World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
black prince amit rohadtul utálok....
alig várom már h eladhassam :D
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013.12.27. 15:10:45
Jármû: Black Prince
Szerzett tapasztalat: 10 265 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 66 691
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, Elit lövész
<#finom>#finom>

Nekem a T54E1-gyel volt most szuper köröm. Ellenségnél 2 arty platoonban, és még össze is számoltak a kis tetvek, mert 1 másodpercen belül kaptam a lövést mindkettõtõl. Mindkettõnek ez az egyetlen lövése volt egész csata alatt, de engem azért sikeresen kioffoltak már az elején :D
All friendly vehicles are destroyed within the delay: Enemy team wins.
All vehicles of both teams are destroyed within the delay: Draw
Enemy completes base capture of their own within the delay: Draw.
All other cases: Your team wins.forrás: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Capturing_the_Base
@foxi most már sok lesz az a szerencsés medál lassan, nem? xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
---
lexlutor: +0,89 rof, -0,01m pontosság, -0,2s aimtime van a nagytoronnyal. Már önmagában ezért megéri. Ha spórolni akarsz a súlyon, akkor hagyd fenn a T6-os rádiót. Én ezt tettem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Jármû: G.W. Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2 330 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Jármû: Type 4 Chi-To
Szerzett tapasztalat: 2 595 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
FUUUUUUUUUUUUUUU
pont azzal a két tankkal amivel a legjobban kell az exp -.-" pfffffff
Ennyit errõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Szeretném ha erre tudna valaki röffenteni egy hihetõ választ,azóval:
Egy Tiger hogyan is tud 2s alatt betölteni??????
Ugyanis pár nappal ezelötti egyik csatában bizony így lõtt rám és a csapattársakra egy Tiger és nem csak én vetettem föl a dolgot hanem a csapt fele észrevette,vki még le is írta mi lehetett a csalás neve,de már nem tudom mi volt az.
Igen szándékosan neveztem nevén a dolgot,ugyanis a társak is így írták le. Ja és mielõtt valaki megkérdõjelezné esetleg pl az alkoholos befolyásoltságom ûat vagy netán hülyének,noobnak nevezne közlöm vele,hogy nem csak én láttam így.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Victory!
Battle: Tundra 2013.12.27. 13:12:21
Vehicle: T-150
Experience received: 11 280 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 56 313
Nem maga az Ac érdekel,hanem,h kikapcsolódjak közben,amit a wot mostanában nagyon nem nyújt.
(Kb 3 hete megvolt az 1. 2 killem saját csapatból.Akik látták a replay-t azt mondták jogosan lõttem ki õket.Lexarom,h milyen log prg alapján lettem tiltva 1 napra(2 kill már nem véletlen,gondolom ennyi).Akkor megfogadtam,h több pénzt nem költök erre.....Van 7nap prémem(ma már sztem nem játszok)+wgny2014kód+ 3300 gold és kész.Ennyi volt nálam.)
Még így is 5kill alatt vagyok +2év után,amibõl 3 az elmúlt 1.5 hónapban volt,ez mindent elmond a szórakozásról :) Ennyit errõl az MMO-ról.
Szal szerintem jó lesz az Ac nekem,köszi a véleményed <#alien2>#alien2>
Benji:Ma 1 klántársam mondta,h van olyan prg,h game buster,elvileg gyorsítja a géped,próbáld ki.Amit te küldtél tegnap fény effekt mód is segített 1 kicsit.Thx.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ACI: alap, a legjobb rész a sorozatban, az igazai Assassins's Creed. Itt igazi orgyilkos voltál, egy középkori, arc nélküli ninja.
ACII: a városok lenyûgözõek voltak, nekem a story is bejött, nagyon jó volt ez is
ACIII: ne én ezt csak azért vittem végig, hogy tudjam mi lesz a vége. Borzalom. Connor a legnagyobb nyomorék a sorozatban, nem is lehet egy lapon említeni Altairral vagy Enzioval, akik profi gyilkosok voltak, nem ilyen idióták. Félindián assassin, lol. Aztán a fél szabadságharcot nekünk kellett levezérelni, amibõl a felét nem is értettem de nem is érdekelt. Legalább a harc jó volt.
ACIV: ez meg nem AC. Ez egy kalózos játék. Semmi köze az eredeti szériához, nem is kapcsolódik hozzá. Mindazonáltal nem rossz, nekem tetszik, fõleg a tengeri csaták. Most ezt tolom, jól elvagyok vele.
tier6os csodara erdemes felrakni a nagyobb tornyot, mert ugy lattam semmi elonye, csak h 300 kiloval nehezebb. a kerdes a nagyobb motorra is vonatkozik, mert az 100 loerovel erosebb, de szinten 300 kiloval nehezebb.
Max akkor ha lenne platoon és teljesitmény balance is.
Az 1. részét be sem fejeztem,a felénél abbahagytam.Minden kill küldetés ua..unalmas.
A 2. része 100%os, a Brotherhood Róma világa 3x akkora,mint a 2ben Firenze volt+jobb harc rendszer+Brotherhood(lesznek saját tanítványaid,ez pl tök jó ötlet volt)
A revelations-ra azt írták,kockáknak kötelezõ..
A III. része fergeteges.Amerikai függetlenségi háború idejében van,félig indián a fõszereplõ..
A IV. része Black Flag,meg a"csúcs".Kalózbandád lesz..
(pc-re 9k a többire kb 14k huf)
Biztos nem idegesít fel,mint a wot :) Sztem ne hagyd ki õket.
Mert Pifitke is le tud adni benne esetleg egy lövést, és ha nem pattan, vagy megy mellé, akkor lekapta a fél-háromnegyed HP-dat, mert ugye valami olyan helyen tanyázott, ahol tankot nem érdemes tárolni.
Ez jött karácsonyra:
http://www.pcguru.hu/hirek/assassins-creed-heritage-collection-bejelentes/24810
Majd meglesem amit te írtál :)
A IV. része is meglesz 1x,ha nem 10k huf lesz.Épp a Brotherhood vége felé vok,szal van még a Revelation(is) és az Assassin's creed III.
Emiatt vettem meg <#alien2>#alien2>
köszi!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
és van pár pálya ahova only high tierrel tesz be
Ammo-t lõtt.
A Foch 155 frontját 280+ pen üti,alatta"Jó 8",vagy marad a keresztvas közepe a tetején.Ha szemben van veled,akkor jobbra fent.
(Bár 1hete a wt-m is 3/2x pattant róla(keresztvas) 30méterrõl :)
Vannak olyan pályák, hogy T6 alatt rak csak be, felette hetekig nem is látom.
Az, hogy 10 bõl 7 sand river kezdem megszokni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Potenciális pénz forrást nem akartak veszíteni,ezért lett az arty nerf.....Igen ám,de a bénáknak is kell vmi szórakozás,így lettek a 10es tárasok,ahol szerintem megfelelõ idõben kell nyomkodni a bal gombot(T57,Foch 155 és WT)
Sztem 1 teóriának jó,de lehet,h ez a valós történet.Nálam megállja a helyét...
Mivel a játékosok 98%-a gyenge,ezért nekik kell kedvezni(euro)és nem a maradék 2%-nak,akik esetleg"taktikáznának".
Emlékszünk még az 5fõs super platoon ötletre? Az ma felborítaná a játékot.
Gyakorlatilag 90%+ winrate lenne vele.Ennyi.