418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #408651 Maximum 3-3 lehet vagyis összesen 6 igen. -
Csatánként mennyi arty lehet összesen?
6 ?
Persze hogy felgyülemlik a várakozók száma.. -
Plata #408649 Egyébként jó ez a frontline.
Igaz a csapatok rém gázok most.
De akkor is jó.
Most azzal szórakoztam hogy minél nagyobb távolságról kilőjek padlógázzal repesztő tankokat,1100+ méterről telibe csapni egy lightot vagy medet irtó jó hecc.
Is3-ba 993-at csaptam egy ilyen elébe lövéssel,de kerekest lightot és medeket is csaptam el miközben eszement messze robogtam.
Most végig azt kerestem hogy minél távolabbi célpontokat kerestem és hogy na vajon el tudom-e találni.
M40 jobb mint Fv ilyen szempontból.M40 nagyon pontos. -
Plata #408648 Én ma Wz-132-vel elcsaptam csapattárs kerekest.
Robogtam felderíteni ez meg hirtelen megfordult előttem.
Micsoda piruettet levágott a tank tőle.
Jó hogy nem lehet sebesíteni csapattársat,tuti kinyiffant volna. -
Lucifer001 #408647 Csak nem kicsit bosszantó -
nemtudommivan #408646 Akkor úgy látszik így akarják tolni őket hogy legyen sikerélményük. Artyval is hasonló a helyzet. Piroska 50 tp-vel . Én m12-vel csapattársak m40-el és gw pantherrel. Én konkrétan 4x lőttem rá nulla sebzéssel. mind mellé ment. A többiek is ők lőtték mert másra nem láttunk rá. Az m40 tudta egyszer sebezni mikor olyan közel lőtt mellé hogy valamelyest sérült. Én ötödjére találtam el és 56 hp-t szedtem le róla. Ekkor én úgy voltam vele hogy jobb ha úszok egyet mert az felfrissit és legalább nem töröm össze a billentyűzetet.
Ez az arty egyébként zsinórban eltalál mindent de ezeket nem. Állhat egy helyben forgathatja a tornyát nézelődhet semmi gond.
Soumával mentem mikor is kibujt pistike a centurionnal a teljes oldalát mutatva nekem kb 250 méterről. Nem is foglalkozott velem nem is vett eszre mert a csapattársamat analizálta és ez nagyon tetszett neki. Egy helyben állt. Ráengedtem egy tárat. Ebből 4 lövés úgy nézett ki hogy gyönyörűen becélozva elindult a lövedék egyenesen stabilan felé majd mikor odaért akkor lecsapódott a lánckerékbe. Mintha elfogyott volna a lendület és leesett volna. 4x kritikus lövés sebzés nélkül. Csak az ötödik ment be . Szerintem az is csak azért mert addigra eltűnt.
Epic csatákat is szoktam nézni munkaidőben ott is csak nevetek mikor mindent bead az embernek de piroskáról pattan vagy mellémegy.
Na jó megnyugodtam hogy nem csak én szívok ezzel . Nem rágom tovább a lerágott csontot ☺
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2019.03.15. 19:27:29 -
Megérkeztek a hétvégi zombik is az Fl-be.
Lt432vel 0ról huzom a bàzist,az ellent vmi miatt ez nem érdekelte,mert nem jött senki resetelni.
5sec-el a vége elött csapattàrs Wz full gàzzal belémrongyol és kib@sz a körböl:-((
Enyhe agyvérzés kerülgetett csak egy utàna:-p -
Lucifer001 #408644 Lőszer retesz , torony , parancsnok , lövész . Már hónapokkal ezelőtt felfigyeltem erre , hogy a retardáltnak így adja . Úgy ahogyan írod bármivel bármi ellen . -
Új Harkov pálya
-
Bee #408642 Ma az Lt-432 folyamatosan ég, mintha muszáj lenne, de a tornyom még nem lőtték el. -
Bee #408641 Tegnapelőtt kezdődött, hogy többször pirosra lövik a tornyom, korábban nem volt jellemző. A motor + sofőr kombó is kezd divatba jönni. Modok nélkül nem tudom, hogy milyen játékos lőtt meg. -
Én egyik nap szinte mindig gyulladtam orosz medben. Bizonyos időközönként, mint ha meg lenne írva hány modul sebzést kell kapnod. :D -
nemtudommivan #408639 Wg ujitas. Eddig ha egy retardalt eltalalt akkor loszerrekeszt toltot vagy lovegkezelot utott ki akar egy szivoszal agyuval is. Termeszetesen en semmit akkor se ha fv td-vel lottem na mindegy. Az uj szokas a torony ellovese barmivel barmi ellen. Mas tapasztalt ilyet. Ha igen akkor nezzetek mar meg hogy nem e egy agyhalott csicska lott e mert erdekelne hogy csak nalam van e ez. -
Hát rengeteg van az már biztos.Olyankor én frontot váltok,ha kell akkor úgy hogy megöletem magam.
Kedvencem amikor foglalni kellene de mindenki védi a kezdőpontot.
-
nemtudommivan #408637 Töketlen faszokkal van tele a frontline. Inkabb kinlodok nyolcassal tizesek kozott -
Rammsch31n #408636 mikor 200 pontot foglalsz E-n... és 2 rankot ugrasz a századosról egyből tábornokra... na az priceless
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.03.14. 19:08:10 -
Plata #408635 Nem tudom,nekem volt tábornokkal minuszos is meg olyan is amiben iszonyú sok jött. 
Jah minuszosban csak sima tankkal mentem,másikban meg prémmel is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.14. 18:53:59 -
nemtudommivan #408634 Magasabb rangra tobb kredit jar? A javitast hogy szamolja? Ha a javitokorben javitom akkor felszamolja nekem a javitast es a loszereket vagy az ingyen van olyankor? Errol nem talaltam leirast.
-
Kezdek megbarátkozni ezzel a kerekes jószággal 
Egyre jobban megy vele az FL..
Ma 12 csatából 1 tábornok,9 őrnagy,párnál 1-2 lövés lett volna a tábornok,1 százados+1 őrmester
Az Lt 432 is elég hatékony itt He-vel,a második lövés után a kereke már nem menekül el:-D
Azt tudtátok,ha az E bázisnál nem rombolják le a falat akkor mögé beállva simán be lehet foglalni,mert nem spotolnak ki,a repülő az igen,de az nem mindig van.
2x huztam be igy a bázist 0-röl:
Védaként első dolgom legyalulni azt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nemtudommivan #408632 Frontline csata inditas
Várakozó tankok kb 15-20 light med heavy.
Arty 250-280 kozott... -
Nemtom ki vágja az eredeti bf1942 trailert de WT-ben nagyon jól újracsinálták
-
Az mit jelent? 80% helyett csak 79 lett 
-
Az mm tűrhetőbb de a winrate elég gyenge lett ma. -
Ennyi tábornokot még nem láttam 1 csatában 
-
Plata #408627 Hogy az istenbe csinálod?
Nekem szinte sosincs T6 csata,nagy ritka hogy t6 prémmel oda kerülök.T7 td-t nem tudtam le duplázni,mert állandóan T9 és hülye csapatok. -
Kb 2 éve nem éreztem ekkora funnak az mm-et, mint most. (T-34-85M és M6A2E1-el játszottam)
Ilyen leosztás ellen álom menni, ha ez így marad engem megvettek. -
Én eddig nem mentem sokat.
de a full 15 és 4-5-6 leosztás tier6-ban tetszik nagyon.
tier8-at remélem rendbeteszik, mert prém tankokkal szinte semmi kedvem menni és valami 8-ast szívesen kihúznék (IS-3, Cérna, 50 100) -
nekem az a bajom hogy irgalmatlan lightozás van
3-6 light bejön 1 részre és mint a lovasság a parasztok között nyargalnak végig
első 1-2 percbe már befoglalnak? nemár... -
Kezdem én is elengedni ezt a dolgot. 
Pedig azt hittem majd itt eljátszogatok,így megy az accom az Ebay-re. -
Malarki #408622 Az előbb voltam egy olyan csatában ahol 5 T10 tank volt oldalanként, abból 3 arty.. Olyan is volt hogy az egyik oldalon 3 T9 heavy volt, a másikon 1. T7 tankkokkal eddig elég gyakran voltam top, ma hat meccsből hatszor T9. Csak pár példa. Persze lehet hogy csak engem szeret az mm ma, de akkor is. -
Kezdem feladni a frontlinent.
Át is nevezhetnék lightlinera, állandóan lightok jönnek 20asával -
Ez alatt mit értesz? -
Malarki #408619 Hát ezt az új mm-et még csavargathatnák, mert majdnemhogy sz*rabb mint az előző... -
Teszt jelleggel 12.-től suttyomban bevezették az EU szerverre az új MM-et, senki sem tapasztalt semmit?
mondjuk az FL bekavarhat mert elszívja a nyolcasokat.
-
haflac #408617 az az undorító, hogy a foglalás védés nyomja a rangot, mint állat a sebzés meg nem, ezen is lehetne változtatni -
Most mentem egy 11perces csatát
WTF??
Ennyi retardáltat még randomban sem találni
-
Elöző FL óta be sem léptem mondom majd most van FL :DDD Azanyámat kevés fejlesztőcsapat tuna annyira elkurni egy játékot mint ez a wargamingnak nevezett szeméthalom :D Balance mint olyan nem létezik semilyen téren.. nagyon komoly.. feláldoznak minden a játékmenetben csak minnél nehezebben érd el azt a szaros premtankot ami kb. értelmes embert nem érdekel :D arty/light fest lett az egész... -
Userx2 #408614 Ez csak rosszabb lesz számodra. Kezdi a nép kitapasztalni, mennyire kell eléd lőni, ha keresztben haladsz előtte. Ha szembe mész a spegetti felé hiába cikázol, könnyű cél vagy. Tegnap rengeteg kerekest lőttem el. -
Rammsch31n #408613 Úgy, ahogyan az arty is eltalál mikor cikk-cakkba 70-el repeszt az ember... -
Az elöszö FL héten még nem volt kerekes talicskàm,elég kevés sikerrel lövöldöztem ràjuk:-(
Most viszont van,de engemet àllandóan szétkapnak ilyen tàras progettók és tsaik.
Ugy hogy az összes lövése bemegy moközben 80al robogok:-p
Ezt hogy a f..ba??A kérdés költöi volt:-/