World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
A legtrollabb TD. <#vigyor3><#vigyor3>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Olyan vackok ellen amik még hátulrol sem tudják sebezni lehet elmegy , de egyebként egy rakás szar hulladék lomha fos. Troll gunnal röhögve szétcsapják még a noobok is. Nagy mazli kell hogy az ellenfélnél ne legyen troll kv1 vagy pz4. Hatosok között meg egy vicc.
Miért van az , hogy bekékül a tank ikonom ( azért mert elõttem és az ellen között táncol ) és a következõ csatában engem baszogatnak. Kap érte valamit a hülyéje?

angelus1991ster.blogspot.hu

M1A1

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sziasztok!

Véleményetek alapján a T40-et 105 mm-howitzerrel, vagy az M1A1 érdemesebb használni?

Elindulok egy amcsi Td-ért a hosszú útra.....
nézd meg appdata mappádat is, mert lehet ott maradt valami szemét

sajátgép, majd címsorba írd be %AppData%

talán segít...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

na ez a tank még mindig ott van a szeren 😊
Esetleg próbáltad a full klienst letölteni, amit már nem kell updatelni?

http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_install_eu

joceruza
Sajna az utóbbi idõben gyakran van ilyen....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Nem II. Zrínyi Miklósról lett elnevezve? Nekem Õ valahogy kézenfekvõbbnek tûnt, nagyobb formátumú figura lévén.

(It was named after the famous XVI century Hungarian/Croatian general Miklós Zrínyi (Nikola Zrinski in croatian), who died a hero’s death in 1566 in defence of Szigetvár against the Ottoman Turks.)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sziasztok!

Véleményetek alapján a T40-et 105 mm-howitzerrel, vagy az M1A1 érdemesebb használni?

Elindulok egy amcsi Td-ért a hosszú útra.......
ilyen nagy verességet még nem láttam, hát azt kell, hogy mondjam, hogy "jól" össze lett válogatva az a csapat...

a res_mods mappát is töröld ki teljesen, csak a 0.8.11 mappa legyen benne üresen. annak tartalmát nem törli ki uninstalálással.
ugyan oda telepítetted vissza?
és amit Malarki írt.
CCleaner vagy Advenced System Care, aztán mélytisztítás, utána próbáld telepíteni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az este felraktam a jaktor modpackot.A játék beszart tõle rendesen.
Uninstall,lancher hivatalos oldalról leszedve.
Letöltés indul 700 megánál kifagyasztva a gépet,gép újraindítás,a letöltés és a telepítés befejezõdik.
Játék indítva és a végeredmény amit leírtam.
Na újrakezdve minden de a launcher már nem tölt le semmit már indításkor kiírja amit lent írtam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joceruza
Hogy rakjam bele a f.szt! Se hétvége,se tanítási szünet,csak az a rengeteg barom zombi!

MI EZ?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Haditechnika 6/2013-ban sokkal több és frissebb anyag van a Zrínyirõl, magyarul.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Vagy ha valami nagy bumszlival van, álljon keresztbe a hídon és úgy lépjen ki. 😊

Honnan szedted le a játékot? a kliens frissítette? vagy valahonnan letöltötted már elõre?
vesztettem 😄

50 giga szabad hely van a meghajtón.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A kilépés a legbutább dolog. Csak magadnak ártasz vele. Ha nem akarod végigjátszani, rongyolj elõre, spotolj fel pár támadót, úgyis kilõnek, és valami hasznosat csak végeztél. :-)

Amúgy sajnos valamiért rögzültek bizonyos játékmenetek bizonyos pályákon, és az istennek sem tud a tömeg elszakadni tõle. Itt is a védõk, mintha mágnes vonzaná õket rögtön az elején elõre rohannak, és a balfaszabbja egybõl elhullik a dombon kempelõ támadó TD-k tüzétõl.

Most már változott a pálya, de korábban például a híd nagyon jól védhetõ lett volna. Kilõsz a hídon két támadót, és vége, nem tudnak átjönni. Kerülniük kell a középsõ híd felé. Mi egyszer támadóként így buktuk.

Ez van benne annyiszor ahányszor telepíteni akartam.

17/02/2014 11:10:01 ERROR:
17/02/2014 11:10:01 ERROR: http request(id = 1): what="http request error", msg="verb="POST" url="http://update.worldoftanks.eu/" status_code="503" error=(0)"No error""
17/02/2014 11:10:01 ERROR: http request(id = 1): FAIL
17/02/2014 11:15:42 Stop update process
17/02/2014 11:15:42 Start update process
17/02/2014 11:15:42 Obtain patch information: target="launcher"...
17/02/2014 11:15:42 prepare http request(id = 1): url="http://update.worldoftanks.eu/", target=launcher, client_ver=unknown, launcher_ver=unknown, protocol_ver=3, lang=hu
17/02/2014 11:15:42 http request(id = 1): response info: status=503, error=0, content_len=206
17/02/2014 11:15:42 ERROR:
17/02/2014 11:15:42 <html>
<head><title>503 Service Temporarily Unavailable</title></head>
<body bgcolor="white">
<center><h1>503 Service Temporarily Unavailable</h1></center>
<hr><center>nginx</center>
</body>
</html>

Amúgy van egy tippem hogy elfogyott a szabad hely a driveon... <#vigyor2>

A játék könyvtárában, wotlaucher.log file-t nézd meg.
a mentor képesség semmit nem ér? fölösleges ráhúzni a parancsnokra. max 10% lehet. ha szerzel 2000 xpt akkor kap a legénység +200 xp csatánként. vannak más hasznosabb képességek parancsnokon. és van ahol még más legénységét is rajta kell húzni.
Karelia ennyire egyszerû támadóként, én is mindig ezt csinálom, teljesen egyértelmû. A feljárót egyszerûen lehetetlen védeni. Védekezõként az a pálya csak akkor nyerhetõ, ha az ellenfél full paradicsom és nincs egyetlen a 15-bõl, aki odajönne. Ha bárki, akár egy gyengébb játékos is odajön, akkor vége a védekezõknek.
Esetleg, olyan nyeréseket láttam már védõként, hogy az egyik oldalt megtolják nagyon és egyszerûen támadóként játszva, elmennek a dombon kempelõ páncélvadászokért és artykért, esetleg így lehet védekezõként nyerni.

Erlenbergen én is ezt csinálom támadóként, védõként viszont nem szeretek odamenni, mert a támadók fõ serege mindig ott jön és 10-bõl 9-szer lehetetlen megfogni õket. Direkt ezért amarra megyek és ott megnyomom úgy, hogy mögé lehessen kerülni a támadóknak. Természetesen ez nem mindig jön össze, de néha mûködik.

Hol a naplófájl? Mert gõzöm sincs.

oszt mi van a naplófájlba tesó?

hmmm... most hoy mondod, lehet hogy a patch óa még nem láttam azt a pályát?

Sziasztok.
A játék telepítésekor a következõ a problémám.
Ezt írja ki a launcher:

"Figyelem.
Az adat amit a frissítõ szolgáltatástól kapott hibás.
Részletekért nézze meg a naplófájlt."

És igen már 6.-jára telepítem újra.

na megérte megint belépnem 😊
1 óra alatt 0 win
Erlenbergen azt a C2-D2 részt eléggé átbuzerálták Sokkal laposabb lett, kevesebb a bokor, de beraktak egy nem rombolható házat.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Köccce, ezt a középsõ részest kipróbálom. 😊

A B8 felõl átkarolókról még annyit, hogy amennyiben bepróbálkozik, láncolni kell. Kb az egész védekezésben az a legfontosabb, hogy a jobb oldalon kidugodó tankokról le kell kapni a láncot és a hátul kempingezõ népek elintézik a többit. Már ha nem annyira hülyék, de akkor meg tökmindegy. 😊

Építed már jómunkásember módra a bunkit?

Sztem meg eszüknél vannak, ez az egész bitcoin valami piramisjátékra emlékeztet....

Mondjuk a rendes tõzsde is az...a pénz a párnába varrva jó, de méginkább ha konzervbe meg lõszerbe van átalakítva 😊

Vett már amúgy vki? 😊

Sztem nagyon pályafüggõ hogy kinek jobb, de összességében én elég kiegyensúlyozottnak tartom az assault/defense módot. Szeretek mindkét oldalon játszani.

pl Erlenberg

Támadó: még TDvel is fel szoktam döngetni egészen D2ig, hogy aktív spottolással és ágyúcsövem fenyegetõ lóbálásával elrettentsem az ott felsorakozott védõket. Ez általában jó hatással van az egyébként gyáván kempelõ csapattársakra is, mert amikor az elsõ sortûz után az ellen visszavonul akkor többnyire a mieink megindulnak.

Védõ: ugyanott mint támadóként, de kihasználom a C2 dombtetõn lévõ sziklát. Az elején próbálok passzívan scoutolni a bokorból hogy az 1-es/2es oszlopban felfejlõdõkre tudjanak lõni a csapattársak, illetve erõsen figyelem a folyót, mert ott potyán lövöldözhetek a próbálkozókra. A trkép másik oldalát (9es oszlop) hanyagolni szoktam, ott nagyon kevesen szoktak jönni, nincs lehetõség sok Xpre és creditre.

Karelia

Támadó: kedvenc helyem a D4es feljáró, még lomhább közepes tankkal is be lehet jutni rögtön az elején oda - F9 felõl egyenesen bedöngetek a C5-ös sziklás részhez, onnan leadok 2-3 lövést a felvonuló ellenségre majd húzom a belem a feljáróhoz. Ha a mások oldalra rrak a gép, akkor az elején kivárni szoktam H5ben amig szétoszlik az ellen és megkezdõdik a csihipuhi, majd felmegyek a feljáróhoz. Ez utóbbi 100%ban mûködõ módszer, soha nem õrzik a feljárót mert ugye félnek a hegyen élló TDktõl.
Innentõl kezdve vagy a feljárónál szórakozok hulldownban a rámtámadó kemperekkel, vagy lövöm pl a F1 környékén védõket. És persze folyamatosan spottolok a dombon kempelõ TDinknek.

Védõ: "kempeljetek jó sokan b*meg!" felkiáltással pittyegek A4-A5re, miközben teljes gõzzel robogok A8ba, hogy a feljáró melletti sziklán elfoglaljam a helyem. NEM (ismétlem NEM) nézek ki a dombtetõre, mert tuti hogy az ellenséges csapat fele ott jön, természetesen betöltött csövekkel és az nem egészséges. Lehetõleg nem is mutatkozom, hagyom hogy hadd jöjjenek õk ki, megapják az elsõ szalvót a kempereinktõl, jó esetben le is trackelõdnek, és akkor osztom õket oldalról.
Közben nagyon kell figyelni hogy B8 felõl ne karoljanak át, ott mindíg hajlamos vki próbálkozni az elsõ ütésváltás után.

Tono34
Az oroszoknál most tiltották be, a fehéroroszoknál nem tudom mi az álláspont.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lunki88
Azért ez a bitcoinos állásfoglalása a wg-nek nem hiszem hogy szerencsés, mert úgy tudom ruszkiknál nagyon népszerû a bitcoin.
patchaou
Én harcolni szeretek nem spotolni XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Régen én is így gondolkodtam, de nagyon sok ace tanker plecsnit szereztem a támadás módban. Ha már legalább közepes a csapat, akkor rettentõ jól lehet spotolni és jönnek a medálok.

patchaou
Ha csapat módban dobálja a játék az új medálokat, az direkt nem látszik a statisztikában?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Redshire utalom miota atdolgoztak. Ugyanugy a dombokrol lovoldozik mindenki a szelen probalkozokra. A kulonbseg hogy ezt most mar mindket oldal megteheti.
patchaou
Ki kell venni a pipát a játékmódok elõl. Lehet hogy ezért nem nagyon válaszoltak. Nagy ritkán kipróbálgatom õket, de aztán rájövök, hogy a többség még normál csatában sem tudja merre van arccal, úgyhogy ki is veszem újra a pipát.

Nemrég vetettem fel ennek a játékmódnak a megbeszélését a fórumon, de nem sokan ugrottak rá. Én alapvetõen úgy gondolom a támadók dolga a könnyebb, ha nem teljesen paradicsom a csapat. Talán Sigfried Line-on és Sand Riveren van esélye a védõknek, de pl. Karelián kb. semmi, Erlenbergen is csak akkor ha sok TD van náluk és jó spotterek. De amióta új a térkép még jobban javultak a támadók esélyei.

Este megnézem, köszönöm!
popey8
Azért tud a T30 ilyet is😊 De alapvetõen az jellemzõ rá, amit leírtam. Fun faktora jóval az átlag alatt szerintem. Pl. foch-al vagy obj-tel sokkal szórakoztatóbb a játék.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az utolsó elõtti képen az ott az E-10!!! <#szeret>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GabeE3e
Ezzel, nem értek egyet,mert többek között Highway-t módosították,ahol korábban a város felõl kezdõ csapat óriási elõnyben volt,valamint Erlenberg-en ,azzal ,hogy a foglaló köröket áthelyezték, alább hagyott a brutális kemp, persze lehet,késõbb visszatér,amint megismerik az emberek ezt az új felállást,valamint az átdolgozott Redshire - is szerintem sokkal jobb lett azzal,hogy kettes oldalon többé kevésbé megszûntették a módosításokkal a hegyen ücsörgést, és most már átlehet rongyolni a másik oldalra,ahol létrehoztak egy dombos részt,ahol remekül lehet harcolni,ami nekem nagyon szimpatikus, szóval nekem tetszenek a módosítások, de persze kíváncsi vagyok,hogy mire gondoltál,amikor azt írtad,hogy szétbarmoltak pályákat.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Nincs hát, teljesen bugmentes és tökéletes a játék XD