World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Semmi extra.El Hallufon beállok a bokorba fent a víz felõl,két spotterünk lemegy,spottolnak is szépen.Egyet lövök,a második lövés elõtt közvetlenük lök rajtam egyet ez a barom E75 aztán szépen mögém áll kereszben.Persze felspottolják,én meg egybõl kapok vagy 3 lövést.Szerencsére annyi HP-m maradt hogy még szét tudtam lõni a hülye fejét.Szerintem fogalma sem volt róla hogy miért kapja mert nem fordult rám,nem is reklamált.
A csapat természetesen vér vörös volt,így a szokásaimmal ellentétben(nem szoktam csatákból kilépni) egy kék artyval és egy sárga T30-al szépen elmentünk úszni a hátsó strandra.Ezzel véget is ért a csata mert a többiek arra mind elhullottak. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Miért lenne mind2 sz'r?😄 Su-122-44 meg eléggé mínuszba is mehetsz (drága lõszer) sok a földbe lövöldözés és lepattanás miatt, komolyan én teszt szerón néztem és nem hittem el hogy prém tankkal lehet mínuszba is menni, persze úgy hogy sajnos 75% legénység nem príma tier 9 lövöldözni, persze T7-T8 istencsászár azért!
Miért lenne szarabb a löwe-nél?
Milyen a dreher bak?Világos?1et benyomtam a bivalyból éhgyomorra,jó kedvem lett....
Késõbb lehet lesz wot,úgyis rég nyomtam már piásan,lehet statot rombolni.(vagy piásan artyval támadni/spottolni).
Fos 8as franciám még képes is lenne rá..de nem fekszik nekem ez az arty ág.Megy,meg rohan,de nem tud lõni,3m a spalsh,messze a bat arty.<#alien2>

Roger6
Ja, ez neked ment egyel lejjebb.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Hehe, volt szakasztársam is, 4-en voltunk ott. 4 vs 12 - ennyien voltak az ellentõl. Természetesen bedaráltak, talán 2-3 tankot lõttek. Amúgy te nyertél már csatát a mágikus erdõben csak kempelve? No spotter, csak kemp. Okos megoldás.

Tudod, a lemming train, és a full kemp tökre más. Lemming train akkor jó, ha full rush van, nincs megállás. Erdõben kempelni 12-en viszont egyenlõ a halállal, mert minden oldalról tudnak lõni. Mint láthatod, közel 4 perc telt el a meccsbõl, szóval egyértelmû hogy kemp, és nem train.

Szóval biztosan én vagyok a noob most kettõnk közül? <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szia! 😊
tavaly még ittam, szerettem is, de Dreher Bak után nem ízlik 😄
de hatásos a sör bassza meg!!!
fel is hoztam magam 56%-ra!!!
hát mi ez ha nem sörhatás? 😄
És sikerült megváltanod egyedül a világot?

wot nick: PsychoTrooper

Hi.Mi történt?Mesélj.<#alien2>

Gottfried
Ezekkel a rohadékokkal van teli minden.Ma mintha feltûnõen sok lenne a balfasz.Minden második csatámban az egész nyomorult csapat egy oldalra megy,hiába villogtatom azt a kurva térképet már a csata elején hogy egyedül vagyok.Aztán miután engem kiéõttek,írkálják a buzik hogy valaki védje a bázist.....
A szomorú hogy a csapatok nagy része nem full vörös volt.A sárgák és zöldek is szarnak ma mindenre.Lehet hogy front van....
Mára be is fejeztem,mieéõtt újabb hónap oihenõre megyek TK miatt.Ezt az E75-öt még megúsztam. 😊

Gottfried
na most szakadt el az a bizonyos cérna..... 😄

A sokadik retardált 500 effis top tankot már nem tudtam tolerálni a sorozatos vesztett csaták után. 😊

Hi.Szoktál Borsodi bivalyt inni?Épp most tesztelem,6.5%,jónak ígérkezik.<#alien2>

Ebben az esetben igen, te voltál. Egyedül akartál szembeszállni az ott támadó ellennel, ezenkívül elárultad a csapatod helyzetét. Legközelebb szállj fel a train-re, sokkal több sebzést fogsz tudni kiosztani, kivéve ha te vagy Chuck Norris, akkor bocs, nem szóltam!
Mind2 ótvar! Elvileg 1-2 patchen belül jön a t-54 light version medium tank. Az elég jónak hangzik.

Tier8ból max a t-34-3 éri meg talán-talán, de 10500 goldot biztos nem áldoznék rá.

De ilyen T34 és Löwe az vicc kategória. Egyrészt folyamatosan tier10ben játszik, másrészt ha nincs prémiumod mellé, akkor kb úgy hoz, mint egy KV-1-es xd Szóval nagyon nagy felejtõs a dolog.

Mennyi gold egy ilyen tank 11-12k? Vegyél egy 7-est! E-25 az elég op, vagy su-122-44 (bár ez elég sokat megy t9-ben), és a többi goldot fizesd be pérmium számlára.

De amennyi kredites küldetés van mostanság, még a tier5 prém tank is elég ha netán megszorulna valaki, de prém account mellett kizárt szinte, hacsak nem full golddal lõ valaki.

Nekem van t34-em, a játékélmény egyenlõ a 0-val, szóval sztem ne vedd meg, löwe meg detto, sõt sztem még szarabb...
Roger6
Természetesen én voltam a fucking noob, hogy egyedül mertem oda menni. 12 emberes kemp az erdõben.

xotyi
Nem találkoztam ilyennel, azt jelzi hogy épp milyen plecsni van meg az adott jármûvel, de azt nem hogy mennyi kell a a többihez.(de lehet hogy én vagyok láma és nem vettem észre)

Trance&Friends nothing more..

Nézettség alapján úgy látom nagyon sokan reménykednek ebben a videóban. <#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Azért az ilyen sebzés nélküli frag lopkodás elég ritka, legalábbis nálam.

Egyébként így is kilõtted a csapat felét, ami pláne T10-ben csatadöntõ dolog. A low hp-s tanknak is ugyan akkora a sebzése mint egy fullosnak.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mintha lettek volna ígéretek arra, hogy valahol írni fogja a játék, hogy éppen most aktuálisan mennyi xp is kell az egyes szintekhez. Ezek szerint még nem valósult meg az sem?

xotyi
3868 dmg és 1021 spot-ra nem adta meg:/ Azért legalább jó kör volt, ráadásul 88-as gunnal😊

Foxbat elvégezted a szertartást?

angelus1991ster.blogspot.hu

ToCsEk
3k sebézsre 1k spotra beadta dec31.én

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Roger6
Na ilyen ember hogy jut el Tier 10-ig? Legjobb átütésû tank (vagyis az egyik legjobb), és még csak el sem lõtte magát egész meccsen.

na végre gépnél 😄
nincs mára már meló se... nem is fogok már vezetni
úgyhogy jöhet a sör + a wot ! 😄

vissza kell hoznom a délelötti szopóágat megint 😞
Gyõz / Dönt / Csata: 4 / 0 / 12 ( 33.33% )
Jó, hát én, mint tök kezdõ most ennek is igen örültem. Ti már iszonyú profik vagytok...
Hát nem tudom. Múltkor tier 10-ben f155-el csináltam 6 killt összesen 310 körüli dmg-el. 7 kill ide vagy oda nem voltam túl büszke magamra...

Köszönöm, ez megnyugtatott, de akkor már csak beteszem a sebzést is, hátha mond valamit.
xotyi
A Tiger II-nél mennyire adja meg a tank ász plecsnit? És bele számít az hogy milyen löveggel szedek össze mondjuk 4-5 ezer sebzést?😊 (Tudom hogy én vagyok a béna, de nagy löveggel használva jó dmg mellett is sokszor veszteséges a csata, fõleg ha esetleg ki is lõnek) Lehet nem valóak még nekem a Tier8-as tankok:/

NEM 😛

Részint igen, sémát kivágom és technokolgõzben összeragasztom.
Valahol már ki kell egészítenem a sémát.
Például: E-100 1/50-es méretarányban ( fõleg ezt az arányt szeretem a wot-os sémák miatt), a törzse megvan.
Ekkor fogom az átkonvertált Jagdpanzer E-100 textúráját és megtarvezem a maradék részeket.

Ilyen terveim : Jagdpanzer E-100 (50%), Rhm.-B. WT. (10%), Toldi (75%),
44M Tas (40%). Straussler V-4 séma (99/100% - elérhetõ nálam!)

Nem sürgõs nekem a dolog. 😊 Nem rak be gyakran arra a pályára.

popey8
Úgy nem igazán fog látszódni szerintem. Kicsit késõbb majd bemegyek gyakorlóba vkivel és akkor csinálok screenshotot a helyrõl, aztán felrakom ide. Megfelel így?😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lõwét is belövik gold nélkül....

Igazából azon gondolkodj el, hogy neked bejön e a hulldown játékstílus amit a T34 megkövetel (pl T32), vagy inkább maradsz a klasszikus heavy módban.

Mert ha farmolni akarsz, az rengeteg csata, nem mindegy hogy mennyire szenvedsz közben.

Esetleg átgondolhatod, hogy melyik nemzetben szeretnéd high tier heavybe a legénységet húzni. Pl ha van T110-ed, annak a legénységét húzhatod T34el... a Maushoz meg a Lõwe való.

T34 torony nerf? Mirõl maradtam le? Löwét meg buffolTÁK, de ez a hatalmas plusz minimális sebességnövelés, és plusz 20mm oldalpáncél volt (szarnak a pofon).
Két tankon variálok löwe vagy t34 melyik a jobb? Sokan írják hogy t34 erõs, de én úgy vettem észre hogy mióta nerfelték a tornyát sokan belövik tier 8 tankok is akár gold nélkül. Löwe meg úgy hallottam buffolják!
Megjelölöd egy térképen painttal?

Wow, ez merész terv. A modellt is meg akarod tervezni, vagy csak kész sémát vagdalsz össze?

Szokott közületek tankokat modellezni? Papírt használva például.

Van egy õrült tervem: Miszerint lemodellezem mind a 287 ( + prémium ) tankot.
Eddig kész: 10-11 db.

Fölösleges a 100as, lassan szûkül és a rof se annyira jó.
Én a WZ-132esen a legjobb 85öst használom: 85 mm 64-85TG Ez csak erre a tankra elérhetõ, de nagyon jó kis ágyú, gyors pontos DPMje is jó.

WoT: Nishizumi77

Ez a wz 131 pofás jószág már a T csõszájfékes 85-össel. A 100-ast lehet megnézem majd de ez a gun pont jó😄
Ez minden pályán így van. 😊

Szar de azért lehet vele szórakozni
E-100 ágyuja a legszarabb a játékban. EZ a serb rohadjon meg.

popey8
Ha legközelebb erre a pályára rak és spot képes tankkal leszek, akkor felteszem neked ide a replayt, h lásd a helyet pontosan. Persze garancia nincs rá, h ugyanolyan jó lesz az eredmény, mint most. Agyhalottaknak hiába spotolsz😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Kár. Ezt a pályát még a múltokri segítség után sem tudom hova tenni.

Azóta egyszer voltam ott, és nem is teljesen józanul, egy sörözés után. Emlékeztem, hogy a középsõ részre írta valaki, hogy ott van egy jó kis szpot hely. Ebbõl az lett, hogy alig találtam oda. Bekeveredtem a faluba, nagy nehezen átvergõdtem rajta, majd megpróbáltam spottolni. nagy nehezen kilõttem egy nyamvadt KV2-t, aki meg engem spottolt, de addigra elfogyott az ellen nagy része és csak a jobb oldalon maradt pár mutatóba. Újra eltévedtem a faluban, majd vége lett a meccsnek. 😊

replayt felteszem

popey8
Sajnos már letöröltem.

naja nekem is kellene egy Bruno vagy egy Tarczay
de ezek kb. a legnehezebb öcsik amik a gameben vannak :S
Stock-ként nem is rossz, 3,4k damage
Gyõzelem!
Csata: Mines 2014.02.10. 12:47:15
Jármû: AMX 50 100
Szerzett tapasztalat: 2 418 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 39 669
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

Úristen. Tier5 AT2 sok paradicsomnak fingja sincs hol kell lõni 😄D mekkora fun