World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl vmi:

Hiba a chat inicializálásánál.
Nekem Intel + Ati kártyám van, és a Catalyst Control Centerben át tudok kapcsolni az integrált és a rendes kártya közt. Nvidián is kell, hogy legyen rá valamilyen control panel.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na akkor ismét. Szóval nálam se laggol ellenben a többieknek:

akiknekj laggol

Talán olvassák el ha eddig nem probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el",,

Nem tudom ez mûködik-e, meg nem is értem mirõl van szó, de! Akinek laggol, annak ez hátha megoldás. Mindenesetre ennek több értelme van, mint szidni a fejlesztõket gondolkodás nélkül.

Nemigen. Csak nem fogja használni. Nekem nincs ilyen, szal valaki biztos meg tudja mondani, hogy hogy lehet simán átkapcsolni. Annak vinnie kellene stabilan.

Nagy kárt csinálok, ha letiltom az integráltat az eszközkezelõben? A helyzet ez: van egy ilyen konfig:

Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz
8,00 GB RAM
win7 ultimate (64 bit)

és a két videókártya:
Intel(R) HD Graphics 4000
NVIDIA GeForce GT 635M

És nagyon nehezen akarom elhinni, hogy normál grafikán totál minimum beállításokkal sincs meg a stabil 40 fps. Fejlesztetten meg a 30 se.
Eddig csak a pályákról volt szó. Egyszerre szerintem csak egy menjen.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nekem tegnap laggolt pár csatában, de nagyon. Ma viszont egyelõre semmi, bár láttam csata közben pár embert, aki a lagra panaszkodott...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem ilyen laptopom van, és simán csak átkapcsolom a nem integrált kártyára, és a játékok azt használják.

Elméletileg semmi. Tudnia kell, hogy most játék van és ne az integráltat használja. Ha mégsem, az általában driver gond, vagy 8.1-esre fel lett pöcsölve a windows. Esetleg ki van húzva a tápkábel, csak nem vetted észre. <#hehe>

Pingeltem EU1-et két Ip-n meg az EU2-õt is.
Nálam szokás szerint nincs lagg. Érdekes.
EU1
EU1
EU2

Ha egy laptopban két videókártya van akkor játéknál be kell külön állítani, hogy ne az integráltat használja? Le kell tiltani az integráltat? Vagy, hogyan mûködik ez?
LoL, most épp egy E 75 Tank Ász jött össze... 😄

tudjátok mit szoktam csinalni tier8-al????
rányomok a csata gombra... várok 10 secet és kilépek majd megint csata megint 10 sec és megint kilépek.... amikor instant betesz egy csatába akkor kevesebb a tier 10
ha várok akkor 70% hogy tier 10be tesz

más: hmmmmm ez az STA-1 egész fasza még stock-on is... csak az elsõ gunra volt free exp, de tetszõs lesz, nagy gunnal odabasz majd
<#hehe>
MightyKopiati
"dont play T8" - serb

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Hi.Na ez a másik,aztán betesz Highwayre tier 10ben.

Tono34
+ miért kell várni egy T8 csatára másfél percet?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

1063 várakozó tier 8,de muszáj a tier8nak tier 10ben mennie.Ezt nem fogják rendbe tenni az életben???????????A ... bele.

Tanktesztre van kereslet? Nem tudtam fórumra jönni tegnap-tegnapelõtt.
Felhívom mindenki figyelmét aki még nem szavazott hogy melyik pályáról csináljunk ismertetõt az holnap délig még megteheti.

LINK

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

*QOS

Egyszerûbb ha törlik a WOS t és eleve nem szól bele a netbe. Õsrégi tecnológia még ADSL bõl.

http://funkyg.5mp.eu/web.php?a=funkyg&o=IBfCXGYuKY

Tono34
Valami hasonló nekem is. 17/1/34 ..

Ha már 600-as wn6 értéket látok kezdek végre örülni ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Még jó, hogy nincs kedvem elindítani a játékot, mert tudom, hogy csak felhúznám magam, ezért nem zavar a lag 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát ez kegyetlen volt XDDDD 7 afk volt a csapatunkban, az enemynél nulla és le lett hozva a meccs <#banplz>
Persze, mert a probléma a WG oldalán van és globálisnak tûnik, ami nem csak az egyik szervert érinti... Amíg ki nem javítják addig ez van.

Vixy28
Az elõzõ körbe volt két lengyel gyerek, azt írták nekik is laggol. Gondolom nem ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk. :/

Vagy ez?

,,probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el)"

Nem tudom ez mit jelent, és hogy igaz-e, de valaki?

Zegi Norbi HUN
Nálam is ezek voltak... Pont ezért kérdeztem meg én is chat-ben, hogy más is laggol-e és nem voltam egyedül 😞

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Vixy28
Most mentem egy kört EU1-en, itt semmi baj. EU2 nekem nagyon laggol. 😞

Vixy28
Hát akkor én most irigyellek, ha megengeded 😄

Vixy28
Javítanám...EU2 szerveren voltam.

Megnéztem, beléptem EU2 szerver, és semmi gond. Semmi lag. És nem azért mondom ,hogy védjem õket. Nem tudom mi az oka, de nálam jelenleg semmi gond, és hosszú ideje így van. Valami magyarázat biztos van.

Vixy28
Az EU1 játszhatatlan. Pedig a nettel nincs semmi baj, a ping 92, mégse tudok mozdulni és csak a levegõt lövöm, a csapattársak is mozdulatlanok. A lag jelzõ is zöld. Nem értem a problémát. :/

Hi.Akkor ennyit a szolgáltató stb dumáról.nem kell védeni EZEKET.tegnap is ez volt este.Most a csatában megkérdeztem,másnak is ez volt,aztán kiléptem és be sem enged,sõt a klán c6 a garázsban is 5sec után reagál ha írok.

Most már nálam se enged be
Nálam tegnap 2-3seces laggolás t-online,abba is hagytam.Most t-mobile stick..már be sem enged.

Boron Power
Játszhatatlan nálam.

(UPC, 120/10-es net)

Boron Power
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/346407-high-pinglag-on-eu1-21012014/#topmost

R3ntonnak szeretettel! <#taps><#hehe>

Egyébként egy ötlet: akinél laggol ,talán leírhatnák,hogy milyen szolgáltató milyen net, milyen modem, router, stb, nem csak annyit, hogy a ,,kurvaanyját laggol ez a szar,, hátha abból valaki hozzáértõbb talán ki is tudna találni valami megoldást, nem?

JeffDunham
Hogy is szokták mondani? Azt a ROMÁN szõröstökû **** ******** **** ********* *** ******** * **** *********!
Úgy érzem ennél lejjebb már csak a pokol van... vagy az se! <#kuss> <#kuss>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nálam sincs lag. (igen védem õket...) Nem tudom, hogy szolgáltató függõ-e, vagy más az az oka, de UPC net, igaz majdnem a legnagyobb net csomag van, router-en, EU2 szerver, és nagyon rég nem volt semmiféle lag. Rossz játékos az van, de ez gondolom nem érdekes. Jó , én lehetségesnek tartom hogy a WG szervereinél van a hiba, de ha náluk van a hiba, nálam miért nincs gond?
Nem értek hozzá, de olyan nem lehet hogy esetleg bizonyos szolgáltatókkal csinál hibát a WG szerverei? Vagy bizonyos régiókkal? Csak találgatok.

t10 alatt aminek kellett volna nerfellni az az ISU. De mindet fölöslegesnek érzem.
patchaou
Engem a legénység húzása motivált, a kreditszorzó ha jól tudom tankonként változik. Mondjuk Én csak egy prémtankért fizettem a 12 másikra egy forintot nem költöttem XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Prémium tankoknál miért van direkt rossz ágyú? Egy-kettõnél biztos jó az ágyú. De a többinél egy tierrel kevesebb. A játékost a +50% bevételnél mi motiválja a prémium tank vásárlásakor? Kicsit buffolhatnák a kisebb tierû prémium tankokat.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Érdekes, nálunk pedig klánon belül, az ország minden részén, sõt határon túl élõ játékosok is panaszkodik a lagra és arra hogy nem engedi be õket... más és más szolgáltatókkal. Ja és szinte soha nem délelõtt, hanem csúcsidõben, fõleg hétvégén.

ajaj <#eplus2><#mf1><#action>

- it’s now 100 percent sure that Wargaming will remove the class camo bonus when firing a gun for all the tank destroyers (SS: as in, tank destroyers will no longer be harder to spot when firing a gun of the same caliber than other classes)
- generally, in the future, all large caliber guns will make the vehicle easier to spot than it is now
- the two changes above will come either in 9.0 or 9.1, as it requires long testing

Forrás: FTR

Most már nálam is jó,de pár perce csak.Elötte v. 5 csatát próbáltam végignyomni,de mindegyik befagyot, és ezt más is írta a chaten vagyis nem nálam volt a gond.

Amúgy meg mekkora noob páncéltörõvel találkoztam.Mindjárt vége a meccsnek (lassan mindenkit kilövünk) ,de még jön felém (önjáróval vok) egy IS-8 -as .Gondoltam gyorsan ki megyek elé amíg nem lát és nem felém fordítja a csövét.Felmegyek a dombra gyorsan kilövöm erre pár mp. múlva kilõ engem a csapattársam,mert gondolom elszedtem elõle a kill-t...Istenem ,ezt a hülyét.Most szerinte mit kellet volna csináljak?Malmozzak amíg ide nem ér?Persze már írták ,hogy report