World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt már írtam korábban is, hogy akármennyire is blõdség amiket írogatsz, azért szórakoztató olvasni.

Valld be, hogy kisegítõ sulis vagy 😄
Ezt jelenteni kéne sztem...
Master91
Rühellem a büdös kutya szagot tudod....

Minden esetre egyre nagyobb a sarad, és ha kiborul a hordó, akkor tiszta sár lesz minden, te meg repülsz.
Nézõpont kérdése. Ha úgy nézzük, hányszor lõnek ki akkor keveset szopok, ha úgy nézzük, hogy a sok retardált a TD-jével belassítja a játékot és sokszor 10 perceket kell kempelni, akkor nagyon is sokat szívok miattuk. Nézõpont kérdése...
Nem is viccnek szantam. Nem vagyok oda a holo.. mufajert, de ez tenyleg izlestelenre sikerult. Foleg a vege. Egyes embereknek tenyleg tul sok ideje van ha ilyen videok keszitesere van ideje.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Inkább a tiedet 😄 Te vagy az, aki ha azt írom, hogy süt a nap arra is írsz valamit, hogy belém köss. Egyszerûen, ha valamihez kommentelek, te nem bírod megállni, hogy ne kommentelj rá. Lehet szerelmes vagy belém 😉 Oviba szokták így húzni egymás haját tudod 😊
Nem félek az artiktól. Gyûlölöm õket. A kettõ között óriási különbség van... hogy szoktam rajtuk röhögni amikor kipattintom õket kezdés után 15 másodperccel. Az meg külön öröm ha az ellennél is van egy battle hero és õ is elintézi a másik oldalt...

R3nton: Ha megnéznéd a statisztikámat láthatnád, hogy a csatáim több mint felét heavy tankkal mentem. Szóval nem vagyok annyira nagy td-s. Felõlem annyi td-t lõhetsz ki amennyit akarsz nem fogom mellre szívni. Viszont el nem tudom képzelni, hogyha ennyire örülsz ezeknek az gold spammes apró örömöknek is, akkor mekkorát szophatsz te ellenük nap mint nap. Mondjuk sejtéseim lehetnek, hiszen kb te vagy az egyetlen aki hónapok óta sír miattuk. Gondolom ha látsz egyet amint háttal áll neked, te már attól ammo rackel robbansz fel vagy hasonló...

Master91
és akkor ezt a hozzá szólást jelentsük is modiknak szándékos provokálásért, hm?
Ezt direkt fostalicskának 😄 Szét goldspammeltem most a TD-ket szembõl 😄 Egy JT egy foch és egy Tortoise bánta 😄 Most én is Jeff noob voltam
Mondjuk kikaptunk, mert túl jól védték a capet. Ezt direkt csak azért töltöm fel, hogy idegesítsem vele a fosóst 😄

obj430II replay
Igen a csoszajfekre gondoltam de mar 7es szinten vagyok orosz vonalon es meg nem volt egyszer sem ilyen agyum. hogy lehet ez? ja es csak full freeben nyomatom
Szóval van esély végre , hogy magyar páncélosok is bekerüljenek a játéka. Már csak az a kérdés , hogy a az EU tech fa 2014-be bekerül majd a játékba.

angelus1991ster.blogspot.hu

Te valamiért nagyon félsz az artyktól úgy érzem.<#nyes>
Én mindig is artyztam már bétában is,és utána is.Szeretem az artyt,bár nerfelték attól még szeretem,és szeretem az ilyen rinya gépeket is.<#puszi>
A legelsõ 7 killes körömet is artyval mentem,sõt volt még annak idején régen hogy 5 nehéz tankot öltem meg a bázisunkon artyval.Mert csak én maradtam egy szál kicsi t5-ös artyval és t9-10 nehéz tankok elkezdték foglalni a bázist.Sõt ha visszaolvasol 1-2 évet láthatsz tõlem sok artys képet vagy videót,mert raktam be képeket vagy videót az igazán gyönyörûséges kilövésekrõl,teszem azt a páyla másik végérõl kilõttem 60-70-el repesztõ felderítõt vagy hogy td módban hülyére verem a rám jövõ med és heavy tankokat.Attól hogy te nem tudsz játszani az artyk ellen én még szeretem,még akkor is ha a hisztitõl duplára dagad a fejed.<#integet2>

Nincs Borsigom, nem ismerem, de ha figyelmesen meglesed a videót (minimap mód 445m-es karikával ajánlott) nem is volt semmi, ami felderítse egészen a francia TD-ig. Egy vk és a T21 jutott az észlelési távon belülre, de a vk-t kiszedték, mire lõtt, a t21 meg pont kiment, mire rálõtt. Szóval itt nem a camo volt, ami elrejtette, hanem a távolság.

Nem mellesleg szép menet volt, grat markastor !

Master91
Master91
Scout vagy, neked más a tier beosztásod.

kezdõként ne játssz lightal, nehéz hogy JÓ legyél vele
Hát igen elméletileg normális.Inkább ne játsz velük,játsz közepes tankkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ennyire.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Forrest Tomee
Az normális, hogy a tier VI-os light tankomat ma rendszeresen IX és X-es játékosok közé teszi be? Kezdõként azt kell mondanom, hogy ez az egy dolog ami eléggé elveszi a kedvem a játéktól.

Antimat
Epic 😊

cyka blyat

Unikum játékost rammolással likvidálni igazán kellemes (10:46-tól), az utána való sírás még hozzátesz az örömhöz. :-) 00:01-nél sikerült behúzni a zászlót a többieknek, mák.
Nagyon jó kis tank ez az E-50.

Köszönöm Uram, már lesem is 😊

Lunki88
Azon nevettem hogy kb. a csata feléig egy helyben voltál , még csak bokor sem takart el és senki nem vett észre, míg te vígan lövöldözted õket. 😊 Ennyire jó lenne a borsig camoja?
ToCsEk
27.2.2014 & 28.2.2014
- P. Bityukov megerõsíti hogy idén bekerül a korai Panzer IV modell.
- SerB azt mondja hogy lehetséges hogy az Amerikai M68 ágyú súlya nem pontos, a fejlesztõk majd átviszik a a súlyt a lövegbõl a toronyba
- Nem mostanában lesz a következõ account migráció az Orosz szerverrõl az Amerikaira.
- Nincs tervben TD korlátozás. Az artyk korlátozva lettek mert van egy nagyon jellemzõ játék stílusuk és a TD-nek nincs.
- SerB megerõsíti hogy lesz átmenet az EU techtree különbözõ ágai között. Például olyan hogy a Csehszlovák T-21 átmegy a Magyar Turán ágba)
- Az EU ágban nem lesz olyan hogy valamilyen tank modul összeállítástól megváltozott a egy tank nemzetisége.
- Azért választották az M103at a HD átdolgozásra a 9.0ban mert ez Aktív szolgálatban volt.
- A Tortoiset azért választották mert jól ismert és magas szintû. T-34/85 és IS azért mert az Orosz gyõzelem szimbólumai.
- A trailerben mutatott Maus torony leszakadás lehet nem a végleges verzió de Storm azt mondja láttak referencia videót Szíriából ahol egy torony 10 másodpercig repült egy lõszerrekesz robbanás után.
- Storm azt mondja a "normál több szálon futtatás" nem fog akkora teljesítmény növekedést adni mint amire sokan számítanak. Nem ez az univerzális megoldás minden problémára.
- Storm hozzá teszi hogy mivel nincs univerzális megoldás a problémákra, a WGnek javítania kell a dolgokon 10 különbözõ helyen és akkor lesz jó eredmény. Ezek például a CPU több szálas futtatás, GPU több szálas futtatás, a fû/fák és bokrok átdolgozása, új effekt render. Sok munka van most.
- A fentieken dolgoznak.

- A történelmi csatákban a jármûveknek egy fix konfigurációja lesz (nem lehet módosítani)
- Úgy tûnik az artykkal nem lehet majd játszani a történelmi csatákban (legalábbis az elején)
- A WG számára a Sturmtiger közelebb van a TD-hez mint az artyhoz.
- Az egész "felderítési" rendszer alapja az érdekes játékmenet volt a fejlesztés legelején.
- Ellentétben Stom állításával, SerB azt mondja hogy az olyan prémium tankok amik valóban harcoltak (pl Churchill III), bekerülnek a történelmi csatákba.
- Volt egy Orosz "partvédõ tank" 130mm ágyúval (ami nem volt része a KV szériának). Object 103nak hívták és T-100 alváza volt B-13 ágyúval. SerB azt mondja elméletileg T7 tank lenne.
- A partvédõ tankokkal kapcsolatban, SerB azt mondja hogy a Japán partvédõ projekt késöbb jött mint az O-I nehéz tank és 140mm ágyúja volt egy toronyban.
- A KV-3 és KV-4 azért cipelheti a D-25 ágyút (annak ellenére hogy késõbbi fejlesztések) hogy érdekesebb legyen a játékmenet.
- SerB azt mondja hogy valószínû nem voltak KV-4/5 alapú 130+mm kaliber tervek, mert az SPG projektek általában létezõ alvázakra kerültek.
- Nem lesz új Orosz nehéz/arty ág egyelõre. Elõször lesz új Amerikai, Britt, Francia és EU ág.
- SerB azt mondja a HD modelleken "zeró-szintû" részletgazdagság lesz, azért hogy ne töltõdjenek be a gyenge gépeken.
- Roaming mellet sem lehet majd más szerverekrõl aranyat venni.
- Úgy tûnik nem túl erõforrás igényes a torony lerobbanás elkészítése, 2 ember dolgozott rajta.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maala
Ehh, az az AMX 30B megdobogtatta a szívemet. Pedig nem szokásuk a tankoknak, de ez... Nagyon szép. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Igen, a német, amerikaival volt tapasztalatom, azok igen pontosak voltak, de sztem másfél éve eladtam mindet.. Már nem tudom megmondani 😊

Ha arra gondolsz, azt csõszájféknek hívják, és csak nagyobb tankokon, akár tier 5-tõl felfelé, de 4-es tankon is találsz már.

S-51 nekem nemjött be,de német angol amerikai artyk jók.

Egy remek példa arra, hogy kellene az a bizonyos új moderáció, amirõl tegnap szó esett.

Caliph
hú mostanában én is észrevettem hogy az arty lövedékek csak úgy eltûnnek néha

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Te jó ég!! A fórum felett átvették az irányítást az artista prostituáltak... Megdöbbentõ, hogy nyilvánosan is meg mertek szólalni. Nem elég, hogy szemétparaszt módón titokban kegyetlen módon fel lettek erõsítve most már úgy érzik, hogy sírniuk is kell azért mert nem 180%-os a találati arányuk, hanem csak 140%. Mostmár tényleg elhiszem, hogy közeledik a világvége...

Sziasztok hogy tudok az agyuk vegeire olyan csonkokat tenni amivel dogosebben nez ki a tank?
Mondjatok légyszives valami értelmes FOV beállítást mondani 1366x768-as beállításra.
Így van, ezért nem értem, hogy most akkor ügyesség alapján jó artys, vagy tankos a játékos, vagy pofa alapján?? Azért ennyire nem kéne belenyúlni. Szegény haver S-51-el olyan jól nyomta, hogy spottoltam neki, sorra szedte ki a nagy tankokat, most meg 1 találata sem volt több hete!! Azóta nem is játszik. De igaza is van.

Néha meg mintha nem tudnál vele mellélõni,vagy csak mákja van az embernek,volt artyval egy csodás meccsem,5 kill 3 oneshot,és még egy rakás sebzett tank,mintha nem tudtam volna mellélõni.

M40/43-rõl szembõl lepattant a T9-es wt td,még csak nyoma sem maradt a tankomon,wt meg kinyúlt az én lövésemtõl.Nem tudom mennyi a penje vagy milyen ágyúja volt,de rám hozta a szívbajt mikor feltûnt az orrom elõtt.

A sík terepen is mellélõsz 50m-re ha a játék úgy akarja. Az artyknál ezt a legkönnyebb "manipulálni". Én ezért nem artyzom, hiába 250%-os a legénység, full beszûkülve úgy mellélõ, mintha a 4 éves fiam játszana. A nyertes meccsen meg érdekes, mintha már évek óta ezt csinálom 😊
Na én ezért nem hiszek a játékban.. A bétában volt a legjobb, azóta csak romlott minden.

Nem semmi ez a játék... Megnéztem egy pár videódat, az a 2 eset a T34-el ahol pattantál a hugyosbödön artyk oldaláról... És még ezek után is van pofájuk... Én simán beküldeném ezeket egy kis körítéssel, egy párnapos bann-t megérne, csak hadd tolnám az arcukba az anomáliájukat. 😊
De ezt is biztos kimagyaráznák.. 90 fokban eltaláltad a kemény 10 mm-t, a 240-es átlagátütésû ágyúval.
"Biztosan gellert kapott" 😊😊

Az elsõ kérdésedre ez a válasz:
World of Tanks Dossier Tool
Ide kell feltöltened a megadott fájlt a gépedrõl és utána a Damage fülön nézelõdhetsz.

Nekem az a tippem, hogy a pályán kívülre esne egy lövedék az nem látszik. Szerintem ezért tûnt el a két elsõ lövés, mert a célkörnek simán volt olyan része, ami a pálya szélét jelzõ piros vonalon kívülre esett. A másik dolog, aki ismeri a pályát, azt tudja, hogy ott van egy mélyedés ezért oda nehezebben lehet pontos lövést leadni. Sajnos az esetek 1%-ban lõnek ilyen gyengén az arty-k manapság.

Ez milyen rohadtul izléstelen videó. És kurvára nem vicces.
szabii98
meghal az IS-3 1000 sebzéssel, és akkor elkezd nekem pofázni , SU-152ben, hogy miért nem hozom le a csatát, mikor már lõttem majd 3k sebzést. Az ilyenek picikét felbasznak..és nem piros volt, zöld effis sárga wn-es, így még durvább

I met God. She's black

Micsoda party <#wow1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nekem is volt iylen, elõzõleg egy borist akartam kilõni aki menekült a sarok felé, rászûkültem de kilõtték, pár métere elõtte volt egy szikla meg egy bokor, ezután a kb 100 méterrel arrébb lévõ tigrist céloztam be.
lövök semmi. aztán egszer csak kiírja, hogy kilõttem az enemy artyt. ami az elõzõleg rácélzott boris hullája mögött volt a bokorban.
visszanéztem a visszajátszás, ott pedig az arty a tigris felé nézett.
az meg a pláne hogy beadta.

Van úgy artyval, hogy olyanokat lövök, ami szinte hihetetlen. egy 60 al száguldó BCt találok telibe. aztán van olyan is, hogy egy odaragasztott tankot sehogy sem akarod eltalálni.
Az összes francia X tank lassan úgy lõnek mint az artyk, ilyen ívesen. rácélzol a tankra, nagy távolságoknál, egyszerûen a tank elõtt a földbe csapódik a lõszer. de már nem csak azoknál a tankoknál.
A szerver dönti el, hogy mit ad be és mit nem.
Na ma nekem is s-51-el produkált 1 ilyen kört, 6 lövésbõl 0, ugyan ez a tünet. Rendes már hajamat téptem h dafuq?! Utána megnéztem h gw tigerrel is csinálja-e ezt. Szerencsére a játék kompenzált és beadott mindent. 2 olyan lövést amit alap esetben "nem szabadott volna" (szûkülés nélkül menet közbe mûhold nézetbe mozgó célpontot találtam el vele....😄)
Mentem 2 4k+-s kört, röhögve beadva amit kellett...utána nem nyúltam többet hozzá. Igazából én csak örülnék ha mindennap minden artynak az összes köre ilyen lenne h lövi a semmibe a shell-t, meg eltûnik 😄
ximix
sírás on
Jaj hát ezek a WG-s fiúk mindig okoznak meglepit, az ágyukat a gyári adatokhoz képest mennyire nerfelték tudja esetleg valaki?
Értem ezalatt a lövedék sebesség, pontosság, hatótáv, mert az egy évvel ezelõtti állapotokhoz képest észrevehetõ a különbség.
Pl a Nashorn 88/L71 ágyúja valóságban nem egy rossz darab, játékban 5 lövésbõl 3 mellé 500méteren, a lövedék sebessége sem az igazi pl 500métert 0,5 mp alatt tenné meg a valóságban a játékban meg arrébb megy a tank míg odaér a lövedék kész kabaré.

Barcsak minden csataban igy celoznanak az artyk.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Ja és az elsõ lövés nekem is eltûnt a nagy semmiben.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
2 nappal ezelõtt teszteltem egy modot artyhoz az asszony accján 212-vel. 3 csatát mentem és az egyikben (Highway map) pontosan ugyanezeket a dolgokat produkálta a játék. Én is csak néztem, h wtf hova megy a lövedékem. 3 v 4 lövésem ment a körön kívülre oda ahova elõzõleg céloztam, tehát nem az aktuális célzás helyére. Elõször én is a laggra gyanakodtam, de a 3. v 4. után már fura volt az egész. Ez vajon megint milyen bug?

Hála az égnek csak az artystákat érinti, én egy fél évben 1x ha artyzok😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png