World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem el, hogy még mindig nem szoktatok ezekhez hozzá. Remélem azért a játékot magasabb szinten mûveli, mint a magyar nyelvet. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Mydgard
Ok, atadom. ;-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Másrészrõl viszont itt van ez. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Én miután elolvastam a teljes szabályzatot, megtörölgettem a szemem és mondtam a többieknek, hogy ezen tuti el nem indulok. 😄

Elképzelhetõ, hogy ki fognak bannolni a szervezõk minket a versenybõl emiatt, de itt egy mai gyöngyszem. A sok bullshit szabály közül ez még az elmegy kategória, mert csak egy nyilvánvaló logikai bukfenc van.

Minden tegnap gyõztes csapatból az elsõ sorból balról a harmadik játékos köteles ma benyújtani a shotot az sstv email címre úgy, hogy a tárgy mezõbe azt írja, hogy CHT (és semmi mást)!

És ha tegnap nem játszott az a játékos?

Amennyiben az illetõ nem játszott tegnap, akkor a mellette levõ küldje el a shotot (balról a mellette levõ).

És ha õ sem játszott?

Hoppá? 😊

Gondolom ilyenkor már muszáj lesz a balról a mellette lévõnek leadnia a screenshotot, mivel az egyik vezetõnek kötelezõ játszania, de akkor nem lett volna célszerûbb rögtön azzal kezdeni, hogy az egyik kommunikációs tiszt küldjön képet?

Szervezõk válasza: IDIÓTA TROLL POFA BE!

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

ne legyel mar rosszmaju yossarianHUN....<#ejnye1>

gratulalok a haverodnak Mydgard <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

GabeE3e
Nem ritka,csak általában a te oldaladon vannak <#szomoru1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mydgard
A 93 lepattano se piti.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Highway pl. minden csak nem kiegyensúlyozott. Ha alulról kezdek, akkor vért kell izzadni, de általában még úgy is vereség. Az szokott bejönni, ha senki nem indul el a városba és a bázison védünk, de persze ez nagyon ritka, hogy hajlandó a csapat erre.

23 000? Nem rossz. De azért lássuk be, ehhez kell egy rakás példátlan idióta a másik csapatba. Több tucat skulót lõttek bele a láncába, értelmes ember már a 3. lepattanó után tudja hogy nem érdemes erõltetni. A T-25/2 ravaszul megflankelte, hogy aztán 5 lövést nyomjon a beforgatott láncába... Azt már nem is említem, hogy az elején a stock ágyús ISU (ha jól láttam stock ágyú volt rajta) AP-t lõtt rá. Azért ilyen válogatott hülyék gyülekezete ellen játszani még a mai WoTos viszonyok mellett is ritka😊
Végre meglett a gun a Sturer Emilre, sebezni már lehet vele, de maga az egész komstrukció még mindig egy hulladék. Alig van olyan map, amin használható és akkor is a csapatok felállásától függ a köröd...

Replay.

Erre meg nem találok szavakat... A retardált sp-nk vagy fél percig foglalt, majd kiment a körbõl és draw. Pedig milyen fasza dupla lett volna. 😞

Replay.

http://bommodeli.org/news/1-0-5
Itt mindenféle papírmakett megtalálható.
Mydgard
Haver eleg beteg korje KV-4-gyel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

93 hits recieved.
50 penetrated me.
23160 potential damage recieved.
23 shots fired, 18 hit, 16 penetrated.
4423 damage done.

Kulon megkereste e-mailben a WarGaming is. :-)

csn tamás
nem vagyok annyira hülye mint gondolod, tudom, hogy fejleszteni kell de ahhoz eredmények kellenek és nagyon nehéz így...sõt! aztán lehet én vagyok a balfasz nem tudom.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Atyám... Elsõ ligás meccs tapasztalatai zanzásítva...😄

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pointer4
Ha megnézed az új techtree--t, akkor a obj430 ág felé menve, mind a három tierX médium kifejleszthetõ lesz, talán az kis elõny, hogyn em kell kétszer végigtolni tier5-tier8ig.

http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2013/11/object-430-tree.jpg
Persze , hogy sok az afk. Szar bugos fos. Az szerb meg csessze meg.

angelus1991ster.blogspot.hu

- Serb állítja, hogy rendszeresen szokta olvasni a "Javaslatok" fórum-topikot, azonban szerinte nagyon kevés ott szereplõ dolognak van bárminemû... "relevanciája" a játékkal kapcsolatban.

- A beépitett alkatrészek tehetetlenségi-együtthatója nem befolyásolja a WoT-ban a jármûvek mozgási modelljét.

- Az M6A2E1 lövege egyáltalán nem bugos. (Néhány játékos reklamált, miszerint az átütés-indikátor olykor piros színnel jelez, holott a páncéladatok szerint a lövedéknek simán át kellene hatolnia.)

- A rendelerélis távolság alakja a jövõben át lesz írva négyzetrõl kör formájúra. ("Majd ha odaértünk...")

- A tier 8-as harckocsik a vélekedéssel ellentétben nem kerülnek túl gyakran a sorsolászi-balansz legaljára.

- A HEAT lövedékek nem lesznek képesek áthatolni a lerombolható akadályokon, egyszerûen el fogják pusztítani azokat. (Fedezék-áthatolásra kizárólag a páncéltörõ, és kommulativ-páncéltörõ malacok lesznek alkalmasak.)

- K.: "A SU-152 "TARAN" bekerül majd a játékba?" V.: "50-50 a dolog. Vagy igen, vagy nem..."

- Lehetséges, hogy lesznek nem-szovjet 9-10-es közepes harckocsik, de nem L7-es "klón"-löveggel szerelve.

- Minden átlõhetõ - és lerombolható - tereptárgy fixen 25-tel fogja az áthatoló lövedékek erejét csökkenteni. (Amennyiben pedig az 0-ra redukálódna, akkor csupán az átlõtt objektum semmisül meg, de a mögötte álló tankot már nem éri sérülés.)

- Lehetséges, hogy a távolabbi jövõben a komplett házak is átlõhetõek lesznek.

- Storm hozzáfûzése a visszajátszásokhoz: "A "visszajátszás" opció egy sor parancsot kér le plusszban a szerverrõl, amikor azt a játékos készíti. Ezért lehet az, hogy egyeseknek sokkal folyamatosabb a mozgás, és nagyobb a

másodpercenként kirajzolt képkockák száma, ha csupán néznek egy visszajátszást, nem pedig õk maguk készítik."

- Többek szerint az E-100 alsó frontpáncél-lemezének a hajlási szöge 50, vagy akár 52 fokos is lehetett. Storm szerint a helyes érték 49°, de a program 48,35-tel számol - ami egyébként amúgy is belül esik a gyártástechnológiai tûréshatárokon.

- Ha valaki a közeljövõben kikapcsolja az automata javítás opciót, de mondjuk egy jármûve lõszeres rekeszen robban - ráadásul mondjuk még a tornya is lerepül emiatt (ugye ez a közeljövõben várható látványelem), az illetõ attól még a normál tankrocsot fogja a garázsában látni.

- A Chi-Nu-Kai tank a sima Chi-Nu egy változata, amit a 75mm-es Chi-To toronnyal, és egy gyengébb, 240 lóerõs motorral szereltek. A normál játékban szereplõ Chi-Nu-nak erõsebb meghajtása (300 lóerõ), viszont gyengébb toronyfront-

páncélzata lesz, azonban egy combosabb - Type 5 típusjelzésû - ágyút is kap majd ezek mellé. A két harckocsi ágyúinak kitéríthetõsége sem lesz egyforma: Chi-Nu-Kai: -6,5/+20 ;; Chi-Nu: -10/+15.

- Ebben az évben már biztosan nem lesz páncélvadász-nerfelés, amirõl egyébként sem döntöttek még a készítõk. (Szóbakerült az alfa sebzések 850-rõl 750-re csökkentése, valamint a tûzgyorsasággal történõ machinálás is.)

- Még nem lett meghatározva, hogy pontosan miként is fog majd gyengülni a Foch 155.

- Az Object430V2-nek nem lesz teljesen körbeforgatható tornya; - derékszögben fog csak tudni kifordulni, de mindkét irányba - tehát összesen 180 fokot pásztázhat majd le. A függõleges kitéríthetõségének negatív csúcsa pedig nagyjából 6 fok környékére várható.
Met
Gratulálok a HAD klánnak, Acél mikulás kupában csata elõtt két perccel szóltunk hogy csere mert az egyik ember kifagyott de baszták meghívni a másik embert és úgy indították el a csatát.

Gratulálok ehhez az igazi magyar hozzáálláshoz.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát igen, iszik vagy vezet 😄

A Himmelsdorf rallyt ezennel megnyitom.

Más: Itt hogy a vérbe tudott átütni az ISU? Jó hogy BL-10, de tudtommal a lövegpajzs+toronypáncél együttesen kb. 600 mm vastag.
Azóta megcsinálta már a srác. Nálam mûködik.
áhh pont kiestem fizetõs helyrõl 😄
lehet nem kéne bebaszva ESL-ezni 😄 na mindegy <#pias>
popey8
Ez nem nagyon lesz jó. Én is használtam sokig, aztán vmi elromlott és nem mutatott semmit normálisan. Adatoknál 6000 számjegyû dolgokat írt ki, a recent battle-nél meg nem mutatott semmit és alul kiírt vmi hibaüzit. J betûs akármi fájllal volt gond szerinte.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igen. Az lett döntetlen, hogy ne csak veszíts 😄

xDDD köszi, Te vagy Tibitomi ugye??? múltkor összefutottunk mocsaras mapon....
am az elsõ kör megvan, pedig tényleg bevagyok baszva XDDDDD
Nincs sok td, de ha elindítom a csatát akkor a sorban van 220 med, 300 heavy, meg 580 td. Ez csak egy picit több 😊
Én a WoT Statistics progit használom. Telepíteni kell. A dossier fájlodból olvassa ki az adatokat(az útvonalat neked kell megadni). A spot damage-en kívül mindent mutat. A statisztikád azonnal frissül. Minden nap az aktuális statjaiddal kezdesz. Van egy recent battles fül, ahol az aktuális csatában nyújtott teljesítményedet is látod, amint vége a csatának. Ezt bármikor újraindíthatod. Ez akkor volt jó leginkább, amikor a WoT még nem számolta a missionökhöz szükséges értékeket.
Basszus, egyszer érek haza kedden ilyen hamar és elfelejtek regelni rá... Na mind1, hajrá! 😄

Ja és úgy fordul mintha lekvárban menne. Kell neki a fél pálya mire megfordul. Nem adom el. Így is üres a garázs.
popey8
Mindegy.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ja hogy mit csináltak, nem te mit csinálj. Akkor semmi, de a lényeg ugyanaz, add el a csába.
Add el a csába? 😄
Mit csináltak ezzel az m22 locustal ? 7 csatát mentem és mindig ötösökhöz rakott.
na mindjárt kezõdik az ESL 1v1 tier8 hvy... csak kár h bevagyok baszva XD
na mindegy, így az igazi a game 😄

am nemtom már ki kérdezte, de itt vannak a kinyomtahtató tankok:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4476909
Kb ilyen szinten lehet "véletlen" sok egyéb dolog is a játékban, mint a pályák váltakozásának módja 😄

Én inkább leszoktam errõl az assaultozásról. A pont az i-n az volt, amikor Karelián egy perccel a vége elõtt beírtam, hogy ez egy vereség, majd jött a válasz, hogy nem, ez döntetlen. Persze a megmaradt csapat egy helyben kempelt. Ilyenekkel játssz assaultot.
pointer4
Nekem minden nap más pálya a menõ, de akkor minden második az XD
ASzt
Én hetek óta a csatáim 90%-át Karelia Assaulton és Sand River Assaulton töltöm. Ez a választék, illetve idõnként egy Siegfried Line Assault.
Az only heavynek van varázsa, de ezt a mapos dolgot szerintem sosem fogjuk megérteni. Amikor be volt kapcsolva az assault nekem szinte felváltva tolta riverside-ot meg kareliat...
*Alulról felfelé illik nézni
*Alulról felfelé illik nézni
Funny stuff

Idõnként elõfordul ilyen leosztás, de idõnként van olyan meccs is ahol a tankok 80%-a heavy tank. Akkor ez most mit bizonyit?
Egy dolgot nem értek a WG-vel kapcsolatban amúgy. Valamelyik fejlesztõi blogban olvastam, hogy a pályákát pl úgy próbálják meg kiegyensúlyozni, hogy megnézik hogy alakulnak a nyertes/vesztes csaták bizonyos oldalakon. Ez mind szép és jó. Viszont ha ennyire odafigyelnek az egyensúlyra, akkor miért nem kezdenek már valamit az MM-el? Lehetnek itt teljesen kiegyensúlyozott pályák, ha egyszer az MM irreális leosztásokat csinál.

Külsõ is jó, vagy csak a webes játszik?
mindig van lejebb

3 perces csata volt, nem nyertünk

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Alternatíva lehet még a Firefox alatt használható Greasemonkey bõvítmény, majd a WoT statisztikára írt script.
A hivatalos WG oldalon lévõ statotad kell megnyitni, és nagyjából azokat tudod kinyerni, mint a planetwotból. Annyi a különbség, hogy neked kell "nullázni" a számlálót és nem csinálja naponta magától.

pointer4
Szerintem ezt azért csináják a játékosok, mert olvasták a cikket 😄
Ja, nincs sok TD, akkor mehetek avval nyugodtan, gondolják XD
És persze ez lesz belõle 😄
Master91
Hehe, ha már a WG-sek azt mondják hogy nincs sok TD szerintük...😄