418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Mazohista lett volna, ha ez a rerollos pöcs normál lőszert nyomott volna popómba? Vagy tök mindegy hova. Lett volna ideje vissza váltani.
  • yossarianHUN
    Azért ez a "prém tankban goldot lőni hülyeség, az kreditre van" azért némileg sántít, remélem ezt érezzük. Prém tankban is potenciálisan jóval többet fogsz keresni a csata végére, ha nem halsz meg percekkel korábban, mikor mondjuk egy páncélozottabb ellenféllel kell 1v1-ezni. Mondhatni befektetés, hogy utána a további nem prém ammós találatokkal több hasznot hozz a konyhára. Én aztán sóher fejemmel baromi ritkán lövök goldot, de ha prémtankos kreditfarm közben szembe jön valami vastagbőrű gép, ami ellen egyébként esélyem nem lenne, akkor nem nagyon szokott lenni erkölcsi dilemma. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen erősen páncélozott gépek általában a sajátodnál magasabb tierben fordulnak elő, így sokszor a sebzésük simán kihozza nullszaldósra az ellőtt gold árát.
  • nemtudommivan
    Én prémtankban csak es kizárólag alap lőszert használok. Nem is értem hogy ezekben miért tolják a prémiumot.
    Ez kreditgyűjtésre van és egy szükséges rossz. Van aki azzal indokolja hogy van olyan prém tank ami igényli. Hát akkor azt nem kell megvenni vagy nem kell menni vele...
    Egyébként pedig attól függően használom hogy mi jön velem szembe.
  • lammaer
    Minden szökőévben 1x használok aranylőszert...
  • joe662
    Reklamálunk mikor papír tankokról lepattanunk pedig a dinnyék is képesek pattintani a 152-es malacot
    14.perc környékén.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.02.28. 09:11:03
  • Sherman0070
    +5 éve játékelem.
    Elég érdekes is lennne ha a mazochistákon kívül nem lenne használva.
  • ROMOTO
    ja, lengyel 53tp, az vezeti a listát, kb. mindenben jobb az is3 nál, + jobb orr kiképzés ami befrogatható és a torony még előrébb van, amivel könnyebb a sarokharc, az adatok a wg statisztikáin alapulnak amikben az átlagjátékosok eredményességét nézték a tier 8 heavy tankokkal.
  • Rammsch31n
    én azt szoktam... cserébe a statomon tuti látszik, meg a prém nélküliség is, de leszarom :)
  • Plata
    Csak is,gold ammot meghagyom a balfék lámáknak meg statpadder tetveknek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.27. 21:47:46
  • bekescsaba
    Használ valaki a játékban standard lőszert?

MIndegy mivel játszom tier 8-tól fölfelé, csak gold, és RRO. Már nem csak az unicumok fossák.
  • bekescsaba
    Lengyelre gondolt szerintem. Bár az is sántít.....
  • Megamax
    milyen az a cseh is3 klon?
  • Plata
    Nekem az O-Ho meg a Mauer is fura.
    Mauer-t alig látni.
  • yossarianHUN
    Hát nem tudom, én még nem nagyon láttam Cérnával rossz játékost jól teljesíteni. Lepkefing alfa, agyatlanul használva papír páncél, nem épp a noobbarát heavy ismertetőjegyei.
  • Plata
    Fura.
  • ROMOTO
    Tier 8 asok között.
  • ROMOTO
    Top 5 heavy tank stisztika babuin felhasználóknak alapon érdekel vlkit?
    Állítólag angol caern, svéd emil, japán oho, német mauer, és a legjobb a cseh is3 klón.
  • Plata
    Én pedig nagyon szerettem.
    T29 és t32 is a garázsban maradt egy ideig még,igaz annó az M6-ot sem adtam el,mert az is szerettem.
  • Plata
    Franc tudja már rég volt,de tudom hogy t30 és t34 is megvolt.
    Hisz ezért van ma is t34 prémem.
  • Malarki
    A T32 sose volt a legjobb T8 heavy... Az IS-3 mindig is köröket vert rá, de a KT is jobb volt. Egy dolgot tud, hulldownban pattintani, de az ágyúja egy fillért se ér már a saját szintjén se.
  • yossarianHUN
    T30 sosem jött utána, az a T34 volt. A T30 a tízes volt.
  • Plata
    Amikor én játszottam vele még nagyon jó volt.
    De az sok évvel ezelőtt volt.Akkor még T30 jött utána ha jól emlékszem.
    Abban az időben a legjobb T8 heavy volt,ma már nem tudom milyen lehet,de nekem szép emlékeim vannak a T29 és T32 meg T30 tankról is.
    Bár az ágyúja az nem volt valami nagy szám,de marha jól pattant róla minden.
  • ROMOTO
    Írd be a ph fórumra, ott majd jól megmondják hogy milyen jó kis támogató tank és különben is menj a medekkel, stb.
  • haflac
    Hogy lehet egy tank annyira szar használhatatlan, mint az amerikai T32.Berakja +2 tierbe azonnal víz, vagy megyek és kilövetem a picsába amilyen gyorsan csak tudom.És 80%-ban tier x ellen megy.Még a drága lőszerrel sem ér semmit.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.02.27. 11:00:41
  • Plata
    Szerintem nem sok vizet zavarnak.
    Főleg T8-10 csatákban játszom,sokat nem érnek.
    Az előbb vakon kilőttem egy nyolcast.
    Láttam hogy valami fát dönt odapörköltem erre kiírta hogy Lynx 6x6 kampec.
  • nemtudommivan
    A barátom is a hatosnal tart . Neha megkerdezem tole hogy te most elore mesz vagy hatra mert ugyanazt tudja mindket iranyba :) Azt o sem dicseri.
  • suba53
    A hatos egy kalap szar. Még szenvedek vele, de hamarosan meglesz a hetes. Remélem az jobb.
    Teljesen másként viselkedik mint a lánctalpasok. Nemegyszer ragadtam be vele és lőttek szitává mert nem úgy mozdult, fordult, ahogy a sok éves rutinból fakadóan vártam.
  • suba53
    Sziasztok!
    Lehet már tudni valamit a következő Top of the Tree tankról?
    Úgy tudom, hogy mostantól nem szavazás dönt, hanem a WG választ egyet, de melyiket?
    Márciusban állítólag már lesz megint, de a Wotinfoban a márciusi előrejelzésben nincs semmi hír róla.
  • kopaszeger
    Hatossal én is megpróbáltam ugyanezt ugyanazon a pályán, feléig jutottam és kilőttek. Tegnapi nap.
  • lammaer
    Ezt ki kell próbálnom mielőtt nerfelik :D
  • nemtudommivan
    Csak annyit mondok hogy a kilences a csata kezdetén airfielden átjott a bazisunkra be a foglalókörbe be az artykhoz mind a kettot kivegezte még tett egy kort mindenkit felderitett majd kb fél hp-val tavozott. Mondanom sem kell hogy mindenki ot lotte de nagyon zsenge eredmennyel. En a soumaval kitaraztam de egyszer sem talaltam el. Nem mondom hogy ez mindig lehetseges de ez nagyon csunya volt.
  • lammaer
    Ezek szerint érdemes visszajönni a WOTba kicsit funolni :)
  • Faboo
    Ezt jó hallani, mert a hatos szerintem egy gyalázat.
  • nemtudommivan
    Nem hittem volna hogy fogok ugy utalni valamit ebben a jatekban mint az artyt de tevedtem. Ezek a gumikerekesek k.rva idegesitoek. Egyszeruen nem lehet oket eltalalni de ahogy irtad ok full gazon is zsinorban sebeznek. Lancolni sem lehet oket csak a kerek serul de attol fuggetlenul alig lassul. Vannak palyak amin lassu hevivel felvonulni eddig is nehez volt de most kb minden palyan spotolnak ezek a csicskak mar az elso percben. Ha valami komolyabb jatekos van vele akkor 90% hogy o lesz a top sebzo vagy legalabbis az elso haromban lesz.
    Mar a t100-at is utaltam mert azzal ugyanez a helyzet (picit tultoltak de ezt nem veszik eszre hisz orosz majd csak 3 ev mulva ) de ezek a gumikerekesek tultesznek joval rajta. Ugy fordulnak mint anno a t50 -2 fizika nélkul. Vagy jobban. Olyan mintha arra hajtananak hogy szetbasszak az ember idegrendszeret.
    Már csak remenykedem hogy motoros zundapp harckocsit nem tesznek be. Az oldalkocsis lehetne arty.
  • yossarianHUN
    Brutálisan jó a menet közbeni pontosságuk, meg enhanced auto aim-jük van.

HE-t szerintem nem érdemes lőni rájuk, mert a kerekek benyelik, azok meg legtöbbjüknek a teljes oldalát kitöltik.
  • bekescsaba
    Na hali!

VAnnak ezek a kerekes tankok. azt már megszogtam, hogy 300 méteren túlról nem lehet eltalálni őket, de mostanában jött egy másik jelenség.

Gyakorlatilag 1v1 ben, ha van elég hely, szétszednek, akármilyen lighttal vagyok, Egyszerűen menetközben minden lövésük talál, én meg se autoaimmel , sem állva célozva nem tudom eltalálni őket.

Most az előbb ez a francia prémium szopatott ki. Ruval voltam, full Hp mind a ketten, én egyszer tudtam eltalálni, akkor is 130-at sebzett bele a HE, ő meg szétszopatott a HE löszerrével. Minden lövése talált. Azelőtt meg a T92 -met szedte szét egy francia kerekes. Na most ezeknek ennyire jó a menetközbeni pontosságuk, vagy csak ennyire peches vagyok?
  • bekescsaba
    Elkezdtem a lengyel ágat, a 7-es 45 TP hatchibától.

Azt kell mondjam, nagyon jó tank. Szerintem jobb, mint a T29.
  • lammaer
    Remek, köszi.
  • Plata
    Már nagyon régen lehet keverni a legénységet.
    Jó pár tankomban van nő parancsnok.
    Szerintem már előző karácsonykor is lehetett keverni,mert Mauerbe nekem már eleve kevert legénység volt.Két nő négy pasi.
  • Plata
    Dehogynem.
    Már vagy egy éve.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.23. 11:07:05