World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Miert hiszik egyesek ha vki fizet akkor jobb lesz?
Ha hulye vagy akkor legyszi meg se szolalj, faszom tele van az ilyen kretenekkel. (bocs Specnyaz de mar nem birom ezt a sok hulyet..)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
én ugyan így vagyok, vmelyik nap is volt 800! t8-s, 80 t9-s és 15! db 10-s és másfél perc után bevágott 1 olyan game-be ahol 6-6 t10-s volt, maradék t9...a gond az volt h én voltam az egyedüli t8..😄 (enemy-nek 1 t8-s artyja volt velem "szembe")
azt berakja a jpz-met olyan csatába ahol van összesen 6 tier X D:
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem nagyon erõlködtem itt a probléma felvetésével, mert azt gondoltam, hogy olyan sokan nem használják. Erre tudsz valami megoldást?
Tölts le egy 8.9-ez írt damage panelt, mondjuk elég belõle a damagepanel.swf fájl átírása is.
Aslain's Mod
Saját telepítõvel, választható összetevõkkel, ez nem hozza fel a nagy számokat kínai tank lövése esetén.
Pont jókor jött ez a mostani mission, duplázó és a 7 kill-es event is együtt, awesome. Egyébként is túl kellene esni ezen az AMX 50 120-on amint lehet, mert amit bûvészkedni kell (kis buckákra, dombtetõkre állni, hogy lehessen az ellent lõni) a gyk. 0 negatív és pozitív! kitéríthetõség miatt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Operation Siemka
----------------
-Lõjj ki 150 lengyel játékost!
-Teljesítés ideje: dec. 31.
Jutalom:
+Speciális lengyeljelzõ (Polish Sense) képesség a commandernek.
+750.000 credit
+1 nap prémium
(a fenti akció leírása NEM, azaz NEM tartalmaz semmilyen antiszemita megnyilvánulást, statisztikai adatokra épül, a megszüntetésre a jogot a WG fenntartja)
Az At8 és az At7 is asszimetrikus tank szerintem ezért én az At8-nak a bal oldalát igyekeztem elrejteni az At7-nek pedig a jobb oldalát.
Lehetõleg egy épülethez mivel a parancsnoki kupola jóval magasabban van mint az ágyúvonal a roncsok mögött körülményes eldugni az oldalát.
Meg kell próbálni a nagy rofot kihasználva láncolni,és a távolból kiszedni.
Ha közel jöttek én mindig külsõ nézetben lövöldöztem és hála a gyorsan szûkûlõ gunnak elég jól meg tudod magad védeni.
Kicsit riszálhatsz elõre hátra is az is jó.
Moduloknak én szerszámosládát,periszkópot és töltésgyorsítót tettem rá.
Mégegyszer mondom nem biztos hogy így kell használni,de nekem ez vált be!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Másrészt az FV TD-be 12 lõszer fér összesen. És ha végig arannyal lõsz, akkor sem lesz 20-30k-nál nagyobb veszteséged, még ha csak 1-2k dmg-et tolsz ki, akkor sem. 1000 dmg/lõszernél meg egyenesen profitot hoz, még arannyal is.
Harmadrészt meg goldnoob P2W zajcev, még WTE100-a sincs, jól mondtad. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Magyarázd már meg akkor légy szíves, h egy 303 átlag penû lövedék, h nem üt át 40 mili páncélt? Hátulról találtam el a batet.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Következõ csatában ferdi 480Hp-val, belelövök, 37Hp-ja marad, visszalõ, belémbasz 520-at.
Most komolyan, egy papíron 490 átlagsebzésû gunnal, egy kibaszott kis HP-s tanknál nem képes beadni legalább a középértéket? Azt már megszoktam hogy a papíron 610-es max sebzés kürül még sose lõttem, ha 520 felett van már ürülök, de bakker, nem hiszem el. Mintha a játék direkt adni akarna egy utolsó sanszot a sebzésre a nyomiknak.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nem játszok TD-vel szal nem tudhatom biztosra, heavybe meg az APCR az arany.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem bántam meg ezt a Church III-at. Azt az 1000 goldot bõven megérte, mindenkinek csak ajánlani tudom. El se tudom képzelni mekkora mészáros lehetett ez a gép mikor még csak T5-be pakolta. Nem mondom hogy szénné keresem magam vele, de még prém nélkül is egész jól hoz, mindenesetre bõven jobban mint a T32 meg a pattogós gunja, és ezt még élvezem is. Sok HP, jól forgatva még pattogtatni is tud, az ágyúja meg egyszerûen brutális, ledarál mindent ami szembejön, közelrõl KV-kat is gond nélkül ki lehet vele filézni.
Sajnos azt tapasztaltam hogy egy ideje már T2-3-ban is egyesek ezzel lõdöznek ha kell ha nem kell.
Az elõbbi csatában nem volt elég bajom hogy 6-ossal a 7-8-asok közé tesz(ami szerintem gusztustalan hisz a mezõny nagy részét még sebezni sem tudom,jó régebben rosszabb volt úgy tudom)de még énrám is aranylõszerrel lõ egy E-25-õs,igaz jól felidegeltem az biztos mert vagy 3 aranyát pattintottam.Én nem használok,talán nem érdekel a stat vagy hasonló de tõbb lilát láttam már azzal lõnni rám.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szóval vigyázzatok, nagy az én fanklubbom 😊