World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Messze vannak a legközelebbi kohók.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
Sok parlagon heverõ anyag. Ezeket miért nem hasznosítják újra? Nem vágom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
9.3? Kicsit optimista vélemény ez. Tegyél még elé egy 1-est szerintem. EU ág ebben az évben biztosan nem lesz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A google tárolt verziójából ennyit ki lehet szedni (érdekes, hogy a forrásként feltüntetett cym sem érhetõ el)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

For the Record: WGL Future Codes from Wargaming EU

Source: http://bitly.com/bundles/karsun/1, thanks to Mr_Deo for sending this to me. Hello everyone, okay, here’s an interesting thing. A lot of people have been hunting the 50-100g codes from Wargaming these last couples of days. As we all know, it works by scanning a QR code picture and then you get sent to a page with the code, such as this (whoever invented this method is a complete moron, but whatever). These past few days, following codes were redeemed: 7.3.2014 – WGLGRANDF1NAL 12.3.2014 – TEAMSWGLGRANDF1NAL 14.3.2014 – HOWWEROLLWGLGRANDF1NAL 15.3.2014 – WARSAWWGLGRANDF1NAL 19.3.2014 – MONOL1THWGLGRANDF1NAL Now, the effort to bring more attention to WGL is commendable I guess, but sorry, I don’t give a crap anyway and am in it for the codes. Apparently, more people think like that as well. Someone named “Karsun” sort of leaked the code addresses in advance two weeks ago. These leaks proved to be accurate, as various codes were activated in turn. The addresses, that are still left, are: worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALTWEETSTANKS/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALSHARES1MAGES/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALWHENANDWHERE/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALGFHASSTARTED/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALKEEPONWATCH1NG/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALSTREAM1SL1VE/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALDAY3/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALPORTAL/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALFIRST/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALS/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALFEELTHEPOWER/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NAL5CODESHERE/ worldoftanks.eu/content/docs/WGLGRANDF1NALTHANKYOUTANKERS/
Basically, these are the links, that are inactive right now, but are going to be activated as soon as the code gets published. I have no idea which link exactly comes next or how exactly did the author get to them, but considering the fact that he was right before, I would say that it is legit. Not sure whether this is of any use to anyone, but at least we know (if the info is correct) there will be like 14 more codes.

Úgy értettem a böngészõ teljesen tiszta lappal feküdt neki a WG EU oldalának, cookie, cache és minden egyéb tekintetben.
Azt is leírtam mobil, internetrõl megy szóval nem WG oldali a gond.
Privacy üzemmódban is :"Login temporarily unavailable, de hagyjuk, ezért nem fogok céges policy-ket mókolni.

Ja. Csak melyik évben?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Óóóó akkor az nyár vége - õsz eleje.. 😊

Sherman0070
9.3 körül szerintem

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

a multi turret es a tobbmagos tamogatassal egy idoben..
Egyetértek, remélem a most már gyenge gépnek számító konfigom ha nem bírná az új HD-s Wot-ot, akkor kuka mindenképp 😊 De azért a magyar tankokra kíváncsi lennék nagyon. Az mikor jönne?

Ennyi fímet bûn széjjelhagyni tezsvírem... <#nyes>

A böngészési elõzmények abszolút semmi köze sincs a problémádhoz, mert az csak egy egyszerû history, amibõl a korábban látogatott oldalakat tudod megnézni idõrendi sorrendben.

Firefoxban az inkognító mód ctrl+shift+p. Próbáld meg így behozni az oldalt.

Ezek a kis játékszerek nem sugároznak picit az A-10-ek uránium tartalmú löszerei miatt?

Köszi, majd otthonról belépek.
Céges gépen nem azt telepít az ember amit és amikor akar.
A mindenféle böngészõ elõzmény törlésen már túl vagyok. Esetleg még megyek beszélgetek a LAN/WAN kollégákkal határvédelem témában.
😊
Sarcasm On
Még az ISP-nkre tudok gondolni...
Sarcasm Off

Próbáld ki ctrl+shift+n billentyûkombinációval chromeban, lehet ff-ben is mûködik ez.
Ha itt behozza, akkor törölnöd kell cahcet, cookie-t stb. Vagy csak tenyerelj rá az f5-re amíg nem lesz jó...

Sem tûzrókával sem exbojlerrel em megy cache ürítés és CTRL F5 után sem.
A fórumba be tudok lépni, sõt mobilról a WG EU honlapján is megy a login.
Valami céges kavarás...

másold be léccci!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Nyomj ctrl3f5-öt vagy zárd be és nyisd meg aböngészõt újra, vagy valami. Simán beenged minden accal. Nincs az oldallal (jelenleg) semmi gond.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Login temporarily unavailable.

Sherman0070
Írd már ide a kódokat mert nem tölti be 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Simán be lehet lépni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor ezért nem lehet belépni a WoT oldalán.

Van ott egy-két vipera, de a Grylls urat az OBK csapat tüntetné el percek alatt.

na arra nem fogok tekerni 😄
ami a közeljövõben cél Mo.-n belül az:
-eltekerni Soporonba
-letekerni Balatonra, megkerülni majd haza
-lemenni Tolna megyébe (nagyszékely vagy kisszékely környékére)
-innen tõlünk (fejér m. duna mellett) letekerni a szerb határig a Duna mentén

aztán majd a többi jön magától 😊
(csak elõbb meg kellene gyógyulni, olyan jó ez a magyar orvoslás, hogy nem tudják mitõl van begyulladva a mandulám.... vettek mintát meg vérvétel meg minden, pfffffff.
most egy hónapot várunk vele azt mondta a doki, most már úgy is vége ennek a nyirkos ködös idõnek, hátha rendbe jön magától)

na nem OFF-olok, megyek ki ásni 😊
JeffDunham
Én Szíriát és Szomáliát ajánlom nyugodt szívvel. Esetleg Dél-Oszétiát, ott elég sok hegy is van. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

majdnem végigbringáztam az alföldet is 😄
de majd teljesen végigfogom mert Erdély fele arra kell menni 😊
azért ez nem olyan ahova bear grylls szokott menni 😄
Olvasva itt a kórképeket amiket folyamatosan megszellõztetsz magadról, már kb így képzellek el:

csak erõs idegzetûeknek
http://listsalad.com/wp-content/uploads/2013/06/ListFace.jpg

Somogy megyében ne légy benne olyan biztos. A a nem napn barnult orkok telepe meg nem számít civilizációnak. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Látom nem alföldi gyerek vagy.
😊

Akkor ne Magyarországon kirándulj 8D
ja 😄
de ez Magyarország, itt nem tudsz megtenni gyalog 10km-nél többet hogy ne találkozz civilizációval 😄
Nem kell bringa se sátor meg sör Bear Grylls se visz magával semmit

Master91
Test indulása elõtt 1-2 héttel már tudjuk mikor indul.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sherman0070

Sherman0070

A common test akkor szokott ilyet csinálni amikor közeleg az új verzió.
Szóval holnap jön a 9.0 Common Testje 😄

na az meg a másik ami felbassza az agyam 😊
oda meg csak kocsival mehetek még :S
nem szabad sajna bringáznom gyulladt mandulával, vagyis nem szabad hogy kimelegedjek.... egy sátorral meg minden cuccal sörrel megrakott bringának van súlya 😄 képtelenség elmenni túrázni anélkül, hogy ne melegednék ki 😊

de szerencsére most már itt a jó idõ, így nem tud felbaszni a wot, mentem most kapásból 5 vereséget 😊 alt + f4 és inkább megyek ki kertészkedni 😊
Master91
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A BigWorld engine?
Ez is egy rakat pempõ mint a cryengine, ennek viszont a hálózati kódja jó viszont ugyanolyan fos az optimalizációja.

Menj inkább túrázni
nekem már így is érik a játék törlése... vagy komoly hanyagolása
most is mivel kezdtem? 4 vereség eddig...
semmi értelme szenvedni itt a sok gyökér között 😄
nekem tenne szivességet a WG ha kiadná a HD peccset magas gépigénnyel mert akkor futna 10 fps-en
ettol fuggetlenul a wg motor kenterbe veri. a hd megjelenitesnek meg majd meglatjuk miylen eroforras ara lesz. nekem nincsenek illuzioim. szokasos ganyolast hozzak majd ahoyg szoktak.
Nyilván komoly felmérést végeztél, hogy ezt így kijelentetted...

A havocnak semmi köze a látványhoz....
Az meg a másik hogy cryengine egy rakat szar.
Szépnek szép. És itt ki is fújt.

Munkatábor! 😊

Remélem ezeknél az új játékoknál nem az lesz a kezdõ momentum mint a Wotnál, hogy stock felszereléssl "agyonszopatom" a kezdõ játékost, berakom két sorral magasabb tierbe hogy ne is tudjon sebezni. Mert ilyen aljas dolgot mint a Wot mûvel(mûvelt) csak azért tudta megtenni mert nem volt más hasonló játék a piacon. Mindezt teszi pénzügyi megfontolásból hogy költsél a játékra ha nem akarsz szívni. Megtehette mert uralta eddig a piacot.
copyzd be pls nem nyílik a link

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

dante3
Én arra gondoltam, hogy nekem pl. azt jelenti ez a játék: kinézek magamnak egy 10-es tankot, elindulok azon az ágon, és kihúzom, régen is ez volt a cél nálam, és most is megmaradt! Nem izgatnak az ingyen cuccok...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!