418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    HAPPY22WOT
    22 kis láda
  • joe662
    Gyereket odaengedtem az accomra,néha eléggé jól tolja
    1
    2
  • tothgyorgy
    IKXZMWOTYTJANUARY
    Január elsején kell aktíválni
  • Plata
    Mivel Badger hónap van így naponta legalább egy kört megyek vele,duplázást megcsinálom.
    Poén hogy a skoda-k milyen beképzelt idióták.Vicc amikor rádjönnek mert azt hiszi hogy halhatatlan,aztán mikor minden lövése pattan te meg átlövöd és ráadásul gyorsabban tölt az ágyúd mint neki akkor meg visítva menekülnek.
    Egyébként hogy mennyire síkhülyék vesznek tankot az ciki.
    Ma csapattárs Bisonte ész nélkül lőtte az ellenséget,nem volt baj hogy egy orbitális nagy szikla van kettejük közt,ott álltam mögötte és néztem hogy ez mi a bánatos istent művel.Szerintem az is3 hülyére röhögte magát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 23:35:48
  • uwu2020
    Azt a skodát nettó parasztság volt behozni, remélem nerfelik, utálom, mert nekem nincs :D
  • Plata
    T10 csata full alap lőszer.
    Győzelem!
    Csata: Westfield
    Járművek: Object 703 Version II
    Szerzett tapasztalat: 2 210
    Szerzett kredit: 95 387
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 12 591
    Progetto 66 50Tp-t Is3-at és egy T10 svéd td-t lőttem ki.
    T10 svédet bevitem menet közben sortűzzel.
  • Plata
    Skoda nincs,de a dobozokból jött aranyból vettem 703-at.
    Győzelem!
    Csata: Murovanka
    Járművek: Object 703 Version II
    Szerzett tapasztalat: 12 943
    Szerzett kredit: 152 477
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Tüzelj és ölj, Robbantási szakértő, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis dobozok: (4)
    Ünnepi bélyegek: (4)
    Legénység kinézet hozzáadva: Okszana Sevcsenko
    Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 17 891
  • Lunki88
    Kicsit haragszok magamra, mert megfogadtam hogy nem veszek több ládát, de ma megint vettem 11-et és ebből már nyitottam a Skodát... Hát ezzel tényleg fakezűnek kell lenni ahhoz, hogy ne legyél eredményes a csatában. Ahogy skieeeeel is megmondta, olyan mintha 9-es tankkal játszana az ember.

szerk.: Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumtársnak!
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2021.12.24. 17:18:21
  • Plata
    Napi küldi badger-el meg lett.
    Győzelem!
    Csata: Cliff
    Járművek: FV217 Badger
    Szerzett tapasztalat: 2 340
    Megszerzett kötvények: 7
    Szerzett kredit: 67 658
    Csatában elért kitüntetések: Golyóálló, Felderítő, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 7 939
    Is7 és T95 nulla sebzéssel zárta a csatát.Nem tudtak belőni.
  • Plata
    Az előbb kukáskocsival összefutottam egy másik kukáskocsival.
    Egymásra néztünk és tüzeltünk.
    Dupla crit 0 sebzéssel olyan 100 méterről.
    Hát ez marha vicces volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.23. 18:58:39
  • Plata
    Akkor nem csak nekem van?
    Nekem az 5 skilles mikulás parancsnokomal csinálja.Nem használt heavyből átraktam egy másikba és hiába 100%-os,hol jelez hol nem,egyik csatában igen másikban nem.
    Legutóbb Steppes-en sem működött.Rohadt idegesítő,ha megszokod hogy van majrélámpa és elromlik az kurva szar.
  • joe662
    Akkor nem vagyok hüje, tegnap már sik ideg voltam ez miatt, hogy a gsorban álandóan rommá löttek.
    Sehol 1lampa jelzés , és direkt figyeltem hogy él e még a parancsnok.

Viper07

Köszi, ez megoldotta nekem is a net megszakadasos dolgot, 30-50ping és s nincs lag.
  • R3nton
    A tavalyi sokkal jobb volt. Idén 75 ládából jött 2 prém tank. Tornvagn meg a kínai. Arany nekem is kellett, de hogy vazze 1 darab skint adott 75ből, menjenek a WG-nél is a jó... Ráadásul azt is a szutyok olaszhoz, még véletlen se a csehszlovákot dobja ki, mondjuk lehetett volna még rosszabb, ha csak 1 prém tankot dob 1 skint se, vagy a sheridanhez dobja. Áh nagy csalódás ez idén. Ez egy szemétség ez a gambling, remélem jövőre betiltják, adják 10 euróért a skint.
  • Plata
    Volna egy kis gondom,a ruszki tankomban ma több csatában sem működött a hatodik érzék.
    A parancsnoknak 5 skillje van a második a hatodik érzék,szóval nem arról van szó hogy még nem 100%-os.
    De azt vettem észre nem működik mindig.Nem szólal meg egyáltalán,közben meg lőnek rám.Ki is próbáltam ki mentem tankok elé és semmi,nem szólalt meg.
  • viper07
    Nem tudom, nem vagyok hálózati szakember, valami a hálózati adatforgalommal összefüggő dolog lehet. Most már biztos vagyok benne, hogy segít, mert azóta sincs semmi lagg szerencsére. Ha másnak is segítség, annak meg külön örülök :).
  • haflac
    Ezt kipróbáltam én is, nekem sem volt lag. Ez tulajdonképpen mi?
  • Plata
    Mozgó budival 3 lövéssel négy tankot öltem meg.
    Ugyanis megindultam az ellenség bázisára padlógázzal és elcsaptam egy medet.
    Valami hülye centurion elém állt nem sokkal a bázisuk előtt,tudta hogy épp töltök mert előtte lőttem ki a csapattársát,de az ütközést beszopta.
    Irtó jó csata volt, 15-7-re vesztettünk,a csapat nagyban el volt foglalva az egymás anyázásával meg hogy úgyis bannoltatják egymás és a többi.
    Szinte indulás után azonnal elkezdtek veszekedni,EBR-105-be belekötött Skoda T56-at,majd még két barom beszált a buliba és egymás lökdösésével voltak elfoglalva meg anyázásával.Legszivesebben a fél csapatot reportolnám,de minek.
  • joe662
    Köszi az infot!
    Pár napja nekem is ez van,Vpn-el kilép a játék,hiba a kapcsolatban ,meg aplikácio error üzenetekkel.
    Majd kipróbáltam vpn-nélkül.most nem olyan rossz a ping, lag se nagyon van,viszont minden csatában megáll a játék 2-3 mp-er,de utána visszajönés normális minden.
    Igaz néha beledöglök ebbe a pár mp-be de már letojom:-D
  • viper07
    Természetesen csak amennyiben játszom a Wot-tal. Minden más esetben visszaállítom Gbit-re.
  • viper07
    Hali!
    Leírom a lagg problémával kapcsolatos észrevételeimet. Az utóbbi időben nagyon gyakran játszhatatlan volt a játék. Mikro lagg, mega lagg, volt itt minden. Nem segített már a VPN sem. Egyszer a lagg közben letettem a játékot az asztalra, és láttam, hogy az Internet kapcsolat megszakadt, majd 4-5 sec múlva visszajött. Ezután már tudatosan figyeltem, és ez a jelenség sokszor előjött. Természetesen amennyiben nem wot-oztam, soha nem ment el a Net, illetve másik gépen sem - Telekom optika Gbit -. Ebből következően helyi gép probléma. Ezer minden van telepítve, ezért telepítettem egy második SSD-re egy friss Win10-et, majd arra csak a Wot-ot, a helyzet nem változott. Mi a f.sz lehet ez? Gondoltam, hogy valamiféle hálózati csomag méret, vagy hasonló lehet a gond, ezért visszavettem a hálózati kártya - Realtek Gbit alaplapi - sebességét 10 Mbit full duplexre. Ezt az eszközkezelőben a hálózati kártyára 2x kattintva a speciális fülön lehet beállítani. Azóta - 2 napja kb. 30 csata - fasza minden, 35-50 ping semmi lagg. Hátha másnak is segíthet :).
  • hawken
    Amúgy így a karácsonyi eventre visszakaptam az accountomat. Nem túl sokat tolom, de a napi kis dobozok összejönnek. Aki akar felvehet ismerősnek aztán küldözgethetjük a ládákat.
    Jabberwocky77 a nevem.
  • uwu2020
    Mégis benyomtam az egyszerűsítést, szerencsére visszamenőleg is érvényes. De attól még bekaphatják. Remélem nem lesz több ilyen. Arra elnnék kíváncsi, aki artyzik, vagy td-zik az hogy szerzi meg ezeket.
  • uwu2020
    Nekem is a spottal van bajom, mert a nyomorult fakezű csapattársak nem sebeznek.
    Külön öröm, hogy csak tier5 light tankom van, és egyébként kis túlzással az egész ellenséges hadseregnek nincs összesen 3000 hp-ja.
    Tier10-be lehet hogy már meglenne.
    Egyszerűsíteni meg nem fogok, mert az 1500 sem biztos hogy megvan, pedig már alvás helyett játszok:)
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2021.12.17. 23:41:02
  • joe662
    Nekem összecsuklik a játék állandóan, mar tiszta idegroncs vagyok, a Gsor gm -et 63% sikerült ilyen 300 dmg-s csatákal 59re leqrnI.
    Minden csatában kilép a játék,"Aplikation stoped working" üzenettel, no mods.WTF??
  • hawken
    Másnak sem megy az Arnie küldetés?
    Hiába spotolok bármennyit, nem számolja, és egyszerüsíteni sem tudom, ott a gomb de hiába klikkelek rá, nem történik semmi.
  • uwu2020
    A kurva anyjukat megbaszhatnák ahelyet, hogy ilyen küldiket találnak ki, mint ma.
    Nem mindenkinek van ideje meinden nap több órát játszani.
    Miért nem volt jó ami eddig volt?
    Eddig a legtöbbet egy órán belül meg lehetett csinálni.
    Most meg kb. a mikulás szívét kérik kivágva, de úgy hogy még dobog.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2021.12.17. 21:25:58
  • popey8
    Meglett harmadjára, 5k dmgel a Halász-öbölben, artyk alig lőttek vmit :D
  • Plata
    Ha nincs arty nincs spot sebzés.
    Én is mentem light tankkal,hiába kaptam felderítőt vagy mi a szart,ha sebzés nulla.
  • popey8
    3k spot dmg kell 1 körben, ez a mai Arnie küldi. 380 light tank van a kjúban, 2 percet vártam EBR-rel a csatába kerülésre. Karelia védő mód, spoton tartom a fél teamet fél percig, 500 spot dmg GG team Aztán saját hibámból megdöglök GG me :D
  • Plata
    Tudom.de nem azt kaptam.
    Ne a Badger-t nézd,nem az a lényeg a kép jobb alsó sarka.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.16. 23:56:02
  • joe662
    Ez a focis stilus ugye tudod

Mivel fos a spoiler
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2021.12.16. 22:15:20
  • Plata
    Gratulálunk!

Egy különleges csomagot bontottál ki col99 [HOAX] barátodtól a következő üzenettel: "Most te jössz! Talán többször is egymás után."

"Téli csodaország 2020" stílus hozzáadva

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.16. 20:09:35
  • Plata
    Nagyon sokan azt hiszik hogy a Caliban op.
    T10 csatában néha csak lesek hogy mennyire hülye egyik másik.
    Húzom Badger-t és néha heccből mozgóbudival is megyek.Azt megszoktam hogy Badger-ba nem nagyon sebeznek,de mozgóbudiba már igen,bár úgyis meghalnak.Mert a mozgóbudi oneshotolja.De nekem akkor is tetszik.Jövőre hátha meg tudom szerezni valami módon.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.16. 19:50:19
  • Desmodromic
    Vicces ez a Caliban, amikor kijössz egy csatából négy killel meg 3k sebzéssel, akkor is azt gondolod, hogy mekkora egy foshalom ez a taliga. :)
  • Maala
    Utolsó napig meg lehet csinálni az előzőleg kihagyottakat.

U.i.: Jól szét lett cseszve a fórum kódja. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.12.16. 18:40:02
  • Plata
    Nem.
    Köv nap csinálod.
  • joe662
    Ezt az Arnoldos küldiket lehet tolni, vagy ha egy napot kihagyunk, az kuka?
  • Plata
    Jah,napi küldi 4 nyertes csata,ma még egysem volt.
  • Plata
    Jé tényleg.
    Kijöttem csatából és várt valami különleges ajándék.
    Egy kis ablak volt csatajelentés helyén hogy különleges ajándékot kaptam.
    Rákattintottam erre azt írta hogy a csomag elveszett kapsz helyette 4 kis ládát.
    Ez mi a bánat volt?
  • joe662
    Mobilrol megy.