World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat! Bekaptál egyet az artytól, leégtél vagy egy másik KV-2 kapott el?

Kár, hogy nem Tartczay, bár nekem még Bruno sincs 😞 😄
A mákdarálóval, 5 kill:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2014.02.10. 12:08:41
Jármû: SU-18
Szerzett tapasztalat: 1 012 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 8 051
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

Na ilyen is ritkán van.<#guluszem1>
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2014.02.10. 12:05:29
Jármû: KV-2
Szerzett tapasztalat: 1 230 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 14 806
Csatában elért Achievement: Bruno medál

angelus1991ster.blogspot.hu

A meccs az uncsi volt, amit a löwe mûvelt az viszont rettenet vicces. Csodálom, hogy tudta melyik a tank eleje. Unfair plane. 😄

Meg a második csatában a jgpze100, mikor kilõtte a passzív scoutjukat, merthogy scout ne álljon csak úgy a bokorban, hanem rohanjon be az ellen közé és haljon hõsi halált. 😊

Hmmm... sztem túl nagy feneket kerítettek az ügynek, nem volt ebben semmi extra. Még el is aludtam 😄

Videjó.

Vicces, mert énmeg annyira nem figyelem a csetet, hogy csak azt szoktam észrevenni, ha valaki izomból floodol.

Nem nincs 😊

Azé kell nekem ez, mert hajlamos vagyok belemenni a catfightba, azt nemegyszár már azért lõttek ki mert közben chatben éppen veszekedtem valakivel (aki ráadásul nem is nekem szólt be, csak a csapatot ócsárolta). Szóval kell vmi filter 😄

Általában csak a második mondatban, mikor nem megy arra senki. A múltok linkelt Jingles videó megvan? Amikor a 700 csatás löwe hisztizik a csetben?

No igen, ezt én se favorizálnám.. a 800 effes is beírhatja hogy "arty there" és pingel egyet, az az infó elveszne.

Ha rommelkedik az más, akkor úgyis benne lesz a noob, idiot vagy retard kifejezés a mondanivalójában 😊

Isten õrizzen, hogy wn6 alapján blokkoljak. Kifejezetten szórakoztató, mikor Mr. 127 elkezd pingelni valami tök lényegtelen/evindens részére a pályának, meg mikor Erwin Ronnelnek gondolja magát és parancsokat büffent.

Nem bántani akarom õket, csak vicces. Egyszer egy csóka rámklikkolt, hogy kövessem. Gondoltam érdekes lesz, úgyhogy követtem egy ideig, de aztán meghalt. 😊

Azé van benne kicsit genyó filter....

"Blocking messages based on min. WN rating (xvm statistics required)"

Köszi, bíztam benne hogy vki tud ilyenrõl 😄

(gondolom lesz belõle majd frisebb, igaz WOTozni is csak sztem 2hetente ülök le duplázni pár tankkal, akkor ha éppen van vmi 3x -5x event)

Keddig tudod is használni tutira. <#hehe>

Parancsolj.

Custom words filter for block messages containing "bad words"

WTben ami nekem szokatlan lesz, az a oneshot. Ahogy elnéztem az ingame videókat, a reálisabb átütési rendszer és a HP hiánya miatt a toptankoknak sokkal nagyobb fun a játék mint a WOTban - cserébe aki meg a kisebb tankban ül, az megfeszülhet, akkor se tud mit csinálni.

És itt nincs lehetõség korrekcióra: Tigris meglátja a PZ4et, becélozza (weakspotolni se nagyon kell), és kaboom.... a másik meg pötyögtethet, mert úgyse fogja átütni.

Belegondolva hogy a WOTban mennyire idegesítõ pl amikor ammorackolnak valakit, technikailaga WTben sztem a killek jórésze ilyen jellegû lesz.

Nekem egy olyan mod kéne amiben filterezni lehet a chatet. Pl ha egy csávo mondatában szerepel a noob, retard vagy egyéb jelzõ, akkor azt az egész mondatot ne lássam.

Igy megmaradna a lehetõség hogy tudjak kommunikálni az értelmesebbjével, a rage meg nem látszik. Mert ugye akárcsak itt a fórumon, ingame is harapós vagyok néha az idegeskedõkre és hisztérikákra 😊

Köszi a részletes elsõkézbõl származó elemzést, tanulságos volt.

Foxiéknál igy kompenzál a férfinép... gondolom arrafelé a buszsofõr meg a dízelmozdony vezetõje a vezérkan, amikor betérnek a kocsmába mindjárt az ölükbe csücsen a ledér ruhákba öltözött konyhásnénis sereg... 😊

Igen? Én meg ilyennel járok: Kisaranyos
A 120-at lazán viszi, a parkolással sincs gond, bõven van benne hely és még sofõr is jár hozzá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

6 kill az mindig elfogadható eredmény. Bár nem látni, hogy mennyit sebeztél. De szerintem ezek a lowtier eredmények még nem mérvadók, 650 csata után még nem lehet érdemi következtetést levonni. Majd ha lesz 3k csatád meg T8 tankod, akkor jön ki a tudás szerintem. Egyébként megnéztelek noobmeteren, nem rosszak a statjaid, ha tudod tartani ezt a növekedést akkor nem lesz gond. Sok sikert!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Encunteren ilyen nem meglepõ, egy csomószor így sikerült a duplám, triplám.
Ilyen cangám van, ugyanilyen a kipuval:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van ripléj? 😊

popey8
Ilyen medálokat is ritkán kapok, általában Sacred Valley-n. Középen az a passzív spot hely 10-bõl 9x bejön😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Régebben azt mondta nekem egy klántárs, hogy a 2 üti egymást, és csak az egyik játszik. Jól átvágott, én hülye meg nem olvastam utána. De köszönöm az infot-t, ez óriási segítség. 😊
Egyébként kellemes masina, sosem volt még táras tankom, meg kell tanulnom játszani vele.

Antimat

cyka blyat

Hol van a troll gif-es pedelaszta? 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Mivel töltésgyorsító amúgy sem mehet rá, miért nem mindkettõ?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

NA IGEN! Ez fiom lesz így! 😊

http://www.youtube.com/watch?v=s-TQBguLTik
Mind téged akart. 😊

Egyesen nekem is, kettes jó.
Pales27
Mostanság egyre gyakrabban kapok a maximális sebzésnél nagyobb dmget.
T-34-3 509et vert a cromwellbe APvel. Rá is kérdeztem, hogy biztosan AP-t használt-e. (nem ammo rack)

kBagyula
Befoglaltak? 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nem tudom, sikerül-e beszúrnom a képet... õszintén srácok, ez már elfogadható eredménynek tûnik? 655 csata van mögöttem. Volt még 2 menet, ahol szintén 6-ot, majd 7-et lõttem ki, nagyon frankó volt, és nem kempelve.

JeffDunham
És még egy. Bemutatom a világ leghülyébb gyõztes csatáját.

REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Másnál is játszhatatlan ez a szar? Folyamatosan 300 körüli pingem van meg piros lámpa.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Elég lesz a köbcenti? 😄

Master91
Szerintem lassan elhúzhatsz a fórumról.
Én ezek után elhiszem.

hát eléggé... csak a tulajdonos tudását minõsíti....
JeffDunham
Nem nagy eredmény, de azt mondta Hunnish hogy tanulságos replay. A klánnak feltöltöttem, gondoltam beteszem ide is. Egy kis falon átlövöldözés, menekülés, vasúti kocsik alatti zúzás. Inkább vicces szerintem.

REPLAY LETÕLTÉSE

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Ne etesd. Nem fogod neki megy magyarázni mire jó egy 1.2-es vagy 1.4-es motor. Õ okos, ügyes, félisten. Ezek nem autók, ezek szarok, babetták.

Hagyd rá, csak szarrá offoljátok a szarrá offolt topikot...
Caliph
mi a baj az 1000ccm el? nem láttál még kispolskit 1000es gsxr motorral?😄DD irány a youtube😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem még nem történt semmi<#vigyor5>
4 napja vettem de nem használom mert egyrészt fosok én is,másrészt meg ugy vettem észre,,hogy ezek a dolgok inkább elvonják a figyelmemet.Az auto aim-repair,és bokoreltüntetés ami talán hasznos számomra.
Van neki fõrumja ahol ezt találtam,nem nagyon megy az angol,de azt hiszem erröl irt.
My main consern about warpack is safety. I don't want to get banned with my main account. Since there is Löwe, Type, TOG etc. in garage. Lot of money invested. Can anyone convince me that Warpack is totally safe at EU servers? How is warpack and my WG account linked?

I was thinking that maybe i should try using this my second account as a test to be safe at heart with these security issues in my head, but if i understood correktly, warpack must be linked to ONE WG account at the time? Is that so.

And one other thing. I'm using OMC modpack now. Is warpack compatible with other mods?

Since the advent of WarPack not registered a single case blocking the account. Follow simple rules and your account will not threaten anything. Not scattered records screenshots and replays on the network, do not tell everyone you meet in battle, that you use WarPack. After the release of the new update does not hurry to fly into server with WarPack, wait for announcement on the forum that WarPack safe to play on the new patch. Do not write in WARGAMING support that you like WarPack and with it is better than without it.
WarPack linked with your WG Account by email without touching your password. With other modes WarPack works excellent, but opinions diverge. With Jove mod works without problems. With the OMC modpack has not been tested.

Bocs, ez baromarc111 #290961-es kommentjére ment.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#eljen> Rengetegszer találkoztam már ezekkel a dolgokkal. Tényleg valószínûnek tûnik, hogy akár százezrek is használhatják ezt. Na és ha Prémium Acchoz kötött, az elsõ számú gyanúsítottá teszi a WG-t (is).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kérdeznék srácok, az AMX 50-100-ra mit érdemes rakni? Gondolom a venti alap. A célkereszt mielõbbi szûkülésére a célzórendszer, vagy a függõleges stabilizátor jobb? A harmadikra nincs ötletem.

Pales27
Bár ha összekötik a a wp-vel durva lehet, weakspot aim, spotolatlan ellenfeleket lát.

popey8
baromarc111: miután kipróbáltad ezt a warpack cheatet, bannolták/resetelték az accot? Csak azért kérdezem, mert rájöttem, h amit délután mondtam az valószínûleg marhaság, hiszen ha a szerver érzékelné ennek a cheatnek a használatát, akkor a fene se használná, hiszen egybõl lebukna a cheater és resetelnék az accját. Viszont régebben volt szó arról, hogyha vki a tracer festést meg azt az átlátszós hitzone modot használja+fák lombjának, bokrok eltûntetését, azt felismeri a szerver vagy a kliens (észreveszi ha adott fájlba bele van nyúlva) vagy vmi ilyesmi és azonnal bannolódik automatikusan. Szal nem értem, hogyha ennél a 2 modnál megtudták oldani ezt, akkor a warpacknél miért nem? Egyébként a traceres cheat benne van, úgyhogy ezek szerint az sem mûködik vagy nem tudom.

Ez ellen kellene inkább a WG csináljon vmit, mert ez sokkal szemetebb dolog, mint a botozás. Hiszen ez közvetlenül befolyásolhatja negatív irányba egy csatában az én teljesítményemet is.

Pales27
A DNIWEbotról írta azt a csóka az FTR-en hogy 3000 dmget csinál t10ben, bár hiszem ha látom.