World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiba a chat inicializálásánál.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
akiknekj laggol
Talán olvassák el ha eddig nem probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el",,
Nem tudom ez mûködik-e, meg nem is értem mirõl van szó, de! Akinek laggol, annak ez hátha megoldás. Mindenesetre ennek több értelme van, mint szidni a fejlesztõket gondolkodás nélkül.
Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz
8,00 GB RAM
win7 ultimate (64 bit)
és a két videókártya:
Intel(R) HD Graphics 4000
NVIDIA GeForce GT 635M
És nagyon nehezen akarom elhinni, hogy normál grafikán totál minimum beállításokkal sincs meg a stabil 40 fps. Fejlesztetten meg a 30 se.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
rányomok a csata gombra... várok 10 secet és kilépek majd megint csata megint 10 sec és megint kilépek.... amikor instant betesz egy csatába akkor kevesebb a tier 10
ha várok akkor 70% hogy tier 10be tesz
más: hmmmmm ez az STA-1 egész fasza még stock-on is... csak az elsõ gunra volt free exp, de tetszõs lesz, nagy gunnal odabasz majd
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
LINK
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha már 600-as wn6 értéket látok kezdek végre örülni ..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
,,probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el)"
Nem tudom ez mit jelent, és hogy igaz-e, de valaki?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Úgy érzem ennél lejjebb már csak a pokol van... vagy az se! <#kuss>#kuss> <#kuss>#kuss>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem értek hozzá, de olyan nem lehet hogy esetleg bizonyos szolgáltatókkal csinál hibát a WG szerverei? Vagy bizonyos régiókkal? Csak találgatok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
- it’s now 100 percent sure that Wargaming will remove the class camo bonus when firing a gun for all the tank destroyers (SS: as in, tank destroyers will no longer be harder to spot when firing a gun of the same caliber than other classes)
- generally, in the future, all large caliber guns will make the vehicle easier to spot than it is now
- the two changes above will come either in 9.0 or 9.1, as it requires long testing
Forrás: FTR
Amúgy meg mekkora noob páncéltörõvel találkoztam.Mindjárt vége a meccsnek (lassan mindenkit kilövünk) ,de még jön felém (önjáróval vok) egy IS-8 -as .Gondoltam gyorsan ki megyek elé amíg nem lát és nem felém fordítja a csövét.Felmegyek a dombra gyorsan kilövöm erre pár mp. múlva kilõ engem a csapattársam,mert gondolom elszedtem elõle a kill-t...Istenem ,ezt a hülyét.Most szerinte mit kellet volna csináljak?Malmozzak amíg ide nem ér?Persze már írták ,hogy report