418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #417753 Badger hónap miatt megvettem a tankot,kifejlesztettem vackokból.
De én ma nem tudok vele jó csatát menni,én nem lövök be semmit,cserébe T8 is átlő.
Na és általában 4-6 arty van,a csapat mindig zokni és egy birka falkában mennek. -
Valaki mondta, hogy neki az exit lag ugyan úgy nem volt jo.
Azt azért nem is próbáltam .
Megnézek 1 hónapot a Cyber - böl is, aztán meglatom.
Tegnap küldtem pár ládát,azoknak akik fennt vannak a barat listámon. Csak elöbb fogyott el a token, mint a baratok:-DD
-
#417748 Megnézegettem én is pár vpnt, az exit lag az egyik legdrágább, aztán a nordvpn. A Cyber ghost tényleg jó áron van, a proton se rossz.
Nagy doboz kérdés: van 4 fajta, egy adott fajta csak a hozzátartozó gyűjteménybe ad díszeket vagy a többibe is? Azért kérdezem, mert vajon 75 ládát egyben éri meg megvenni 1 fajtából plusz egy 25-öst vagy inkább mondjuk 4x 25-t mind a négy fajtából, ha a kredit szorzót fel akarom tolni maxra? Mert ugye a 75-ös pakknak jön ki a legolcsóbban darabja.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.12.10. 03:08:35 -
#417744 Az enyém popey8. PlataC, Lulubell2, Fulcrum11. Adjatok még pár nicket :D Lunki, joe662 mi az ingame nevetek? -
Nem is figyeltem hogy kitől kaptam, de akkor megvan a tettes. :D Köszi! -
12.95 usd-t fizettem 1 honap express vpn-ért.Az éves 100 dodo lenne.
Viszont a cyberGhost, csak 44usd/év.
Ennek az 1 napos demója frankon működött, lehet először kipróbálok egy 1 hónapot szintén 12 dezsöért azt ha minden ok akkor megy az éves előfizetés: -
Én küldtem neked is Lucinak,+ Lunkinak is azt hiszem
-
Plata #417746 Lehet hogy küldtem már.Pár HOAX-osnak küldtem és kaptam is,de nem tudom megnézni kinek mert nincs több bélyeg. -
Lucifer001 #417745 Mehet oda vissza . Klán társad vagyok . Lulubell2 -
Plata #417744 Ha felírnátok a játékbeli neveteket akkor tudnék nektek is küldeni. -
Plata #417743 Dísztöredéket úgyis lehet szerezni hogy kapunk ajándékokat más játékostól.
Vannak küldetések amikkel kapunk bélyeget,bélyeggel lehet küldeni másnak csomagot valami vicces felirattal.
Csomagban kis láda van.
Esetleg küldhetnénk egymásnak is csomagokat.
Csak fogalmam sincs kinek mi a játékos neve.
Én ma már 8 csomagot elküldtem,aztán hogy még játszik-e a játékos nem tudom.
De én is kaptam valakitől.
Minél több csomagot küldesz el annál jobb jutalmat kapsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.09. 20:12:56 -
A Skodát hogy lehetett még megszerezni? Amúgy nálam sem akar működni a válasz funkció (chrome alatt). -
Plata #417741 Kis ládákban lófasz sincs,10 ezer credit vagy egyéb hülyeség és 200 vagy ha mázlid van 300 töredék.
Csak hogy az kevés mint sünben a vaj.A díszeket a töredékekből kell előállítani.
A válasz hol megy hol nem,el van cseszve a fórum.
-
#417733 Az szép, gratula. Ezt az eredményt én is elfogadnám :D Végül a tankok közül a tesztek alapján a M-IV-Y kellene inkább, az a legjobb, Skoda megvan. A többi tank nem kell, bár a Tornvagen bizonyos szitukban jó lehet, de gondolom a random miatt többségében rossz élmény lenne vele játszani. A Caliban meg 122TM-et hagyjuk is :D Skinek közül V4, STB, Vz, Rino meg az FV-re pályázom.
#417738 Nem kapunk a kis ládákból díszeket? Mi a pics@? És akkor hogy rakod ki a garázsba a sok bigyót, h minél nagyobb kredit boostot kapj? Csak nagy ládákból jön dísz? Akkor nem lesz meg az 50%, sóher WG :D
#417732 Ne sajnáld. Tesztek alapján egy rakás szar és ez nem költői túlzás, semmi pozitívum nincs a tankban. Lassú, lassan szűkül és tölt, pontatlan, lassan száll a lövedék. HE. Gold ammonak jó az átütése, meg kemény a tornya, de semmit nem érsz vele, ha nem találsz. Eekeeboo vagy ki a tököm ment vele pár kört wot channelen és 1k sebzéseket is alig tudott kiosztani vele :D Igazi mazochista tank.
#417730 Lehet még venni ládákat, nem fogynak el nyugi
Mennyi a VPN-eneknek amit használsz a havidíja?
Majd én is veszek 75 ládát, meg elv kapok 25-öt, kíváncsi vagyok mit nyitok. Tavaly jó kis gold meg prém nap és tank eső volt, azóta is abból élek :D Lehet el is használtam az össze luckomat :P Ja igen, ha kinyitom a Skodát mondjuk 40 doboz után, akkor újraindul az 50-es számláló vagy csak akkor, ha vmi új tankot kapok?
Am lehet a 75 ládából csak 50 lesz, mert ha ne adj isten beteszik 25-én (goldért/előbb nem hiszem hogy lesz) az adventi naptárba az EBR-t, akkor arra is költenem kell xDDD
Szerk: vmiért nekem nem működik a válasz funkció. Látom nektek megy. Tapasztaltatok már ilyet? Firefox.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.12.09. 16:39:01 -
Desmodromic #417739 25 ládából Skoda, Caliban, Tornvagn, 6500 arany, 3db 3d skin.
Asszem ez így rendben van!
-
Plata #417738 Szerintem szar így az idei esemény hogy nem kapunk díszeket,én szerettem a díszeket kapni. -
Ahol a ládákat nyitod, bal felső sarokban van egy kis kocka, amire ha rámész megmutatja az eddigi eredményeidet. -
Plata #417736 Az engem is érdekel hol mutatja így.Bár már késő,többet nem veszek,ilyen szar drop-al amit én kaptam nincs értelme. -
Plata #417735 Csak a Caliban-t irigylem.
Többi nem vonz.
Egyébként artyval voltam csatában,vagy 10 caliban volt a két csapatban,de kicseszett random a sebzésük,figyeltem mit hoznak össze,caliban a caliban-ba volt hogy csak 180-at sebzett,de az átlagos az 300-400 sebzés.
De nekem akkor is tetszik,bár én tutira nem mennék vele az elsővonalba arcoskodni. -
Az igen!! Grat!
Ezt igy hol mutatja amugy?
-
75 ládából ez az eredmény. Sajnos a Skoda amire a legjobban vágytam nem lett meg, de azért így sem panaszkodom.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.12.09. 11:26:55 -
Plata #417732 Calibanért adom a mozgóbudi skint. 
Egyébként milyen a caliban?
Voiltam VK-val csatában és volt caliban egy csomó,de öszvissz 63 sebzést tudott bevinni a két caliban,azt is a láncomba.
De nekem akkor is tetszik.
Egyébként sima ládában már nincs is dísz.
Eddig vagy 10 csatával nulla dísz csak egy kis töredék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.09. 11:01:04 -
Plata #417731 Grat az szép,nekem 25,a végeredmény cikiiii.
Rakás hülye skin meg low tier szutykok.
Kv1 helyett legalább Kv2 jött volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.09. 10:56:34 -
75 láda:
58 prémnap,
30k gold ,
4m kredit,
caliban,
Tornwagen,
összes prütyi tank, ,
V4,st2,rino 3d skin.
Sajna a mozgó budi skint nem adta,pedig az kellet volna.-D -
Úgy néz ki,a fizetös Vpn,megoldja a problémámat.
Eddig semmi lag,a ping is 30-50 között van,igaz még csak a holland Eu1 szervert próbáltam,
Majd jövő héten rálesek az Eu2 belga szerverre is.De gondolom az se lesz rosszabb.
Most az Express vpn-van 1 hónapig, de amint lejár kipróbálom a Cyber Ghost-ot.
Annak jól ment a demo verzioja,és fele annyi mint a mostani. -
Redditen elemezgetik, hogy amúgy a Tornvagen is eléggé fosnak tűnik, lassú, pusztulat a toronymozgatás közbeni pontosság meg az újratöltés.
A Caliban meg T8 KV-2 lesz gondolom, ha az RNG melletted van, mindent beüt, amúgy meg a Holdba megy az összes lövés. -
Plata #417727 A Calibean biztos fun,de az ágyúja HE,vagyis tuti nem Op.De marháskodni jó lenne,de hiába,tudom ha valami kellene úgysem esik ki.Tavaly is csak a nyeremény ládából jött jó tank,egy T6-os.Amit a Wotinfón nyertem. -
#417724 Jah szidtam is a WG-t, mint a bokrot. Nincs EBR a ládákban. Remélem 25-én az adventi calendaban a most exclusive deal az lesz. Egyszer akarok nekik szánt szándékkal fizetni és erre több mint 1 éve nem teszik be a shopba vagy vhova :D
Vélemény a Tornvagen, Caliban, M-IV-Y-ról? Megéri vmelyikért nyitogatni a ládákat? Melyik lesz vajon OP/fun? Statból kindulva a Tornvagen elég jó lehet. Svéd Concept B, de annál gyengébb, persze ez T8. Arty felülről mondjuk lazán beüti. Sidescrapre nem lesz jó, hull downra csak. Caliban elég fosnak tűnik, rosszabbak a gun statjai (szórás, aim time), mint egy artynak, de ha telibe rak 2x akkor vége :D Mondjuk a HE átütése is elég kicsi és ugye ki is herélték, full lutri, nem beszélve a lövedék sebességről. 35 milis függőleges motorház lemez... Mondjuk pl. nekem tavalyról a GSOR nagyon bejött, pedig azt mondták rá statokból, h szar lesz. A Yoh meg elég átlagos, de mégis jó tanknak tűnik.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.12.06. 17:33:16 -
Plata #417725 Gondolom megint semmi. -
Na csütörtöktől kezdődik a ládás mizéria 

-
Plata #417723 Kb. -
tothgyorgy #417722 Ezt a választ kellett volna kapnod: Köszönjük, hogy írt nekünk, de mivel a modot tőlünk vásárolták, nem teszünk semmit. Ha akarsz elérni valamit ebben a játékban, fizess elő te is a modjainkra. -
Lucifer001 #417721 Csatoltam a replay filet is . -
Plata #417719 Érdekes ha valakit feljelentesz mert egy tahó náci és képet is raksz egyből büntetik. -
Lucifer001 #417718 Nem szoktam ilyennek foglalkozni , de ez durva csalás , így ment a ticket . Válaszként kaptam .
Greetings Lulubell2,
Thank you for contacting Player Support and letting us know about such suspicion.
Please keep in mind that we do not manually punish players using forbidden modifications, our automatic system is taking care of this. It operates in waves that we announce on our portal, like this one:
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/fair-play-july-2021/
We always try to maintain a positive environment in our game so all our players truly enjoy their gaming experience, so we assure you that the cheaters will be dealt with, sooner or later, and that the system is being improved constantly.
Thank you for your understanding and for caring about fair play.
If you have any other questions, please remember that we remain at your disposal.
Best regards, -
Mehet e replay a wg-nek,kis leírással, rohaggyon meg az ilyen
-
Lucifer001 #417716 Szia . Köszi . Így gondolom én is . Az első még ok , de a második reflexből ... Csak pislogtam . -
Ja redball-ozott a kis csira.Az elsöre még azt mondanám hogy oké, de miután pózit váltottál, és a lövés után egyből kilött,az több mint gyanús.
Szerintem. -
Lucifer001 #417714 Sziasztok
Replay . Erről mi a véleményetek ?
Ellenség Manticore . Nem az a lényeg , hogy javítókészlet nélkül mentem be a csatába . Az az én figyelmetlenségem . -
Olvastam, de volt ellen velemeny is:-D
Mind1 elöfizettem 1 honapra, az express vpn-re.
Meglátjuk milyen lesz.
Igaz fogalmam sincsen a beállitásrol, vagy kell e, csak simán rámenteem egy Holland szerverre, es jo volt.