World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
a 7es lassabb!!! nagyobb!!!!
Profilja olyan kb. lehet mint a rinyáló youtubos kis vérpistikéké.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De ezt se sikerült itt még senkinek megérteni, úgyhogy azt kell hogy mondjam, vessetek magatokra.
2. Bízom benne, h mozgékonyabb lesz. Nem a gunnal van nekem igazán bajom, hanem a tetûlassúságával. A saját tierjén kívûl szart sem ér, mert még flankelni sem lehet vele.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Elküldve: 2014. 01. 15. 18:16
Tárgy: Nincs tárgy
Hét nap múlva meghalsz.
ebbõl kaptam 15-öt <#banplz>#banplz>
A masik ha valakit idegesit siman kikerhetok az adatai ,jelentsetek fel ,itt a pelda hogy lehet
link
idezet a cikkbol " Ha a hozzászólás például rágalmazó, személyiségi jogokat sértõ kifejezéseket tartalmaz, akkor a trollt bárki feljelentheti, aki látta a bejegyzést. A hatóságok ilyen esetben – még nickneves kommentelõk esetében is – az IP-cím alapján be tudják azonosítani a trollt "
csak ossze kell fogni es rabaszik
a 7esen ugyanaz a gun lesz XDDDDDD
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Nyomozás közbe említsd is meg az illetékeseknek hogy egy büdös retardált vagy, agyilag és szellemileg mint egy 3 napos zokni.
Pusztulj!
WoT Artyst
(8tól cw)
% értéke?
Remélem nem barna 😊
"azóta nem bírom meginni a csapolt arany ászokot sem 😄
meg semmi mást sem sörben!!!"
ÓÓÓ te szegény<#alien2>#alien2>
ittál már dreher bak-ot???? ha nem vegyél!!!!
tesco auchan.... igaz nem olcsó 320 körül van
deeeeee ez valami isteni
azóta nem bírom meginni a csapolt arany ászokot sem 😄
meg semmi mást sem sörben!!!
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
na én asszem mára már hanyagolom a fórumot...
nem vagyok rá kiváncsi ahogy ez a f*sz megint szétcseszi az ugrálós pasijával akibe belevan buzulva
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
úgy döntöttem én is csatlakozok ehez a szép kis fórum társasághoz, remélem látok/ mondok egy két okos dolgot...
Mint lent látszik elsõsorban artyzni szeretek és nem is szégyellem ezt! Elég régen kezdtem el, amikor még a standard platoon csak 2 fõs volt és a gw panther inkább hasonlított a drakulára mint a twillight-os csillámf@sz lámára (teljesítmény szempontjából természetesen) akkor még le lehetett hozni egy meccset artyval is ha ügyes voltál (lehet hogy OP volt, de nem értem miért nem szabad/lehet lehozni egy meccset akármilyen jármûvel, persze csak ha elég ügyes vagy...) A legemlékezetesebb köröm végére 10-es szám volt a GW Pantherem neve mellett <#nyes>#nyes> az apraját pedig a platoontársam Tigris 2-je szedte össze azthiszem neki 3 kill lett a vége, de az is lehet hogy nem ennyi, rég volt már. Bõven az artynerf elõtt...
Azóta pedig hát az egyik szemem sír a másik nevet...leginkább kínomban de még így is összejön egy két jó kör pl 7k+ dam M53/55
Láttam hogy írták páran a körön jóval kívül esõ/eltûnõ lövedékeket a patch elõtt is észleltem egy kétszer, de azóta egyre többször, hogy az M53/55 a kliensem által mutatott/szerveroldali célkereszt között minimális mozgatás hatására ÓRIÁSI külöbség lett, szinte teljesen szétugrott a szerveroldali, 5-6 mp plusz fókuszt igényel egy-egy ilyen kis trükköcske, szerintem ezzel van összefüggésben az eltûnõ skuló, mert amíg neked lehet hogy csak egy két pötyi/egy sem "akad fel" addig a szerveroldalidnak lehet hogy több mint fele vagy egyszerûen annyira túllövöd hogy kiesik a képernyõdbõl/mapból bár akkor azért a tracert látni lehet... De hogy ez miért van??? <#conf>#conf>
na ennyi így elsõre mégegyszer sziasztok!<#worship>#worship>
WoT Artyst
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
kék statja volt 6k csatával, kv-1s-el volt
na mondom megnézem már magamnak 😄
vagy 5200 csatája volt CSAK kv-1s-el
A múltkor találkoztunk nagy tierben 1 lilával,fel is tûnt,h csak 6k csatája,mondom tuti reacc.Utána néztem:1.5k T49,
1.5k Hellcat
1.5k KV1-s
Mivel az asztalimnak jót tett az xvm mod pakk törlése,így már ezekkel sem kell foglalkoznom,csak gondoltam leírom és igazat adok a"lila"témában neked.<#alien2>#alien2>
Gamestar aktuális számában Wowp-s kód van: Supermarine Type 224 + 300 arany.
Közös acc elõnyei..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jobban tartok egy kék vagy setétzöld 3-as szakasztól. Na azok a kemény diók, pláne ha együtt mozognak.