World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tegnap azon is csak röhögtem hogy Is3a lökdöste Fv-t a bokorban míg meg nem unta és egy lövéssel haza nem vágta.<#idiota>#idiota>
Rengeteg idióta van,de sokszor az ellenségnél is.
Volt olyan csatám ahol szinte nulla sebzéssel zártam mert szinte egyből vége lett.
E100-al vagy Type-al még szinte negyedéig sem értem a pályának de vége.Amikor még három perc alatt sincs vége és 15-2 csak pislogsz,főleg ha te hátul kullogsz teheneddel.
7 kill 3500dmg végén ott állok a körben ketyegett le az idő, egyedül már nem tudtam befoglalni. Pudrel a körtől 5 méterre állt és kereste a BP-t.. nem tudtam bekönyörögni a körbe.... És akkor mért nem nyerek :D
Napis stat nem éppen aktuális überrel, leduplézni 7-8 tankot mondjuk, és nem hiszem hogy egy adott játékoson múlna hogy veszit, miközben 14 bauinnal össze sorsolja a retek rendszer...
És nem Sherman játéktudásáról volt szó biztos ügyes, tőlem aztán 2561656 wn8-a is lehet... ez lényegtelen, én max közepes vagyok babuin felett kicsivel, de annyira nem szar a statom amit nem rerolloltam hanem az elejétől húztam hogy 300 meccs óta 40%-os a wr-em....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
<#hehe>#hehe>Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.15. 00:04:30
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Remélem a 10-es is összejön januárra.<#vigyor>#vigyor>

Irtó nehéz játszani mert nagyon sok idióta van.
De néha az ellenségnél vannak.
Két idióta ugratni akart a vízparton,egymásra estek be a vízbe.<#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.14. 22:43:50

Maala #406840
Igen<#idiota>#idiota> csak mindig elfelejtem sajátként kiposztolni a 8-9k-s köreit,vagy a felhajigált Gm-eket,vagy a 60-80%wr-t.,és közben kioktatni a wr miatt panaszkodókat,hogy tanuljanak meg játszani<#idiota>#idiota>
De hát ilyen ez az idöskori demencia,mit tudok tenni<#nemtudom>#nemtudom><#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.14. 21:17:39
RHM 25t, WZ meg 30t, max azokkal akarj rammolni.
T54 eszement jó.
Jah látom már,megnéztem az adatait,15/18 tonna.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.14. 21:03:59
Három ramm kill egy csatában.
Köszönet a csapatnak hogy vesztettünk mert agyhalottak voltak,köszönet az ellenségnek hogy akkora botok voltak.
E50-el közvetlen közelről harcoltam,egyszer talált el a marha.
Na persze gondolhattam volna hogy bot,az arty mellett dekkolt a bázison.

@Maala: semmi pajzán titok, nem vettek be harmadiknak. :(
Amúgy csak játszogatok a ritka tankjaival, semmi statbúszt nincs. <#vigyor2>#vigyor2>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sherman0070 volt az, ha jól sejtem, de mindegy, Joe jó arc.
Szerkesztés meg a hsz elküldése után 5 percig van.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.14. 20:11:44
Szerencsére az ellenség egy oltári nagy kemper banda volt.
A Top tankjuk Is7 a báziskör előtt kb 10 méterrel állt és lazán kilőttem lighttal.
Kempelő Is3A-t is seggbe lőttem vagy négyszer de észre sem vett.<#hehe>#hehe>
Jah állat Is7 nem talált el úgy hogy koccanásig rámentem.Akkora bot volt bakker.

2-3-4 éve toltuk együtt néhányszor :)
2014-ig kb. itt laktam a fórumon (a legördülő témalehetőségeket még én csináltattam meg Jonnykával), aztán átcuccoltam wotinfo-ra, de néha benézek ide is. <#integet2>#integet2>
Köszönöm kérdésed,jol vagyok.
Kb mikor volt ez?
Esetleg tudnàl segiteni,hogy milyen név utàn kutassak az emlékezetemben?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert az itt lévök nagy részének tudom a wot nickjét,de a te felhasznàlóddal szerintem még nem talàlkoztam itt.
Legalábbis mostanàban nem.de tévedhetek is természetesen.
Olyan vereségek voltak ma hogy több XP-t kaptam mint a nyertes csapat topja.... pff miféle mocskos idióták ezek.. kétgyermekes lengyel apuka besörözve ...

Amúgy értetlenül állok a következő történet előtt: rád köszöntem csatában régebben, mire visszaírtad, hogy Te nem Ő vagy. Vagyis Ő nem Te vagy. Vagy... Őőőő... Jobban vagy már? <#banplz>#banplz>
Télleg,hogy szomorodnának meg<#hawaii>#hawaii>
Azt lehet tudni melyik könyv melyik camot adja?
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.14. 16:28:06
Vazze, nem csak a T5 díszeknél van ám plusz oldal, még a New Year-en belül sem... :-D Hát még a többinél.
Így tényleg csak írtó nagy mák, hogy meglett a New Year camo az O.260amra, ennyire tudatlanul. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.14. 16:23:47
Neked lehet szerencséd volt mert azok estek a ládábol,nekem nem<#hehe>#hehe>
Mire megláttam hogy az 5ös díszekből van még 1 oldal<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Aszt klikk.És vagy azt adja vagy nem.<#hehe>#hehe>
Tapasztalatom szerint 1-3 szintig majdnem mindig elsőre kidobja az adott diszt. Utána már szeret szívatni,hogy ugyanazt dobja egymásután akár 5x is,jó sok töredékért<#falbav>#falbav>
A díszkészítő gomb mellet van a bezuzás gomb is itt tudod a már elkészített ,vagy megszerzett díszeket bezúzni,amikből újabb díszeket tudsz csinálni.