World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más tapasztalta ezt?
Mondjuk így lehetne súlyozni, hogy tankok fele Pz IV, másik fele Panther. TD-k egy-két JP, többség Jpz IV, és néhány Stug/Hetzer. Amcsiknál hatos medek, M36/M18 és M10 vegyesen, egy-két M5 scout. Így kijöhetnek átlagban ugyanarra a tierpontra. Tiger sztem nem lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem 5 Tigris még így is szét tud gyalázni 15 sörmit amilyen DPM-je van.
Úgy lenne értelme a dolognak ha hardcap lenne az egyes tankokon.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezért lehet gond a balance. Hacsak nem lesz egyik-másik csapat lényegesen kisebb az MM-ben.

Szerintem az nem érdekli a fejlesztõket, hogy volt-e ott Tigris és hány volt, hanem hogy elméletileg találkozhattak volna-e.

Ja, jogos.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mondjuk a balatonos csata már balanszoltabb lesz az IS2/SU100/ISU trió miatt.

Valóban másodjára másolom be, mert azt hittem az elsõ nem látszik.
De az meg nem az Ardennekben, hanem délen a Hatodik Hadseregcsoporttal szemben a Nordwind során.

Az lenne a logikus. Mert am mocskosul unbalanced lenne.
Nem is említve azt hogy volt a németeknek egy zászlóalj JT is. Azt tényleg csak nézni tudnák a jenki tankok.

Az jó! 😄 DMax, Panther/M10, Tiger II, Hetzer, jól néz ki.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csak nekem tûnik úgy hogy már másodjára másolod ezt be?
Sziasztok!

Csak nekem tûnik úgy, hogy az amcsi T34-nek a torony páncélját, lövegpontosságát, és kredithozamát nerfelték a 8.11-ben?

(kb. 1-1/2 hónapja van meg, de ezelõtt nem volt ilyen szenvedés vele játszani.)
Azt nem tudom de a Dicker Max-ot írták, hogy benne lesz, szóval elvileg az, hogy prémium nem akadály.
Tigris az megint csak egy, azaz egy volt az Ardennekben. Tigris II két zászlóalj, azok se csináltak lényegében semmit. Lehet, egy az egyben kimaradnak.

Van rá esély, hogy a Panther/M10 bekerül a történelmi csatákba? Elvégre az Ardennekben bevetették...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lehet az egesz nemet csapat 3 tank lesz a tuloldalon meg 15 sherman 😊
Pales27
Black prince, t29 nem leteztek? vagy t25at?
Elvileg az egyik csata az ardenneki lesz. Majd mehetnek a sörmik a tigrisek meg KT-k ellen. Egyáltalán lesz olyan bolond aki amcsikkal akarja ezt a módot tolni? A Hellcaten és a Jacksonon kívül nem lesz értelmes tankjuk.

Úgy néz ki, hogy eltûnt a korábbi hozzászólásom...

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen körre kapom meg a Tank Ászt, fõleg a sok bénázás miatt... Mindenesetre érdekesen osztja az XP-t, érzésem szerint volt már vele ennél jobb csatám is, és arra csak 1. osztályt adott...

Mondjuk az lehet problémás lesz, hogy amcsiknál/angoloknál nem lesz hetes tank.

Lesz ott nagyobb is.
A SU100 és IS2 ott lesz a ruszkiknak. Az amcsiknak a Jackson.

Maala
Történelmi csatákban nem lesz, csak 130-as penû löveg... szembõl nem lesz az papír, hidd el. Gold meg limitálva lesz.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én eddig vettem Tigrist, Ferdit, Tiger II-t. Ezekkel biztos nem lõttem bakot.
Még akarok venni Jagdpanthert, Nashornt, Jpz IV-et. Ezek szintén elég jók.
A Panther szerintem felejtõs.

<#eplus2>
100%-rõl lõttem vissza a foglalást! épp hogy visszaértem E4bõl.

Replay
El lehet vele mesterlövészkedni a hátsó sorokból
Sziasztok!

Csak nekem tûnik úgy, hogy az amcsi T34-nek a torony páncélját, lövegpontosságát, és kredithozamát nerfelték a 8.11-ben?

(kb. 1-1/2 hónapja van meg, de ezelõtt nem volt ilyen szenvedés vele játszani.)
Azon én is gondolkozom. Csak kicsit papír.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem, volt belõle vagy egy. Az is pótpáncél nélkül.

És a Párducot érdemes kihúzni történelmi csatákra?
Már mint hogy bekerülhet e majd ezekbe a csatákba.

Mit gondoltok, a Tiger P-t érdemes beszerezni a történelmi csatákhoz?

res_mods 0.8.11 scripts client CameraNode.pyc
és
res_mods 0.8.11 scripts client mods __init__.pyc
Valaki mûködésre tudta bírni a SafeShot modot?

Ami nem engedi a roncsba lövést.

Sajna 2 fájl közös a Session stattal,
es_mods.8.11scriptsclientmods\__init__.pyc
és
es_mods.8.11scriptsclientCameraNode.pyc

help.
Van rajta álcaháló is, festés, meg a parancsnoki képzettség is álca. Plusz binocular, meg töltésgyorsító. A lõszert úgy köpködte, majdnem elfogyott. Félelmetes egy szerkezet. Remélem nem nerfelik soha.
rakjal az alcazasra, mert abban is nagyon jo.
rohadt op egy gep, nem veletlenul vagy 7000 arany.
Teljesen jó kezdés, pár 10 kör és jönnek majd 2-3 ezres sebzéses körök, ahol észre se vesznek majd. :-)

Én éppen tegnap vettem ki a T-44-et. Milyen skilleket, felszerelést használtok hozzá? Külföldi fórumokban azt olvastam,hogy a vizes lõszerrekesz ami fontos, a legénységnek pedig camo.

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

voivod32
Nem hittem volna, hogy ezzel a tankkal eljön ez a nap! Vannak még csodák!
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2014.03.02. 16:14:44
Jármû: T21
Szerzett tapasztalat: 2 536 ( x2)
Szerzett kredit: 30 910
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A rohadt életbe, ez az E-25 kurva jó!! Villámgyors, jól sebez, töltésgyorsítóval szinte sorozatlövõ, lapos, mint egy csótány, közvetlen közelrõl is próbáltak kilõni, fölötte elment mind...<#taps> Hogy én ezt eddig nem vettem meg! Tudom, nem egy nagy szám hozzátok képest,de 1100 csatával a hátam mögött, nekem jó eredménynek tûnik. Muszáj betennem a képet. Legelsõ csatám vele:

voivod32
Az egyik ágat ismerem T-54 ig, a régi accomról, szóval tudom, mi várna ott még rám! A T-43-nál, a stock T-44-nél és T-54-nél rosszabb semmi sem lehet. A bucka -effektus meg ismerõs a Type 58-ról...

Az A-43 szerintem rettentõ jó kis tank, igaz a T-34-85 is az. Az egyik ágon már végeztem, a másikon még a hatosnál tartok, de mindkettõ nagyon jó szerintem.

Jó ez az összecsapás mód, fõleg, ha az ember OP tankkal megy. Amikor megláttam az ellen összeállítását már sajnáltam õket elõre. Mészárszék volt szó szerint ez a csata.

nem vagyok benne biztos, h a masik med agat jobban fogod elvezni. A-43nal a t34-85 fenyevekkel jobb, ami meg utana jon, azok mind hatsotornyos joszagok. egy kis bucka es mar a madarakat lovod.
voivod32
Eladva:
'T-43' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 712 947.
Megvásárolva:
'T-34' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 356 700.
Na most adtam fel ezt a szovjet ágat! Megyek a másikon inkább! Mérhetetlen örömömre szolgált megszabadulni ettõl a fostömegtõl!

Annyira fel tud baszni amikor vörös effes szarfaszuak löködnek célzáskor. Hogy rohadna el mind . Ilyennek tápelsülést kívánok szerettettel.

Voltam gangbang partin<#ticking>

Franklin.

Hunnw vagy hunwn klán is megvan áldva vörös gárdistákkal.

Theodore vagy Franklin Delano?