World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, napot óta nem tomboltam. Privátot tudok írni, meg nem is írt ki semmi utalást, hogy bant kaptam.
😊
kell rá a legjobb gun... hiába lassan szûkül, fasza az átütése
és nem szabad elõre menni vele, ennyi a recept... sztem nem szenvedõs "TD"
voivod32
1. Spot az soha nincs.
2.Beszûkülést, mindig megvárom.
3.Még nincs meg a top löveg, egyelõre 165 pen van.
4. folytonos T8, lemming csapat, városi pályák na és EL HALLUF!

Amúgy, a régi accomon volt már ilyen TD-m ,és én is úgy emlékszem, hogy nem volt olyan rossz. De akkor még nem voltak ilyen "csapattársak".

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Kösz a választ, akkor holnap beszerzem.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

chatbant kaptal?
Prémmel 1000 sebzés fölötti túlélt csatára 50 ezreket is lehet vele hozni. Prém nélkül, átlagos körökre olyan 20 és 25 ezer között szokott hozni.
Holiday sales

If the March of Nations bonuses are still not enough for you, here are even more discounts!

Item Discount
Premium Account 3 days for 350 gold (47% off)
7 days for 680 gold (45% off)
Garage Slots 50% off

Crew Training/Re-training*
Crew Skill Reset*
Crew’s Personal File Reset
Consumables*
Barracks Slots

Hogy tudom visszakapcsolni a csetet a játékban? nem látom se a beszédet se a térképen klikkelgetést. Azt látom, amit a csapattársak írnak, de amit én azt nem, valamit, ha klikkelés van azt is csak a minimapon látom, kiírva nem.
és menj a tömeg mögé hogy kapd a spotot...
várd meg amíg teljesen beszûkül
elég pontos... viszi rendesen az az ellenfeleket 212 pennel
A Churchill III most hogy hozza a pénzt?Jól tudom, hogy 8.6-ban kredit buffot kapott?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

egyáltalán nem rossz az az ARL V39
csak távol kell vele maradni... legyél a legesleghátsó sorban
<#eljen>
voivod32
Hát, kihívás, az bõven van benne. Fõleg, hogy francia ágon az ARL V39-el kell majd boldogulnom, ugyanis ez az egy francia jármûvem van. A medekhez, heavykhez hozzá sem kezdtem. Megvettem az ARL V39-et, az eddigi mérlegem vele, 6/6 vereség. És folyamatos tier8...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

+1
kihívás!!!! ez a lényeg!
Ugyan az mint Su 122 44, rohadt jó DPM csak drága a lõszer nem keresel vele jól.

Dehogynem,az a tank egy vadállat,én jobban keresek vele mint mondjuk az SP-vel,persze nem szembõl kell neki rontani egy Is3-nak,de ha az ember tudja hogy kell használni,akkor jól is keres vele.
Személy szerint én nem IS6 ot raktam volna be hanem valamelyik tier 10 es ajándékot. Még csak nem is nagy szám az IS6 mert bárki megveheti, semmi egyedid nem lesz.

Nekem speciel tökéletes, mert van valami kihívás az egészben. Meg am is olyan tankokkal fogok menni amik a fun kategóriába tartoznak/vagy kell nekik XP.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Te is meg én is preferálsz egy nemzetet és az élvezet sok pénzt meg ér.

Olyan ez kb hogy leteszel egy macska elé egy szelet húst és levárod hogy ne egye meg. 😄DD

Zegi Norbi HUN
Ebben teljesen igazad van😊 Én viszont semennyit nem vagyok hajlandó már fizetni ezért(egyszer áldoztam rá 30.000 Ft-ot), tehát nekem nagyon megérné😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Master91
Szerintem se éri meg, napi X órás ideg össze roppanásos dolog.

Elég lenne az is sztem, ha 1 hónapig jobban oda figyel mire költ. Pl. nem veszek cigit, ilyesmi, és bumm meg is lenne rá a lóvé bizonyos esetekben
Jó ez az event legalább lesz aki játszon a játékukkal. Nyomni kell neki mert jön kifelé a konkurencia.

Master91
Én ezt értem, és el is ismerem. De akkor se kötelezõ meg venni! Én is meg vettem az excelt ( én hülye ) , baszhatom a low penjét. Minek vettem meg?

Is6 akcio.....most komolyan gondoljatok hogy megeri?? Nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon nem,pedig a kicsi accomra(ide nyomihoz) jo lenne mert csak egy t6 prem TD-m van.
Nincs tul jo melohelyem(igaz most azert raerek egy kicsit innet irkalni,ezert nincs ekezetem 😄)de egy szombati tuloraval lazan megkeresem egy is6 arat. Szoval szolok a fonoknek,dolgozok + 8 orat es megvan az is6. ha valaki ennel kevesebb ido alatt osszegrindeli a 600K xp-t.....hmmmmm....az tud valamit.Szoval neha erdemes szamolni egy kicsit es inkabb megkeresni azt a penzt mint itt napi tobb orat olyan tankokkal menni amit esetleg egyebkent mar nem is hasznal az ember.(persze tudom hogy aki suliba jar,annak ez nem jarhato ut de egy kis alkalmi munkaval vagy ha kisebb a kolok,egy kis + segitseggel otthon a szuloknek,elobb megszerezheto az az is6. 😊)
Csak jelzem egy 8 as prémium van sovietnél. Más nemzetnél van több. Németnél ott a JT 88 250 es lõszer árral. nagy pennel. Amerikainál is kettõ van, SP nek is olcsó a lõszere. Soviet meg drága. Franciánál is olcsó a lõszer. Angliánál a legnagyobb meg 175 kredit. Kicsit se mindegy szerintem 13000 ft ért ha valaki legénységet akar húzni, azt pedig nagy tierbe kell mert ott van sok HP.

Master91
"ha már fizetnek neki"

kötelezõ meg venni 1 olyan prém tankot ahol drága a lõszer?

nem. minek akkor kompenzálni?
Typehoz hasonlítottam. Így értettem hogy nem estem tõle hasra.Akkor lenne jó ha kompenzálva lenne kredithozammal a drága lõszer, de nincs. Ennyivel azért tisztelhetné a játékosait a WG ha már fizetnek neki.

amatõr 😄
T6 alatt nem vagyok hajlandó játszani 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De viszont milyen nagyságrendbeli különbség van egy T5 és egy T8 prém hozama között. E-75-tel meg ST-I-gyel meg nem kell leállni frontálisan harcolni.
Churchill 3 😛

xDDDD köszi 😄
meglesz nyugi... már iszom a sört.. estére meglesz a Type 58 is aztan holnaptól mehet a kockulás
pont emiatt nem fog bedobni 6osok ellen...
mivel sok 6os lesz így könnyebben dob össze az MM tier 6os csatát
míg a tier8 ugyanúgy mennifog 7-8 ellen, mármint az IS-6, mert ugye az tierlimites
Nézd meg melyiknek mennyibe kerül a lõszere. Meg azt hogy E75 el meg ST1 ekkel melyik találkozik frontálisan. 1025 kredites lõszer. Ugyan az mint Su 122 44, rohadt jó DPM csak drága a lõszer nem keresel vele jól. Annyi kontra van IS6 nak hogy ha prémiummal vagy betöltve akkor 1v1 be megeheted vele IS3 at mert IS6 nak nagyobb a DPM je.

Csak leírtam a véleményem úgy hogy használom is. Nem poénból IS6 mert egy átlagos vagy rossz játékos semmire nem megy vele mert drága a lõszer és hogy nagyobb tankokat sebezz vele frontálisan már prémium lõszer kell.

Lehet linkelgetni ilyen prémium számlás köröket de egy áltag játékos nem prémiummal játszik.

Ezeket tapasztalom. Rá voltam izgulva a soviet heavykre aztán koppantam hogy ha sok xp t akarok keresni IS6 al akkor bizony prémium lõszerezni kell meg venni prémiumot.

Nekem meg pont legénység képzésre kell. Két crewt kéne kiképeznem.

Viszont elgondolva, hogy ha vennék egy IS-6ot akkor most egy hónapon át milyen csatákba dobálna be a MM, mivel megnõ a kisebb tankok száma majd a játékban és azoknak bõven elegendõ a 175pen....hónap alatt lenne pénzem minden T10-re míg más az IS-6ost hajszolja 😄
Ez úgy van, hogy ugye van egy netto hozam, ehhez el kell érned legalább a prémium tank hpjának megfelelõ sebzést, ha ez megvan már hozza a nettót, a többi meg megint csak arányos a tank hp/netto keresettel, így legalább 1500-at kell sebezned hogy jó kört zárhass ami nyereséges.
hawken
hátõõõõ, nekem egyszer összejött kb 4000 sebzés, és bõven 110K fölött fizetett

HÉT-VÉ-GE.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mindkét szerveren rendkívûl magas a hasznavehetetlen szar piros effes játékosok aránya a tier4-6 ban.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ezt azért nehezen hiszem. Church III-mal keresek 25k-t egy olyan 6-700 sebzéses körrel.
IS6 al senki se fogja hülyére farmolni magát. Cirka 150 - 200 kör 75% os legénységgel hogy húzz egy soviet heavyre 6. érzéket. Ahhoz hogy keress mondjuk 25 000 kreditet IS6 al prémium számla nélkül 3500 - 4000 et kell sebezned. Az ilyen 2 perc és elhullik a csapatod 70% a körökben meg nem fog senki csatákat lehozni vele.

Erre jó az IS6, ja és kiváló IS7 gyakorló tank mert kb ugyan az érzésre.

Nekem is van úgy írom ezeket.

Közben kicsit átgondoltam a dolgot, és alább hagyott a kezdeti lelkesedésem.

Továbbra is azt mondom, hogy maga a küldetés nem lenne olyan nehéz. Ennyi xp-t ennyi idõ alatt, és a különbözõ bónuszokat is figyelembe véve, össze lehet gyûjteni. És nem is szükséges hozzá egész nap kockulni...

DE:
Józanul végig gondolva nekem személy szerint sok hasznom nem lenne belõle.
Mert mire is van a prémtank:
-legénységhúzásra
-kredit farmolásra.

Megszámoltam, jelenleg 6 komplett orosz heavy legénységem van. Ebbõl használok 3-at, a többi így is csak porosodik.
Farmolni pedig ott a T34 és a Type. Meg különben is, azzal kéne kezdenem a küldetést, hogy a spórolás jegyében 5 millióért vegyek t6-okat, és beléjük legénységet...

Szóval jó lenne lehúzni a WG-t, de inkább mégsem fogom a gép elõtt idegesíteni magamat így karácsony környékén 😊

De aki rászánja magát, annak sok sikert kívánok!
Foxbat, neked külön szurkolok, hogy végre legyen neked is egy 8-as prémed <#buck>

Kezdem már most lehetetlennek érezni, annyi a piros effes.

angelus1991ster.blogspot.hu

T-127-et 😊
Szerintetek hány mp-nyi idõtõl érdemes célkereszt szûkítõket használni? Nálam a 2,3 mp a határ, erre még nem használok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Count Adyn
Nekem meg van is6 om, akkor 12k aranyat kapnék?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NoparaWot
Hát jó kockulásokat ! 😊 én megyek vissza tanulni aláírásokért 😞 xD

a másik meg a vereség + medál = jó exp
ez is segít benne sokat
Hát igen nem olvastam végig,ez így sokkal jobban hangzik. Igazatok van.
lexlutor, te bekaphatod.
The experience points added to your mission’s XP gauge WILL INCLUDE any and all additional XP modifiers. That’s right - first victory of the day and other missions’ bonuses, as well as additional experience provided by premium account status will be counted towards the goal of 100,000 XP as long as the mission conditions are met!

Szerintem benéztél valamit 😊.