418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #408611 2 nap alatt megvan a heti adag... innentől kezdve minden meccs ráadás... azért a 3.-at megpróbálom összekapni még... hol van még a hét vége :DDD -
Plata #408610 Fv207-el két kerekest lőttem ki közelharcban. 
Lynx meg prém.
Prém tudott belém lőni kettőt,de a lynx bekapta pont mikor jött rám. -
Plata #408609 De védésnél eszement jó tud lenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez egy laza kör volt,közben meg is vacsoráztam meg telefonáltam.
Rossz a spoiler gomb,ha egy képnél többet raksz be meghülyül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.12. 18:12:17 -
Lucifer001 #408608 Nekem sem jött be .Nem győzöm követni a csapatot . De fasza kocsikázni a kihalt csatamezőn . Annak jó , aki úgy van vele , hogy végre sikerült valahogy 5 ezret sebeznem :D
-
Nem tudom nekem nem jön be az artyzás fl-ben.ha védünk még rendben ott lehet aratni,de támadásnál sztem haszontalan.
Viszont volt egy vicces jelenetem vele.
Látom sunnyog a kolléga hátra
Ezután ment a bombázás
Gondolom szt hitte itt vége a történetnek,hát nem,mert betöltöttem
-
Lucifer001 #408606 Igen hiba volt . Már vagy 10 pach óta fenn volt . Köszönöm Sörman . Gépről majd megnézem . -
esetleg innen?
-
Hiba volt letörölni
.
Egyébként passz. -
Lucifer001 #408603 Üdv . Gamecenter nélkül hogyan tudom telepíteni a játékot ? Köszönöm nem kell gamecenter . -
papa74 #408602 :)
akkor meglátom majd ha összejön a pontszám, hogy melyik lesz a befutó :) -
nemtudommivan #408601 Es ha elfoglaltak az elsot akkor az elindit egy lavinat. Mert akkor el kell hagyni a zonat. De hogy hagyjam el mikor oda sem tudtam erni. Ugy hogy valaszthatom a kovetkezo tankot de mire berak mar atrohannak oda is es szetszednek a csapattarsak meg menekulnek mert tudjak hogy el kell hagyni a zonat. Igy az egesz egy nagy visszavonulas reszukrol es biztos bukas. -
Rammsch31n #408600 kerekes nélkül lighttal IS, az az első h cap... erre kapom a pontot... 3-4 foglalás és tábornok vagyok... ez a titka... ezért utálok védeni...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.03.12. 08:55:03 -
nemtudommivan #408599 Fronton ha vedeni kell es vannak gumikerekesek a tamadoknal akkor indulas utan kb automatikusan elbukjuk az elso zonat. -
Rammsch31n #408598 képes még ez a rohadt játék adrenalin löketet adni.... mikor 1 kurva lövésen múlik a tábornok rank :DDDD -
Rammsch31n #408597 1. epizódba 2x lettem tábornok 1 héten... most már 1. nap megvolt ugyanaz :) védeni mondjuk rosszabb sztem -
Plata #408596 Ha sok sebzést akarsz és könnyen meg kell várni míg kerekesek be állnak foglalni és légicsapást rájuk.
Vagy tüzérségi tűz,vagy mi a ráknak hívják.Volt olyan hogy 3200-3300 sebzést toltam el egy ilyennel,a legdurvább az volt mikor két su130-at lőttem ki.
Ha artyval vagy és előtte stunolod őket még jobb.
Artyval eszetlenül meg lehet tolni a sebzést,ha stunolod a foglalókat és utána le bombázod őket.
Nyitott vackok és kerekesek ellen iszonyúan erős.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.11. 11:34:10 -
Plata #408595 Hwk jónak néz ki,de ez a kerekes könnyű préda.
-
Tudjuk,te speciàlis vagy:+DD
Én még az életben nem mentem mínuszos kört Fl-ben.
Kb az elözö 1hétben 25m creditet kerestem.
Randomban 1év alatt sem tudnék enyit összekaparni,mert elöbb kapnék agyembóliàt:-DD
Csinàlom ezt a toborzó dolgot de napi 5-6 csatànàl mem tudok többet menni mert fel..asz.
Itt érdekes módon nem tud kiakasztani,akàr mekkora retardokkal vagyok 1 fronton. Max àtmegyek màsikra.
Kivàncsi leszek az Ebr+a Hwk,hogy müködik majd itt.
-
Plata #408593 Kevesebbet hoz frontline jóval.
Minuszos csatám lett úgy hogy nem haltam meg,majdnem 12k sebzés kombináltan és 10k minusz.
-
haflac #408592 prémiummal és kredit boosterral jön rendesen,de azzal hol nem jön? :) -
nemtudommivan #408591 En sem ertem ezt a "hu de sokat lehet keresni" dolgot. Mondom csak nekem nem megy? Idoaranyosan tobbet keresek random csataban. -
haflac #408590 Engem csak a kötvény motivál a tankok nem.Van kb 70 prém tankom abból 30db 8-as minek még 1?Az is3a is megvan december óta, de még 1 csatát nem mentem vele. :) Ráadásul az sta2 egy fos tank a wz megint csak,a többit meg ha fejen állok sem érem el. :)Véleményem szerint a kredit hozam is siralmas. -
nemtudommivan #408589 Na tegnap este le akartam szorzozni a t92- t de beleakadtam egy panhard ebr szakaszba. 3 masodperc volt es garazs. Mar az elso lovessel kiiktattak a tornyot. Hozzajuk sem tudtam erni.
izgatottan varom a nerfet. -
Mindent el kell kurniuk. :D
Mert egy kurva 8as reward tank miatt az egészet el kell rontani.
Játszani jó de mivel a grind lebeg előttem elég unalmassá válik. -
Rammsch31n #408587 köcsög WG ezt a Frontline-t is mekkora grindfesztté varázsolta... csak meg kellett emelni a pontokat a szintek eléréséhez... -
Amúgy tesztelik az új mm-et.
Ma 6-os tankkal 8-7es leosztást kaptam. Remélem ezt be is hozzák véglegesen. -
Rammsch31n #408585 van E25-öm, azt nem múlja felül :) FV4202-m is... panther 8.8 helyett T55A vagy T25. :D szal ezek miatt nem volt opció az... + light prémem 8-as nincsen, hát még nem amcsi (a Sheridan legénységének) :) -
nemtudommivan #408584 Akkor jagd 8.8? Baratomnak farmoltam vele regen. Jol keresett de egy bánat volt vele jatek olyan lassu. -
Rammsch31n #408583 jaj, értem, hát nekem megvan a fhanszia heavy, én azzal viszont nem vagyok kibékülve
a t92-vel többnyire lesebzem a hp-m + a spot, ami eddig összejött... de prokhorovkán a 6k spot is adta :D -
tutyimutyi2 #408582 Miért van az hogy a kis accom megkapta az 1 nap prémet és küldetést nőnap alkalmából ezzel szemben a fő accom meg nem? -
nemtudommivan #408581 Spotterek kozul keves van ami rosszabbul fordul. Lagy talajon konkretan csak egyenesen tud menni. Egy gumikerekest nem tud test es toronyforgassal sem lekovetni kozelrol talajtol fuggetlenul.
Tűzerő nincs. Ez azert fontos mert ugye prem tank es keresni kell vele. Felderitesbol mar nem lehet "megélni" mert vagy a palya nem alkalmas ra vagy rajtad kivul 2-3 light is van akikkel osztozni kell.
Az ellenseges felderitok amikkel talalkozik azok vagy repesszel lonek es szetcsapják mint a sz.rt (gumikerekesek , ru251 , bulldog , t49) vagy revolvertarasok.
Én trüttyögök azzal a szivoszallal mig ok aratnak es egy lovessel elinteznek 2-3 modult vagy legényt ezzel hasznalhatatlanna téve. Mar ha be birom utni oket mert oroszokrol rendszeresen pattog.
Egy jo tulajdonsaga van az pedig a menet kozbeni pontossag.
Tehat en a francia hevit valasztanam mert azt "oda lehet tenni " persze nem t10 ben.
-
Rammsch31n #408580 Mi baj van vele? Sztem bitang jó kis cucc... -
Plata #408579 Engem ez a játék még mindig meg tud lepni.
T9 csatában voltam AMX M4-el.Persze pont a top tankok jöttek felém.
De ami rohadt fura,szemtől szembe obj 430 tornyát át lőttem ezzel a szutyokkal,az meg golddal pattant rólam.
Még nincs sajna kifejlesztve rajta a jobb motor,csak stock,érdemes fejleszteni neki a motort vagy akkor is ugyanolyan kicseszett lassú lesz? -
nemtudommivan #408578 Segitek a t92-t ne. -
nemtudommivan #408577 Megvan... En meg ott kerestem ahol a multkor volt. -
nemtudommivan #408576 De hol kell toborozni? Nem talalom ott ahol a multkor volt -
Rammsch31n #408575 Én a nagy accra a T92-t választottam, a többi megvolt a németek kivételével... a kiss acc-ra a Tiger 131-et választanám, de mikor kiakartam választani a tankot, befagyott a játék, kiléptem... és azóta error-t dobál az ablakra... de a bondot, camot stb. megkaptam, de a tankot nem tudom kiválasztani... a support meg baszik rá egyelőre :"D szal gyönyörű... cache-t töröltem, próbáltam másik gépen... semmi... bejön egy oldal, hogy 'hiba történt' probálkozzon később... :(( -
papa74 #408574 Én is most gyűröm...többnyire egyedül, a lányom régen használt accountjával...még 300 pont hiányzik.
Csak azt nem tudom, hogy a végén mit válasszak. Kettő között vacillálok, T92 és AMX. -
Mikor toboroztàl vkit és elkezditek:-D -
Plata #408572 Le dupláztam T10-et,Obj 268 4 gold lőszerrel lőtt,szemből,öt lövése ment a levesbe. 
Vicc hogy Charioteer sima lőszerrel be ütötte.