World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több aranyat kentek az Is4-emre mint amennyi Fort knox-ban van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JpzE100 lövéseit nem is jelezte a damage panel.Engem nem is sebzett.
Az 50TP az oldalamat és a hátamat lőtte,mert nyomultam a bázisuk felé.De csak láncolni tudott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.22. 11:26:24
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Pilsen-en 3v1 harcban kiütöttem Kranvagen-t,én be ütöttem szemből ő egyszer tudott sebezni.Sajnos bukta lett mert az egész retkes csapat a mocsárban kempelt.Ketten próbáltuk feltartani az ellenséget,de hiába.
STB1 például nulla sebzéssel halt meg a bázis melletti dombon a bokorban.Mert td-k medek heavyk azon a rohadt dombon dekkoltak.Szerintem az Is4 ágyúját buffolták,T110E4-et látótávolság határáról szemből belőttem,ami azért nem rossz.
De mivel új ToT van biztos sok a sügér.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.21. 14:23:02
De szerintem kranvagennel rengeteg balfasz játszik.
Tegnap azzal az istenverte szutyok T103-al eltettem befőttnek gold noob kranvagent.
Nem szeretem T103-at mert még sügér sanyik vannak benne.
Kell bele a jó legėnység.
De Somuaval is összecsukom szemből
Nem olyan rossz.Városban kifejezetten jó tud lenni.
Ott még 1x nem idegeltem fel magamat.
+az idióták is jobban elviselhetöbbek, mert simán ott lehet hagyni öket, es átmeni másik frontra:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nekem a 17 böl majdnem 10k a ConceptB vel volt.
Iszonyat pedotank az frontlineban.
Amint lehet menni t9el már
dobom is el a 8ast,azt váltok. :-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2021.10.20. 17:09:29
Nekem meg van mert az Is-eket gyűjtöm Is.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.20. 13:38:11
Voltam egy egész jó csatában,Ae Phase és én Somua-val egyedül maradtunk,de megnyertük,ketten 8 killt csináltunk.
Érdekesség volt hogy OP Concept 1B-t kilőttem.<#nyes>#nyes>
Másik hogy ISU-152 három találatot vitt be nekem,mert közben E50 és Cs-59 Concept1B-vel harcoltam,nem tudtam vele is foglalkozni,három lövéssel nem sebzett rajtam 300-at.<#wilting>#wilting>
A legtöbb amit tudott az 131 volt,de az első lövése az 34-et sebzett.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Győzelem!
Csata: Safe Haven
Járművek: Somua SM
Szerzett tapasztalat: 2 833 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 32
Szerzett kredit: 52 737
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2), Leszerelő készlet (1x)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.20. 10:50:18
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 23:49:28
Én a launcherben néztem,de csak az van hogy 20-ig a Maus a ToT.
Asszem,de valami nagy és német az biztos.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 12:11:17
Utoljára szerkesztette: suba53, 2021.10.19. 12:04:34
Akkor majd írja a launcher.
Vagy nem 20-adikán cserélik?
Valamiért ez rémlik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 10:39:42
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.19. 10:06:52
IAMSTRVS12021
IAMELCEVEN2021
IAMM41902021
IAMVK75012021
IAMCAERNARVON2021
IAMLANSENC2021
IAMT54FP2021
Ha igaz ezek 5 csatára adnak bérbe egy tankot.Ha jól hallottam talán csak 1 aktiválható.
Még volt egy óra prémem hátra,hát csezd meg asszem egy tankot sikerült.
Akárhányszor be mentem csatába engem valaki megtalált,vagy telefonon vagy egyéb módon.Már majdnem le fejeltem a monitort mérgemben.
Egy kicseszett csatát sem tudtam menni úgy hogy ne zavartak volna meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.18. 10:45:37
Gondolom ha venném nekem se lenne jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.18. 06:02:18
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ilyenkor érdemes menni 60TP-vel meg CS-63-al.
Ha már ratyi hatos tankok,M4-en próbáltam xp-t szerezni,mert még csak kettes szinten van rajta a field modi,T6-8 csatában olyan barom csapattársakat kaptam bakker.
Volt csapatban az a buzi kinézetű tank 122TM vagy mi,olyan rikító vörös karácsonyfa skinje volt hogy az röhej.Ez a gyökér nem mert T6 tankok ellen ki jönni a bázis előtti szikla mögül.
De szerencsére nem csak a mi csapatunkban voltak ilyen barmok,T6 m4-el öltem a T8-akat mert barmok voltak.
Komolyan mondom kurvára hiányzik a csapat sebzés,az ilyen retardált állatokat megölném.
Ugyan ez volt mikor T8 tankkal mentem,T9 kunze panzerek airfielden a bázis mögött egy sziklán dekkolnak és nem csinálnak szart sem.Szar kis lófütty tankok megették őket mert csak álltak mint egy debil állat és nem csináltak semmit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.17. 16:51:41

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2021.10.17. 16:17:19
Elő vettem Cs-63-at.Ha van prém akkor jó szokott lenni.
Az első hogy ebr90-et 400+ méterről úgy kicsaptam mint a huzat.Majd át mentem az ellenség bázisára roham módban,50Tp-t szemből padlógázzal belőttem,BC 155 artyt dombról az ellenség tábora felé rohamozva spotoltam és lőttem padlógázzal majd elcsaptam,Emil1-et szintén mozgásban kikaptam szemtől szembe.Bár elvileg rammolni akartam,de túl gyorsan tölt az ágyúm.
Három kill és nyertünk,kaptam be 1 sebző találatot,többi lepattant.
Na és úgy hogy nem ésszel játszottam,hanem turbó be és roham wazzeee.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.17. 10:45:41
Az elsö 2re tipp, hogy frontline-ra milyen felszerelest tegyek rájuk?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.10.13. 20:31:56
Győzelem!
Csata: Prokhorovka
Járművek: E 25
Szerzett tapasztalat: 5 463 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 111 569
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Őrjárat, Felderítő, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 11 157
Ez jó kör volt 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Progettót nem a pattogás hanem az ágyúja miatt szeretem.
Nincs félperc tökölés míg betölt.
Szerintem.