418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #409253 Ilyenkor mi van?
Gondolom vesztünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most kidobott sorban állásból is,a szerver nem válaszol próbálkozz később.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.13. 18:54:56 -
Lucifer001 #409252 Én is így jártam
-
Plata #409251 Frontline közben kidobott a szerver,mert túlterhelt,vissza meg nem enged. 
Mert a szerver foglalt. -
Rammsch31n #409250 garázsban a szövegelést, hogy lehet lenémítani? halálba idegesít ez a győztünk bemondós angol propagandaszöveg... -
Plata #409249 T49-el két Amx M4 51-et lőttem ki szemből.
Csapattárs Amx M4 51 hisztizett hogy T49-el beütöttem őket.
-
Userx2 #409248 Nálam is. Ez még reggel volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #409247 Napi első csata.
Vereség
Csata: Murovanka
Járművek: T-54 ltwt.
Szerzett tapasztalat: 259
Szerzett kredit: 12 125 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 109; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 5 146)
Indulásnál csapattárs szándékosan belém jött,utána előre mentem spotolni,majd megtámadtam maus bc25 skoda t50-et,szépen lavírozgattam és lőttem őket,majd rámásztam a skodára,erre először két t10-es arty csapattárs talált meg majd t10 td csapattárs megadta a kegyelemdöfést.
Igaz strv kétszer bocsánatot kért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.13. 10:57:49 -
Rammsch31n #409246 FL-be van egy új bug... a mozgó járművek úgy néznek ki mint a halottak, de a modelljük nincs meg... jó kis szellemek :DDD -
nemtudommivan #409245 Ez a 60 tp brutálisan sebzi a modulokat meg a legényeket. Nem szeretek találkozni vele. -
nemtudommivan #409244 Object 430-al voltam. Reggelre megjavult. Csak nézem hogy kigyújtanak es égek folyamatosan. Azt hittem két egymás utáni találat is kigyújtott de nem mert még 2x megismétlődött. -
Plata #409243 Ha kilövik a legénységet akkor véged.
Mintha vízbe estél volna vagy fejre állnál.
Ezért szeretem type-al tornyon lőni a tankokat vagy T49-el.
Ha mázlid van kiüti a legénységet. -
Userx2 #409242 Parancsnokod élt? Panterrában minden csatában ellövik. -
Rammsch31n #409241 Ilyet én még nem b@sztam... a 60tp kilőtte a svéd medből mind3 legénységi tagot... azthittem még életben vagyok, azt kiderült, hogy nem... de a tank ott áll a pályán, engem viszont kibaszott nézőnek, úgy hogy csak 962 hp-t vett le :O Ott áll mozdulatlanul mintha még játszana vele valaki, de én meg már csak figyelőként vagyok ott WTF. -
nemtudommivan #409240 Mi a f.szom van mar megint ezzel a bugos szarral? Hatodik erzek nem jelez az automata tuzolto meg nem olt. Mar harmadjara egek le miatta. -
Plata #409239 Artyk ellen nem védik az ütegeket?
Amerikai artyval elég jól lehet nagyon messziről sebezni őket.
Nekem csak amerikaival sikerült szemből is sebezni. -
nemtudommivan #409238 Frontline változások. Jo reggelt kívánok a wg-nek...
Scheff oldalárol másoltam.
A VÉDŐK VISSZAVÁGNAK A KÖVETKEZŐ FRONTLINE EPIZÓDBAN
A jövőhéten kezdődő negyedik Frontline epizódban nagyobb eséllyel indulunk majd védő oldalról.
A Frontline csatákkal rengeteg probléma van, de az egyik legjelentősebb, hogy védő oldalról csak a legritkább esetekben lehet nyerni. A Wargaming elhatározta, hogy orvosolja ezt a problémát, és megkönnyíti a védők dolgát.
A LÉGICSAPÁST ERŐSEBBÉ TESZIK
Ez a legritkábban használt harci utasítás, ezért növelik a sebzését és a területre ható sebzését, de az egyensúly fenntartása érdekében az átütési értékét visszább veszik. Pontos adatok ugyan nem ismertek, de a jövőhéten kezdődő negyedik epizódban mindenképp próbáljátok ki, hogy milyen lett!
AZ ÜTEGEK OLDALÁN NÖVELIK A PÁNCÉLZATOT
Két dolgot vett észre a Wargaming. Az egyik, hogy a könnyű tankok rendszerint berohannak az ellenséges vonalak mögé, a másik, hogy a tankvadászok és a magasabb átütéssel rendelkező egységek biztonságos pozíciókból sebzik az ütegeket, ami ellen a védők mit sem tehetnek. Eldöntötték, hogy az ütegeknek 165 milliméterről 180 milliméterre növelik az oldal páncélzatukat, ezáltal az említett két probléma remélhetőleg megszűnik.
AZ ENGINEERING ÉS A RESPAWN PONTOK MÓDOSULNAK
A Wargaming továbbá azt is észrevette, hogy a támadók rendszerint túl gyorsan elfoglalják az első bázisokat, ugyanis a védők még úton vannak, amikor a kimaxolt Engineeringgel rendelkező támadók már rég foglalják a bázist. Így aztán a támadóknál az Engineering hatását csökkentik.
1. szintnél - 1,6 helyett 1,5
2. szintnél - 1,6 helyett 1,5
3. szintnél - 1,8 helyett 1,7
4. szintnél - 1,8 helyett 1,7
5. szintnél - 2,0 helyett 1,8
Néhány respawn pont helyzetét is megváltoztatják. Általánosságban távolabb lesznek a csaták középpontjától. Erre azért van szükség, mert bizonyos esetekben a respawnolt támadó egységeket azonnal megsemmisítik a közelben tartózkodó ellenséges védő tankok. -
Plata #409237 T49-el spotoltam Fv td-t és rálőttem,de én nem spotolódtam fel.
nemtudommivan #409236 Honnan tudod hogy nem kapott? -
Plata #409235 Az előbb egy rohadt fura lövésem volt ,lkv 90 type b-vel full beszűkülve rálőttem egy 40tp-re,A lövés pillanatában azonban kilőtték előlem,már lőttem mikor meghalt,erre valahol mögötte lévő Leo-t kilőttem,nem is láttam és a 40TP mögött volt. -
Userx2 #409234 Létezik, hogy még 3. osztályt sem érdemel ez tag? Nyert egyébként.
nemtudommivan #409233 Object 260-at akartam irni. A td 15 kuldetessel nem birok maradt az arty. Ettol viszont hanyok igy nem lesz object -
suba53 #409232 Pedig a 212A az egyik legjobb 9.-es. Az Object 261 meg arty sniper. 
Szerintem érdemes belefeccölni a napi duplázásra az időt. Az még nem is akkora szenvedés, és az eredmény majd kárpótol.
-
Userx2 #409231 Kár ezt napi szinten beírogatni.
Nagyon régi legenda A mostani RNG meg már mindent felülír. Ha olyan napod van, meg kell ba**ódni -
nemtudommivan #409230 Ez a német pontosság már csak legenda? Jagdpz e100 folyamatosan lepattanót produkál. Köszönő viszonyban sincs a becsapodás helye a celzás helyével. Kilences wtpz4 alap ágyuval 0.35 pontossággal nem tudja hasba loni a t95-ot kevesebb mint 100 méterről inkabb a lövegpajzsba megy. 300 meterrol 50 tp testét nem tudom harmadjára sem eltalálni mert a toronyba megy.
Ja artyzast mai nappal feladtam. Ezt a csicskaságot én nem tudom csinálni. 41 masodpercenként sebeztem 120-400 hp-t attol függően hogy eltaláltam e valamit vagy csak mellé ment. Mindezt atlag 7 perces csatákban ahol kb 1-2 perc mire felvonulnak az emberkék. Lehet szorozni. Ki az a szellemi nyomorult aki ezt élvezi? Inkább ne legyen meg az object 261. -
bekescsaba #409229 Ha jól értelmeztem, a második legnagyobb dpm-je lesz a medek között. 1 pont neki, top második dpm az osztályában. Ez jó hír.
-12 fokos gundep. Szuper. Ha láttad a pár hozzászólással ezelőtt lévő svéd med replayt, akkor láthatod, hogy milyen jó is a nagy gun dep. A végjátékot leszámítva szinte minden jobb játékos a meddel eleinte tartja a távolságot, messziről szurkál, jellemzően dombok mögül lövöldözi a felderített ellenfelet. Tehát az STB a lmásodik legjobb gun depes tank az osztályában. Ez is megér 1 pontot.
- Erősítik a tornyát, akalmassá teszik a facehugra, a dombok mögül való lövöldözésre. Pontos értékeket nem tudok, de átlag 280 - 300 körüli értéket produkál. Azt nem tudom, hogy a -12 fokos gun derpnél a szögek miatt hogyan válozik a torony effektív értéke, lehet, még nő is. Az, hogy a tornya miatt nincsen hátrányban az oroszokkal szemben, még 1 pont.
Szerintem az a tank, ami két igen fontos tulajdonságában is (DPM, Gundepression) a Top 2 ben van, és a páncélzatában hozza az átlagot, az jobb az átlagtól.
Egyetlen egy med tank volt, amivel szerettem játszani. Most még jobban szeretek majd. -
Userx2 #409228 Mit jót látsz az STB-1 változásokban? A verekedős játék stílus irányába alakítják, ami 3 db 10 -es arty mellett nem élmény. Ja és jönnek a "láthatatlan" medek.
Kap egy hidropneumatikus felfüggesztést, ami ha nem műxik, -6 fok lesz a gundep menet közben. Biztos azért nem értem a buff (valójában nerf) lényegét, mert nincs a garázsomban a nevezett tank.
Csak azért érdekel, mert néha megnézem mi az a gép, ami a legtöbb csatában megállja a helyét. ha úgy tetszik univerzális. -
nemtudommivan #409227 Miota lehetoseg van az uzenetek tiltasara azota elek vele. -
nemtudommivan #409226 Nekem a soumában csak miatta van 1 tár repesz. Ketten maradtunk egyszer neki 65 hp-ja volt nekem 600 körül. Tudtam melyik bokorban van de hiaba lottem alap loszerrel semmi nem tortent. Aztan sikerult a kozelebe kerulni kitaraztam ra de megint semmi eredmennyel. Kupolat nem birtam eltalalni. Ha lett volna repeszem akkor sima ugy lett volna. Igy viszont buktam. Azota mar tobbszor jott jol a repesz. Elfer benne mert boven sok az a 60 loszer. Altalaban 15-20-at szoktam elhasznalni. -
bekescsaba #409225 Hát nem tudom. Én sokat szenvedek a 10-es képviselőjével, amikor 200-300 méterről találkozunk, 10 ből 9-szer vissza kell vonuljak. Az külön dühítő, hogy meddel, illetve lightal szinte tehetelen vagy ellene, ha nem tudsz rárohanni. -
bekescsaba #409224 Na meg yossarian kedvéért is írtam, hogy lásson már más hozzászólót is. -
bekescsaba #409223 Nekem egyre jobban tetszik az irány, amifelé az STB-1 tart. Még a végén lesz egy med, amivel majd játszani fogok.
Lassan beleőszülök ebbe az Object küldetésbe. Az orosznál már csak három hiányzik, a többinél is olyan 5-6 híja van. 5 ször egymás után legyél top 3 sebző a 30-ból, iletve a 2 top gun 7 csata alatt, szóval ezek fogtak ki rajtam. Olyan ritka a top gun már, mint a fehér holló, nemhogy nálam, a csatákban sem nagyon látok már. Külön öröm volt a pár hozzászólással ezelőtt mutatott 13 killes csata. KIcsit visszaadta az életkedvem.
Szóval van 7 parancsom, lehet ellövök kettőt az oroszokra. -
A svéd TD koncepció szerintem eleve életképtelen, az hogy csak bokorban gubbasztva használható az egy dolog, de ritka egyhangú a gameplay vele, majdnem arty szint, hülye deffenzív koncepció, támadásra alkalmatlan, pályafüggő, stb. Akkor már inkább a med vonal... -
Malarki #409221 Nincs nekem már kedvem az ilyenekkel foglalkozni. Mindegy mit írsz neki úgy se fogja fel, ír még két-három ilyen szaftos mondatot aztán letilt. Nyilván nehéz neki elviselni hogy nem rohan be mindenki 6 tank közé hogy megmentse az ő tyúkszaros életét és így még lentebb esik a csodás 47%-os winrateje, de ez van. -
Plata #409220 Három x van duplán a nevében.
Szerintem akinek ilyen neve van a 99% eséllyel hülye.
A szövege alapján meg fix hogy hülye.
Szerintem ne törődj vele.
Bár én asszem heccből felhúztam volna.
Nevéből következtetve szerintem könnyen ki lehetett volna idegelni.
-
yossarianHUN #409219 És nem írtál vissza? Ez trollkodásért kiált :D -
Malarki #409218 Ugye ennek a V7EPS klánnak semmi köze az eredeti VTEPS-hez és csak a nevet lopja. Az egyik kedves taguk megtalált csata után, úgy érzem kapcsolatot akart teremteni :D
-
Igen, azzal a magas alfával mondjuk garantált a nem létező gun handling, de attól még életképes koncepció bőven. 160mm effektív a kupola, az a legzavaróbb elem, bár mindenféle szir-szar beütni azért nem fogja tudni, pláne ha mozgatja kicsit.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.05.07. 17:47:03 -
yossarianHUN #409216 Mindenesetre ha bug, akkor valóban elég combos lesz. Jó alternatíva lehet a Löwéhez. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínüleg persze bug az 50mm vastag felső oldalpáncél, a 100mm vastag alsó-lánc mögöttihez képest, mert eléggé képtelen ötlet, hogy akár HE vel is beverhető lenne -
Apropó bogarászás, az egyik képen meglepő értéket lehet látni 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.05.07. 16:49:51