World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A kép amire reagáltam,nem ezt mutatja. 😊 Szép szabályosan kurva anyáz egy HUNS játékos,csupán azért mert az ellen golddal lõtt.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
4 perc várakozás tier 8-al és semmi 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
90fok és papír
ugyanúgy elszáll vagy a lövész vagy a töltõ
nem lehet belépni :S
engem is ott lõnek a noobok ha épp KT-val megyek 😄 elszáll a kupola de hp nem megy le
A zene nagyon megy alá. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
A közeliek egyik se sebzett a tankon,a videón nem látszik.
Az meg hogy full goldal lõ a KT,200 pennel már lõhetõ bõven a KV4 tornya szerintem.
A ripléj el tudná (talán) dönteni.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
a KT kupoláját vagy már 2 peccsel ezelõtt megerõsítették
ott van az a kib**tt egyenes rész a tornyon, miért nem azt lõtted?
Van 8.10 re esetleg?
Két kérdésem lenne. Az E-50M is van olyan jó mint az E-50? Valamint melyik med hasonlít a legjobban az E-50-re?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van nagyon jó írás például az Object 701-esekrõl, hogy milyen úton lett belõlük IS-4. El is kezdtem fordítani, de aztán abbahagytam, mert az lényeges dolgok érthetetlenek fordító progival. Például a V-12-es motor, hogy ez volt az elsõ kompresszoros diesel motor orosz nehéz harckocsiban. Aztán jönne a lényeg, hogy pontosan miben más meg hogy miért nagyobb a teljesítménye aztán ez meg alig érthetõ. Órákig kell vele szöszmötölni, és akkor talán sikerül, de csak talán. Azt meg kevésnek tartom, ha csak annyit írok, hogy kapott egy új motort ami kompresszoros.
Vagy az IS-7-rõl van vagy 80 oldalnyi anyag oroszul. Tele érdekességekkel. Például, hogy a 130 mm G6-121 típusú löveg milyen erõs, meg milyen jó. Aztán jön az hogy a löveg melyik része milyen irányba nagyobb az S-70-tõl ebbõl alig értek valamit. Egyedül a végét sejtem, vlami olyasmi, hogy meg kéne növellni nem csak a torony hanem a test hoszzát is 300 mm-el. Amire nem kerül sor.
Ebben az évben majd az Object 730/266/272 nehéz harckocsikról jönnek a cikkek. Az elsõ már meg is van, de nem is nagyon próbálkoztam vele.
Szóval csak felületeset tudnék írni, a lényeges mûszaki dolgokról nem. Annak meg nem nagyon van értelme, hogy leírom ugyanazt amit mondjuk Zaloga. Aki akarja úgyis megnézi azt az Osprey könyvet.
Van 8.10 re esetleg?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Könyvek nevei magyar nyelven.
M. Svirin - IS nehéz harckocsik
Pavlovék Orosz páncélozott jármûvek 1941-1945 második kötete.
Jármû hozzáadva: T-15
Férõhelyek hozzáadva: 1
juhéj..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mellesleg van olyan kép amin ott az írás hogy az Object 244 D-30-al. Csak hát ez ugye nem kizárólag a fórumokban, meg adatbázisokban kéne keresgélni, hanem mondjuk könyvekben:
М. В. Павлов, И. В. Павлов. - Отечественные бронированные машины 1941-1945. Том 2 (247. oldalon)
Свирин М. - Тяжелые танки ИС (25. oldalon)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!