World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hack alatt most olyat értettem, ami a szerver által számolt dolgokba, átütésekbe, pontosságokba, sebzésekbe, satöbbikbe nyúl bele. Ugyanis a kollega állítása szerint most ilyen eset forgott fenn.
Melyik mod ad információn kívül bármi elõnyt?

Ne legyél naív, eleve a modok kb 50% simán mehet a hax kategóriába, csak meg vannak tûrve, mert nem akarnak vele foglalkozni.
Na, megnéztem egy replay-t. Mindenhova írja. 😊

Akkor pontosítom a kérdést. Tudja valaki melyik filet kell kitörölni ahhoz, hogy a chat-be ne írja?

Navájár, az eddig középre írta. Vagy oda is... Lehet lecseréltem egy másikra? 😄

Amit most tettél fel nemrég, a gold ammo detektor 😊

Melyik mod írja ki a chatbe, hogy mennyit sebeztek rajtam? Rettenet zavaró...

Wartburg
Játékos neve: vw6automatic -érdemes vetni rá egy pillantást. És csak ilyenek vannak még mindig, egyszerûen ezt nem hiszem el! Melyik szerver játszhatóbb most szerintetek?

Új volt a hackje... Hányszor kell még elmagyarázni, hogy ebben a játékban nem lehet hackelni? Egyébként a Church VII-et például vidáman lehet sebezni szembõl a láncot lõve, ez a legnagyobb weakspotja, úgyhogy de, lehet sebezni szembõl láncolással tankokat, de csak olyat, aminél a lánc mögött test van, nem üres felfüggesztés.
bocs, elfelejtettem a válaszra kattintani...

Elvileg oldalról ha az elsõ és hátsó görgõt lõjük, sebzõdik, ill. le is dobja a láncot, ha szemben vagyunk a tankkal, akkor azt vettem észre, hogy 1-2 nemzet tankjainál nem mûködik.

Ok, akkor mi tévedünk. Bár én már lõttem párszor olyat.
de mind1 hagyjuk tuti hogy csaló volt.ezt egy t110e5 akkora távolságból 4szer egymásután nem csinálja meg pláne úgy nem ha egy akkora noob mint amekkora.utána meg közel jön aztán elmegy mellettem...persze jellemzõ hogy az egész oldalt egyedül tartottam az is csoda volt hogy volt idõm figyelni rá.biztosan új volt a hack-je.most próbálta ki.
azt meg aminek az ellenkezõjét tapasztalom 10ezer csata után azt nem hiszem el.szembõl lánctalpat ért találat nem sebez.amit én lõttem még soha nem sebzett na msot akkor ilyenkor mivan?az én lövedékem vmi speciális vacak akkor?de engem sem lõttek még így meg szembõl.oldalról igen.de szembõl ez volt az elsõ.akkor mirõl beszélünk?ez nem része a játéknak.
érdekes tízezer csata alatt még nem volt olyan láncot ért lövésem ami hp-t is vitt volna.a lánc elnyeli a lövést és leszakad.ha meg mást talál el akkor a lánc nem sérül meg. mi ugyanazt a játékot játszuk?
Hodor! <#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mostanában vettem meg a német VII. tier ágban a pz.sfl. v -t (és az új ágyút).Milyen tanknak tartjátok? Mert elég sok hátránya nem nagyon kompenzálja azt az 1 elõnyét,hogy nagyokat üt a tierjéhez képest. Rossz a rejtõzködési szorzója,iszonyú lassú,kicsi a fókusza -így mozgó páncélosokat,igen nehéz vele kilõni-,papír tank,iszonyú lassan fordul -ami egy TD-nél nem ártana jobbnak lenni- bár a kuplung égetõ még nincs maxon és igen kis magasságba tudja felhajtani az ágyúcsövét (lehajtani,jól letudja ,de nem sokat ér ha az ellen így is könnyen betalál).
most ezt ugye nem komolyan kerdezted ? hat a lanc mogott mi van??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A vicc amikor a 200+ penes obi416 ágyúval pattanok róla szembõl, és aranyat kell rá tölteni 😄
hogyan lövik meg a görgõmet szembõl?hangsúly azon van hogy szembõl.akárhogyan is nézem a görgõ oldalt van.
Milyen tankról van szó?
ha az elso vagy utolso gorgot lovik az a legtobb tanknal sebez<#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Master91 nem tudom mi volt a gondod a Crusader SP-vel....
amire kitalálták arra kurva jó, ha szarban vagy azonnal kereket tudsz oldani
nem kell megfordulni 😄
vki tudja és el is mondaná hogy lehet egymás után 4szer leszedni szembõl!!! a lánctalpam úgy hogy még a hp is fogy mellette normál páncéltörõ lõszerrel(sebzés nagyságából tudom biztosan nem repesz volt)? mert erre kíváncsi lennék,fõleg hogy hoygan képes rá egy akkora noob aki aztán ahelyett hogy megölne egyszerûen semmibe vesz és otthagy megy tovább mintha már ott se lennék.vagy egy nyomorult csaló volt?én ha vkinek lánctalpát találom el akkor az leszakad de leshetem mikor csökken a hp-ja is tõle.
toocha

Mondom én, hogy olyan egy csíter TD az AT2.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

igazad van, de soxor azert op-oztak mert lustak voltak kicsit utananezni, gyengebb agyuval alapbol nem a hasat hanem a vizvetot kellet loni es minden szar atviszi , konnyen ammorackelheto, es ha szembol kap a hasaba a lanc mellett eg mint a rozse

Szia.
Nem teljesen értem a hozzászólásodat ha jól veszem ki,akkor azt állítod, hogy könnyen ki lehet 175-ös pennel. (Megjegyzem még ha kapásból át is lehetne lõni, akkor is a legjobban páncélozott 8-as med a játékban tierlimittel). Ha álló helyzetben van, és nem mozgok, és kb 50 méteren van, akkor a lámpát át lehet. De mint ahogy Te is tudod egy harci szitu nem ilyen. (fõleg ha van esze a typosnak) Amikor száguld feléd, netalán még kitérõmanõvert is tesz amiáltal ugye "szögeli" a páncélzatott ez pedig "páncélzat növekedésével" jár . Nekem nem ment. Ha pedig távolabb van, akkor még nehezebb a dolog.
Tagadhatatlan nagyon megutáltam ellenfélként a typot. Remek kis tank.

Nincs replayem ,nem szoktam készíteni.

Eltaláltad szoktam eladni Typokat, néha összeütök egyet kettõt. De ez már a reklám helye. 😊

NoparaWot
Nem lesz 😛

Nem véletnem nincs shopban és volt flood belõle, amikor volt 😉
😊 Nem OP, de legalább összességében nem szarabb, mint a többi, csak tier limites és olcsó fenntartású.

Egyébként 175 pen. +/- 25%, ami 131 is lehet, legalább 50%-ban pattan. Én legalábbis nagyon utáltam a Type-ot, mikor sok tier 6-7-et húztam. Tier 8-tól mér nem kell tõle félni, de addig azért nem egyszerû eset.

feladom ....OP ,ha lessz megint a shop-ban vegyetek ezerrel.

Igyekeztem pedig az "ÉS" szócskát kiemelni hozzászólásomban, de akkor még kiegészítem. Azaz, ami tier limites az gyengébb is az adott szinten lévõ társainál (SP vs. többi 8-as med, Panther M10 vs. sima Panther, stb.). Amelyik nem gyengébb, az pedig nem kap tier limitet (T4, Löwe). Ergó, a Type ami jó is és tier limites is, mellesleg jó a kredihozama és nem 1000 cr. egy skuló.

es miota nehez a type-nak a testet 175-os pennel atloni ??? ha szabad kerdeznem. Esetleg kuldhetnel 1-2 replayt is mert mi benak vagyunk

u.i: te valami type59 viszontelado vagy??? mert ha a hozzaszolasodat elolvasom es nem lenne biztos vennek 1et.

ez így elég korrekt megfogalmazás szerintem
megnéznélem 1 hóanpig kéne prém nélkül menned <#mf1>

köszönöm az xvm-mel kapcsolatos infót. Ez volt a baj. 😊

A következõek miatt tartom Op-nak a typot:
Nincs még egy olyan közepes 8-as tank amit egy hetes nehéz heavyvel nem lehet átlõni. Pl.: IS 175 pen ágyú.Ebbõl kifolyólag kivalló védettsége van.
Remek tûzereje van, egy két nyolcas med múlja felül ebben. Minimum a középmezõnyben van ebben a tekintetben.
Jó mozgékonyság, összehasonlíthatatlanul könnyebb vele manõverezni mint mondjuk pershinggel. Rendkívül optimális módon vegyíti a tûzerõt a mozgékonyságot és a védettséget. Ebbõl kifolyólag, jó kezekben op, aki meg béna az a kis tierekben a páncélja védi.

ne maaar ...vegyel vga-t inkabb ,megmondtak nem?? <#law>

Ja mikor végig gürized az egész meccset t10ben 10+ percig és a lepattanók meg a javítási költég miatt lesz egy 10000 nettós bevételed prém nélkül, és akkor rájössz, hogy még szükséged van 4 millió kreditre. Na megnézném az arcodat abban a pillanatban, hogy nyomnál rá a battle gombra ezzel a dög lassú fossal.

Én utálok lassú tankokkal játszani, nekem ez egy kín szenvedés, és a type nekem megváltás lenne, de akár a type34-3 is, sõt nagyon várom a t-44-85-t, arra lehet, hogy beruházok.
namost elmondanam hogy a t34-en es a lowe-n kivul mindegyik t8-as prem tier limites (t8-9forras), honnan jon ez az orulet hogy csak a type az???

nemtom <#nemtudom> nekem az is van es kedvelem , gyakorlatilag egy stock T30(annak a kozepes gunjaval es kisebb roffal) t8-ban ,szvsz azert nem olyan ijeszto.

A lassúsága engem is zavar, de azért együtt tudok élni vele. Sokkal nagyobb bajom vele, hogy a kredithozama prém nélkül szánalmas. Azért annyi pénzért, amennyiért manapság teljes, A+ kategóriás játékokat lehet kapni, az ember többet várna. Hiába, a pénzrõl szól már az egész, azon belül is hogy minél többet húzzanak le rólad. Most féltucatnyian fognak rámugrálni, hogy "nem kell játszani vele", meg elõbb-utóbb Láma is elõkerül, és elmagyarázza hogy igazából egy centet se kell fizetni a játékért (ami igaz is, ha kifejezetten a magad szopatása a perverziód), de hidegen hagy. Nem korrekt, és fényévekre volt ettõl a mostani WoT-tól a béta, még ha nem is volt HD textúra, meg ugratós fizika.
Az hogy nem gyengébb, mint többi tierbeli társa ÉS tier limites egyszerre --- ilyen csak a Type szvsz. Valami miatt mégis ki kellett venni a shopból.

Nekem nincs T34-em, de gondolom a stock T30 a T28-Protkó lövegével lehet valami hasonló (azzal játszom most). Hát nem irigylem aki pénzért vette a T-34-et. Az a pontatlanság amit az a gun tud a papíron írt értékek ellenére... Illetve ezen a szinten már a kobakját olyan szépen belövik, akár középtávról is, nem adja a T-29 feelinget (mondjuk a T34-nek lehet kicsit kisebb a kupolája).

De most akkor gondold el a T34-t, a Maus lehagy a lejtõn. Ha odaérsz ahová akarsz és mondjuk még hulldownozni is tudsz, akkor is ott lebeg a fejed fölött, hogy mikor 1shootol mondjuk az fv183. Brutálisan hányadék néha a T34el játszani és nem is azért, mert szar. Mert egyébként nem olyan rossz, hanem azért, mert baszottul tetû lassú!!!!!!!
a tier limitben igazad van, op volt meg az aranymentes idoszakban ,mivel a pancelzata tette azza ( minden mas tulajdonsaga atlagos vagy az alatti) ..... de mostmar minden barom prem ammo-val lovoldozik ra

Úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények a type-ról. 😊

Nem érzem OP-nak, de kb szintben/nem sokkal gyengébb, mint a többi nyolcas med. És azt se felejtsük el, hogy tier limites.

Sovietcy import tanka aka T54A, ezé imádom! <#vigyor1>

keress meg privatban, probald ki az accomon 3 skill-es legenyseggel es elcsodalkozol....

A tájpnak a többi 8-as meddel szemben egyetlen jó tulajdonsága van.
Ez pedig az a nézet hogy op.

Mindegyik másikkal szívesebben játszok, hiába hoz többet a prem tank.

wot nick: PsychoTrooper

ne a papirformat nezd....
nekem van t34-2 is sokkal jobban mozog mint a type
t44 szarabb atutes de sokkal jobb az agy (LB1) pontos gyorsabban szukul es gyujtogatja a tankokat,
Indian sokkal jobb agyu felepitesebol adodoan kidugod a fejed es losz
panther2 jo kis rammer tank jo agyuval ....stb

Én inkább a T34tõl kapok agyvérzést. A type felüdülés lenne, mert azért nem olyan rossz az a mozgékonyság és az ágyú. De én szeretek medekkel játszani, te meg nem annyira gondolom.