World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sajna újra lett rakva a gépem a régi képeim nincsenek itt,tudnék mutatni jó pár képet ahol 1 lövéssel 1k felett sebez az arty.<#idiota>#idiota>
Bár múltkor csináltam valakinek képet,azt előszedem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 12:02:42
Két lövéssel 2100 valamennyit sebeztem.
Mind a kettőt toronyba,leopard meg sta2 tornyába.
Vigyorogtam mint a fakutya,egy csatában két ekkora brutál lövés.
Leo szemből sta oldalról toronyba.Sta jobban megszívta mert kicsapott két legénységet meg egy rakás modult.Jagdtiger ki is lőtte.
Meg T34-el sem félek tőle.VK-val meg finom falat.<#idiota>#idiota>
Sajnos viszont úgy tünik EU nem fog Defendert kapni , 59 Patton a prémium shopban mint "100%ig veszélyes" hahahaha
Amerikában lesz november 1-5 ig a Defender....
Szóval úgy tünik kamu volt a hír.
Uninstall xd
M53-al szívesen csinálok párat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 11:20:26
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Alig várom hogy megvehessem a Defendert csak a kérdés hogy igaz e hír miszerint novermber 1-4 közt kapható lesz újra...Ha nem akkor hossza szüneteltetem a játékot.
Aztán olvastam,hogy másnak csak úgy engedte,hogy a 30 napos prime videot aktiválta,az amazonon.
Gondoltam ezt megjátszom én is,ott is volt a 30 napos próba amire rá is nyomtam,de csak a szokásos történt
Na mondom akkor ez a reg is kuka,ment mail,de nem történt semmi<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezután látom,hogy aktiv lett az 1 éves prime video 79 gbp ért,de hogy hogyan azt ne kérdezd.
Itt feladtam.
Most látom,hogy vissza is utaltak mindent<#hehe>#hehe> igy a oda-vissza váltás miatt lett 2k mínuszom,de sebaj
Úgy is van egy 30% kuponom veszek megint egy WzTd-t belöle<#hehe>#hehe>
.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"You got it, boss. Let's do this. "
Aztán naná, hogy behalt, ezzel a szöveggel:
"Oh no! We can’t enable Twitch Prime on your account
It looks like there was an error activating Twitch Prime.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined. To manage your Prime membership including updating credit card info click here. For other common issues click here.
"
2:50-körül van az aminek megkéne jelennie, ha jól állok.<#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja és mi a a faszért vont le 1-1,29 eurókat?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.10.30. 17:39:32
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Pedig kipróbáltam pár verziót,így is 30k vontak le eddig,igaz majd visszakapom,de tök idegesítő:-(
Mivel a twich-es 7 nap nem működött így megpróbáltam az amazon prime video 30 napos triállal is,de az rögtön levont 27k-t
Perszea másnak ment azzal,nekem természetesen nem:-(
Úgy felhagytam a dologgal.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Jó páran jártak úgy,de amúgy csak egy havit von le,de lehet hogy visszakapod,bár az sem biztos.
Van akinek ingyen összejött van akinek le vont 1 havi vagy 1 évi amazon előfizetést.
Kérdezz meg valakit akinek sikerült ingyen hogy hogy csinálta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.30. 15:36:49
angelus1991ster.blogspot.hu
Eddig küszködtem ezzel az ággal, gondolkodtam hogy átugrom a T25öt, mivel az előtte lévő nagyon nyögvenyelős volt, aztán megláttam hogy 3as táras ágyúja van, és adtam neki egy esélyt. (nagyon szeretemn a táras tanokokat, marhárta idegesit amikor kiharclsz egy jó helyzetet, és a random úgy dönt nem találod el a célpontot.. táras tankkal legalább nagyobb az esély 😊 )
A t24-el a legnagyobb bajom az volt hogy az ágyúja nagyon kicsit sebzett, semmi elrettentő ereje nem volt. Belelősz valakibe egy csikicsuki harcnál és abban a pillanatban rájön a srác hogy lol, ez nem sebez (110es a sebzés), egyből rádjön és kifiléz.
Namost, T25 ugyanúgy 110et sebez, de 3x.... nagyon sokan meglepődnek rajta amikor kapják sorban a csipkedést. Emellett nagyon jó az ágyúsüllyedése is, tehát lehet domboknál harcolni, 8 sec alatt tölt be a 3as tár (azaz kellően gyors, ha kiürül a tár nem vagy sokáig végtelen), és kifullozva még mozgékony jószág is. Tetszik. Páncélzata nincs, de hát miért lenne 😊
Látványos a különbség.. t24el az átlagsebzésem 221, ezzel meg 606 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.29. 22:38:39
De másik három meg folyton kinyírta magát.
Én mindig hazavittem a cuccot ha zűrös volt a helyzet.
Vagy ha volt nálam sok.Volt hogy szinte full hp-val sikerült hazavinnem sokat.