World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen az , ahol a heavy tank bemegy és gyengepontokon keresztul tudják csak frontból beloni, nem holmi 2 es gomb megnyomással bárhol. Nem tudom mit szólnátok ha a heavy tank játékosok is kapnának egy "prémium cuccot amivel ha ránéz a mozgékony gyorsan tolto tankra és csak megnyomja a gombot és az a tank hirtelen 90% al lelassulna mindenben.
Maala
Mondjuk te nem is sírsz az arany lőszer meg a repesz miatt 450 KV-2 és 390 type 5 csatával az accountodon. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez ennek a játéknak a szépsége, 5 csata 2873 WN8 és 5 vereség. <#mf2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Néhàny tankomon a 2-es ,az 1-es gomb helyén van<#banplz><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ryleh
Hat igen, teny hogy noha tizenpareve mmo zok, de e ropke 2honap alatt tobb bunkoval talalkoztam mint eddig. Hihetetlen zero a moral, alpari primitiv a szinvonal, es alap hogy kibasznak a bojorbol, mert epp Ø megy oda. Komolyan mondom, 40felett vagyok, de ennyi bunkot eletemben nem lattam, halottam, olvastam. Es a sirasok, az okolasok, hogy nob, etc.

Maala
Csak az 1-es gomb a fair play, értjük.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Általában igen.
Javaslom tojd le őket.

Rájottek a játékosok hogy semit sem kapnak azért ha fair play a játék, nincs értelme nomrál loszerrel játszani , ugyan annyit sebez mint a normál cserében nem kel áttolteni ha páncélba utkozik az illeto.
Ryleh
Amugy miert bot ozzak le a passziv scoutert?,,, siman hulyek?

A béna balfékek mindig is golddal lőttek minden tierben,csak megszaporodtak a balfékek,ennyi.

A tüzérek is szinte mindig arannyal lőnek, nyilván csak a robbanási sugár miatt.

Ryleh
Hahhh.... 2,6k sebzes a tobbinek a felderitesembil, ujra a felderito, orjarat... Es persze egy bunko, aki beszolt... Bot😊

Ez a full goldeső mostanában mitől van? Komolyan mondom, 10 bekapott lövésből 6 arany lőszerrel van. T5-től T10-ig, mindenhol, és nem is néhány tankkal, simán látok IS-3-at, E-75-öt, még Hellcat-et is full goldot spamelni. Olcsóbb lett a lőszer? Vagy ennyire felhígult a játékosállomány hogy randomjóska már csak goldot ammoval tud sebezni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az Lt-13 meg 14 küldetéseket megcsinálhatod szakaszban is, ha nem menne egyedül. Én is úgy hoztam össze, mert halál béna vagyok lightokkal.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Igen.
Magasabb szinten az nem nehéz,ha mázlid van T49-el 1 lövés 1k sebzés.<#hehe>
De táras franciákkal is könnyű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 15:43:17

Ryleh
Viszont hiaba segitettem tobb mint 1k sebzeshez a csapatot a felderitesemmel, a stug iv. Kampany LT-13/kulcs a gyozelemhez kuldi nem lett kesz. Ebben 1k felderitesses sebzes es meg 1k tenyleges hit kell Tølem?

Orlik nekem is jött,csak Tier 9-ben.
T49 néha egész jól adja,ma is sikerült úgy 984-et csapni medbe hogy fel sem spotolódtam.
Meg Obj263-ba kettőt lőttem szemből mire észre vett és olyan szépen lelőtte a havas sziklát mellettem.
Utolsó csatában ha jól emlékszem caernarvon ax is-m és standard b-t sikerült lőni.

Ryleh
Scout Luchs - al. Az elso siker Orlik medal, demost beesett az Airfield nel az Ørjarat, es a Felderito.jojo,low tier, de youtube videok utan probalom alkalmazni... :-)

A vicc, hogy a KV-2-vel három vesztes csatával is kerestem 280.000 kreditet különféle küldetésekkel. <#finom>

Én 0-4 után kiléptem, totál fogalmatlan csapatok megint, de legalább a KV-2-vel akkor is fun a játék, ha oltári nagy seggekkel vagy körülvéve. <#awink>

Én ma jót szórakoztam vele.
Az xp láz miatt 2800 körül jött az xp vele.

Pont most gondolkodom, hogy vissza kellene venni a T49-et egy kicsit trollkodni.

Meguntam a régi nicket, kellett valami viccesebb. <#awink>

Mi a szösz ez az új név?
Szép kis kör.
Ma nekem is egész jól jött xp t49-el.
De azt hiszem bugos a T49 legénysége.
A Parancsnok kapja az xp-t mindig,már hetek óta,már majdnem másfél skill az előnye.

Jó kis kör volt ez, kár hogy nem nyertünk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem egyedül a csajszi kellene a csomagból.

Cseten azt olvastam hogy volt akinek sikerült ingyen,de volt aki megszívta és egy évnyi vagy egy hónapnyi amazon vagy twitch előfizetést leszívott a kártyáról és vissza sem kapta.<#nyes>
De volt aki szerint működik az is hogy kamu bankkártya adatokat adsz meg.
Nem próbáltam,annyit nem ér.

Látom még mindig van ez a Twitch Prime cucc. Sikerült ezt valakinek úgy belőni, hogy nem került pénzbe?

Szerintem Wz132 jó,T54 ltw is jó.
Chaffe is jó volt régen,de az régen volt,akkor még azt hiszem nem is T5 volt.
M41 T49 szintén jó.
A ruszkiknál a T8 az szerintem borzadály rossz.Az a fostalicska képes bármi kis gazon felborulni.

Le is szoktam a lighozásról, nagy néha Type 62, vagy T71DA.

Ciki,de Minszk-en úgy hogy én belelőttem M41 Bulldog ellenség kinyírta két light csapattársat.
Sérülten elintézte ezt a két istenverését.nem tudom milyen az új prém ágyúja,de ahogy elnézem sokat nem ér.

Egy kép arról mennyit tudnak az új lightok.
Jól tud gyorsulni,megindul mint a marha csak nem néz előre az első gödörbe bele ahol agyon lövik.
Kb mind ezt csinálja.

És ami a poén hogy ez zsinórban a harmadik csapattárs amit progettó nyír ki csata indulása után szinte azonnal.Vagy csak sok progettó van most csatában vagy nem tom.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.17. 10:31:18

Te,nem He-vel lőttem rá,E100 150 milis ágyújával és ap.
Ez a gyökér felment hegyre az új kínai vagy japán térképen,úgy gondolta felülről le lő e100-ra,aha csak nem csúzlival kéne próbálkozni és még utána nekem jött a domboldalról le.Nem is tudtam eddig hogy oda fel lehet mászni,meg fogom keresni azt a helyet én is.Egyébként eddig T10 tankokkal találkoztam vele,akár ellenség akár csapattárs,az agyhalott kategóriába van mindig.
Az előbb volt kettő is csapatban,sajnos.Semmit nem érnek,se spot se sebzés csak hülyék.

Végre lehet menni a teszt szerveren, úgyhogy ki is vittem egy körre az AMX50B-t. Azt hiszem, hogy még mindig nagyon rendben van ez a tank.

ROMOTO
Szerintem a lightok között stabilan megtartósnak 5 tierben egyik sem érdemes kategória, az elc volt a legjobb de lenerfelték a többihez, top tierben az orosz light a legkapósabb.
Tier5 körül még az átlagosan rövid látótáv miatt komfortosabbak a lightok, később magasabb tierekben elfogy az előny és kevés lesz a pálya amin megél, ott gyakorlatilag elvérzik az egész light koncepció mivel a spottolás extrém módon csapat és pályafüggő, és nem díjazza túlzottan a játék sem xp vel, izzadós rohangálós vagy dögunalmas kemper játékstílus jár hozzá, medek teljesen kiváltják a funkcióját, jövőre a kerekesekkel biztos jön némi fun faktor az első nerfig...egyébként az orosz meg a német goldammoval géppuskával fun ha saját tierbe kerül,
Ryleh
Felderitesre t5 ben ajanlott light? A francia nagyon bejott, de huznek mast is.

Sherman0070
Szerintem ezek a tankok frissítő hatással lennének tierX-re.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Ja T10 tanktest középszar toronnyal, csakhogy elég agilis, kb félig med-félig heavy csak éppen TD löveggel, oroszokhoz képest szokatlanul magas alfával, sztem izgalmas kombináció, másképp látjuk asszem ugyanazt a dolgot <#vigyor>
Maala
Semmi páncélja nincs, szóval kb semmit sem ér.

ROMOTO
Az Obj 268 5 sem kutya azzal a löveggel és toronnyal TD ként...mondjuk ha a távolságmérő a tornyán hitbox lesz akkor annak is reszeltek.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:55:38
joe662
Engem csak a wtf e100 érdekel<#hehe> de akkor várunk.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
A játék kliensben évek óta hevernek kész fullosan modellezett gépek amikkel nem kezdtek eddig semmit, de peccsről-peccsre hurcolják, pl. Object 777 vers 2 Object 268 5 M48T54E2 T95 Chieftain meg a sima változata, sőt a wt e100 is a mai napig benn vann modellként a játékban... ezek potenciális rewardok és még a tier 8 asokról nem is beszéltem...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:44:05
ROMOTO
Sajna nincs, de továbbra is fennál az a lehetőség hogy bedobnak majd valami unikális bondért vehető járgányt, de erről sem régen sem mostanság semmi konkrét ígéret nem volt, egyébként nem hinném hogy különösebben megérné kuporgatni rá, mivel nem valószínű hogy prémium szorzós lesz, persze attól még lehet hogy valami használhatóbb fajta lesz a VK 7201 mintájára, itt nyílván az is bejátszik hogy kellő mennyiségű játékosnál kell felgyűlnie bizonyos mennyiségű bondnak, biztos belőtték a wg nél hogy mikor válik a bond tulajdonos playerek nyomásától tarhatatlanná a kérdés és akkor majd betolnak valamit, jövőre a kláncsata terén is reform lesz, gondolom a rewardok is átalakulnak..
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 21:23:03
joe662
A kötvényes prémium tankokról nincsen semmi infód?
Mert már nagyon szemezek a kötvényeimmel,de amilyen szerencsétlen vagyok elköltöm,azt másnap bedobják a WTF-E100-t 15k kötvényért<#hehe>

ROMOTO
ROMOTO
"ennek megfelelően nyúlnak itt-ott hozzá hogy kiegyenlítsék az eltéréseket"...azaz régiónként eltérőek a paraméterek, fingom sincs hogy milyen rejtett értékeken módosítanak a tankok névleges jellemzőihez képest, de ezt jelenti a dolog és ez ugye hivatalosan is elhangzott már kb. 1 évvel ezelőtti Beleckijes interjúban. Ebből fakadóan akármilyen konteohívő fellélegezhet mert minden alapja megvan rá, tudnillik rejtett értékekkel sakkozgatva tologatnak tankparamétereket...<#hehe>
ROMOTO
Jah, nem tudom mennyire köztudott, de a tankok balanszolása annyira specifikus hogy pl. elemzések kimutatták hogy régiónként eltérő paraméterekkel futnak ugyanazok a tankok, pl. orosz szervereken más staisztikájú ugyanaz a tank mint pl. az eu szerveren, tehát ugyanaz a tank az adott játékos bázis játékstílusa alapján eredményesebb az egyik régióban míg a másikban nem és ennek megfelelően nyúlnak itt-ott hozzá hogy kiegyenlítsék az eltéréseket...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:58:58
ROMOTO
Ugyanebben a reddites interjúban volt többek között szó arról is hogy a tankok balansza (never ending story) is jövőre lesz élesítve, high leveltől visszafejtve (német top tier nehezek buffja, stb.) valami olyasmit sejtetett az illető a később felvetett imba kontra szar prémtankok kapcsán hogy ez majd megoldja azt a helyzetet hogy mostanság több olyan prémtank is van ami jobb a sima tieres verziójánál, tehát azt kell ebből feltételezni hogy minden tankot felhúznak a jelenleg op-bb nak számító prémekhez. A tank balansz a jelenlegi (kb. 2 éve a cégnél dolhozó Andrej Beleckij kreatív igazgató gyengéje, igaz hogy legalább 1 éve is ugyanezen rugózott már, de az is igaz hogy ahogy fogynak a lehetséges tankok, tankágak és egyre több tank van a játékban, úgy egyre inkább prioritás a ankok balanszolásának rendbeszedése a normálisan működő mm összerakása mellett, ezek még mindig előrébb vannak a prioritásban mint pl. a regnáló legénység lehetetlen és értelmetlen skill-perkjeinek frissítése, stb. ami szintén a játék kezdete óta úgy szar ahogy van...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:42:03
ROMOTO
Most olvastam egy deves interjúben hogy egy térkép legyártása min. 4 hónap ha már megvan a geometriai terv (topográfia) és a 3ds objektumok fullosan, a térkép tervezése és a 3d objektumok tervezése meg bőven lehet ugyanennyi amennyiben teljesen új elemeket tartalmaz...az új lengyel pálya eddig a legalja szerintem amit képesek voltak összelapátolni, még egy ennyire fantáziatlan és szükségtelen foshalmot nem láttam amióta HD éra van...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.16. 18:13:45
Sherman0070
Inkább tegyék vissza a régi SD mapokat.
Ezek a HD mapok palacsinták + jó pár map teljesen el lett baszva az átalakítással.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA