World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Javaslom tojd le őket.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Magasabb szinten az nem nehéz,ha mázlid van T49-el 1 lövés 1k sebzés.<#hehe>#hehe>
De táras franciákkal is könnyű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 15:43:17
T49 néha egész jól adja,ma is sikerült úgy 984-et csapni medbe hogy fel sem spotolódtam.
Meg Obj263-ba kettőt lőttem szemből mire észre vett és olyan szépen lelőtte a havas sziklát mellettem.
Utolsó csatában ha jól emlékszem caernarvon ax is-m és standard b-t sikerült lőni.
Az xp láz miatt 2800 körül jött az xp vele.
Szép kis kör.
Ma nekem is egész jól jött xp t49-el.
De azt hiszem bugos a T49 legénysége.
A Parancsnok kapja az xp-t mindig,már hetek óta,már majdnem másfél skill az előnye.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De volt aki szerint működik az is hogy kamu bankkártya adatokat adsz meg.
Nem próbáltam,annyit nem ér.
Chaffe is jó volt régen,de az régen volt,akkor még azt hiszem nem is T5 volt.
M41 T49 szintén jó.
A ruszkiknál a T8 az szerintem borzadály rossz.Az a fostalicska képes bármi kis gazon felborulni.
Sérülten elintézte ezt a két istenverését.nem tudom milyen az új prém ágyúja,de ahogy elnézem sokat nem ér.
Jól tud gyorsulni,megindul mint a marha csak nem néz előre az első gödörbe bele ahol agyon lövik.
Kb mind ezt csinálja.

És ami a poén hogy ez zsinórban a harmadik csapattárs amit progettó nyír ki csata indulása után szinte azonnal.Vagy csak sok progettó van most csatában vagy nem tom.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 10:31:18
Ez a gyökér felment hegyre az új kínai vagy japán térképen,úgy gondolta felülről le lő e100-ra,aha csak nem csúzlival kéne próbálkozni és még utána nekem jött a domboldalról le.Nem is tudtam eddig hogy oda fel lehet mászni,meg fogom keresni azt a helyet én is.Egyébként eddig T10 tankokkal találkoztam vele,akár ellenség akár csapattárs,az agyhalott kategóriába van mindig.
Az előbb volt kettő is csapatban,sajnos.Semmit nem érnek,se spot se sebzés csak hülyék.

Tier5 körül még az átlagosan rövid látótáv miatt komfortosabbak a lightok, később magasabb tierekben elfogy az előny és kevés lesz a pálya amin megél, ott gyakorlatilag elvérzik az egész light koncepció mivel a spottolás extrém módon csapat és pályafüggő, és nem díjazza túlzottan a játék sem xp vel, izzadós rohangálós vagy dögunalmas kemper játékstílus jár hozzá, medek teljesen kiváltják a funkcióját, jövőre a kerekesekkel biztos jön némi fun faktor az első nerfig...egyébként az orosz meg a német goldammoval géppuskával fun ha saját tierbe kerül,
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:55:38
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:44:05
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:23:03
Mert már nagyon szemezek a kötvényeimmel,de amilyen szerencsétlen vagyok elköltöm,azt másnap bedobják a WTF-E100-t 15k kötvényért<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:58:58
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:42:03
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:13:45
Ezek a HD mapok palacsinták + jó pár map teljesen el lett baszva az átalakítással.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA