World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ilyen istenverte barom csapatokat! Le kellett volna õket vernünk, mint a szart, ehelyett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
1. Renton, ezt a "Még te mész 1 kört a T 34-gyel, addig én megyek 3 kört a Ram-mel",elméletedet még értelmezni sem tudom, és nem tudom hogy ez neked hogyan jött ki. Miért ? A Ram gyorsabb ??? XD, Most komolyan, rapid csaták, ill lassú csaták vannak alacsony, és magas tierekben is, ez már bocs, de hülyeség.
2. 400V Idõm nagy részében nem prémmel játszom/játszottam, és úgy is szarrá kerestem magam mindíg... A pénz a legkevesebb ebben a játékban szerintem.
Más kérdés, hogy ha nem akar az ember otthon szórakozni, akkor célszerûbb bent megcsinálni. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne veszekedjünk!
Csak nektek kreatívoskodtam.
RATATATATA! 😄

Ki az a hülye aki nézi a botot amikor játszik. Lefekvéskor benyomni, aludni, reggel felkelni és megnézni a lootot 😄
Ergó ha a T10 med szembejön veled, akkor a saját T10-eitek már halottak, a csata meg már eldõlt. Ez nyilván mind benne van. 😊
Persze a hulldown, ha nincs arty.
#293792: Elköszöntél már, mégis újra írsz. Te szegény, még azt sem tudod, hogy mit akarsz? Akkor most újra lelépsz 1 hónapra? Sõt, ez már soksok hsz volt, szóval nem is látunk már idén? 😞
Ne erõltesd rám te se azt, hogy érezzem okosnak magam! 😞 Amúgy sosem mondtam, hogy jobb vagyok mindenkinél, nem kell hazugságokat írni.
És nem használok botot, a babysitting nem az én mûfajom (így hívják MMO-kban, ha nézed, amíg a bot játszik helyetted).
Nem mindenki hentes vagy árufeltöltõ az auchanban.... 😛
Amellett hogy egyetértek a grinddel kapcsolatos okfejtéseddel (jobban megéri T10re lõni mint T8-ra anyagilag), a fenti mondatoddal szembehelyezkednék.
Sajnos a T34-nek nincs mozgékonysága, ergó nem te fogod a T34ben meghatározni hogy leállsz e harcolni a szembejövõvel vagy sem. Ha bármi szembejön, ki kell állni ellene,mert elfutni nem lehet.
Mondjuk T10ben mindegy hogy med jön vagy heavy szembe, 1vs1be gyõzni fog. Szóval ott kell sertepertélni a csapattársak mögött.
Komolyan mondom kellene egy olyan perk mint a lámpa. Csak ez, hogyha valami arti rádhúzza a képernyõt nem jelez, hanem 99% esélyjel légicsapást rendel el ellene, ami instant kinyírja õket, maradék 1%-ban meg disconnectálja az artista kurvát a csatából és pihenteti a majmot egy 5 éves auto-banal...
A hülye elméleteidet meg erõltesd másra.
pápá!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hány táras tank van, aminek nagy a burst dmg-e?
Hány tanknak van 750-es alfája?
Igen, egy T10 med lenyom egy T34-et. Ezt senki sem vitatta. De mit keres egy T34 egy T10 meddel szemben? Az a T34 elkúrta. Nem kicsit, nagyon.
Kb. 16k csatáig mentem a T34-emmel 2k csatát, azóta már nekem sincs nagyon szükségem farmra. Bár most kellene vagy 15m kredit, mert felgyûlt pár megvételre váró tank, és már nem játszom annyit, hogy a sima random behozza (A duplázókat letolom, amiért a dupla xp mellett csak sima kredit jár). Kevés játékkal elérhetõ kreditosztogatás meg mostanában nincs. Ez van. 😊
Én is jobban szeretek T10-el menni, mint bármelyik másik tierrel.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Abban van némi igazság, hogy gyenge játékos kezében a nagy pen miatt a T34 lehet a 8-asok között a legjobb választás, esetleg a JT8.8, viszont a T34-bõl elõbb is szedik ki, mint egy KV5-bõl mondjuk (illetve ha nem várja be a célzást, akkor nagyon drága egy lõszer ára). Szóval gyenge játékos esetén nehéz megtalálni a legjobb választást. Jó játékos pedig mindegyiket kb. ugyanolyan jól fogja használni és esetükben egyértelmûen a stílus döntsön.
Az elõbb írtam, hogy nem vettem prémet tavaly augusztus óta.
A "nem vagy te senki" elég relatív fogalom. Nem hinném, hogy innen bárki is lenne valaki (gondolok itt orvosra, vagy egyéb megbecsült hivatásra). De ha lenne is, az is teljesen lényegtelen, ez ugyanis egy WOT fórum, itt nem az számít, hogy ki vagy a való életben.
A másik való életére itt csak azok utalgatnak, akik már végképp elvesztettek egy vitát, kifogytak az érvekbõl, és mást nem tudnak kitalálni, annyira csekély az intelligenciájuk. Hasonló, mint amikor már csak a helyesírását fikázod a vitapartnerednek.
És persze, hogy beleszólok, amikor tök hülyeséget mond a másik. Mégis mit vársz, bármit leírhatsz, ami - lásd a reagálások alapján - teljesen ellentmond MINDENKI más tapasztalatainak? Aztán még tovább ontod magából a blõdségeket? Miért ne szólhatnék bele? Neki, vagy neked talán több jogod van ideírni, mint nekem? Nincs.
A hangnemem nem tetszik? Kit érdekel? Én sem nyígtam, hogy miért írogattok ide szamárságokat. Vettem magamnak a fáradtságot, és érvekkel, linkekkel támasztottam alá, hogy miért nem úgy van, ahogy ti mondjátok. Az, hogy te a hangnemen nem tudsz, és nem is akarsz továbblátni, nekem nem probléma. Inkább örülj, hogy tudsz fogást találni az írásom stílusán. Ha már a tartalmában nem tudsz.
Itt vagy te, hogy E-100al mekkora negatív számlát hozol össze prém nélkül, gold ammoval lõve. Le van írva feketén fehéren, ahol prémet vehetsz: +50% credit/xp. A gyorsabb haladásért.
Ezek után idejössz, hogy "hát fú, ez a játék nem tiszteli a prém nélküli játékosokat, és mégis, milyen nehéz nekik, blablabla".
És itt idéznék az elõzõ hsz-edbõl:
"Meg nem én sírom teli a fórumot mert ménem nekem rakja a játékosokat meg mé laggol meg mé szar meg bla bla bla."
De, pontosan ez vagy te. És nekem pontosan ugyanannyi jogom van kigúnyolni téged, hogy milyen nagy marha vagy, amiért feleslegesen goldot használsz, mint amennyi jogod van neked ide(s)rni a fórumra.
Nem kell szeretned engem. Én sem szeretem, amikor R3nton sír, hogy így TD-k, úgy TD-k. Vagy amikor valótlanságokat állít. Vagy amikor te belinkeled a retard tankjaidat, amik a játékban akkora OP-ságok lennének, hogy a WT E-100 elbújhat mellettük. Vagy amikor Foxy sír a WR-je miatt.
Mégsem látsz tõlem egyetlen hsz-t sem, amiben azt mondom, hogy "kussoljál, mert nem így van, és különben is ununk". Olyat láthatsz csak, hogy valami stabil alappal alátámasztva próbálom meggyõzni, hogy ez miért nem úgy van, és csak az érzékei csalják meg az illetõt.
Na látod veled ellentétben én utálok vele tier10-ben játszani. Én mondjuk egy Obj140-esl vagy egy STB-1-el szeretek játszani T34-ek ellen 😊
Nekem prém számla mellett nagyon ritkán van szükégem kredit grindre.
Én szeretek T34-el 10-esek ellen menni. Ugyanúgy átlövik, mint a 8asok, az alfájuk sem nagyobb. Viszont a T34-el ugyanolyan egyszerû megsebezni a 10-eseket, mint a 8asokat, de több kreditet kapok ugyanannyi sebzésre.
Ergó hamarabb kész van a grind, kevesebb idõt kell mással foglalkozni. Persze Rentonnak ez nem cél, õ inkább grindel 2 napig egy T5-ben, minthogy letudja fél nap alatt egy T8-ban. Ha így nézzük, tényleg jobb crewhúzásra a T5... Mert több csatát kell vele menned.
Mákod van mert este csak tier 10 be voltam.
Nézegessed, 150 000 et kaptam még event miatt ezekre a körökre.
http://www.noobmeter.com/recent/eu/rush0620/502057962/502057962_00015981_20140220_162003/502057962_00015999_20140224_221322
És igen másolgatom mert nem vagyok olyan birka hogy nekem 15 meg 20 tier 10 es kell azt uraljam a virtuális nagy semmit havi 15 meg 20 órába izzadva a gép elõtt.Meg fizessem a havi több ezer ft ot hogy játsszak ezekkel a történelmi hûséget részben megközelítõ szarokkal.Nem én vagyok az akinek kihoznak egy új tankot azt szaladok érte mint a pici kutya azt a WG meg nerfeli 3 hónap múlva. Meg nem én sírom teli a fórumot mert ménem nekem rakja a játékosokat meg mé laggol meg mé szar meg bla bla bla. Nem vagy te senki ezért ugatsz be mindenkinek, kb ezért lehetsz ilyen. Tipikus kis palotapincsi ha dobbantanak neki elszalad. Sok ilyen birkát ismerek való életbe is. Irritálóan sugárzik belõled a rossz indulat, kicsit kell nézni mást nem csinálsz csak kioktatsz mindenkit, semmi oka nem lehet biztos egy normális ember mást nem csinál csak ül egész nap a gép elõtt és nézi hogy kit lehet kioktatni.

Az egész hozzászólásod bûzlik a tipikus noob megnyilvánulástól:
"Te nolife vagy, te ilyen, te olyan vagy... Csak ezért vagy jobb. DE nekem van életed", stb, stb, és ezért milyen jó is neked.
Képzeld, másoknak is van élete a játék mellett, és hidd el, minimum ugyanolyan tartalmas, mint a tiéd, ha nem tartalmasabb. Csak más szereti még a játékokat is ugyanolyan színvonalon ûzni, mint egyébként az életét. Tudod, beleadni apait, anyait mindenbe, amibe belevág. Mert ezt szokta meg, ez neki a természetes, nem az, hogy kifogásokat keressen, hogy miért is nem jó valamiben.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem azzal van a gond hogy meglodd t34-el a tizeseket hanem hogy ezek a szemetek visszalonek ! 😄
Kettõs mérce.
#293759: Nem kellett felvilágosítanod, tudom, hogy mennyi az átütése, és arra is, hogy mire képes, nem adtam el egybõl, miután kivették a T-50-2-t, csak akkor, amikor kellett az Obj 140 miatt a legénysége.
Van benne kb 70 lõszer, cirka 3mp-nként lõ. 112-mm-es átütéssel kb 40% esélyed van, hogy átlõdd oldalról a WZ tornyát is, ha valamilyen csoda folytán a testét nem látod. Oldala, fara nincs döntve, szóval felesleges volt le is írnod. (Amúgy T-54 armorja van, ha még nem vetted volna észre)
Úgyhogy inkább meglövöm 2x (peches esetben 3x), és 1x átütöm, minthogy pazaroljam a goldot.
Anyukám ha ez igaz, benyalok neked tövig. Ekkora eget verõ hülyeséget.
Bár abba egyetértek hogy prém nélkül brutálisan rossz. Lassú fejlõdés, állandó kredit hiány.
Fél év prém vagy egy 8-as tank? Jó dilemma. Ha rövid távon gondolkozol akkor fél év prém, mert kihúzod azt a pár tankot ami tetszik, és utána már fenn tudod tartani magad. Ha hosszútávra (lásd több mint 6-8 tízes tank) akkor érdemes megvenni a nagy prém tankot.