World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Holidays without presents are no holidays at all! Make sure you grab your special collector’s tank, the Tier II British light tank Mk. VIC, on the 25th of December.'
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A magyar fórumok közül az SG-n fórumozik a legtöbb profinak számító játékos. Ha CW képes tankot szeretnél, akkor érdemes itt megkérdezni, mert nem egy noname klán játékosai fognak tanácsot adni, hanem a magyar élvonal. Mivel én még nem vagyok top játékos, ezért nem válaszoltam azonnal a kérdésre, csak akkor, mikor feltette újra. Összeírtam a pro és kontra érveket, Oddball (Kwagga) pedig megerõsítette. Hasznos volt a válasz a kérdést feltevõnek? Igen. Erre (is) való egy fórum? Igen. Akkor mi a bajod ezzel?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csak nekem van ez a 2 problémám?
-állandóan magas a pingem, és így igencsak lehetetlen játszanom.
-a garázsban a legénységnek minden képzettségi %-ot kijelez (nekem úgy 86-110%-ig jelzi)
Ha másnak is volt, de sikerült megoldania leírná?
Elõre is köszönöm!
És boldog karácsonyt mindenkinek!
Próbáltad már a VK 30.01 D-t?
Jellemformáló amikor többet sebzek a fos stock ágyújával mint 2 KV-1S és egy IS aztán vesztünk 4:15-e.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
[/url][/img]
kellemes unnepeket, bekes es nyugodt jatekot mindenkinek <#banplz>#banplz>
Swedish people are albino monkeys
ja, és win.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A másik estben én kínai négyesse, a csapattárs T28-al, és nem engedett menni elõre, mindig elém állt. Megpróbáltam kikerülni, akkor is elém állt, akárhányszor próbáltam. Leszedtem a lánctalpát, és elõre mentem . Lövöm az ellent. õ meg mögém jött, és nem engedett vissza. Belelõttem egyet, erre kilõtt. Na ekkor mondtam valami cifrábbat. Ha jól emlékszem, felkínáltam a nemi szervemet étkezési célokra...
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Jó dolog, ha mindent komolyan veszünk és a maximalitásra törekszünk, mindenben és ez rendjén is van.Tedd ezt és sok mindent el fogsz érni, nagyon bízom benne.
Hidd el nekem ez a játék a kikapcsolódás, a gyermekbetegségeivel, a bénaságommal, a mások bénázásával, és nem érdekel, hogy nem leszek TOP ebben, nem ezért játszom, hanem a játékért a barátaimért a klántársaimért, akiket tisztelek becsülök, és remélem õk is engem, ha a játszmákban néha nem is értünk, egyet. Tudod sok barátot szereztem ebben a játékban 4 év alatt, és játszottam sok mással is, de nem ez az életem meghatározója, hanem maga az élet amikor felkelek, elmegyek itthonról és eleget kell tennem máshol, nem a virtuális világban, hanem a való életben, NO AZ A KIHÍVÁS.
- http://www.speedtest.net/ szerint jó esetben van 1.36Mbps netem, ez youtube használathoz már nem mindig elég de a játékra igen, 40-60fps körüli a képmegjelenítés és ha épp nincs szerver lag akkor a ping is 100ms alatti. Ha máskor gép elé kerülök akkor meg nem videókat akarok nézni hanem játszani szeretnék 1-2 kört. Mára amúgy elegem lett a WoTból ezért néztem fel ide a fórumra is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Csak nekem van ez a 2 problémám?
-állandóan magas a pingem, és így igencsak lehetetlen játszanom.
-a garázsban a legénységnek minden képzettségi %-ot kijelez (nekem úgy 86-110%-ig jelzi)
Ha másnak is volt, de sikerült megoldania leírná?
Elõre is köszönöm!
És boldog karácsonyt mindenkinek!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
munkát fektettem bele hogy abba a csatába top sebzõ legyek, feltartsak 5 tankot stb stb stb
[/url][/img]
havernak van mind a kettõ, régen 68al nagyon jó köröket tudtam futni, nem rég játszottam vele, és semmit se találtam el szinte
63 jónak mondanám, de nem bírtam õt meg szokni
HA lehet hinni a pletyiknek, akkor a 850-es alfás tier X -es td-k kapnak majd egy olyan nerfet hogy 750lesz az alfa sebzésük, de kapnak kis rofot, tehát a 68-ast lehet majd ez utol éri
LEHET!
Én mindenesetre a 68ast választanám
Ez a játék mindenkinek elérhetõ, sokan nem a statra mennek és nem érdekli õket egy egy játszmából, hogyan kerülnek ki. Te ezt nem irányíthatod, nem tudod kivel kerülsz össze, õk élvezik a játékot, te meg vered magadról a vizet és szenvedsz, hogy mi a f@sz van, miért nem nyerünk, vazze ez egy játék a millió emberrel a háta mögött, fogadd el, hogy vannak a te szintednél gyengébb játékosok is, és besorsol az MM akár 14 gyengébbel is ,de játsszál és élvezd akkor is amikor hülyék gyülekezétével vagy körbevéve, vedd fel és mentsd el élvezet lesz visszanézni, szeresd úgy ezt a játékot ,ahogy magad, te sem vagy tökéletes "MINDIG".
Amúgy ahogy nézem ez a ban jelentésekbõl jött össze.
Igen, a moderátor.
na de most Kacsa itt van lehet repül 1 felém hogy ezt elolvasta? <#miaz>#miaz>
Melyik ágat javasoljátok😮BJECT 268 vagy 263?
Köszi a segítséget!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
minek van bent csúnya beszéd szûrõ ha nem szabad csúnyán beszélni???
kicsit logikátlannak tûnik nekem
Nézz bunkónak de itt a példa, Tank megy lõ, tanulni nem kell mer kapsz xp t majd lesz valahogy. Ezért ilyen a színvonal randomba.
én meg tépem le a bõrt az arcomról, hogy megint top dmg, megint topx, de loose, mert a kecseg még a közelébe sem volt annak a helynek ahol kellett volna lennie
és sajna nem low tierekrõl van szó 😞
Az 50B kérdésre: nem mondta senki a kérdezõnek, hogy mit tegyen, hanem leírtuk a véleményünket. A döntést neki kell meghoznia, pl. úgy, hogy kipróbálja a tesztszerveren. De a tapasztalatcsere is fontos, honnan tudhatná, hogy CW képes-e, ha nem kérdezi meg? Erre is választ kapott, szerintem hasznos téma volt, nem csak neki, hanem a többi olvasónak is, akik még nem álltak neki az ágnak.
Ha pedig kiégtél, és nem játszol ezzel a "fossal", akkor érdemes lenne a WoT fórumot is hanyagolnod, hiszen semmi értelme kommentálnod az általad utált játékot. Köszönöm.
Más. Pár napja feltöltöttem a T21 replay-em El Hallufról. Popey most nézte meg (a patch után), és felhívta a figyelmemet egy érdekességre: a map változása miatt a replay-ben úgy tûnik, mintha a földön és az épületeken keresztül lõném az ellenfeleket. Mindenesetre vicces lett így. Köszi Popey! 😊
Ez az okozata amiért így írtam lentebb. Sose fogom érteni 20 000 csatával meg 10 000 csatával miért tesznek az emberek értelmetlen dolgokat. Miért nézik hogy kinyírják a társát, minek játszanak olyan tierben ahol semmi ismeretük nincs(nem tudják qa tankok gyenge pontjait, nem tudják hogy kell egy TD t leszerelni, nem tudnak egymás mellett közlekedni mert szét blokkolnak mindenkit, emberek minek játszanak úgy hogy vonulnak a társuk mögött és az amint lesebzett valamit már lopják is a fraget.
Ilyenek.
Ez az oka amiért így gondolkodok. Régen nem volt ilyen a színvonal.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mea culpa.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(erre emlékszem)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- XVM gyõzelmi esélye ma kicsit elszállt, zsinórban kaptam a 18%-29% esélyû csapatokat, igaz néha becsúszott ilyen 66% körüli is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Akkor én is kiverem a biztosítékot . Mire jó ez , és hogyan telepítem ?
* Ahogy elnézem ezzel a fejlesztõket segítem , mert élesben kapnak infót a tankokról ????????????
* telepítés . rar a WOT fõ könyvtárába kicsomagol , exe. telepít .
Köszönöm a segítséget . Mivel a fórum minden egyes hozzá szólását évek óta figyelem , vagy vissza olvasom . De én nagyon keveset szólok hozzá . Így jelen hozzászólásommal egyben kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket .
Rendben, legyen nagyvonalú és adja meg az ellennek a gyõzelmet és menjen oda az IS-6 elé, legyen neki még egy killje (amúgy megérdemelte volna), de az, hogy öngyilkos legyen az hihetetlen számomra. Semmi értelme.
Amúgy ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Ha döntetlen tudtok elérni bujkálással megteszitek vagy ez nem szép dolog véleményetek szerint?
Igen, a moderátor.
viszont nem tudsz parancsokat adni (kövess, védd meg a bázist, vonulj vissza... stb) ami már eléggé hátráltató...
ezért is jobb a WT... ott is kaptam már chat ban-t... írni nem lehet, de parancsokat ki lehet adni
itt meg teljesen elvágják a kommunikációt :S