World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amihez nem kell az a hidegfejû.
wot nick: PsychoTrooper
angelus1991ster.blogspot.hu
A sniper medálhoz kell 1000 sebzés.
De a steel wallhoz elég ha kiállsz valami meggymagköpködõ elé pár másodpercre.
wot nick: PsychoTrooper
Ha nem csak a frenetikus játéktudását akarod csodálni, de meg akarod ismerni benne az EMBERT is, akkor javaslom neked ezt.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
(volt már róla itt szó) emlékeztetõ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
be akarok lépni 8k sorbanállás... belépek...
grafot visszaállítom fejlesztettrõl simára, újraíndít.... 14k vannak elõttem <#szomoru1>#szomoru1>
na akkor lehet IS-3-at ragasztani!!!!
Random csatában , Churcill látja az ellent és nem lõ, pedig egy lövésre volt. Sõt csak papírpáncélú tier4-esek voltak ellene (M3 Lee és Su-85😎 Ezek után kérdem én, hogy tudja bekapcsolni az ilyen egyáltalán a számítógépet? Hogy? Egy a számtalan esetbõl.
Márhóóóóógyne...
3. Ez tényleg igazágos húzás volt a wg részérõl. Valaki kioszt 8k dmg-t, de nem kap semmilyen medált (míg az egész csapata mondjuk leadott 2k dmg-t) -> vesztes xp, ellenben mondjuk valami gyorsan lövõ kis hülyegyerek: 0dmg, 11 lepattanó -> sniper medál -> gyõztes xp. Ebben aztán van logika...
5. Ez megint olyan dolog amit nem értek miért nem csinálnak meg. Most mennyi ideig tartana bevezetni egy olyan feltételt, hogy nem engedi megnyomni a battle gombot a leadernél amíg a szakaszban lévõ tankok szintkülönbsége nagyobb mint 2?
1., nem a WG "magyarázata" érdekel, az bárki tud kreálni ha máshogy nem tudja megoldani a problémát
2., az AFK player a WG-nek egy huncut petákot sem hoz
3., látom nem érted a mondatot
4., elhanyagolható ??? számodta igen, amikor +3-4 tier9-10 van, akkor az probléma, pesze téged nem érdekel, attól még másnak fontos
5., a trollplatoon biztosan hozza a WG-nek a pénzt durván, az elégedett felhasználók pedig nem
látom az egészre elég "jó" rálátásod van
Nehogy bepöccenj, csak egy szójáték! :-)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
2. Megvan annyi engedménnyel,hogy sem a WoT sem a WT csapata nem a pénze ellensége.
3. Találkoztál már azzal, hogy vesztes körnél megkapod mintha nyertél volna?
4. Szvsz elhanyagolható, érdekes módon engem ez zavar a legritkább esetben.
5. Lásd 2. pont a pénzügyi résznél.
meg tudod nézni pl. hogy bírja a JT szembõl az áldást ha elõremész spotolni, nem baj ha szarrá lõnek és 0 dmg-d lesz, mert a statban nem lesz nyoma...
volt olyan hogy malinovkán normál csatában AMX 50B-vel mondom kimegyek a mezõre... (házaknál kezdtünk)
ezzel annyira megleptem az enemyt hogy átértem a túloldalra a nagy kõ alá 😄 pedig nem egy gyors az 50B
itt lehet váratlant, hülyeséget csinálni, hátha bejön, majd azt lehet élesben is alkalmazni
" Játékmenetileg szvsz nem lehet sokkal többet kihozni egy ilyen játékból."
csak pár példát emlitek amivel sokkal többet ki lehetne hozni a játékból:
1., 0 damage "critical" megszüntetése
2., AFK playerek elleni hatékony küzdelem
3., XP szerzés ne a részvételért járjon (lásd 2-es pont)
4., MM hülyeségeinek kiküszöbölése
5., trollplatoon megszüntetése
szóval nem lehet sokkal többet kihozni.....
ennyi elég ??
Ami nem érdekes, vagyis furcsa, a tesztszerverre csak a leghülyébbek mennek fel? De komolyan, med tankkal, áll egy helyben...mert? Mi a fasznak? Félti? Teszt szerveren? Menjen elõre a dög lassú világító TD? Áh, elég is volt ennyi teszt nekem.
Ja. Nézd meg akik itt olvadoznak a WT-tõl. A relatív értelmesebbje is csak a grafikát tudja felhozni.
Csodák nincsenek. Játékmenetileg szvsz nem lehet sokkal többet kihozni egy ilyen játékból.
Meg kinézetre nagyon tetszik az új japán pálya is. Remélem mi is meg fogjuk kapni, itt Európában. Ha már egy folyamatosan szapult Redshire elfér a pályák között, nem lenne valami elegáns húzás, ha ez a pálya meg még az esélyt sem kaphatná meg a bizonyításra.
Nos hát igen, a vásárlókkal való kapcsolattartás, ha ez szar, lehet akármilyen a termék, az emberek megutálják.
Mondjuk engem nem zavar Serb-ék cinikus stílusa.
Master91: van jó pár ilyen...a textúra ott van, de nincs mögötte semmi modell. Még akkor is elõfordul ha maximális grafikán játszol, alacsonyabb talaj beállításokkal meg még viccesebb lehet.
Himmelsdorf-on is ilyen a hosszú utcában az egyik romos sarok, olyan mintha át lehetne rajta lõni, de nem lehet, túlságosan kilóg a modell, de a textúra meg hiányzik.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az nem megy, hogy szaaar mert csúnya....de szaaaar mert szebb lesz de nõ a gépigény. Vagy ez , vagy az.
Amúgy bánja a franc, attól hogy szebb lesz, nem lesz jobb.Bár fontos hangulati elem, de hát ettõl a WoT problémái, mint a hülye csapattársak ami szerintem a legnagyobb gond, nem szûnik meg!
De kell grafika fejlesztés, mert a konkurenciánál is van. Kell.
De jobb lenne ha grafika helyett: garázs-csaták, történelmi csaták kerülnének be.
Az új tankok: a japán med-ek nem érdekelnek. A japán Masu-ra kiváncsi leszek ha lesz, meg a Strumtiger Bär cuccokra ha lesznek, és ha lennének magyar tankok...de összeségében játék menetbéli újdonságok kellenének.
Mondjuk az, hogy át lehet lõni a házakon, egy ilyen dolog, nem nagy dolog, de ez jobban érdekel mint a grafika.
És...mégjobb lenne ha a Warship jönne ki, mert az jobban érdekel...
A WT tankos része még mindig csak úgy van a fejemben nekem is, hogy ja jól néz ki, csak fogalmam sincs milyen játékélményt ad majd...
A WoT-ot már megszoktam, zárt béta óta sokat változott ugyan, de alapjaiban még mindig ugyanaz a játék, ismerem a játékmechanikát, a bugokat, a pályákat, a tankokat. A WT furcsa lesz elsõre, az biztos...de remélem hogy jó lesz, nekünk csak jó, ha van választék. (Remélem azért, hogy nem lesznek olyan különbségek, mint a repülõs játékokban, mert az csúnya lesz akkor 😊 )
virkir: vagy inkább átmennek oda IS. Most már két játékban is trollkodnak majd, a grafikai különbségek meg csökkennek úgy is, ha megcsinálja a WG a nagy átalakítást. Szerintem csak a grafikával nem lehet majd megfogni õket, a játékmechanikának ugyanolyan addiktívnak kell lennie.
ÉN abba bízok, hogy jobban fognak hallgatni a népre.
-Nem tudom lenyelni, hogy mindig azt mondták hogy nincs szellem lövés, mi gépünk/netünk a szar, laggolsz hülye gyerek.
Most bevallották még is van, most lesz kijavítva ebbe a pöcsbe ( már ha ki lesz...)
-Át lesz dolgozva 2-3-4-5 map, nem írják le hogy " bocsi srácok, tényleg ótvar szar ", DE amíg dolgoznak rajta NEM VESZIK KI! Szopunk mint kismalac,mert naponta többször oda rak be.
Már mikor Highway ki jött, említettem itt, hogy baromi szar, mert aki felül kezd, instant övé a város, sokkal elõnyösebb helyzetben van mint azok akik alul kezdenek. Mi történik? majd 1 év múlva írják hogy át lesz dolgozva. Köszi!
-Láthatatlan fal/domb szélén át lövés
És igen, lehetett õt sebezni így is.
És mikor ezeket meg említed, jön a szokásos paraszt szöveg.
Én meg értem hogy már a hajukat tépik, a sok debil sírástól ( dolgoztam kereskedelembe, boltokba, értem és tudom hogy milyen hülyék az emberek )
De erõsen azt érzem, hogy SerB fejét le, és valami komolyabb emberét kéne, aki kicsit "felhasználó barátabb"
nézd meg: http://ftr.wot-news.com/2013/12/06/test-8-10-graphic-filters/
egybõl behozták ezt is.... ami eddig nem volt, de a WT-nél már jó ideje megvan, és ez is dob a grafon (legalábbis nekem tetszik)
muszáj lesz a wot is fejleszteni különben veszíteni fog játékosokat, nem azt mondom hogy kihal a game 😄 de biztosan bukni fog játékosokat ha szarik a fejlesztésekre
Oldalnézetbõl is elég látványos a fejlõdés, aminél már kész vannak vele.
Stoppos:
Vagy bízzunk benne, hogy addigra megtanulják optimalizálni a programjukat 😄
Foxbat:
De a WoT esetében arról beszélünk, hogy egy már bizonyított, és alapjaiban véve jó játék (a debil csapattársak ebben az értelemben nem képezik a játék részét 😄 ) kap grafikai fejlesztést, míg a WT jelenleg az én szememben csak egy szép grafika, amihez remélhetõleg sikerülni fog egy jó játékot is csinálni 😊
Ezeket a 8.10-es grafikai újításos képeket a #276368 hsz-bõl meg most láttam csak én is... Pofám leszakad, ehhez már az én gépem is kevés lesz 😄
Ezt, hogy mennyire szép, a grafika fogja meg csinálni. Mosott barna fos erezetes a fa rönk, vagy gyönyörûen szép, élethûen látod.
Ezekkel a tank kidolgozásokkal a WG nem bánik szarul, grafikailag van lemaradva, mert a hülye idióták inkább szarják ki havonta a tankokat meg a szarabbnál szarabb mapokat <...>
Több és is van a 2 technológia közt !
WoT hány éve volt hogy béta volt? nem akarok hülyeséget mondani, sztem ~4 körül. Az elõtt már biztos volt alpha, meg ilyesmi, mondjuk az volt ~5-6 éve körül.
~5-6 éves grafikai kinézetû az összes tank!
WT a tankos játékot hány éve fejlesztheti? szerintem max. 2
persze már volt pár ráncfelvarrása a Wotnak, de ide erõsebb meg oldások kellenek, hogy már "korai" grafikai tankokat kapjunk, mint egy WT esetében
Ha 2 patchenként kaptunk volna mappot.....így is több mint 25 van, és napi 6-9közt játszok csak :/
stug3, kv-1, t-34, pz3 videókat láttam... de most már lassan jönnek majd fel youtube-re a bétás videók, kíváncsi leszek 😊
jót tesz a wot-nak is a konkurencia
Nekünk ez tiszta haszon akik meg most istenítik azt, majd jól pofára esnek, hogy a hüjjék ott is ugyan úgy képesek elbaszni a játékélményt grafikától függetlenül.
Szerintem, ha ezen valamilyen módon túl tudnának lépni, sokat dobna a játékon(tudom, kis hülyeség, de azért számít). 300 gold nem sok, de annyit egy olyan álcafestésre sem költök, amit rajtam kívül minimum 200ezer játékos használ.
Klóntank, ahogy mondod.
ne a tükrözõdést nézd meg árnyékok stb...
a wot textúra az full-on van, látszik is
mit értesz az alatt hogy több év is van?
Wot régebbi? WT újabb?
WT igen csak jól optimalizált engine-t használ, még az én gépemen is
(vmi ezer éves dual core proci, még az elsõ generációbol, 9500gt vga) nagyon szép grafon fut a WT, míg a wot csak elég visszavett graffal fut
Wotos kép nem hiszem.
Mondom ,a lényeg az, hogy két technológia közt 5-6-7 év is van.
nem csúnyák a WG tankok ( full high grafon fõleg )
Legyen-e rajta üzemanyagtartály, pótlánctalp, sárvédõ, álcaháló, kulacs akármi, esetleg a festék mennyire legyen kopottas, meg ilyesmik.
Az álcafestések bevezetése jó kezdés volt, de még mindig olyan, mintha klóntankok harcolnának egymással...kéne egy kis variáció, vagyis inkább sok.
Ha megnövelik a poligonszámot, akkor a WoT is lehet olyan, mint a WT, de szerintem a WT motorja mindig is jobb lesz.
ezt érdemes megnézni VIDEO
csak a sok wotpatrióta ki ne akadjon hogy a konkurenciáról merek itt beszélni 😄

Grafikailag ELAVULTAK a tankok , azért csak 5-6-7 éves játékról van szó, WT-nek az a szar meg mennyi lehet, 1? ( értem úgy, hogy fejlesztéstõl kezdve)
Csinálhatnak HD tankot, nem izgat, csak lehessen választani még egy ideig a régi/új stílus közt, mert a gépem ezt még bírja....
nézd meg a konkurenciát (War thunder ground forces)
ott azért a tankok kidolgozottsága brutális!