World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Nnnnnnna bammeg...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

505thZajcev[PT]
Miert vannak ilyen buta emberek.....konyorgom!!!
Miert hiszik egyesek ha vki fizet akkor jobb lesz?
Ha hulye vagy akkor legyszi meg se szolalj, faszom tele van az ilyen kretenekkel. (bocs Specnyaz de mar nem birom ezt a sok hulyet..)

Érdemes nekiállni a kínai heavy ágnak ha végig akarok menni rajta? Ha nem, akkor hol hagyjam abba?
popey8
Ismét grat a nyomorék WG-nek. NA szerveren most is megy a Top of the Tree akció. A 121 került sorra.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ToCsEk
a rejtõzködés királya, cica a hegyen

<#nevetes1><#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Most valóban egy rötyüllõgép a mai akszió egy tankos játék oldalán vagy én vagyok helikopter??

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

szegény 😞
én ugyan így vagyok, vmelyik nap is volt 800! t8-s, 80 t9-s és 15! db 10-s és másfél perc után bevágott 1 olyan game-be ahol 6-6 t10-s volt, maradék t9...a gond az volt h én voltam az egyedüli t8..😄 (enemy-nek 1 t8-s artyja volt velem "szembe")
Master91
Inkább az MM a bûnös mint a sok TD szerintem, 20-30 másodperceket várok hogy csatába rakjon mikor 400 8as, 100-9es , 50-10es várakozik....

azt berakja a jpz-met olyan csatába ahol van összesen 6 tier X D:
Viccelsz? Az egyik legjobb, ha nem a legjobb T7 heavy. Mióta megkapta ezt a 6 másodperces töltést, egyszerûen brutális. Távolról tökéletes bontó sniper, de még közelharcban is ledarál bármit az eszméletlen DPM-jével és sok HP-jával. Imádnivaló. Egyszerûen nehéz vele 2000 sebzésnél kevesebbet csinálni.
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Azt tudom, hogy a Locastan-féle HD minimap mod mellet jól mûködött. Tank ikonokat én sem próbálgattam mellé. Na majd valamikor kipróba.

Lehet hogy mégis jó lesz ez a kis Tigris. 😊 Második csata,3000+ dmg t9-ben,gold ammo nélkül.Kezdem szeretni ezt az ágyút. 😊
Tono34
Ez sokáig zavart engem is, most már kevésbé zavaró. Nem mertem más modot feltenni még mellé, hátha felülír olyat amit nem kellene.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ismerem Aslain-féle XVM-et, nekem csak annyi a rinyám vele, hogy a csataképernyõn nem látni sokszor milyen tankok is vannak még. Pl. az IS-ekre nem tudom, hogy az IS-7, , -4, -8, -3, vagy mifene. Állandóan a TAB-ot nyomkodtam, hogy megtudjam mégis mi van még hátra, mert ugyebár nem mindegy...De pár amcsi tanknál is ez volt. Valamiért összemosódik a felirat, aztán lehet ez csak nálam volt ilyen.
Nem nagyon erõlködtem itt a probléma felvetésével, mert azt gondoltam, hogy olyan sokan nem használják. Erre tudsz valami megoldást?

Az elsõ csatám a nagy gunnal. 😊 Egy tank ászt adhatott volna rá.
Tudom hogy azért a Tiger nem ilyen jó tank de jól esett egy ilyen kört menni miután megvettem a 88/L71-et.

A damage panel okozza a fehér szám jelenséget.
Tölts le egy 8.9-ez írt damage panelt, mondjuk elég belõle a damagepanel.swf fájl átírása is.
Tono34
Linkeltem már régebben is, de neked még egyszer 😊

Aslain's Mod

Saját telepítõvel, választható összetevõkkel, ez nem hozza fel a nagy számokat kínai tank lövése esetén.

nyugis csata lehetett, bárcsak én is ilyeneket kapnék amikor td-zek 😊 (nem ér nagy meglepetés legalább 😄)
pointer4
'- A készítõk szerint a páncélvadászok játékbeli egyeduralma messze túllihegett dolog. Legalábbis a kimutatásaik szerint egyáltalán nincs számosságában több TD, mint mondjuk közepes, vagy nehéz harcjármû'

Új XVM konfigot kell készítened, vagy letöltened, sajnos tudomásom szerint ezt nem lehet elkerülni. Pl. nemrég linkelt be egyet fórumtárs, de még én sem cseréltem le, pedig a nagy szám egyre idegesítõbb, lásd #269531.

Pont jókor jött ez a mostani mission, duplázó és a 7 kill-es event is együtt, awesome. Egyébként is túl kellene esni ezen az AMX 50 120-on amint lehet, mert amit bûvészkedni kell (kis buckákra, dombtetõkre állni, hogy lehessen az ellent lõni) a gyk. 0 negatív és pozitív! kitéríthetõség miatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hypo
😊 az antiszemitizmus es a lengyelek utálata nem ugyan az, inkabb rasszistát kellett volna irnod FYI 😊

Hát igen ezt ismerem, de ettõl függetlenül kéne valami kényelmesebb megoldás is <#hehe>

nyomd az ALT-ot vagy gyorsan sebezz meg egy NEM kínai tankot:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Itt a karácsonyi akció a WoT-ban (hiteles forrásból):

Operation Siemka
----------------
-Lõjj ki 150 lengyel játékost!
-Teljesítés ideje: dec. 31.

Jutalom:
+Speciális lengyeljelzõ (Polish Sense) képesség a commandernek.
+750.000 credit
+1 nap prémium

(a fenti akció leírása NEM, azaz NEM tartalmaz semmilyen antiszemita megnyilvánulást, statisztikai adatokra épül, a megszüntetésre a jogot a WG fenntartja)
NoparaWot
Karácsonykor / újévkor mekkora kedvezményt szoktak adni T34-re ?

Ezekre a mókás számokra van már valami megoldás? Kezd egyre jobban idegesíteni:

Azt nem tudom hogyan kell használni de azt elmondom én hogyan használtam.
Az At8 és az At7 is asszimetrikus tank szerintem ezért én az At8-nak a bal oldalát igyekeztem elrejteni az At7-nek pedig a jobb oldalát.
Lehetõleg egy épülethez mivel a parancsnoki kupola jóval magasabban van mint az ágyúvonal a roncsok mögött körülményes eldugni az oldalát.
Meg kell próbálni a nagy rofot kihasználva láncolni,és a távolból kiszedni.
Ha közel jöttek én mindig külsõ nézetben lövöldöztem és hála a gyorsan szûkûlõ gunnak elég jól meg tudod magad védeni.
Kicsit riszálhatsz elõre hátra is az is jó.
Moduloknak én szerszámosládát,periszkópot és töltésgyorsítót tettem rá.
Mégegyszer mondom nem biztos hogy így kell használni,de nekem ez vált be!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szóval ha gonoszkodtok azaz direkt tékáztok akkor egy apokalipszis nevû event lesz és azt nem a wg rendezi. <#vigyor2>
Nyugi nálam a JP 2 40 mm-es segge pattintotta a BL 9-et...
Maala
Egyrészt a T-62A van kijelölve, ezzel kapcsolatban már elmondták a dolgokat.

Másrészt az FV TD-be 12 lõszer fér összesen. És ha végig arannyal lõsz, akkor sem lesz 20-30k-nál nagyobb veszteséged, még ha csak 1-2k dmg-et tolsz ki, akkor sem. 1000 dmg/lõszernél meg egyenesen profitot hoz, még arannyal is.

Harmadrészt meg goldnoob P2W zajcev, még WTE100-a sincs, jól mondtad. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Sima AP volt, T10 TD-vel még eddig 1x sem lõttem goldot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Igen az általad említett összeesküvés létezik<#papakacsint>

Magyarázd már meg akkor légy szíves, h egy 303 átlag penû lövedék, h nem üt át 40 mili páncélt? Hátulról találtam el a batet.

Maala
Csak akkor a legnagyobb átütésû a játékban, ha HEATet használsz. Azon meg ne csodálkozz, ha a HEAT pattan valamirõl. Goldnoob. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igazad van, ez nem random. Hanem, része a világméretû cionista összeesküvésnek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Random, az persze. A játék 2. legnagyobb penû lövege (Obj 268) éppen az elõbb nem ütött át egy Batet. Ha elõre el van döntve, h vereség, akkor csinálhatsz te bármit bármivel. Random, aha.

popey8
Igen ez benne van a játékban, asszem el is ismerték. Noob protection<#ravasz1>

bujcsik555
Istenem, ez a wg random, bekaphatja. JP2-vel megyek, egyik csatában 1v1be kerülök egy IS3-al, 397 HP-ja van, mondom rámegyek, elõnyösebb pozícióban vagyok, rá tudok lõni úgy hogy ne tudjon rámlõni csak ha elindul, de úgyis kiegyhitelem. Persze hogy kis sebzést adott be a randomisten, 7 hp-ja maradt, így még egyet rám tudott lõni. Persze õ 480-at vert belém a 390-es átlagú gunnal. Kövi ellenség egy T29, 450Hp, belelövök, 12Hp-val elmenekül....
Következõ csatában ferdi 480Hp-val, belelövök, 37Hp-ja marad, visszalõ, belémbasz 520-at.

Most komolyan, egy papíron 490 átlagsebzésû gunnal, egy kibaszott kis HP-s tanknál nem képes beadni legalább a középértéket? Azt már megszoktam hogy a papíron 610-es max sebzés kürül még sose lõttem, ha 520 felett van már ürülök, de bakker, nem hiszem el. Mintha a játék direkt adni akarna egy utolsó sanszot a sebzésre a nyomiknak.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Master91
+legények is oroszok, adatok is
Master91
felül T-62A-t ír !
JethroHUN
A T10 britt TD van kijelölve, akkor abba az APCR meg tényleg az alap lõszer.
Nem játszok TD-vel szal nem tudhatom biztosra, heavybe meg az APCR az arany.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Master91
a fekete csíkos lõszer a tierX-es médiumnak az ALAP lõszer, 7 gold ammot vitt magával (ha tévedek akkor 1 hétig nem írok szégyenembe)
JethroHUN
Hát kicsit se vagy pay2win... gondolom minden tankba csak gold ammo van. Hány 100ezret kúrtál már erre a játékra?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

505thZajcev[PT]
Mar jo ideje nem tudom leduplazni a T62A-t...meg igy sem:

Nem bántam meg ezt a Church III-at. Azt az 1000 goldot bõven megérte, mindenkinek csak ajánlani tudom. El se tudom képzelni mekkora mészáros lehetett ez a gép mikor még csak T5-be pakolta. Nem mondom hogy szénné keresem magam vele, de még prém nélkül is egész jól hoz, mindenesetre bõven jobban mint a T32 meg a pattogós gunja, és ezt még élvezem is. Sok HP, jól forgatva még pattogtatni is tud, az ágyúja meg egyszerûen brutális, ledarál mindent ami szembejön, közelrõl KV-kat is gond nélkül ki lehet vele filézni.
Látom hogy terítéken volt ez az aranylõszar dolog.
Sajnos azt tapasztaltam hogy egy ideje már T2-3-ban is egyesek ezzel lõdöznek ha kell ha nem kell.
Az elõbbi csatában nem volt elég bajom hogy 6-ossal a 7-8-asok közé tesz(ami szerintem gusztustalan hisz a mezõny nagy részét még sebezni sem tudom,jó régebben rosszabb volt úgy tudom)de még énrám is aranylõszerrel lõ egy E-25-õs,igaz jól felidegeltem az biztos mert vagy 3 aranyát pattintottam.Én nem használok,talán nem érdekel a stat vagy hasonló de tõbb lilát láttam már azzal lõnni rám.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Látod, kell még nagyobb bizonyíték hogy beszélgetek az öreggel? Máris csökkentette a bûneim 😄

Szóval vigyázzatok, nagy az én fanklubbom 😊

Valamit találtam, kipróbálom.
Nálam a GTX 660 már egyre furább dolgokat produkál, csak ebben a játékban, és csak fagyás a jelenség, de újabban visszahozni se tudom win restart nélkül, régi problémám ez, de azóta sok driver jött ki. Érdemes lenne AMD-re cserélnem, vagy mi az ördög ez?
Hiába no, az apácáknak NAGY szíve van!
Maala
Na de ez a WG alkotásáról, a WoT-ról beszél. És az Úr szomorú, hogy ennyien játszanak ezzel a játékkal, és ezért megbánta, hogy megteremtette ezeket a játékosokat.

Én is.