsz elérni ott apróbb sikereket? Csak ugyebár mindenki egoja szeret mást mondani, másra terelni az önhibákat is stb.
Most ezt nem csak neked írom, hanem mindenkinek aki ilyeneket kommetel, mert ez már a sokadik ilyen amit látok itt... Azért ilyenkor a wg-t is meg tudom érteni, hogy miért is nézik totál hülyének a játékosaikat és miért nem hallgatnak rájuk kb semmiben.
Én még a be ígért Sturmtigert várom meg a bärt.
Nagyon igazad van,sok mindenben.Egy idõ után tényleg céltalanná válik a játék és nem kell már az X-edik t10 a garázsba.Szerintem pont ezért hoznak be egyre nagyobb sebzésû és táras lövegeket hogy valamivel azért ösztönözzék a játékosokat hogy fejlesszenek.Hogy ezt meddig lehet még fokozni azt nem tudom.Szerintem már így is túllõttek a célon mert sokak szerint pont ezzel cseszték szét a játék egynesúlyát.
Randomban t6 felett szinte élvezhetetlen a játék a sok vörös nyomorék miatt.Nem a vereségekkel van a gond,azok így is úgy is nagyjából egyformán jönnek de azért qrvára nem mindegy hogy egy élvezetes csatában kap ki az ember,úgy hogy játszik,küzd a csapat,vagy a sok nyomorék miatt már az elsõ percben látszik hogy semmi értelme a csatának.Pár hete tettem meg elõször hogy kiléptem egy csatából emiatt.Két éve játszom és eddig elítéltem azokat akik az elején lelépnek ha úgy látják hogy szar a helyzet.Most ott tartok hogy az elmúlt két hétben már több csatát hagytam ott mikor low tier voltam és full idiota topok voltak.Egyet sem nyertek meg.....
Két dolgot lehet tenni szerintem hogy élvezhetõ legyen a játék.Az egyik a csapat vagy legalább a hármas szakasz.Sajnos az én idõbeosztásom miatt 99%-ban randomban megyek mert az ismerõseim nincsenek itt.A másik ami élvezhetõ,kis tierekben menni OP tankokkal.Itt még egyedül is el lehet dönteni egy csatát egy jó vassal,ezért nem olyan zavaró ha a csapat agyhalott.Arról nem is beszélve hogy lehet irtani a paradicsommadarakat. 😄
Randomban t6 felett szinte élvezhetetlen a játék a sok vörös nyomorék miatt.Nem a vereségekkel van a gond,azok így is úgy is nagyjából egyformán jönnek de azért qrvára nem mindegy hogy egy élvezetes csatában kap ki az ember,úgy hogy játszik,küzd a csapat,vagy a sok nyomorék miatt már az elsõ percben látszik hogy semmi értelme a csatának.Pár hete tettem meg elõször hogy kiléptem egy csatából emiatt.Két éve játszom és eddig elítéltem azokat akik az elején lelépnek ha úgy látják hogy szar a helyzet.Most ott tartok hogy az elmúlt két hétben már több csatát hagytam ott mikor low tier voltam és full idiota topok voltak.Egyet sem nyertek meg.....
Két dolgot lehet tenni szerintem hogy élvezhetõ legyen a játék.Az egyik a csapat vagy legalább a hármas szakasz.Sajnos az én idõbeosztásom miatt 99%-ban randomban megyek mert az ismerõseim nincsenek itt.A másik ami élvezhetõ,kis tierekben menni OP tankokkal.Itt még egyedül is el lehet dönteni egy csatát egy jó vassal,ezért nem olyan zavaró ha a csapat agyhalott.Arról nem is beszélve hogy lehet irtani a paradicsommadarakat. 😄
Lemerem írni mennyire szanaszét hackelném a játékot. Akkor élvezném. Minden tankba aranyért pótolnám a lõszert meg ha kéne egy tank akkor kipörgetném free xp bõl. Így senki és semmi nem tudna felidegelni mert élvezném hogy nem tud lehúzni a WG 😄DD
Maga lenne a kánaán. Az összes tankom aranyport köhögne.
Maga lenne a kánaán. Az összes tankom aranyport köhögne.
Kifinomultabb vagyok én annál 😊
@Vandaal: nincs szólásszabadság, de azért valószinüleg jobb is hogy így van (jobb ha van egy korlát amit nem szabad átlépni egy fórumon. Más kérdés hogy véleményem szerint én csak ránéztem arra korlátra azt jött a rendõrség, de hát ismerve közös múltunkat, meg tudom érteni Cifut. Kellett a trófea a gyûjteménybe 😊 )
Pont ezért nem játszok egyik 10 esemmel se. 5 percen belül hal fél csapat. Ez nem élmény. Vagy a TD probléma. Kb ez olyan lenne hogy counter strike ba menj 3 késes kört mert olyan rossz a pénz hozam hogy nem tudsz venni egy deagle t meg egy kevlár helmetet.
és honnan kellene tudnom????
életemben nem használtam még gold cuccokat
életemben nem használtam még gold cuccokat
Még szerencse, hogy itt a WoT topikban szólás szabadság van 😊
Tudom igen megölném a játékomat mert nem termelne pénzt. Nem tudok mást kitalálni. Tudja itt mindenki miért sírok néha.
Ez még esetleg adna pluszt. Sajna mikor régen elkezdtem a játékot nem volt ennyi piroska randomba.
SU 180 SMK
SU 203
Ez még esetleg adna pluszt. Sajna mikor régen elkezdtem a játékot nem volt ennyi piroska randomba.
SU 180 SMK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SU 203
"Aranyért választani hogy mit termeljen a prémium tank (free xp t vagy kreditet)"
Aranyért most is csinálhatsz bármelyik elit tankból free xp-t (nem kell premium tank sem hozzá), csak gyõzd arannyal. 😄
Aranyért most is csinálhatsz bármelyik elit tankból free xp-t (nem kell premium tank sem hozzá), csak gyõzd arannyal. 😄
Nade mire írtad, hogy szar? Cifura? Mert akkor megértem. Pláne, ha kávé elõtt reggel ezt olvassa. 😊
Tudom mi megy éjfél körül t10-ben.Ugyanez volt a helyzet az artykkal is éjjel,akkor volt 6-8 is egy csatában.Kevés a játékos,ezért sokkal kiegyensúlyozatlanabb az MM.Ráadásul sok jó játékos játszik éjjel(vagy sokkal kevesebb rossz)ezért is több lehet a TD.Egyértelmû hogy a durva ágyúkkal OP-k.Ettõl függetlenül azt mondom hogyha az összes lejátszott csatát nézzük egy nap,összességében nem olyan nagy az aránytalanság a TD-k számát illetõen.
Figyu, minden játéknak van egy élettartama. Ha a haverjaidat ottartotta 1-2 évig több 1000 csatára, akkor az teljesen normális hogy egy idõ múlva uncsi lesz.
Tény, a WG sem tud nagyon megújulni hogy tegyen ez ellen, de sztem az is normlis ha egy idõ múlva kiég az ember.
Tény, a WG sem tud nagyon megújulni hogy tegyen ez ellen, de sztem az is normlis ha egy idõ múlva kiég az ember.
Csodálod, hogy ezekre nem reagálnak?
Csak prém tankkal tolnák, ha ennyi freet termelne. Az kinek lenne jó? Baromi sok prém tank szaladgálna, kiölné a sokszínûséget.
T10 csatákban ne kelljen javítást fizetni?? Így is elég sok a gyenge játékos t10ben, de ez megsokszorozná a számukat.
Csak prém tankkal tolnák, ha ennyi freet termelne. Az kinek lenne jó? Baromi sok prém tank szaladgálna, kiölné a sokszínûséget.
T10 csatákban ne kelljen javítást fizetni?? Így is elég sok a gyenge játékos t10ben, de ez megsokszorozná a számukat.
Lehet hogy nem tetszik, de pl képzeld el magad hogy minden célod elérted a játékban. Minden nagy vas ott áll a garázsodban. Ne mond hogy a WG beteszi pl ezt a Waffenshitragert ami 3500 at sebez asszem táranként aztán te röhögve indulsz el laza 500 000 xp t kigrindelni.
Én ebbe fáradtam bele. Egy két haverom ott tart hogy már hónapok óta be se lépett vagy annyira kiégett hogy teli volt 8 asokkal meg 9 esekkel lehetne neki 10 ese is több, de nem vicc tier 2 be élvezi már csak. Ja és type is van neki.
Nem gyõzök meg senkit. Kezdõk meg a tervekkel teli játékosok lelkesek, majd õk is elérnek mindent aztán pislognak hogy élvezni kéne a játékot de nem megy mert nem xp farmolás a cél hanem az hogy amiért eddig küzdöttek egy kevés örömöt adjon.
Én ebbe fáradtam bele. Egy két haverom ott tart hogy már hónapok óta be se lépett vagy annyira kiégett hogy teli volt 8 asokkal meg 9 esekkel lehetne neki 10 ese is több, de nem vicc tier 2 be élvezi már csak. Ja és type is van neki.
Nem gyõzök meg senkit. Kezdõk meg a tervekkel teli játékosok lelkesek, majd õk is elérnek mindent aztán pislognak hogy élvezni kéne a játékot de nem megy mert nem xp farmolás a cél hanem az hogy amiért eddig küzdöttek egy kevés örömöt adjon.
Namost próbáld értelmezni amiket írtál egy játékfejlesztõ profitorientált szemszögébõl.
Ugye mekkora marhaságok?
Ugye mekkora marhaságok?
Cifu már egy ideje vadászott már rám, és sikerült elkapni a pet topikjában a "szar" kifejezéssel. Mindjárt dobott is egy hárompontost 😄
Az nem kifejezés, hogy "kurva lassan"!
Én már temetem a játékot sajna. Nem ad már semmi extrát. Egyik tank se, lánctalp, torony, 25 mm es lövegtõl a 170 mm esig azt csókolom. A sok paradicsom meg még rá is tesz egy lapáttal. Egy két dologgal felelhetne dobni a játékot, nekem egy ideje ez jön le hogy a pénzünk érdekli õket nem az élmény. Majd ha nem tetszik letörlöd vagy ez a serbes hogy ne játsz vele.
Jé, milyen cuki kis felkiáltójeleket kaptál a neved mellé 😄
Mi más érdekelné õket, ha nem a pénz? Már biztos nem hobbiból csinálják.
Egyébként innen csak az 50% free nem tetszik, így is sok a Vér István magasabb tierekben, amit egyszerûen csak úgy érhet el, hogy free-bõl húzza a tankjait.
Egyébként innen csak az 50% free nem tetszik, így is sok a Vér István magasabb tierekben, amit egyszerûen csak úgy érhet el, hogy free-bõl húzza a tankjait.
Überlord csak egy kis senki volt, nem volt ráhatása semmire.
A leglátványosabban ez az artis szavazásnál jött elõ, megszavaztatták a népet és fényévekkel nyer a "legyen oldalanként max 2"... soha nem valósult meg.
Mondjuk utólag, az artynerffel sztem jobban jártunk 😊
A leglátványosabban ez az artis szavazásnál jött elõ, megszavaztatták a népet és fényévekkel nyer a "legyen oldalanként max 2"... soha nem valósult meg.
Mondjuk utólag, az artynerffel sztem jobban jártunk 😊
Én overlordnak egy rakás opciót felsoroltam a blogján, kb le se szarta amit írok.
- 50% free xp 5% helyett minden 8 as prémium tanknak.
- Ingyenes tier 10 csaták mert legénységi xp n kívül mást nem termel.(löveget kell kifejleszteni aztán mind elit). Vagy legalább a javítást engedjék el.
- Aranyért választani hogy mit termeljen a prémium tank (free xp t vagy kreditet)
Nem érdekelte az se hogy írtam neki war thunderbe tier 1 es géppel bármelyik 10 est kifejlesztheted.
Ezek után nem írok többet egyiknek se mert leesett hogy nem érdekli õket semmi csak a pénzed.
- 50% free xp 5% helyett minden 8 as prémium tanknak.
- Ingyenes tier 10 csaták mert legénységi xp n kívül mást nem termel.(löveget kell kifejleszteni aztán mind elit). Vagy legalább a javítást engedjék el.
- Aranyért választani hogy mit termeljen a prémium tank (free xp t vagy kreditet)
Nem érdekelte az se hogy írtam neki war thunderbe tier 1 es géppel bármelyik 10 est kifejlesztheted.
Ezek után nem írok többet egyiknek se mert leesett hogy nem érdekli õket semmi csak a pénzed.
Cserébe fostestû, hiába forgatja be, könnyen át lehet lõni. Cserébe erõs a tornya. Cserébe a kupolát át lehet lõni rajta.
Nem tudom, engem nem zavar az a gép, de szívesen birtokolnék egyet <#vigyor1>#vigyor1>
Nem tudom, engem nem zavar az a gép, de szívesen birtokolnék egyet <#vigyor1>#vigyor1>
akkor az lenne kicsit erõsebb. most ez nem lényeg 😄 én már nagyon régóta utálom a t34-et, mert nekem nincs, és az tök szar, hogy a srác 2000 csatával bárhová céloz, vagy csak rámnéz a legkisebb nézetbõl, és átlõ 😄
I met God. She's black
Azt azért nem nevezném bagónak. És az is biztos, hogy egy T8-as prémmé varázslás többe kerülne, mint egy T8-as prémtank.
És, ha kap egy 250-es pent, 410-es alfával?
Biztos nem a legOPÉbb autoloaderes top tierekbõl akarna mindenki prémet csinálni 😄
Majd miután ezek hordái ellehetetlenítenék a csatákat, a WG kénytelen lenne nerfelni ezeket a tankokat, hogy valamelyest helyre billentse az egyensúlyt.
Utána meg azért menne a vonyítás, hogy milyen alapon tették tönkre a fizetõ játékosok prémiumosított tankjait...
Nem véletlenül vetették el ezt az ötletet 😉
Majd miután ezek hordái ellehetetlenítenék a csatákat, a WG kénytelen lenne nerfelni ezeket a tankokat, hogy valamelyest helyre billentse az egyensúlyt.
Utána meg azért menne a vonyítás, hogy milyen alapon tették tönkre a fizetõ játékosok prémiumosított tankjait...
Nem véletlenül vetették el ezt az ötletet 😉
Nem fogják soha. Gondold el mi lenne ha bagóért abból csinálsz prémiumot amibõl akarsz. Senki nem mászkálna normál tankal. Ja és ellenkezik azzal hogy így nem tudnák lehúzni rólad a bõrt is.
Viszont azt megcsinálhatnák hogy egy általad választott normál tank legyen prémium egy nyolcas prém áráért,tier megkötés nélkül.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
a löwe kaphat akármekkora buffot, soha nem fog felérni a T34es 248 penjéhez és 400 átlagsebzéséhez...
I met God. She's black
Nem fogsz csalódni benne. Nagyon mással már nem is élvezhetõ a random mint typeal ha nincs prémiumod.
Hát a Type már messze nem az ami volt fénykorában (Löwe-m nincs).
Azok a fél csapatnyi wolfpack-ek amik voltak, hmm rám tört a nosztalgia. Lehet fél év után le kellene porolni az öreget. 😄
Azok a fél csapatnyi wolfpack-ek amik voltak, hmm rám tört a nosztalgia. Lehet fél év után le kellene porolni az öreget. 😄
Persze hisz soviet import. <#vigyor0>#vigyor0>
A type-nál volt egy minimál buff, de elõtte kapott egy masszív nerfet. Rá is fért, mert leginkább egy keringõ halálcsillagra emlékeztetett egy hármas type platoon akkoriban.
Régóta nem költök a játékra, de ez az E-25, ha megint féláras lesz nagyon nagyon el fog gondolkoztatni, pont hozzám illik ezzel az agilitásával és kicsiségével.
Vagy ahogy szinte létjogosultságát vesztette 1-2 lowtier med/heavy, ahogy bejöttek az új angol td-k, vagy lejjebb a moszkitó németek 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azokat pont buffolták!
"Nemtom lesz e nerfelve ez a kis vadállat.(bár nem hiszem, mert prémium) "
Azért mert prémium nem jelenti azt, hogy nem kaphat nerfet. Kérdezz meg pl. pár Löwe, Type 59 tulajt. 😄
Azért mert prémium nem jelenti azt, hogy nem kaphat nerfet. Kérdezz meg pl. pár Löwe, Type 59 tulajt. 😄
Én is megvettem múltkor akciósan. 7 meccs alatt 3 top gun. Nagyon troll! 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Viszont ahogy Eagle is leírta már egyszer a 9-es Foch-on pont ideális az a löveg a csökkentett célzásidõvel + nagyobb rof-fal. Én nagyon élveztem vele a játékot és 3 nap alatt kihúztam 0-ról a 155-öt a big and heavy-s akció miatt úgy, hogy nem untam a végére. Bár az erõsebb frontpáncél és 1,5x annyi hp megléte is legalább annyit tett hozzá a játékélményhez, mint az a gépágyú 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mennyire igaz a videó:
Egyre többször találkozok E-25 platoonokkal, ketten-hárman tier 7-8 csatában szétszednek bárkit. Múltkor, hálistennek én csapatomban, két E-25 gyakorlatilag lehozta a meccset. Az egyik lõtt egy 6-ost, a másik "csak" 4-et. De brutális volt ahogy a legnagyobb tankot is ketten körözve 25-30 sec alatt ledarálják.
Nemtom lesz e nerfelve ez a kis vadállat.(bár nem hiszem, mert prémium)
Egyre többször találkozok E-25 platoonokkal, ketten-hárman tier 7-8 csatában szétszednek bárkit. Múltkor, hálistennek én csapatomban, két E-25 gyakorlatilag lehozta a meccset. Az egyik lõtt egy 6-ost, a másik "csak" 4-et. De brutális volt ahogy a legnagyobb tankot is ketten körözve 25-30 sec alatt ledarálják.
Nemtom lesz e nerfelve ez a kis vadállat.(bár nem hiszem, mert prémium)
Egyetértek, de a 46-osnál nekem már így stockon is sokkal jobban tetszik. Nem úgy mint pl. a szintén most húzott új orosz TD ág, ahol a SU-101 egy rémálom. Ennyire rossz ágyú kitéríthetõséget lefele még nem láttam, igaz kínaiakkal nem játszom. Ehhez képest a 48-as AMX kész csoda.
Jah és akkor mutatnám azt, hogy miért vagyok annak a pártján, hogy tõlem legyen inkább 15-15 TD a meccsben, mint akár egy tüzér is.
Ezt menet közben sikerült egy sárga játékosnak (én ezt sosem fogom megszokni és sokkal jobban dühít, mint bármely táras, illetve bármely óriási alfával rendelkezõ TD):
Jah és akkor mutatnám azt, hogy miért vagyok annak a pártján, hogy tõlem legyen inkább 15-15 TD a meccsben, mint akár egy tüzér is.
Ezt menet közben sikerült egy sárga játékosnak (én ezt sosem fogom megszokni és sokkal jobban dühít, mint bármely táras, illetve bármely óriási alfával rendelkezõ TD):

Dettó, én most küszködök a 48-assal, de semelyik ágyúval nem fun.
Egyszerûen nincs benne elrettentõ erõ, nem érzem azt hogy egy T8as halálosztó TDben ülök (mint pl a ferdi).
Letolom a duplát vele azt megy is aludni a garázsba.
Egyszerûen nincs benne elrettentõ erõ, nem érzem azt hogy egy T8as halálosztó TDben ülök (mint pl a ferdi).
Letolom a duplát vele azt megy is aludni a garázsba.