418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ez a lövés átütött és sebzett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-10 a top tiernek, így legyen ötös lottóm :D a többi nem sok vizet zavart volna amúgy sem. -
Lelötték a tesztet,variálnak kicsit 
PANHARD EBR 90
A Panhard 12H 6000 mle.63 motor teljesítménye 620-ról 580 lóerőre csökken.
Cirkáló módban a sebesség (előre és hátra) 70-ről 65 km/órára csökken.
Sebes módban a sebesség (előre és hátra) 90-ről 85 km/órára csökken.
A Panhard H-101 motor teljesítménye 550-ről 500 lóerőre csökken.
PANHARD EBR 105
Sebes módban a tolatási sebesség 75-ről 70 km/órára csökken.
Cirkáló módban a sebesség (előre és hátra) 75-ről 70 km/órára csökken.
Sebes módban a sebesség 105-ről 95 km/órára csökken.
A motor teljesítménye 820-ról 750 lóerőre csökken.
PANHARD AML LYNX 6X6
Sebes módban a sebesség 82-ről 80 km/órára csökken.
Cirkáló módban a tolatási sebesség 58-ról 40 km/órára csökken.
Sebes módban a tolatási sebesség 82-ről 60 km/órára csökken.
AM 39 GENDRON-SOMUA
A 25 mm SA35 löveg szórása 0,43-ról 0,42-re javul. -
yossarianHUN #407968 Egy ilyen 2 in 1 med/tornyos TD mondjuk érdekes lenne. -
Plata #407967 De ronda is. -
Kíváncsi leszek ha ez kap olyat, hogy az mit változtat a lövegen és mennyit dob a tankon? Torony forgásnál nem ugrik meg a célkereszt, cserébe nem mozoghat a tanktest? ..Így még szarabb lenne
-
Megamax #407965 Vár kicsit , ha jól tudom ezeknek is lessz "Siege" módjuk és azt ott az adatok nem mutatják. -
+ 3 kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Olyan tök átlagos med, gyakorlatilag semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.17. 13:03:03 -
Lansen C svéd med prém 100%-os legénységgel képekben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kihal a high level arty :D Egyébként valós helyzetben, randomban már nem lesz olyan yolózás, a másik hogy minimum kinéz egy sebesség nerf a tizesnek, a kilences meg eleve szrabb mint a nyolcas... -
Érdekes lesz az már biztos, ezek a nagy sebességnél bevitt találatok, míg a másik meg állóhelyből is mellé lő, lesz köpködés megint :)
-
Ez a tank kívánja a nagy csata módot
na meg a frontline is jó lesz ezzel a kerekes cuccal,ha berakják
-
Plata #407959 Régen M41 is ilyen volt,amikor még táras volt,aztán nerfelték.
De jó ideig auto aimmal padlógázzal robogva szinte minden lövése talált.
Aztán egyszer csak már nem lehetett vele ezt csinálni. -
Hát ha ezeket így berakják,aimbottal,akkor lehet én is le fogok tölteni 1et.
Röhej hogy 105 el rohangálva is ilyen találati arányt lehet elérni
-
Plata #407957 Emlékszem mikor bekerültek a francia tankok a játékba,egy ideig csak T54-el játszottam,ramm skillel meg azzal a kütyüvel amitől a sebessége megnőtt.Csak azzal szórakoztam hogy benyomtam a végsebességhatárolót és padlógázzal bele a franciákba.
-
Tizesen a ram potenciál egetverő, pusztán a sebessége miatt a kinetikus ereje nagyon durva, húzd ki és ütközés skill meg repeszpáncél a te barátod
-
Plata #407955 Mindig van olyan hülye aki neked megy.
E100-al is öltem több tankot úgy hogy nem is én mentem neki hanem ő nekem.Volt hogy dombról rammolt le idióta med vagy svéd td.De volt már hogy M41 próblta meg E100-at rammolni.
Vk-val Bc-t amx-et lórit vagy 10-es csehet,aminek mindig elfelejtem a nevét,és nem én mentem neki hanem ő rammolt le.
Mindig van olyan hülye aki neked megy.
Szerintem ha látsz 300 méterre egy tankot az elé nem nehéz oda lőni,nem lekövetni szoktam hanem elébe lőni hátha.Sokszor bejön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.15. 12:14:46 -
Az megvan, hogy pl a 10es 105el megy??
Nem nagyon fogsz te ott rammolgatni,hacsak nem olyan hüje,hogy neked menjen.
+Toronnyal se nagyon fogod lekövetni:-DD -
Plata #407953 Hát ha eddig ment hogy gyors kis vackokat kilőttem többszáz méterről úgy hogy saccra elélőttem akkor ezután is menni fog.
T49 jó hecc lesz.
Ramm és troll ágyú miatt. -
nemtudommivan #407952 Éreztem én hogy szükség lesz még az elc-vel összegyűjtött 165,000 szabad xp-re ☺ -
Mindenesetre egymást rendesen tudják abálni az asszem 101 penes HE ammoval, csak úgy repkednek a 450sebzések. -
Megamax #407950 Amin nagyon tetszik , hogy nincs OP atutesuk HEAT el 250mm amit a type ok felfognak lazán akar oldarol is a spaced armor miatt. Lehet haver accjan ki kellene probanom a test et -
Még normàl lőveggel se nagyon lehet:-( -
yossarianHUN #407948 Csak nem fogod eltalálni őket troll ágyúval :D -
Plata #407947 Szerintem a kerekesek megjelenésével több értelme lesz a troll ágyúknak.
Kerekes vackok szerintem nem nagyon komálják a He lőszert. -
Szerintem az egész àgat sem fogjàk,folyamat anyàznak a teszten miattuk.
Eddig sem nagyon lehetett értelmes csatàkat menni ott,most meg aztàn plàne.
A csapatok fele kerekes,a màsik fele meg,type5+hütöszekrény:-DDD -
Szerintem inkább OP legyen, mint felesleges.
Svéd tornyos heavyk is változtattak volna a metán, de sikeresen el lettek kurva még teszten.
Kerekeseket nem próbáltam de teszten hagyják békén őket ha jók. -
A x est így nem engedik élesre, sztem legvalószínűbb a sebesség nerf, a gun handling is túl van húzva, lehet a látótáv is, kb 10 km/h és 10m látótáv nerf kijárna. A többi tier semmi extra, nem befolyásol semmit a meglévő állapoton. -
Plata #407943 Teszt szervert ne keverd a rendessel.
Ott amúgy sem megy értelmes játék.
Utoljára akkor voltam teszt szerveren mikor a t50-2 először bekerült talán.
Mert annyira sok ott a hülye hogy semmi értelme. -
Megamax #407942 Vicces, úgy nézem ha beteszik ezeket a kerekes szúnyogokat akkor tenyleg egy COD lessz a játékból. Jó volt nezni a streameket ahogy egymas bázisán rohangaltak mar a csata kezdetén. -
yossarianHUN #407941 Helyes helyes, erre azt mondom, hogy aki végigszopja az ágat, kapjon egy ütős T10-et, főleg, ha artyirtásban remekel, hehe. -
Mentem most vagy 10 csatát 1 db nem volt még eddig 
-
Néztem streamet, x. tier: 470m max látótáv, 110Km/h és lézer auto aim...kicsit imba lett, többi sztem nem ér sokat, a x es is csak addig amíg nem kerül városi pályára. Az artyknak nem sok babér terem ha elszaporodnak a csatákban, már a teszt szerón is gyorsan elkopott a szokásos mások játékát elcseszó artysta troll vonal
-
Azért ez nagyon rng függő szerintem,Nekem is volt hogy beadta vmi fos 8as tankkal,kapáslövésre.De ha direkt erre mentem,az istenért sem akarta. -
Azt néztem hogy a lövegpajzs alját eltalálva továbbra is bevezeti az ufp tetőlemezébe a lövedéket :) -
A 260at buffolták,így egész jó kis masina lett,hordják is őket Sh+advance-ra,de tuti Cw-n is lesz belőle bőven.
-
Bee #407935 Értem, köszönöm.
Ezek szerint tök felesleges ráülnöm az első kampány parancsaira, mert a jövőben úgysem tudnám őket felhasználni másra, tehát még egy ágat kellene kitüntetéssel befejezni, és kiválthatom az Obj. 260-at.
Az pedig rossz hír, hogy egy ágat meg kellene csinálni másodlagossal az Obj. 279-hez, sajnos nem tudok folyamatosan jól teljesíteni, mindig beugrik egy-két nullás kör... :( -
A két kampány parancsai nem kompatibilisek,ha erre gondolsz.
Az uj kampánynál ugye csak 4 ág van /tank.De a 15 ös kiváltásához itt csak 3 db parancs kell
Így ha megcsinálod a Chimerá-ig másodlagossal mindet,akkor lesz 8db parancsod. Az o279 nél 1 et még mindenképpen meg kell még csinálni másodlagossal,és akkor megkapod a 9-iket,igy ki tudod váltani a maradék 3 ágat.Itt vanak a parancsok,nekem ugye be van váltva 9.
A blokk küldijei azok amit meg szoktak csinálni,mert az az "egyszerűbb"
-
Bee #407933 Ezt le tudná írni nekem valaki, de lassan, hogy még én is megértsem (2 évet kihagytam)?
A Stug, az amcsi TD, a T55A a garázsban, elvileg egy kivétellel mindegyik küldi másodlagossal teljesült. Ez 5 db parancs/tank, azaz 15 parancsom van (-1 arty + 1 az Obj. 260 MT15-ös küldivel).
Tegyük fel, hogy bezsákolom a Chimerát parancskiváltás nélkül, így pedig - elméletileg - csak a meglevő parancsok felhasználásával kiválthatom az Object 279 (e)-t? Vagy ez nem így működik? Hol látom a meglevő parancsaimat? -
Megy a teszt!
Tele van minden ezekkel a kerekes fosokkal
Ezmiez? Kivágott a csata elején,mire visszaszenvedte magát kilőttek,erre ez fogad