418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #409213 A svéd medium es td ágat nézegetve úgy érzem hogy az egyik teljesen felesleges. Ugyanazt tudja kb mindketto csak a mediumnak tornya is van. -
nemtudommivan #409212 2019MILITARYPARADE
1 prém nap -
Köszi,majd ha talàlkozok vele,àtadom 
-
Lucifer001 #409210 KolompaarDzsemszbond Grat szép kör volt !
-
Megamax #409209 csak addig vol térdekes míg be nem toltotte a goldot, utána nemtudom már nem néztem de valahogy nem is érdekelt nagyon. A gold után mindegyik játék ugyan az , rálo az ellenfélre frontból azt vagy beuti vagy nem. -
VaFec #409208 https://www.youtube.com/watch?v=VxkgqqZKem8 -
Megamax #409207 Bot fuggo, amiket eddig elmondtál az simán megfelel egy botnak is, tudod berohansz fogocskázni az ellenfél kozé. Azt már egy bot is megcsinálja aztán vagy bejon vagy nem. Probáld meg eldonteni hogy a játékos akinek a tankja áll a kezdon , hogy most bot vagy csak megszakadt az internet vagy valami más okból nem tud gép elott lenni. Azért mondom hogy ilyen miatt nem bannolhatnak. Az má skérdés ha rá fogják az amberre a vádat , hogy botot használt. Pont ezért jó ha van biozonyíték. Az van , hogy nem sok reményt fuzok a WG iránt mint játék fejleszto/balanszoló mert abban rohadt szarok de viszont rohadt jól huzzák le az embert a semmiért és mire rájosz addigra már sajnálod azt a kevéske kis pénzt is amit bele oltél a "játékba" (magamról beszélek) -
Plata #409206 Azért nem néz botnak mert light tankkal bemegyek az ellenség közé fogócskázni,ha állandóan kilép csatából az megint más tészta. -
Megamax #409205 Na de kérdés mi van ha az illeto nem bot? Amikor te is okorkodsz a light tankal simánn nézhetnek a játékosok botnak. Gondolj bele ha azért kapnál bant mert sok játékos botnak néz. Meglátják hogy a light tank ossze vissza rohangál simánn lehet a WG szerint bot. Ne feledd olyan céggel van dolgunk akik nem vették észre a tier X es orosz TD a teszt szerveren OP -
Plata #409204 Szerintem jó hogy az ilyeneket bannolják.Úgy is sok bot van. -
Megamax #409203 nem a gyorsaság a lényeg , ki a franc akar gyorsan bant kapni , itt az igazságtalan banoláson lessz a lényeg. Meg aztán 1 arty csapatonként turheto de a tobb az már játszhatatlan. Nem tudom ki akar félelemben játszani hogy mikor kezdik el baszogatni az artyk. Szorakozni akarok nem pedig egy szatelitnézetben játszó hulyegyerek céltáblája lenni. -
Hajrá,én szurkolok neked 

De így elég lassú lesz a folyamat,szerintem vedd be az 1 artys csatákat is,vagy tudod mit,még az arty nélkülieket is
-
Megamax #409201 Na aszem izzítom a shadow playt meg a youtubet, kíváncsi vagyok mit fognak szólni ha minden egyes kilépésemrol lessz videó. Remélem akkor is lesznek olyan hulyék hogy bot programra fogják. Lessz jó kis felháborodás a neten. Egyik részrol hog ymit képzelek hogy csak ugy cserben hagyom a csapatom , a másik részrol hogy nem sértettem szabályt és mégis kibannoltak. Mostmárt csakazértis kiprovokálom a dolgot. Ha 3 vagy 2 arty lessz egy oldalon ki fogok lépni a csatából. -
Na kikerestem,neked,és jól emlékeztem perma bannt kapott,ráfogták,hogy bot program.
Állítása szerint kb 2 nap alatt 100 csatát tolt le így
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.05.06. 14:53:16 -
Megamax #409199 Nem kell aggódni amíg engem nem bannolnak a reportolásért addig senki sem kap bant . Ahányszor én kilépek csatákból , ha azért osztogatnák a bant akkor már rég nem játszanék. 1x kaptam 7 napos bant illegális mod használatért, természetesen akkor sem mondták meg hogy melyik mod volt illegális. -
nemtudommivan #409198 Az nagyszerű. Engem este szinte minden csatában reportolt egy csicska es mindenkit erre buzditott mondvan artyval nem tamogatom a csapatot. 1 csatat kiveve mindig a top 5 ben voltam sebzesben de 41 masodperces toltesidovel nem tudok szonyegbombazni. Valami idegesito lehet a nevemben mert engem folyamat megtalal minden idiota barmivel megyek. -
Megamax #409197 Mondom azért nem kaphatsz bant ha nem vétel az EULA ellen, ennyi erovel akárkit bannolhatnának akármiért. Ne feldd itt valódi pénzrol van szó nem holmi játékpénzrol amit simán lehet farmolni játszással. Ha nem vétesz az EULA ellen akkor nincs miért bannolniuk. Ne félj lenne is felháborodás a neten ha bárkit bannolhatnának amikor csak akarnának. Nagyon gyorsan áttgondolnák az emberek a dolgot hog ykoltsenek e egyáltalán a játékra ha egyik pillanatról a másikra elveszthetnének mindent. -
Pedig azért kapta nagyon sok csatàt afk-zott végig,gondolom 5percenként reportoltàk,azt feltünt valakinek odafent.
Targas volt a neve a ph-n ha jól emléxem. -
Megamax #409195 Hallod inkább jánák úgy, nekem is megváltás lenne és nektek is itt a fórumon. Túlságosan is addiktív a játék de egyenlore probálom magam lekotni VR játékokkal. Amúgy nemhiszem hogy azért kapott perma bant mert kilépett a csatákból az EULA ban nincs semmi arról ha kilépsz a játékból. Semilyen formában nem kotelezhetnek a játékban maradásra. Amugyis a tankod ott marad a csatában és a kreditet és az XP-t sem kapod meg a csata végén. -
Azzàn majd nehogy úgy jàrjàl,mint jó pàr évvel ezelöt,egy Ph-s figura.
Ö speciel az Obj263 ra vadàszott a szakértő medàlhoz,vagy mihez,de akkoriban még ritka volt mint a fehér holló.
Ha nem volt,kilépett.
Majd egy szép napon be se kellett lépnie:-DD Permaban:-)
Bàr lehet,hogy neked majd egy kicsit tovàbb fog tartani,ha csak 3 artynàl lépsz ki:-)
-
Megamax #409193 van egy nagyon egyszeru de kellemetlen megoldásr rá, ki kell lépni a csatából ha 1 nél tobb arty van egy csapatban. Megsporolsz magadnak 5 percet, egészségugyi csomagot , szerszámos készletet és egy csomó idegeskedést. -
MuldR #409192 Nekem az tűnt föl, hogy olyan jól sikerült az arty nerf, hogy tegnap már a csata felénél 2 killnél járt mindegyik és mozdulni nem lehetett a pályán tőlük. -
Megamax #409191 Nézd meg a videó alatt lévo elso kommentet, a mai kovetelmények szerint az a konstruktív hozzászólás. -
nemtudommivan #409190 Mi az hogy konstruktív? -
Megamax #409189 Gondoltam hogy igazam van hiszen itt vagy es meg válaszoltál es leirtad azt amit mindenki tud. Amúgy mar nem csak en mondogatom a goldammo problémát, egyre több YouTuber foglalkozik vele. Amugy fel felnézek neha a wotra de kb ennyire erdekel -
yossarianHUN #409188 Nem tudom, ahogy én látom, te vagy az egyetlen, aki milliomodszorra is elsírja nap mint nap, hogy szar a játék, de egyébként is mindegy, mert te már nem játszod, mert CoD, CS, anyámkínja lett belőle, de azért másnap kezded elölről. Ismeri és unja már mindenki a szöveget, aki kicsit is olvassa a topikot.
A többi Plata szófosása, ami kb. a tévés teleshop reklámok tartalmi értékét képviseli, meg nagy néha egy-egy rövid beszélgetés egy szupertesztes tankról, ami pillanat alatt elhal, mert senkinek nincs kedve és energiája kimazsolázni a tényleges tartalmat a fent említett shitposttengerből.
Ezért degradálódott a topik oda, ahova. Ugyanaz az egy-két emberke kiabálja lelkesen a nulla közérdeklődésre számot tartó szövegét, elég ránézni a kommentelő nicknevére, és a hsz-t már el se kell olvasni, mert pontosan tudja az ember, hogy mi lesz benne. Akinek lenne konstruktív hozzátennivalója, az már rég feladta és lelépett.
De folytasd csak a nemes keresztes hadjáratot a gold ammo ellen, biztos nem unja még az a három ember, aki még feljár néha olvasni a topikot. -
Megamax #409187 De tudod miért, te is tisztában vagy a játék hibáival és azzal is hogy még mindig nem csinált senki még hasonló játékot sem. Egyszeruen nem találni olyan játékot amiben páncélozott jármuvekkel lehet harcolni és HP rendszer van. Ja és nem valami hiper szuper futurisztikus szarokkal.
-
yossarianHUN #409186 Azért jó látni, hogy még mindig 99%-ban látatlanban meg lehet tippelni, hogy milyen hsz-eket fog látni az ember ha véletlenül benéz a topikba xd -
Plata #409185 Amx 50 100-at le akarom duplázni,T10 csata.
type 4 m103 t44 homár skorpióval harcolok,próbálok jól helyezkedni hogy ne tudjanak meglőni,de jönnek rám,van 3 artynk,su 14-2,GW e100 és bc 155 55,hát fixen nem az ellenséget nyomják telibe hanem engem.
Mind a három engem talált meg,a gw bocsánatot kért legalább.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.05. 16:34:30 -
Plata #409184 Az hogy kerekes fosról lepattant lövés vicc,de hogy t54 ltw-re grille két nullásat lőtt az már röhej,sárga lőszerrel lőtt a majom.
Városi pályán pofátlan módon a t10 heavk mögé álltam be és lőttem őket seggbe,nem fordultak rám mert előttük meg ott voltak heavy és med tankok,én meg felváltva lőttem seggbe a két tankot,valahonnan a francból grille lőtt,nem is láttam,a láncomat levitte kétszer.
Egyébként az fura hogy T7-es kerekes full alap ágyúval,mert tényleg stock,free xp-ből vettem meg,még a legénysége is selejt,és szemből beviszi td-t azzal a fos ágyúval. -
Megamax #409183 Egy valamirol elfeledkezel, nem kivenni kell a gold loszert hanem áttalakítani. Van egy ilyen dolog hog yelobb írtad hogy a JPZ nem tudott megolni gold loszerrel míg te egy kicsiny gyors tankban voltál. Na meg mindig irod hogy tobbet sebzel light tankal mint a hasonló TD-k meg heavy-k. Ha nem spotolnak a TD nek akor vagy elore megy és lo párat míg meghal vagy azonnal meghal az aranyesoben. A heavy tank mint a type ok meg szarrá vannak goldozva. Ha light tank-al nem találnak el akkor naná hogy tobbet sebzel de probálj meg elkerulni dolgokat lassú heavy tankal. Elobb voltam Mines-on. Jottek a medek én meg szaros centurionnal voltam a heavy verekedoben és mogottem a szupernehéz heavy tankok. Kapásbol gold volt az osszes ellenséges mednek betoltve. Egyszeruen nincs értelme heavy tankal játszani ha egyforma a tier. Ha meg topp tank vagy egy Type4 el akkor csak akkor van szerencséd ha ninc solyan tank az ellenfélnél aki gold loszerrel 100% ra át tud loni. Mert ugye 250mm es lapos páncélt elég nehéz forgatni a 330 as HEAT loszer ellen. Meg már ne csodálkozz a "hulye" játékosokonn Prokhorovkán elob bfelmentem a dombra és le is rongyoltam Foch B vel a másik oldalonn és kitáraztam egy udes ba ami meg is doglott aztán én is. De valahogy nem érdekelt mert ugyis tudom hogy a 2 arty azonn a maponn szarrá cseszi a játékmenetet így inkább gyorsan befejeztem.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2019.05.05. 15:21:05 -
Plata #409182 Szerintem a játék még mindig jó,nem a játék lett rossz,csak túl sok lett a gyökér idióta játékos.
Túl sok az agyhalott hülye,ha kivennék gold lőszert jobb lenne,a sok retardált úgyis csak azt tölt,normális lőszerrel nem tud sebezni mert azt sem tudja hova lőjön,de be tölti goldot és boldogan lődöz auto aimmal. -
Plata #409181 Nekem sincs prémem.
De T9 tank tud plusszos lenni.
Én meg pipa.
T10 csatában egy T9-es ligt tankkal többet sebzek mint a a heavy és td csapattársak,na az vicc és nem T49-el voltam.
Szerintem T8 tankokkal még szépen lehet keresni.Nekem most van jó pár T8 t9 tank,mert visszavettem jó párat és bele kezdtem három újba.
Vissza vettem T9 tankokat is.Viszont ma nem lehet játszani,egymás után mentem az olyan vesztes csatákat ahol sok xp-t kaptam de hiába.
És a legrosszabb az hogy rengeteg T10 csatában voltam ahol fél csapatnak kb 0 volt a sebzése.
Megvettem a gumikerekes fost is,free xp-ből hetest,természetesen új legénység ment bele,ingyenes,stock szarral és halál béna legénységgel marha jó kört mentem kempinovkán.Három kill és marha sok sebzés.Gyökér Kanonenjagdpanzer gold lőszerrel nem tudott megölni,mert csak nullásat lőtt,szemből szétszedtem az alap lőszerrel és a lófing stock ágyúval.De valahogy nekem nem nagyon jön be ez a kerekes jószág,szar vele menni a helyben forduló light tankok után.
Ha elfelejtem hogy kerekes és light tanknak nézem gyorsan cumi van. -
tutyimutyi2 #409180 "Szerintem egyezzünk ki abban, hogy prém nélkül már a T8 is egy kredittemető, így van ez kitalálva már jó ideje"
Akkor nálam elromlott valami me prém nélkül is általában plusszosan jövök ki T9 csatából meg abból az 1-2 T10-es csatából :P -
Megamax #409179 Nem számít nem miattad lett COD egy remek taktikai tankos játékból. -
Plata #409178 Sosem használtam vele gold ammot.
Soha.
Az túl ciki lenne.
Egyik T10 tankomban sincs gold.
Meg másban sem.
Ha goldot kéne használnom az gáz lenne.
Nekem az olyan nem igazi játékos,csak egy.
Szóval az. -
Megamax #409177 Na meglestem ezt a hihetetlen patch ot, elso dolog ami feltunt Type 4 15cm es ágyujának a loszere ugyan ugy nem változott semmit, még mindig pay to win csak most az átutést novelték meg. Egy szó mint száz még mindig nem javasolt normál loszert használni benne. Egyszeruen rohely. Ennyire nyiltan csinálni a játékok átbaszását. -
Lucifer001 #409176 Tudod kereken 50 db prémium tankom van . Tisztában vagyok vele , hogy a semmiből nem fog megélni egy játék fejlesztő sem . Annak is már vagy 6 éve , hogy szimpla tier 6 os tankokkal farmoltunk .
Ennyi volt a hozzá szólásom mint láthatod .
" Nekem Quickybaby ezért utalt 2500 goldot , mert a IS-M • 13 Kills • FADIN , KOLOBANOV stb kevés volt , hogy pluszos legyen a csata . Ez neki sem tetszett . Gondolom kárpótolni akart :) "
Akkor viszont miért is kell kiforgatni az ember szavait ?
Nem kérek rá választ , hisz megkértem pihenjen
-
yossarianHUN #409175 Láttunk már itt rosszabbat :)
Szerintem egyezzünk ki abban, hogy prém nélkül már a T8 is egy kredittemető, így van ez kitalálva már jó ideje, főleg, hogy legyen értelme kisebb tierben is játszani, meg persze hogy megvedd a prémet, ez is egyértelmű.
Indokolt-e, hogy 13 killel nullszaldósra jön ki az ember? Lehet róla vitatkozni, de a tény az, hogy azok az idők már sajnos elég rég letűntek, amikor nem prém gépekkel értelmesen lehetett farmolni. Manapság aki nagy zsozsót akar, annak prém tank kell, és lehetőleg magasabb tierű ellenfelek sebzése. Ilyen ez a popszakma. -
Nincsen gond,poénnak szántam a dolgot.Pont témába vágott,gondoltam oldja egy kicsit a feszültséget.
Amúgy sem saját teljesítmény