World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.i. Csak R3nton miatt: ennek a 90%-a természetesen gold lõszerre ment el. <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Leo javára megy ugye az, hogy gyorsabb és pontosabb az ágyúja. Viszont inkább hátul szoktam vele kempelni.
Ez az STB-1 meg egy vadállat. Igaz, hogy néha ég, int a rõzse, de a toronypáncél és a gundepression epic 😄 10-es TD-k is pattognak róla simán ha jól hulldownozik az ember vele. A DPM-je majdnem t-62a szint, ami ugye 400-as alfánál elég jó. Pontosság az tényleg szarabb, de ez inkább ilyen jó kis közelharci brawler med és azt kell mondjam jobb, mint az oroszok. Nekem nagyon nagyon fekszik és tetszik is.
Ja igen ugye gundepression+speed+armor+dpm=STB1!!! Ebbõl következik, hogy Kuka=M48=FV42=vicc tankok 😄
Tényleg nagyon kíváncsi vagyok mit alkottál😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Jó lenne látni h milyen amikor elégtételt veszel múltbéli sérelmeidért és megerõszakolsz 1-2 td-t 😄
Nem bántásból, de ha többet linkelgeted, él az a mondás: "vak tyúk is talál szemet" 😊
Ettõl függetlenül grat a tankászhoz 😊
Mint mondtam normális játékkal hoz a konyhára. 45 milla kreditem van....hidd el, tudom mirõl beszélek 😊
Természetesen ha most olyan helyzetbe lennék h pénz kellene, és választhatnék h prém tank v havi prém, inkább havi prémbe ölném, mivel haladok az ággal + még pénz is jön a konyhára.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Prém nélkül tökéletesen elvagyok vele, sztem jól hoz, úgy h 2k avg. dmg megvan vele csatánként, nagyon figyelek arra h alig/ne sebezzenek és persze nem lövöldözök minden boldog-boldogtalanra bõven jó.
Én ha lehetne, biztosan JT8.8-t választanám t8 prémnek, de ez lehet csak azért van, mert szeretek TD-vel nyomulni, ezért közel áll hozzám.
1-ben viszont egyet kell értenem veled, h t10 csatában nagyon sokat vagyok vele, idegesítõen sokat, ami indokolható a nagy pennel, csak közbe meg a dpm az a béka segge alatt van, már t8-ban is kevés vagyok f2f harcra, de t10-ben elsöpörnek ha nem vagyok kedvezõ helyzetben.
48%-os gyozelmi arany es az egyebb szamadatok is elegge lent vannak. A lenyeg hogy ket olyan csatam is volt ahol majd 7000-ret sebeztem mert annyira nem neztek semmibe az adatai alapjan hogy egyszeruen ramszaladtak. Mindenki engem akart ! 😊
Volt meglepetes mikor gyakorlatilag sebzes nelkul elhullottak. Picit elbiztak magukat.
1000+ csata, 56,57% win rate vele
WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kérdés: R3nton hozzászólásait nektek is spoilerezve írja? Valamiért nekem úgy mutatja, de semmit nem csináltam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azt hiszem tömören minden érv benne volt, miért nem szabad T34et venni. Meg úgy általában prém tankot.
Ha már nagyon akar valaki, akkor E-25, vagy ha nagyon 8-ast, akkor talán superpershing, vagy meg kell várni, amíg, hozzák a T-54 lightot (ha behozák).
a t34 miért nincs a listán? rohadt jó gun és erõs torony páncél. igaz az ammo drága,de most növelték a kredithozamot 5 százalékkal és szépen hozhat a konyhára ha ügyes vagy vele.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
2. 788-1313 Damage (AP), 1050-1750 Damage (HE)
3. minek harcolsz olyan ellen akit nem tudsz legyõzni ?
Igazából olyat vegyél amelyik nemzetnek a heavyje a legjobban tetszik.
Na és akkor pont aktuális amit akartam linkelni, izgalmas kör volt 😄
Ez a kör viszont több szempontból is mosolyt csalt az arcomra. Egyrészt nem unikum játékos tolja, óriási mellélövések, tanácstalan forgolódások vannak benne, mégis nagyon izgalmas. Tanulságos az ellen jó játékosaink elbizakodottsága a hegy megszerzése után. Tanulságos, hogy nem a legveszélyesebb tank kiszedését célozzák meg, hanem egy gyengébb tankra startolnak rá mindannyian és addig hõsünk szépen csipeget és ügyesen hozza le a kört. Nagyon tetszett. Aki ráér nézze meg!
121 stressful finish 😊
112,FCM50-t,Löwe
112-jó páncélvédettsége miatt, (bár az alja eléggé szétszokták lyukasztani még a tier 7 is könnyedén) nagy sebzés, tier limit
FCM50-t- gyors, nagyon jó átütése van,olcsó lõszerre,tier limit (viszont nuku páncél, és sok modul sérülés miatt kicsit necces),
Löwe- közepesen jó páncél védettség,jó átütés (gyorsan felgyullad,lassúsága,tier X is találkozik miatt kicsit elgondolkoztat)
Ezek közül szeretnék választani, szerintetek ?
A második "játékra" itt egy mai kép, 5-en szereztünk 1000 feletti alap xp-t úgy, hogy senki nem volt ezek közül platooban. Várom a 6-7-8 ezer feletti xp-s csatákat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A következõ volt a helyzet: én T-44-ben, gold nélkül, Komarin, déli oldalról befutok a szigetre spottolni, mire velem szemben felbukkan az IS-4, beforgatva. Na én uccu neki gurulok balra be a ház mögé, és menet közben csak hogy kezdjek valamit a kezemmel, odadurrantok egyet. Na most minden emberi számítás szerint esélytelen lenne átütni 175 pennel (de még 350-nel is necces) a forgatott IS-4 oldalát, ehhez képest úgy átvitte a lövés, hogy csak néztem. És tuti hogy telibe kaptam az oldalát, mert mint a mellékelt képen látni, a lánca is besárgult. Tehát a T-44 gunjával, AP-val belõttem a sidescrapelõ IS-4-et láncostul, oldalpáncélostul, mindenestül. Utána chaten megosztottam a megdöbbenésem a delikvenssel, aki szintén csak a fejét csóválta nevetve. WoT WTF moment?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha van igény replayre akkor teszek fel, feleslegesen nem túráztatom magam. <#vomit>#vomit>

remélem még 2050-ig sem fognak változtatni ezen, mert ez így aztán príma