World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden esetre egyre nagyobb a sarad, és ha kiborul a hordó, akkor tiszta sár lesz minden, te meg repülsz.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
R3nton: Ha megnéznéd a statisztikámat láthatnád, hogy a csatáim több mint felét heavy tankkal mentem. Szóval nem vagyok annyira nagy td-s. Felõlem annyi td-t lõhetsz ki amennyit akarsz nem fogom mellre szívni. Viszont el nem tudom képzelni, hogyha ennyire örülsz ezeknek az gold spammes apró örömöknek is, akkor mekkorát szophatsz te ellenük nap mint nap. Mondjuk sejtéseim lehetnek, hiszen kb te vagy az egyetlen aki hónapok óta sír miattuk. Gondolom ha látsz egyet amint háttal áll neked, te már attól ammo rackel robbansz fel vagy hasonló...
Mondjuk kikaptunk, mert túl jól védték a capet. Ezt direkt csak azért töltöm fel, hogy idegesítsem vele a fosóst 😄
obj430II replay
angelus1991ster.blogspot.hu
Én mindig is artyztam már bétában is,és utána is.Szeretem az artyt,bár nerfelték attól még szeretem,és szeretem az ilyen rinya gépeket is.<#puszi>#puszi>
A legelsõ 7 killes körömet is artyval mentem,sõt volt még annak idején régen hogy 5 nehéz tankot öltem meg a bázisunkon artyval.Mert csak én maradtam egy szál kicsi t5-ös artyval és t9-10 nehéz tankok elkezdték foglalni a bázist.Sõt ha visszaolvasol 1-2 évet láthatsz tõlem sok artys képet vagy videót,mert raktam be képeket vagy videót az igazán gyönyörûséges kilövésekrõl,teszem azt a páyla másik végérõl kilõttem 60-70-el repesztõ felderítõt vagy hogy td módban hülyére verem a rám jövõ med és heavy tankokat.Attól hogy te nem tudsz játszani az artyk ellen én még szeretem,még akkor is ha a hisztitõl duplára dagad a fejed.<#integet2>#integet2>
Nem mellesleg szép menet volt, grat markastor !
kezdõként ne játssz lightal, nehéz hogy JÓ legyél vele
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nagyon jó kis tank ez az E-50.
- P. Bityukov megerõsíti hogy idén bekerül a korai Panzer IV modell.
- SerB azt mondja hogy lehetséges hogy az Amerikai M68 ágyú súlya nem pontos, a fejlesztõk majd átviszik a a súlyt a lövegbõl a toronyba
- Nem mostanában lesz a következõ account migráció az Orosz szerverrõl az Amerikaira.
- Nincs tervben TD korlátozás. Az artyk korlátozva lettek mert van egy nagyon jellemzõ játék stílusuk és a TD-nek nincs.
- SerB megerõsíti hogy lesz átmenet az EU techtree különbözõ ágai között. Például olyan hogy a Csehszlovák T-21 átmegy a Magyar Turán ágba)
- Az EU ágban nem lesz olyan hogy valamilyen tank modul összeállítástól megváltozott a egy tank nemzetisége.
- Azért választották az M103at a HD átdolgozásra a 9.0ban mert ez Aktív szolgálatban volt.
- A Tortoiset azért választották mert jól ismert és magas szintû. T-34/85 és IS azért mert az Orosz gyõzelem szimbólumai.
- A trailerben mutatott Maus torony leszakadás lehet nem a végleges verzió de Storm azt mondja láttak referencia videót Szíriából ahol egy torony 10 másodpercig repült egy lõszerrekesz robbanás után.
- Storm azt mondja a "normál több szálon futtatás" nem fog akkora teljesítmény növekedést adni mint amire sokan számítanak. Nem ez az univerzális megoldás minden problémára.
- Storm hozzá teszi hogy mivel nincs univerzális megoldás a problémákra, a WGnek javítania kell a dolgokon 10 különbözõ helyen és akkor lesz jó eredmény. Ezek például a CPU több szálas futtatás, GPU több szálas futtatás, a fû/fák és bokrok átdolgozása, új effekt render. Sok munka van most.
- A fentieken dolgoznak.
- A történelmi csatákban a jármûveknek egy fix konfigurációja lesz (nem lehet módosítani)
- Úgy tûnik az artykkal nem lehet majd játszani a történelmi csatákban (legalábbis az elején)
- A WG számára a Sturmtiger közelebb van a TD-hez mint az artyhoz.
- Az egész "felderítési" rendszer alapja az érdekes játékmenet volt a fejlesztés legelején.
- Ellentétben Stom állításával, SerB azt mondja hogy az olyan prémium tankok amik valóban harcoltak (pl Churchill III), bekerülnek a történelmi csatákba.
- Volt egy Orosz "partvédõ tank" 130mm ágyúval (ami nem volt része a KV szériának). Object 103nak hívták és T-100 alváza volt B-13 ágyúval. SerB azt mondja elméletileg T7 tank lenne.
- A partvédõ tankokkal kapcsolatban, SerB azt mondja hogy a Japán partvédõ projekt késöbb jött mint az O-I nehéz tank és 140mm ágyúja volt egy toronyban.
- A KV-3 és KV-4 azért cipelheti a D-25 ágyút (annak ellenére hogy késõbbi fejlesztések) hogy érdekesebb legyen a játékmenet.
- SerB azt mondja hogy valószínû nem voltak KV-4/5 alapú 130+mm kaliber tervek, mert az SPG projektek általában létezõ alvázakra kerültek.
- Nem lesz új Orosz nehéz/arty ág egyelõre. Elõször lesz új Amerikai, Britt, Francia és EU ág.
- SerB azt mondja a HD modelleken "zeró-szintû" részletgazdagság lesz, azért hogy ne töltõdjenek be a gyenge gépeken.
- Roaming mellet sem lehet majd más szerverekrõl aranyat venni.
- Úgy tûnik nem túl erõforrás igényes a torony lerobbanás elkészítése, 2 ember dolgozott rajta.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Na én ezért nem hiszek a játékban.. A bétában volt a legjobb, azóta csak romlott minden.
De ezt is biztos kimagyaráznák.. 90 fokban eltaláltad a kemény 10 mm-t, a 240-es átlagátütésû ágyúval.
"Biztosan gellert kapott" 😊😊
World of Tanks Dossier Tool
Ide kell feltöltened a megadott fájlt a gépedrõl és utána a Damage fülön nézelõdhetsz.
I met God. She's black
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
lövök semmi. aztán egszer csak kiírja, hogy kilõttem az enemy artyt. ami az elõzõleg rácélzott boris hullája mögött volt a bokorban.
visszanéztem a visszajátszás, ott pedig az arty a tigris felé nézett.
az meg a pláne hogy beadta.
Van úgy artyval, hogy olyanokat lövök, ami szinte hihetetlen. egy 60 al száguldó BCt találok telibe. aztán van olyan is, hogy egy odaragasztott tankot sehogy sem akarod eltalálni.
Az összes francia X tank lassan úgy lõnek mint az artyk, ilyen ívesen. rácélzol a tankra, nagy távolságoknál, egyszerûen a tank elõtt a földbe csapódik a lõszer. de már nem csak azoknál a tankoknál.
A szerver dönti el, hogy mit ad be és mit nem.
Mentem 2 4k+-s kört, röhögve beadva amit kellett...utána nem nyúltam többet hozzá. Igazából én csak örülnék ha mindennap minden artynak az összes köre ilyen lenne h lövi a semmibe a shell-t, meg eltûnik 😄
Jaj hát ezek a WG-s fiúk mindig okoznak meglepit, az ágyukat a gyári adatokhoz képest mennyire nerfelték tudja esetleg valaki?
Értem ezalatt a lövedék sebesség, pontosság, hatótáv, mert az egy évvel ezelõtti állapotokhoz képest észrevehetõ a különbség.
Pl a Nashorn 88/L71 ágyúja valóságban nem egy rossz darab, játékban 5 lövésbõl 3 mellé 500méteren, a lövedék sebessége sem az igazi pl 500métert 0,5 mp alatt tenné meg a valóságban a játékban meg arrébb megy a tank míg odaér a lövedék kész kabaré.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Hála az égnek csak az artystákat érinti, én egy fél évben 1x ha artyzok😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png