World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erlenbergen nem sok a változás, egy házat pakoltak fel a vár után, illetve a másik oldalra meg benyomtak a hegyre egy sziklát, jó lesz csikicsukizni.
Prokhorovkán se nagyok a változtatások, talán kicsit mélyítették a bokros út melletti részt.
Redshire viszont teljesen megújul. Ez szinte nem is ugyanaz a térkép már. Érdekes sokan nem szeretik. Nem állítom, hogy kedvencem, de ütközet módban kifejezetten kedvelem, normál módban meg van rá mindkét oldalról jó taktikám.
El Hallufot hiába dolgozták át én továbbra is gyûlölöm és még mindig ha egy térképet le lehetne tiltani nálam ez lenne az.
BattleTag: kabel15#2672
Meg amikor inkább a száguldozásra figyelnék.. ^^
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Voltál már úgy, hogy kb 2 perc alatt befoglaltak, és összesen 1-2 tank veszett oda a 30bol?
Tetszett?
1: KILL 2: CAP
Jó tényleg idegesítõ mikor 2 oldal támad amelyiken te vagy áttöri az ellent viszont a másikon pedig õk törnek át. Nekünk marad 7 tankunk nekik mondjuk 3 de azzal a 3 al hamarabb eléri a mi bázisunkat mit mi az övéket. És hamarabb végig viszik a foglalást mert mi már nem érünk vissza a saját cap hez.
De ugyan akkor mikor volt ez a 10 csapat meccset kellet nyerni prémiumért küldetés, akkor 4 meccset a 10 bõl úgy nyertünk, hogy én Amcsi T1 traktorral befoglaltam az ellen bázisát míg azok 2 oldalt szenvedtek a mi tankjaink ellen 😄 TROLLOLOLO
A téli Himmelsdorf is nagyon hangulatos, Redshire-n meg a sok kis kretén most majd foglalhatja a bázist, ha tudja... 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Nézzétek meg!
Prokhorovka grafikailag újra dolgozva, Himmelsdorf havason, Erlenberg + Redshire át dolgozva, és új map, Windstorm.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Swedish people are albino monkeys
Saor Alba
És ha ez nem elég, hogy normális bevételt termeljek a T34-el prém számla nélkül, akkor valami bibi van a mátrixban. Mit csinál akkor egy sárga játékos??? Mert a játékosok nagy többsége ugye sárga és piros...hát nekik prém számla nélkül a t34 hosszútávon max 0 szaldós szerintem. És ez nagyon gáz egy 12000 goldos tankhoz képest...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
minden héten lesz egy feladat, múlt héten T2 T3, most pl T4 T5 ös tankokkal kell minél jobb eredményt elérni, amiért ad valamennyi pontot.
Hetente számolja, vagy a hónap végén? ( tehát hetente kell a minimum 200 pontot összeszedni vagy hónap végéig?)
És Tierenként számolja, vagy tankonként?
Nem tudom érthetõ-e a kérdés..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Itt van egy másik ahol már prém ammot is lõttem. Prémium nélküli hozam a lényeg!

De ezen nincs mit beszélni, elbaszták, lehúzták a kredit hozamot prém nélkül.
Ha prémem van 1 darab kört nem kell mennem t34el, jön a lóvé még 9-esben is. Prém nélkül megszakadhatsz, prémium tankkal se fog jönni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A meccsek tûntek élvezetesebbnek a kettesen, mert sok zöld-kék-lila játékos volt és sokkal ritkábban láttam pirosat, mint az egyesen, ahol hordákban özönlöttek.
Amikor 40 meccsbõl 40% winráta, 1000 alatti eff adódott eu2-n, utána átléptem eu1-re, ahol sikerült 67%-os winrátát hozni kb 50 meccsbõl, 2000 körüli effel....
Azóta máskor is megfigyeltem hasonló különbséget. Meg hogy ezeke után másnap eu1-en volt pocsék wr, és eu2-n volt "kiváló"...
Összeesküvés rul3z....
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Ha pl. madmanic-kel összefutok T6-ban, akkor veszélyes ellenfélnek fogom tartani, akármelyik account-jával jön be (és KV-1s-ben ül), mert ennyi csatával a háta mögött ebben a tierben jóval nagyobb a tapasztalata, mint nekem (plussz 5-6 skilles legényei ülhetnek a sportKV-ban). Ha viszont T8-T10-ben futunk össze, akkor nem tartom veszélyesebbnek, mint bármelyik más átlagos játékost.
Elkezdtem leírni a statpadding receptjét, de ez megérdemel egy külön postot. 😊
Egyébként nem akar valaki csinálni tankokhoz legénység tippet? Vagy ezt mindenkinek magának kéne kitalálnia?
Gondolok itt mondjuk IS3: Javítás minden tagnap 2. nap Elit alakulat. 3. nak meg mondjuk parancsnok 6. érzék. Sofõr terep vezetés stb stb.
Vagy Arty nak Elit alakulat, aztán álcázás.
Ilyesmik.
Inkább vegyen 3-4 hónap prémet és egy 6-os 7-es prémtankot sokkal jobban megéri.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU