World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PL-KV-4 KV-5 stb.Hiába a papíron vékonykának tûnõ páncélzat,a függõleges kocka páncéltest,amit röhögve kellene átlyukasztgatni,valamiért mégis marha nehezen megy be nekik a sebzés.Mivel nehéz lenne a páncélzat vastagságával és formájával magyarázni,ezért aztán egész egyszerûen csak simán benyelik a lövéseket.Ding,0 damage hit,ding,ding,0 damage hit wtf??
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
stoppos: Nekem Co-val is állandóan égett 😄
De mivel én nem vagyok csak átlagjózsi így lehet csak én bénáztam vele.
De akkor is nekem egy szinten van az AMX40,M3Lee kontingenssel.
Ja és csak azért nem kezdtem másik accba, nehogy mégegyszer ebben az életben találkozzak valamelyikkel is, mert sírva fakadnék 😊
Lehet, hogy nem annyira szar a t43, mint mondják, de én semmi pozitívat nem tudok mondani 😄
Nekem T43-al annyi volt a bajom, hogy hiába tettem rá bármit, minden 2. meccsen kigyulladt. Vagy ammo rack.
Vagy mindkettõ. És a rohadék ágyújával nagyon sokszor pattantam mindenrõl.
Pedig mindig csak oldalról meg hátulról lõttem mindenkit, mert annyira szar a pen.
Egy felüdülés volt a t44 😄
És teljesen igazuk van azoknak, akik minden nyelven elküldik az ilyeneket ahova valók...
De ahogy láttam éjjel már a hunsosoknak is tele lett a púpjuk, káromkodtak mint a kocsis <#eplus2>#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Imádtam, még akkor is amikor stock volt.
De a T43 egy akkora raklap fos, hogy szavakat nem találok rá.
A T44 már viszont fullosan patent, kell rá az ágyú nagyon.
A T54 az ISTENCSÁSZÁR. Az a tank kárpótól minden egyes szopóért 😊
A T62 Már csak jó, de sztem t54 jobb, de a nagy rof az megint csak nagyon ott van 😊
Én most ezt találtam: average day at HAMI
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ennek örömére csináltam egy Pascucci medált.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
UI: Szeretnék egy egérkét OneShoot olni 😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hála Istennek!
Add is el gyorsan!<#vigyor1>#vigyor1>
Beléptem aktiváltam kiírta hogy aktiválva de se a 300 arany se az 1 nap prémium nem jelent meg?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?