418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Mi a f.szt raktam be
  • Lucifer001
    Nagyszerűen ugrál Michael Calfan
  • nemtudommivan
    Ha valaki unatkozik akkor nezze meg hogy repked prokhorovkan a gumikerekes gyalogkakukk. Egyszeruen atrepul a lapos vagonok felett mint valami madar.

https://www.youtube.com/watch?v=N-6iNzwXEg0

Bocsi de telefonrol csak igy tudom megadni mert a video beszurasa valamiert nekem nem mukodik.
  • yossarianHUN
    Jó is az a T-34-3 :D Szép, gratula. Nincs most valami base XP-s verseny? Ezzel érdemes lenne nevezni.
  • dante3
    WOTPREMIUMDAY 1 prémiumnap kód
  • haflac
    szerintem az életben nem megyek még egy ilyen vagy hasonló kört, 2010 xp

• Plata
    Mauer-el T8-10 csatában épp Obj 268 4-el meg még három másik rosszarcal harcoltam és He volt be töltve mikor Lynx 6x6 úgy gondolta majd jól le támad,2 legénységet három modult csaptam ki meg a szaros taligát.
    Szóval nyugodtan lehet lőni rájuk He-vel.
  • nemtudommivan
    Hat a passziv nem jott be . Az aktiv sem :D
    Minden csataban 3-4 light. Na legyel ugyes....
    Ellenfelkent valahogy furgebnek tunt. Az iranyvaltas nem megy neki.
    Ha sikerul sebezni vele 1500-2000 kozott es van egy kis sebzes felderites altal akkor meglepoen jol keres.
  • ROMOTO
    Passzívat
  • nemtudommivan
    Ma este felavatom az ajándék elc even 90-et. Nekem csak eleven. Valakinek esetleg megvan? Passziv vagy aktiv felderitest alkalmazzak vele?
  • Plata
    ÁÁÁ.
    T8-10 light tankokkal ha sok arty van marha jót lehet spotolni ott.
  • lammaer
    Ja, a nyakadba :D
  • nemtudommivan
    Es milyen igaza van ! :D
  • Plata
    Malinovkán ha van három arty,az isteni jó,mert akkor jön a spot sebzés.
  • lammaer
    Jó hát malinovka.... az az artikról szól, zéró fedezék. Ott már megszoktuk az alfa óta, hogy csak hangyák vagyunk a nagy égi artistk nagyítója alatt...

Ha megcsinálják ugyanazt himmelen, na az valami :D
  • Userx2
    Lehetne.
    Malinovkán minkét csapatban egy arti lett a top sebző. Az egyik 5300-al. Én meg 0 sebzéssel megdöglöttem egy medben. Oldalanként 3 csicska arti figyelte ki az aki mer csinálni valamit a pályán, vagy olyan béna hogy felderítették.
  • lammaer
    Akkor vhol most van egy fórum, ahol vki nagyon szidja a buzi artikat....
  • nemtudommivan
    M12 arty. Mennem kell vele a küldetések miatt (kifogás megvolt)
    Ellenfélnél a 112-vel srác 5170 sebzes 6 kill és már csak ketten voltunk a kinai palyan. Mar elindultam a bázisára mert gondoltam megkeres a sajátomon. Beálltam a kör szélére hogy azonnal beállhassak én is ha ő is beáll. Igy is lett. Nekiálltam lövöldözni hátha tudom resetelni és harmadjára 10 másodperccel a vége előtt telibevágtam. Szegény szerintem megharapta a billentyuzetet. Egyébként is döntetlen lett volna de még az se jött össze neki. Megnéztem ez volt neki a legtöbb sebzése 112-vel.
  • bekescsaba
    Ez eszembe sem jutott. Igazad lehet.
  • Sherman0070
    Figyelj oda arra, hogy milyen event van.
    Most az ebr maraton miatt sokkal többen erőltetik a tier10-et, azért dob az mm mindig full tier10be.
    Majd event után több top tier meccs lesz, sok bot visszavándorol a 8as tankjaiba.
  • bekescsaba
    Na Klondikon meglett...

300 sebzés kellett még, ugye nem elég a 2x pattintás, még 2500 at is kell sebezni. Már éppen lerohnatak volna, és még hiányzott 400 sebzés.

Na lőttem az arany repesszel 33 a Badgerba, aztán ő lepattant 2 x, aztán megint rálőttem, 0 sebzés, azt hittem epét hányok. Hála istennek megvárták míg harmadjára is betöltök, csak akkor estek rám, így az első elém forduló Is7 kapott egy 560-ast, s így meglett a küldi. 64 csata kellett vele, s csak full tier 10 ben mentem.
  • bekescsaba
    Azóta mentem még 6 csatát, full tier 10.
  • Megamax
    Ah ez nem elmélet volt, csak azt mondtam amit tapasztaltam, ha gyorsan áttrohantunk az ellenfélen akkor tuti nálunk voltak a goldfosók tobben, ha meg én voltam valami nehéz páncéllal akkor meg fordítva. Mindegy meguntam és otthagytam, majd ha netán kezdenek valamit a gold loszerrel (nem csak igérgetnek) akkor majd kezdek ujat de hogy egy fityinget sem koltok tobbet semilyen WG játékra az is tuti.
  • nemtudommivan
    De heavy kell.
  • Desmodromic
    Orosz pattintósra a SU-100M1-et ajánlotta valaki, asszem 7 meccs alatt lett meg. Brutál páncélja van!
  • bekescsaba
    de csak japán, vagy német lehet.
  • Plata
    Próbáld meg T34-el,ha ki fogsz valami idiótát aki rá lő a tornyára sok ezer sebzést be lehet vele nyelni.
    Volt hogy 8k feletti sebzést nyelt be nekem,csak épp ez a retkes küldi nem volt épp aktív.
    Idióta Jpze100 a tornyát lövöldözte.Csak azt dugtam ki.
  • nemtudommivan
    En kv4 -et vettem meg pattintani de alkalmatlan volt . Megvettem a vkp-t gondolvan hogy azzal sztár leszek. Ok hogy papiron jok a pancel meretei csak azt felejtettek el odairni hogy gipszkartonbol keszult. Ezt is olyan szogbol lovik be oldalrol hogy emelgetem az egeret . Hogy ???!!!
    En ha kicsit is szogben all már pattogok rola . Az egesz egy mozgo loszerrekesz. Rosszabb mint egy kinai. Ami nagyon jo rajta az a nagy agyu. Atutest tobbnek erzem 220-nal es nagyon pontos. A torony is jol pattint de mondom a test egy banat. Meg valahogy az arty is mindig a test tetejet talalja el es 450-500-akat sebez. Raraktam a szupernehez repeszpancelt de kb mintha egy lapát földet dobtam volna rá. Arty ugyanannyit ad a loszerrekeszt ugyanugy zsinorban ellovik pedig ennek a modulokat is vedeni kellene. 4800 volt a legtobb lepattanom vele ami azert is szanalmas mert soumaval 3800 volt. Menni fordulni nem bir. Most mar megkerdezem it hogy az IS M hasznalhato erre a celra ? Mert azzal neha beallnak ugy hogy pattan rola minden es kong mint a bili amit fakanállal utnek. En a maust biztos nem fogom kihuzni mert nincs turelmem vkp-hez.
  • yossarianHUN
    Szélsőségek mindig vannak, ettől függetlenül ha az elméleted igaz, átlagban nagyjából ugyanakkora arányban kell előfordulnia gold spammereknek mindkét csapatban.
  • Megamax
    Nem tudom , szerencsére mikor meg lehetett venni , nem vettem. Viszont ez a baj a csatában nem szabadna kulombségnek lennie , hogy kinek van tobb pénze IRL.
  • Plata
    Tudod te milyen rohadt drága a gold lőszer Mauer-be?
    Ha el lövök 10 darabot akkor egy hétig robotolhatok érte.
  • Megamax
    Hé nem mondtam hogy a fordítotja nem igaz, biztosan volt már olyan élvezetes csatátok ahol "rohanni" kellett a heavy tankal , hogy egyáltalán ne nullás sebzéssel szorzózzátok le.
  • yossarianHUN
    Na ja, már ha feltételezzük, hogy az összes goldfosó a másik csapatban van, nálam pedig mindenki sima lőszerrel próbál boldogulni.
  • Plata
    Peched van,én jó párszor megyek vele T8-ban.
  • bekescsaba
    A type 5 sosem játszik tier 8 ellen? 56 csata, 8-as nélkül.

Próbálom ezt a 2x szeres páncélfelfogós küldit (beletoltam jó sok free xp-t, hogy meglegyen a type 5), erre az összes csatában full tier 10 ellen megyek, s csak arannyal, meg rro val lövöldöznek.

Ami érdekes, hogy ha nagyritkán AP-val lőnnek, az csont nélkül bemegy, jellemzően az IS7 alaplősszerrel szinte mindig beüt, akárhogy tekergetem.

Elképzelhető, hogy visszaveszem a 8-as VKP-t, lehet azzal könnyebb lenne.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.02.28. 16:37:13
  • joe662
    Megy a teszt szerver.
  • nemtudommivan
    Melyik prém tankra gondolsz?
  • Megamax
    a válasz erre a legegyzserubb, mert aki goldal lo mindenre az a páncélozott tankra is azzal lo vagyis tessék nem csodálkozni ha a csapat 3 perc után elhal és az 5 dik percben azon kapod magad hogy korbevettek.
  • yossarianHUN
    Még mindig nem értem, miért zavar valakit, ha goldot kap olyan szituban, ahol egyébként sima lőszerrel is szarrá szednék :D Én ilyenkor direkt vigyorgok, mert elégtétellel tölt el a tudat, hogy a hülyéje tök fölöslegesen szórja el rám a százezreket, mikor töredék ennyiből is simán kifilézhetett volna.
  • Plata
    Az előbb egy igen ritka szar helyzetbe kerültem,T49-el berobogtam abbey-n a kolostorhoz,Tpy62 ebr hotch ru251 jöttek szembe.
    Type-ba kapásból belelőttem majdnem 900-at,ebr-t rammoltam és beszarás de kinyúlt.
    Ru meg tudott lőni de csak egyszer,be töltött az ágyúm oszt neki is kampec lett.
    De állati vicces volt hogy a kerekes szart simán ütközéssel kinyírtam.