World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzer IV Ausf.A – tier 3 médium tank 250 HP-val a láthatáron!
http://ftr.wot-news.com/
Gondolom ebben az évben csak a hiperszupertesztereknek leszn pár plusz prémiumjármûvûk. Ami a többi játékosnak elérhetõ lesz talán kínai vagy japán td-k, spg-k vagy francia tankok. Ebben az évben azért egy magyar tankokat tartalmazó EU-ágat is beletehetnék a játékba.

angelus1991ster.blogspot.hu

😄 ezek tényleg arravalók, hogy a jármûnek legyen plusz páncézata.

Sunsetjoy
Egyszer prohorovkán egy jagdpantherrel (vagy su-101m) tolnom kellett egy churchill VII campert, mert kellett a páncél meg a spot (legalább) a frontvonalra.
Hiába írtam neki hogy menjen valamerre, nem mozdult. Beálltam mögé és elkezdtem cseszni-tolni hátulról. Nem két méternyire "gurítottam" elõre, hanem negyed pályán keresztül, mire felfogta hogy mozogni kéne (folyton megállt).
Végülis elindult a fák mentén, de késõbb kinyírták mert olyan balfék volt. Spotternek elment xD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

JeffDunham
Megoldás: írod a nevét és reported. Ha erre sem csinál semmit akkor semmire nem fog. Ha nem nevet írsz hanem tankot, nem fogja fel. Blöffölök, néha bejön pár elmebetegnél. Fél hogy tényleg banolják.

Úgy meg szoktak indulni mint a kis lendkerekes autó. <#hehe> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Általában pittyeges és beírom, hogy MOVE!!! Az esetek 60%-ban meg szoktak mozdulni. Fõleg, ha olyan helyre pittyegek, ami mögöttem van. 😊

JeffDunham
Szép mondat. A kultúra nálad is csak a cici bimbóknál csúcsosodott ki. Most komolyan. Hova ez az alpáriság drága kis egyetlen Emesécském? <#rolleyes> <#love11> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kedves levél a WG-tõl😄 járhat ezért acc. ban, ha sok ilyet kapok ( próbálom, de a sok hülye pirost ezzel büntetem, ha ezek maradnak a csata végén , mivel szokás szerint kempelnek) ?

Dear Player,
This is an automated e-mail to inform you that a chat suspension will be applied to your account for the amount of 5 days. The action was taken after analysis of our in-game report system.
To avoid future action against your account, please familiarize yourself with our game rules: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
Please note that these rules apply to all our games and that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. The above action is applied immediately.
We are sorry that we had to take such action, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.
Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team - https://eu.wargaming.net/support/

JeffDunham
"Én vagyok a lány"

Ez nem bizonyított tényállás. <#ejnye1>

Mintha sajtreszelõvel rejszolnál? Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.<#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én vagyok a lány, mégis õk nyalogatják egymás tökeit 😊 Érdekes... 😄
Ezeket olvasni, olyan, mint Zuzu Petalsszal beszélgetni. <#hehe>

Ja, a minap TomDantes ragelt, most meg itt a "megunhatatlan" Renton-Master-Fostalicska hármas...<#sniffles><#szomoru2>

LegOP-bb tank a játékban igen 😄 Nem véletlen hagytad te is abba a med ágat 😄 Hát igen a medek OP-k VK-DB és társai, egybõl meggondoltad magadban, hogy mi is az OP.

Jó tank a WTe-100 de a noobok nem tudnak vele játszani, nem úgy mint a focchal, bármelyik retardált elfurkiázik vele, berakja 8-asok közé, messzirõl nincs az a 8-as, tank ami belövöldözze golddal kb. Low szar tank, nem véletlen, hozták ki FTR blogon is a leg OP-bb tanknak, ami még a 42% globális winrattel rendelkezõ játékosok kezében is OP.

Érdekes erre még sose tudtál reagálni. Még nem hallottam, hogy az FTRen csupa hülyegyerek van. Meg hogy pedig a foch155 a legszarabb tank a játékban. De te milyen önfeláldozó vagy és mégis játszol vele. Mert hát valakinek kell játszani ezzel a szar foch155en. Még a pz2 is belövi szembõl, sõt ammoreckeli is, és lepattansz vele 3x a t1 chunningamrõl stb
patchaou
Egyre kevesebb az unalmas nap a fórumon. Minden nap elõbújik valakibõl a vadparaszt XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én 28,de a kezdetektõl,ha lehet már azt iszok. Nagyon finom,szinte jól lakik vele az ember.Tényleg folyékony kenyér...
Épphogy zöld lettél, már azt hiszed te szartad a spanyol viaszt
Master91
Valójában ( csak hogy pontosak legyünk ha már én vagyok a hülye gyerek 😄D )

194 a te javadra.

Oaaa akkor már meg se szólalhatok, én egy kis senki vagyok a Koronázatlan Medium királynõ mellett :/

Ja de még is mert nagyobb a fa.szom hopp 😮

Egyre gyengébb és szánalmasabb vagy 😄

Örülj hogy van egy prém szarod a garázsodba és ha 2 éven belül meg kapod még ingyen a gold értékét is akkor meg maztizhatsz is rá.

Ja, tényleg a WT-re is miket írt, meg most miket kommentel... XDDD

Úgy sajnálom, hogy a Foch-t anno nem próbálta ki, pedig szívesen megnéztem volna a hozzászólásait (miután sorozatba lõtték volna ki) hogy az mekkora op tank... 😛

De te mirõl beszélsz te hülyegyerek vagy 200-al több a WN-7em vagy 300-al nálad, akkor te mit akarsz te low szar????
Zegi Norbi HUN
Horti a legjobb😄DDDDDD

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Master91
Tudod hogy Õ egy kicsit más:

TD-vel bármely noob tud játszani, bármely fogyatékos , WTf-el is tud bármely noob játszani, bármely fogyatékos....

De végül is WTf-el nagyon nehéz játszani, neki nem is nagyon sikerül ugyebár.
patchaou
Ezért nem is sajnálom, nem az Én stílusom. Az is-6 viszont nagyon bejön, olyan igaz TANK. 😊
Remélem legközelebb olyan tankot lehet majd elérni, ami már a garázsban van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Most már kellett? Az elõbb még ilyesmit írtál:

"Még jó, hogy amúgy is játszottam és úgy lett meg a 60 gyõzelem"

Ezt bírom benned te lány, hogy olyan következetes vagy. XD

replay valaki magyarázza már meg nekem ez mi?!

Csodálkozunk a sok piros játékoson? Ez narancs volt!!! Milyen lehet a piros?!
Master91
Kis béna... 😊

"Végül is csak egész hétvégén ezzel a szarral kellett játszani"

elõtte:

"Még jó, hogy amúgy is játszottam és úgy lett meg a 60 gyõzelem"

És amúgy is.

nem-kötelezõ-játszani

Errõl hallottál már? Bár, feltételezem, hogy nem.

nekem meg lett nagy nehezen végül....
mondanám hogy megérte a szenvedést, de mégse
jó tank, de sokat szoptam érte 😊
kis rohangálós szpottolós tank.....
Ingyen... Végül is csak egész hétvégén ezzel a szarral kellett játszani, de tényleg ingyen volt. Alternatív költség fogalmáról hallottál már? Bár feltételezem, hogy nem.
Hát igen, ajándék lónak ne nézd a fogát...

Master91
Szegény pici R3nton, a WG hozzá vág INGYEN EGY PRÉMIUM TANKOT és nem tetszik neki hogy szar.....
patchaou
Nekem nem jött össze. Annyira élvezhetetlen volt a játék hogy a feléig sem jutottam, inkább nem játszottam. Az Is-6 megszerzése nem volt ilyen idegölõ.

hehe én azt sajnálom hogy nemrég jöttem rá hogy létezik dreher bak 😄
igaz csak 25 vagyok, de már pár éve sörözök
igaz akkor se adtam alább az arany ászoknál, de a bak óta nem tudom meginni 😊
Ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna az értékeit erre korábban is rájöhettél volna... 😄

Lol ekkora szemét tankot, mint ez a t-15, és ezt goldért árulják. Gratulálok. Kedves WG, feldughatod magadnak az összes prémium low tier light tankodat, egy kalap szart nem ér az összes a Tetrarch kivételével.

Még jó, hogy amúgy is játszottam és úgy lett meg a 60 gyõzelem, szerintem adom is el ezt az okádékot...

De még ezért 60 gyõzelem, ezért még 10 is sok lett volna...
Belga sörözõkben, hipermarketben található,ha szerencséd van. Én Tes*oban találtam 5üveggel,meg is vettem mind!😊 Azóta sem volt.Ráadásul már elfogyott belõle 4!Be kell osztanom,de addíg én is dreher bakot bugyborékolok!!!😊
tegnapi nap: 46.15% <#szomoru1>
na de ma only T18 :]]]] szegény noob-ok <#crazya>
Tono34
T-15 hozott tegnap patrol dutyt. 😊

Sajnos nem igazán jön be az a scout szerepkör. Valamit biztosan rosszul csinálok.., kevés azon jó körök száma amit így sikerül elérnem. Az is lehet, hogy nem játszottam vele eleget..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

LSSAHPAUL
Legközelebb gyõzelemhez köthetõ küldetést csinálsz, vásárolj be pár scout tankot, kezdésnél rohanj át az ellenfélhez, lõjjél akibe csak tudsz 😄, és go a kövi. Nekem tegnap folyamatosan 5-6 scout tankom volt csatában 😊 persze van úgy hogy kikap a csapat de inkább nyer mert ezzel pl kiiktatod az ellenséges ágyút, vagy a csapatod képet nyer a másik csapat mozgásáról, és akinek van esze tud kalkulálni. Nem leszel a top3-ban, a top10-be bekerülsz, és lehet még scout,patrol duty medált is kapsz.
Napi jó cselekedet ezzel a hsz-el letudva. 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Csináltam új szavazást: LINK
Szerda estig lehet leadni a voksokat.

Estére megcsinálom az elõzõt, aztán két napig még lehet rajta csámcsogni.

Pedig kéne! csak a sebessége miatt ilyen szar az MM-je. Saját tierjében sem annyira erõs. Persze ki lehet hozni belõle a maximumot.

JeffDunham
Tegnap megküldtem teszten. Mindenkit szétk.rtam. Nem szabadna játékba tenni. Nemsokára meglesz nekem is, de magam ellen beszélve mondom hogy csúnya nerfet érdemelne.

hmmm köszi a tippet 😊
nem ittam még, de ahogy elnézem nagyon dícsérik neten... csak 700-800 FT 0,33-ért elég necces, na de majd ha olyan helyen járok veszek egy kettõt 😊
mert mész mint az állat:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Pimp My Tank
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát álmomban sem gondoltam volna hogy ez a pöcsköszörû erre is képes.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kabel15
Event miatt megtanultak foglalni az emberek 😄
Gyõzelmeim 70% a hétvégén zászló behúzással volt. Érdekes módon, hétköznap még mindenki csak killre ment.

BattleTag: kabel15#2672

Én szombat délután 14 órakor láttam neki a T-15 megszerzéséhez.
Vasárnap 17 órára lett meg (kb. 100 csata).
Szerintem megérte. Aranyos kis járgány, akkora camo értékkel, ami csak néhány német TD-n van. Ráadásul rohadtul tud kotorni. Ha jól elbújik egy bozótban akkor nagyon nehéz észrevenni, ráadásul könnyû elpucolni vele baj esetén.
Sajnos nincs tierkorlátja, be kell pakolni némi goldot KV-1 és Matilda ellen (800 credit egy goldammo).

A winratetel nem volt gondom, kb 90 csatából megvolt. Két tankot használtam: KV-2 és Chi-He (japán T5 med).
Vasárnap reggel kb. 85% volt a WR-em, aztán 10 óra körül kezdett el zuhanni.

Tono34
Szombati nap valami szörnyû volt... (próbálkoztam a T-15 megszerzésével).
Ha már 600-as értéket elérte a csapattárs kezdtem örülni. Röpke 3-20 körüli kezdéssel .... a nap végére sikerült felhozni kb 46%-ra.

Vasárnap viszont meglett a T-15. Pár csatát mentem vele, csak T3-ba rakott, de ez a tank mintha valami F1-es autó lenne... nagyon gyors. Fun tanknak jó lesz.
Garázsban elfér a többi 41 tank mellett 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Mucsi sound packot még én is kipróbálnám. Megköszönném, ha valaki megcsinálná. 😊

Legyünk optimisták. Lehet csak felújítanak és most bõvítenek. 😊

Mellesleg a BuHC újra toboroz. Inkább zenés videó mint toborzó vidi, de a mi játékainkból van megcsinálva 😊

"tervezett" 😄
jó elõre szóltak hogy beömlik a vodka a szerverterembe

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.