World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megtudjátok mondani,hogy ilyenkor mivan?Nem enged belépni.Másnál is elõfordult már ilyen?
Én se mod miatt tudom, semmi modom nincs, volt róla hír. Amúgy nem fejleharapásnak szántam.
Roger6
Jó, bocs hogy nincs fent mindenféle weak spot-os mod, eddig átvitte gond nélkül, és sebzett, parancsnokot is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Már régen nem weakspot... vagy a hasa, vagy a löveg mellet lövöd meg.
Roger6
Mondtam: kibaszott noob vagyok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

patchaou
Én meg a második nem sebzõ lövés után nem lõttem volna ugyanoda...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lunki88
Wáá én egy ilyen után idegrohamot kaptam volna! 😄
Gottfried
Ó,én is. Jelenleg éppen csetbanom van megint.😄 Csak itt többször olvastam már hogy a HUNS-ban ez nem divat,sõt büntetik is.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Örülj legalább annak ,hogy az ellennél se jobb a helyzet (ha nem rosszabb).
Gottfried
???

A kép amire reagáltam,nem ezt mutatja. 😊 Szép szabályosan kurva anyáz egy HUNS játékos,csupán azért mert az ellen golddal lõtt.

TOMSILENT
Most ilyen hétvégétõl mi a túrót várjak?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ez az, csak ez külön kellene nekem
Én elküldök bárkit a jó kurva édes annyába ha megérdemli 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

+ egykét HE, csak azt akartam mondani hogy HESH nélkül is nagyon odabebaszéskikúr.
meghalt az MM
4 perc várakozás tier 8-al és semmi 😄
Szent szar ez a Brit halálcsillag csak AP-val is beteg....
?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Ácsi, talán egy kivételével mind átütötte, ez vold a gondod. Sebzésrõl egy szó sem esett 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
...és a HUNS-ban állítólag nem illik anyázni......

Gottfried
...és a HUNS-ban állítólag nem illik anyázni......

de miért nem a tornyot lövöd elõl???
90fok és papír
ugyanúgy elszáll vagy a lövész vagy a töltõ
Roger6
Akkor kibaszott noob vagyok. Ennyi.

na eu1 megint halott
nem lehet belépni :S
érdekes.... én már nem lövök oda mert tudom hogy nagyon nehéz sebezni
engem is ott lõnek a noobok ha épp KT-val megyek 😄 elszáll a kupola de hp nem megy le
Roger6
A parancsnokot akartam lezúzni, meg eddig még SOHA nem volt ilyen, mindig sebeztem ezzel a módszerrel.

A zene nagyon megy alá. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ahogy elnéztem az összes átlõtte
Esetleg ez?,ebben van olyan kép amit alul betölti a lõszert animáció megy.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Melyik lövés?
A közeliek egyik se sebzett a tankon,a videón nem látszik.
Az meg hogy full goldal lõ a KT,200 pennel már lõhetõ bõven a KV4 tornya szerintem.
A ripléj el tudná (talán) dönteni.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

uhh ez azért nagyon cink volt 😄
a KT kupoláját vagy már 2 peccsel ezelõtt megerõsítették
ott van az a kib**tt egyenes rész a tornyon, miért nem azt lõtted?
Valaki tudja melyik az a célzó mód? (szerintem célzó) ami úgy jelzi a töltést, hogy egy animáció miben egy csõbe behelyezi a lövedéket?
Van 8.10 re esetleg?
Üdv!
Két kérdésem lenne. Az E-50M is van olyan jó mint az E-50? Valamint melyik med hasonlít a legjobban az E-50-re?
patchaou
Át is lõtted.

Roger6
Pedig megesküdtem volna rá, hogy a kupolát át lehet lõni a Tiger II-n...

Lunki88
Úgy látszik más se szereti a goldot lövöldözõket. 😄
Már azzal elõrébb lennénk, ha sikerülne egy teljes orosz nehéz hk családfát felvázolni, hogy melyik Objekt micsoda. Egyébként angolul se olvas mindenki.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Többször gondolkoztam rajta, de tudni kéne hozzá oroszul. Anyag lenne hozzá.

Van nagyon jó írás például az Object 701-esekrõl, hogy milyen úton lett belõlük IS-4. El is kezdtem fordítani, de aztán abbahagytam, mert az lényeges dolgok érthetetlenek fordító progival. Például a V-12-es motor, hogy ez volt az elsõ kompresszoros diesel motor orosz nehéz harckocsiban. Aztán jönne a lényeg, hogy pontosan miben más meg hogy miért nagyobb a teljesítménye aztán ez meg alig érthetõ. Órákig kell vele szöszmötölni, és akkor talán sikerül, de csak talán. Azt meg kevésnek tartom, ha csak annyit írok, hogy kapott egy új motort ami kompresszoros.
Vagy az IS-7-rõl van vagy 80 oldalnyi anyag oroszul. Tele érdekességekkel. Például, hogy a 130 mm G6-121 típusú löveg milyen erõs, meg milyen jó. Aztán jön az hogy a löveg melyik része milyen irányba nagyobb az S-70-tõl ebbõl alig értek valamit. Egyedül a végét sejtem, vlami olyasmi, hogy meg kéne növellni nem csak a torony hanem a test hoszzát is 300 mm-el. Amire nem kerül sor.

Ebben az évben majd az Object 730/266/272 nehéz harckocsikról jönnek a cikkek. Az elsõ már meg is van, de nem is nagyon próbálkoztam vele.

Szóval csak felületeset tudnék írni, a lényeges mûszaki dolgokról nem. Annak meg nem nagyon van értelme, hogy leírom ugyanazt amit mondjuk Zaloga. Aki akarja úgyis megnézi azt az Osprey könyvet.
Valaki tudja melyik az a célzó mód? (szerintem célzó) ami úgy jelzi a töltést, hogy egy animáció miben egy csõbe behelyezi a lövedéket?
Van 8.10 re esetleg?
okés köszönöm 😊
Sunsetjoy
Nincs értelme. Csak akkor mûködik, ha mindenkinél 100%-on áll.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Valaki tudna segíteni az "Elit alakulat" skillben? Egy legénységi tagnál is van értelme (pl lövésznél), vagy csak akkor mûködik ha mindenkinél ki van fejlesztve??
Látom még mindig rohadt jó a fórummotor...

Könyvek nevei magyar nyelven.
M. Svirin - IS nehéz harckocsik
Pavlovék Orosz páncélozott jármûvek 1941-1945 második kötete.
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármû hozzáadva: T-15
Férõhelyek hozzáadva: 1

juhéj..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

köszönöm a választ már értem
Megint össze-vissza kavarsz mindent. Láthatólag kicsit se zavar, hogy ez a D-30 a tábori löveg D-30 amit 1963-ban állítottak szolgálatba, semmi köze a D-30 harckocsi ágyúhoz. Ezt a tábori löveg D-30-at az '50-es években kezdék el tervezni, tehát lehetetlen, hogy ez a löveg legyen az Object 244-ben. Utána kéne nézni a dolgoknak mielõtt nekiállsz a fórumba okoskodni. Pont az ilyen ostoba állítások, hozzászólások miatt keletkeznek E79, fantasy Mausok, meg 152 mm BL-10-es IS-2-esek.

Mellesleg van olyan kép amin ott az írás hogy az Object 244 D-30-al. Csak hát ez ugye nem kizárólag a fórumokban, meg adatbázisokban kéne keresgélni, hanem mondjuk könyvekben:
М. В. Павлов, И. В. Павлов. - Отечественные бронированные машины 1941-1945. Том 2 (247. oldalon)
Свирин М. - Тяжелые танки ИС (25. oldalon)
Az annyit jelent, hogy megint haldokolnak a szerverek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Sok idõm volt játszani a hétvégén.Nem igazán a t15 volt a cél de a garázs jól jön.

sziasztok fura jelenséget tapasztaltam és érdekel másnál is volt e vagy van e ijen. játék bejelentkezéskor ki irja a játék CHAT INITIZALIATION HIBA. majd be írom ujbol a pasvordömet és akkor elindul. mi féle hiba ez?
Udvarias kifejezés rá a furcsa. Fõleg azok után, amit teljesíteni kellett, hogy megkapd. Mondjuk ki õszintén, dísznek jó a garázsban, másra nem. Még eladni se érdemes, az a 140 K kredit nem boldogít amit kapna érte az ember. Bár ha eladja az ember, legalább 1 hely lesz a garázsban....
Látszik hogy ruszki fan vagy (ami nem feltétlen baj, ügyesek azok) nagy kuki fétissel, sikerült pont azt a "legendát" leszólnod ami létezett is.