World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Én rengetegszer osztom a lowokat, mégsem kaptam még csetbannt. 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Új a srác még, de gondolom ezt nem nézted. Kösz az infót, Lunki.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rám még nem szóltak emiatt :3

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nálam csak az EU1 szerveren volt ez. De biztos az ISP-mel van a gond...
<#taps>

ez most komoly ,hogy chat hiba néven baszik beengedni ??????
A 9es megállja így is a helyét 10ben,csak több hp kellene neki ozt kész is. A páncél már úgyis lényegtelen ma már. Viszont meglepõ dolgok pattannak róla,néha...
Sunsetjoy
Többen mondják, hogy ha ki lenne cserélve a tree-ben a 9 és a 10, nagyjából fasza is lenne.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor csak randomra jó,ha mazoista vagyok? Mert a Wz111 model1-4 marha jó járgány.Szerintem...Fullosan egy vadálat.
sztem nem szar, csak más a kis FV után....
gyorsan odaér ahova kell, gyorsan elmenekülsz vele ha kell
tudsz vele TD-zni, jól szûkül, és nagyon széles a gun kitéríthetõsége
és sztem jó a sebzése és a 23 sec sem vészes
Mégsem ezt olvasni itt a fórumban... Elég csupán 3 nappal visszaolvasni.. <#papakacsint> De mindegy, hagyjuk, engem nem vettek meg a ruszkik, és soha nem is fognak. Én nem a játékot szeretem, hanem a tankokat. Csakis ezért játszom vele, de nem viszem túlzásba.
@ Atee73 és Pales, nem játszom sokat, és nem is érdekelnek az event-ek, én csak az alapján írtam le az aljasságról a dolgot, amit TI idegyûjtöttetek. Nem játszom sokat, így nem fog az idegeimre menni. 😊

na meglett közben az STA-1-re a torony is és az elsõ gun is....
most jön a dilemma..... mi legyen a kövi???
gun, majd talp és moci?
vagy talp, tegyem fel a ventit majd gun és motor
vagy talp, tegyem fel a ventit majd motor és gun <#fejvakaras>
Ez a crusader SP egy szar. Pontatlan, hosszú töltésidõ, ahhoz képest kis átütés. Nehezen lõ be szûk helyekre.(persze fullosan) Egyedül tolatni tud.. sztem
patchaou
Ég és föld a kettõ. Szembõl rettenetesen puha az alja és gyúlékony.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kínai 10-es heavyrõl mik a vélemények? Sokban különbözik az is-7-tõl?
Maala
Encounter map.

(esetleg next time a gyõztes kihirdetésével egy gyors google képkeresés: "mapneve játékmód wot"-ra)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én ezt egészíteném ki és csak azt írom mit szoktam máshogy csinálni.

Normál csata mód: Meddel pontosan azt csinálom északról, mint Pales, sõt én meddel is szoktam néha a piros vonallal jelzett helyre állni. Az egy tökéletes hely minden jármûnek szerintem. Su-101-el ott csináltam tank ászt, észre se vettek.
Délrõl foxbat88fx taktikáját tolom én is. Amit hozzátennék, hogy érdekes módon a G4-ben levõ hegyre is fel lehet menni. Múltkor engem feltoltak, de lehet egyedül is sikerülhet. Borsiggal 7k+ sebzést csináltam onnan, csak a végén vettek észre, brutális hely, mindkét oldal könnyedén belátható olyan magasról. Engem H4-bõl mindig kiszednek, oda én többet nem merek menni, pedig minden TD-men van álca, de ott valahogy sose sikerül jól bújnom.

Támadó mód: Én nehéztankkal a leggyorsabb találkozást választom és északon szoktam elindulni. TD-vel északról be lehet állni B7-be és jól lehet aprítani. Délrõl sokszor én is maradok ott, ahol kezdek, foxbat88fxhez hasonlóan.
Könnyûvel és meddel pedig F6 a tuti hely, ugyanis a mélyedésben mindig el lehet bújni és onnan nagyon jól lehet spotolni. Északról a szokásos F7 szokott menni.

Pales27
Én északról meddel (zöld), ide szoktam menni, hogy spottoljam a TDknek (piros) a feljövõket, pár lövést is le lehet adni, de vigyázni kell mert a bázisukról meglõhetnek.

Az korrekt, nem vártam én ilyen komplett leírást, szóval kösz.
De azért is örülök, mert én megy teljesen mást szoktam csinálni ezen a pályán. Holnapra leírom a sajátomat.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ja és a barna karika az arty
na összedobtam gyors...
ez nem tanács, hanem inkább azt mutatja be én hogy szoktam ezen a (szar) mapon gamelni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ képen normál csatában láthatjátok mit csinálok:
ZÖLD BÁZIS:
kék csíkkal van jelölve merre megyek light tankkal..
felszoktam rohanni a hegyre és spotolom az ellenséget aki megy a hegyre
zöld csíkkal van jelölve a med, gyors meddel néha bejátszom ugyanezt, vagy szimplán lent maradok vagy néha felfutok a másik hegyre ha gyors a med és lassú az enemy
narancssárga lenne a hvy ha lenne, de utálom ezt az oldalt hvyvel így általában a med vonallal jelöl rúton megyek
piros a TD, a pöttyökre szoktam beállni és a vonal jelzi hova nézek
barna kör az arty
PIROS BÁZIS:
med, light szinte ugyanaz... annyi hogy meddel néha felmegyek hegyre (zöld csík, kék a light tank)
piros a TD, itt lényegében mindig ide állok TD-vel
narancssárga a hvy, általában med vonal fele megyek hvy-vel is, néha középpen és nagyon ritkán észak
mint láthatjátok szinte sose megyek északra, régen probálgattam, nekem nem fekszik, inkább távolról szórom meg azt a pontot

Egyzászlós játékmód:
mivel térképet nem találtam így improvizálok:
lényegében a színeket már vágjátok így nem írom le mégegyszer
VISZONT itt van egy fasza tervem ami 10/7 win-el zárul
HA piros oldalról kezdek KÖNNYÛ tankkal és az enemynél NINCS arty akkor berohanok capolni.... közben ki-kinézegetek és dobom a spotot
általában akarnak jönni kilõni, de mivel felspotolom õket így a társaim kiszedik õket....
tényleg nagyon sokszor bejön 😊
mint láthatjátok itt is szinte mindig a bázis felé megyek... nagy ritkán megyek északra hvy-vel

na remélem nem lett túl gagyi és tudtam segíteni a kezdõknek vele 😄
Persze minden rosszban van egy pici jó hisz így a KV 3-assal frontálisan is sebezhetem ha nem rejtik el.
Ha a gyõztes csapatban vagy és az elsõ 10 ben vagy akkor megduplázza, de bemész a küldetésekbe és megtalálod, most nem tudom megnézni, nem vagyok olyan gépnél amin van wot.

Én is mentem 5000 xps kört t29 el, örültem mint majom a farkának, hogy mekkora pro vagyok, aztán lóf@szt..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ma minden gyõzelemre dupla xp jár.
Maala
Ma már nem volt 3x, csak 2x. És minden gyõztes csatára is 2x xp van, ha top 10 base xp-ben vagy.

Esetleg a tövét igen, de ha azt nem találja el akkor vagy pattan vagy 0-ás. A wg elvett a KT-tól egy kis weakspotot, cserébe kapott odalent egy még nagyobbat, úgy megforgatták a hasában a tõrt hogy szerencsétlen helyzetben a 6-osok is belövik.
Mire ad most duplázott xp-t? A háromszorozó már rég megvolt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ok, elküldöm morse jelekkel 😄
Hát ha szégyenled küldheted privátban is 😄
Am nekem mindegy, kinyomtathadot és elküldheted levélben is, csak kapjam meg. 😄

Az valószínûleg duplázott xp, tehát 1594...

Szerintem csak úgy érezted, mert a sok tehetségtelen ingyengyuri küszködött az IS6 ért...

Amióta vége annak az eventnek, szerintem ( és a wotlabs szerint )sokkal jobban lehet játszani..

ide kell leírni? 😄
nem baj ha foxi féle megfogalmazás lesz benne?
(nyugi józanul írom) <#vigyor>
3188 prémium xp-re nincs tank ász az Objekt 416-al? Az igen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
A T15-ért nem érdemes nyomni,semmire nem jó az a tank. :d
Nekem is meglett,bár nem azért játszottam.Viszont semmi gondom nem volt emiatt a winemmel.Szinte csak a hetzerrel és a kv1-el mentem és azok hozták is az 55-60%-wint.
Emellett ezzel a rengeteg eventtel pár nap alatt 4 millát kerestem prém és prém tank nélkül.😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Na még egyszer,m hátha ezúttal nem szarik rá mindenki magasról.

Nos, lezártam az elsõ szavazást. 83 szavazat érkezett, a következõ eloszlásban:
1.Sacred Valley 28
2. Tundra 19
3. El Halluf 17
4. Swamp 13
5. Ensk
Szóval a gyõztes pálya Sacred Valley lett, szerintem jó választás elsõre. Szóval jöhetnek a tippek, taktikák, hogy mit merrõl merre mikor miért.
A következõ szavazást majd holnap megcsinálom.

mindjart elsirom magam , szegeny td-sek meg az ag is huzza oket , meg a vegen megkell tanulniuk jatszani hogy rentabilis legyen a szarjuk

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

LoL

hatha ennyifele event-en nem tudsz keresni akkor veled van a baj...

"Az IS-6-os grindet is aljas módon próbálgatták szabotálni" ????

az a sok marha(itt most az afk/ nyomorult/jatszani nem tudo reszere gondolok a jatekosoknak) szabotalta aki megprobalta kigrindelni .... toluk volt jatszhatatlan a t6 ....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Köszi, akkor nyomom tovább..
cs, jó a crusader SP is, az legalább sebez
a 8-ast meg mindenki dícséri
Hatalmas nerf, valóban. Nem is tudom, hogy fogjuk túlélni...

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Csá. FV304 után érdemes tovább tolni azt az ágat?
ma is játszhatatlan szar a game akár csak mint tegnap -.-"
lagg, afk-sok, 30%-os csapatok, rakás vereség pffffff
Azért 227pen-nek csak bekéne csúsznia nem?
"- Úgy tûnik a TD alfa nerf után a lövedék árak maradnak."

A következõ kredit nerf. De ezt legalább elárulják.
ToCsEk
tegnapi:

- Úgy tûnik nem lesznek a jutalmazva plusz XP-vel a Kiváló sofõr kitüntetések.
- SerB azt mondja a Német KV-1 nem a 88mm ágyúval volt felszerelve, hanem a 75mmrel.
- Úgy tûnik a TD alfa nerf után a lövedék árak maradnak.

- Ha SS jól értette akkor a CW az alkalmi játékosok irányába kezd változni.
- T8 prémium Német közepes tank? "Ha vannak tervek majd elárulom."
- T-54 Úgy tûnik a T-54 átdolgozás csak a 120mm front páncélt érinti - ha az alternatív tanktestek bekerülnek akkor visszakerül a 100mmes régi (8.10)
- Lehet hogy a T-44-85 egyáltalán nem kerül be: "Jobba ha egy normál T8 prémiumot rakunk be mint ezt."
- Elméletileg lehetséges hogy a misszió utáni üzenet (ami a garázsban jelenik meg) megjelenik a pálya töltõ képernyõn.
- Úgy tûnik a látótáv megváltozott a 8.11-ben. Most minden felbontásra ugyan olyan.
- Egy játékos Stormot kérdezte a nemzeti csatákról hogy ezt akarták-e elérni. Storm: "Persze. Majdnem tökéletes felállás."
- Még mindig dolgoznak a roamingon.
- Dolgoznak nagy pályákon (kétszer nagyobbakon mint a mostaniak)
- Dolgoznak a Sturmtigeren. Nincs idõpont.
- Tervbe vannak a Kínai artyk és TDk. Nincs idõpont.
- Storm azt mondja a 8.11 nem fog lassabban futni a gyengébb gépeken - sõt van olyan gép ami még gyorsulást is fog tapasztalni.
- Most már biztos hogy elveszik a TD osztálytól a lövéskori álcabónuszt.
- A jövõben a nagy kaliberû ágyúktól könnyebben észre lehet majd venni a jármûveket.
- A fenti változások a 9.0 és 9.1-ben jönnek.

Overlord a nemzeti csatákról:
Az egyensúlyozás sose volt a nemzeti csatákra egyensúlyozva, szóval érdekes eredményeket kaphatunk. Ez vonatkozik a különbözõ nemzet vs nemzet összeállításokra.
Reddit QA - Deception_WG:
A fejlesztõk más megközelítésen dolgoznak a klánoknál, de elõször a rendszert akarjuk fejleszteni, jobb stabilitás és kevesebb technikai probléma. Egyelõre nem akarjuk az EU CW térképet növelni.
A történelmileg pontos tankok elkészítésérõl
Sok múzeummal vagyunk kapcsolatban, mint például Bovington (Anglia), Saumur (Franciaország), Munster (Németország) és sok mással, fõleg Oroszokkal persze. Innen megkapjuk a pontos méreteket, terveket, tervrajzokat. Majd a történészeink megvizsgálják hogy olyan pontos modelleket csináljunk amilyet csak lehet.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Valóban, jóformán már azért is kapsz kreditet ha belépsz a játékba. Az egy free cuccokról nem is beszélve.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
Nem szeretnek adakozni? Annyiféle event, küldetés van meg se tudom számolni, nem is nézem mire kapom, már a pluszokat szorzókat, ha ez neked kevés...

Szerinted? Az IS-6-os grindet is aljas módon próbálgatták szabotálni, most is hasonló a helyzet, de lehet hogy nincs igazam....
DE a nagy igazság az, hogy nem szeretnek túlságosan adakozni... Abból is látszik, hogy az orosz szerókon sokkal jobbak az eventek, meg minden..

Most elõre is elnézést kérek mindenkitõl mert mocskosul fogok beszélni, de : Három napja nyomom ezt a szart a T 15-ért, mert érdekes módon most
csak minden 3-ik meccset tudom nyerni, és végre csak 2 nyert hiányzik, erre ha most kiakad a játék mára, elmegyek a WG "fõhadiszállására", és
megbaszom Serb-et is, meg a jó édes annyát is, meg az összes készítõt is
nemre, és törzsfejlõdésre való tekintet nélkül.....
patchaou
Vannak akik szerint a neted szar, míg mások szerint a szerverek nem bírják a hétvégét és rohadjon meg a wg. Ennyi 😊 Szabadon választhatsz.

A szinkronizálásnál akad meg és mutatja meg ezt egy idõ után