World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most volt életem egyik legszebb csatája.
Sand Riveren védekezni kellett 113-al, szokásos faluvágta, ott nem történik semmi. WZ lent van a hágóban, rámegy 2-3 tank, na mondom lemegyek segíteni neki. Erre beszorulok egy gödörbe. Mire kipusztultak a támadók, írok a WZ-nek, hogy segítsen kiszabadulni onnan, amit meglepetésemre meg is tesz. Legalább 4 percet szoptunk, mire kikászálódtunk, már majdnem írtam neki, hogy hagyjon ott a francba, mert spotnál az arty mindkettõnket kiszed, de sikerült kitolnia a likból. Éppen idõben, mert egy IS-3 arra készült, hogy megpicsázzon. Kiszedtük õt is.
Kimegyek a hágóból, hogy most aztán na...Erre kiszed az arty 1700 hp-ról <#hehe> Ez valami fantasztikus meccs volt, sebeztem is vagy 400-at...

JeffDunham
Én is arra jelentkeztem. Itthon szerintem jóval elterjedtebb az Android mint az "almás nokia" táblakütyü. Már eleve az ára miatt is. Annyi pénzért veszel egy jó közepes laptopot vagy asztali gépet, amivel lehet is mit kezdeni már.

Persze látszik hogy az amerikaiaknak dolgoznak, mert ott a lóvé. Ha az "elterjedtebb" alkalmazással kezdték volna akkor az Androidnak állnak neki elõbb.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Ja és azt nyilatkozták, azért elõbb jött az ios-os mert azt jobban ismerik a programozóik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Antimat
Köszi a válaszokat!

Elkerülte a figyelmemet, hogy most androidra nem indul a béta, pedig én is azon próbálnám.

cyka blyat

patchaou
Gamer tablettel játszók hatalmas elõnyben lesznek, bár ott is a csapat többi tagja lesz a gyenge láncszem...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

wow ilyen sem volt még....
2 csata egymás után Patton az enemynél
mindkét csatán megkértem had legyen az enyém, de ez még hadján, még segítettek is 😄
tegnap 3 Patton ma eddig 2 Patton 😊 89/100 😄
lassan meglesz az a k***a medál is
patchaou
Ja valahol mintha azt olvastam volna, hogy 3 hónapot késik majd az androidos béta az almáshoz képest

Itt az irányítás lesz az érdekes. Aki androidos játékon , meg kontrollereken játszik sokat annak nem lesz nehéz.

angelus1991ster.blogspot.hu

Az milyen lenne , ha lenne hosszú idejû csatamód? Vagyis a tank HP-ja megtízszerezõdne egy pár tank vs. pár tank csatamódban.

A idõhatár limit kb 1 óra lenne. Így megközelítenné ez a csata mód a valóságot.
Régen egy páncélos legénysége pl. egy Tigris 1 nap alatt lõtt ki annyit, mint mi 5-10 perc alatt.
De hát a vége az lenne, hogy a megmaradtak addig lövik magukat kis távolságról, amíg hp lenullázódik.

patchaou
Nem jött meghívó nekem sem, bár Én is androidos tabletról tolnám (gta sa, rr3 simán futnak..) gondolom a blitz azért majd ki fog rajta fogni...

JeffDunham
Ja hogy ez vicces? Megnézem még egyszer, hátha csak átsiklottam felette. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

gárdával! (helyesbítve)

Törpapa tudja mit kell tenni a bekékült noob vöröseffesgárdától!

dettó...
Hogy full random legyen, véletlenszerûen bedobhatná, hogy ki kapja a légicsapást. Aztán lehet majd sírni, ha selypike kapja a 4-es effjével. <#hehe>

Nemhogy CW-re -bár ez nem érint- randomba is jó lenne. Legalább feldobná a játékmenetet.

pointer4
Ajj, és mekkora a sor ?
popey8
Egyre jobb és jobb dolgokat találnak ki<#falbav>

Rohadtul nem hiányzik, h holmi bunker lõjön ki CW-n.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Annyira azért nem. A WG-bõl elég sok embernek elege lehet már + a tankos játékukat is valszeg sokan unhatják és csak azért játsznak vele mert tényleg nincs más. Majd ott lesz a WT, ami szintén world of tanks copy-paste, kicsit más játékmenettel, de szerintem aki a wotot, a hangulat miatt utálja és nem a mögötte álló cég miatt, õket az a tankos sem hiszem, hogy magával fogja ragadni... De ez az armored warfare, ez teljesen más kor, más jármûvek, ebbõl következõen itt egészen máshogy is kell majd játszani. Egészen biztos vagyok benne, hogy az AW simán meg tud telepedni a piacon a 2 posztkommunista cucc mellett...

polluxware
fasza az új peccs... állandóan lefagy a csata összesítõ ablak...

Wg sucks, as always

LOL
...
- apparently, bunkers and airstrikes are planned for clanwars, maybe in the future there will be NPC bunkers firing at tanks
- bunkers and airstrikes will come this year
...
forrás

Sherman0070
De szerintem kicsit le lesz maradva mert év végére WT GF is open beta lesz (tudom már lehet 1-2 hónap múlva az lesz) WoT már Havocot fog használni szóval nehéz lesz nekik 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Szerintem a 2. féle gondolatod fog megvalósulni 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát ha karácsonyra szeretnék idõzíteni a megjelenést, akkor legalább õsszel el kellene kezdeniük bétateszteltetni... vagy azt csinálják õk is ami nagy divat lett újabban, hogy kilökik félkészen a játékot és folyamatosan javítgatnak, dobnak ki hozzá feature-ket...

Sherman0070
Majd jön év végére 😄

pointer4
Obsiidián kezd eléggé nyitni más stílusok felé 😊 SouthPark is már meglepõ volt 😊
"Armored Warfare will launch into closed beta in 2014 for PC."

Hát ez még el fog tartani egy darabig...

GabeE3e
Ezt láttátok? MMO modern tankokkal + cry enginnel, kíváncsi leszek rá.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

A legutóbb sem ez volt a megoldás pedig max akkor állja meg a helyét, ha kerítást festesz és valaki azt mondja könnyebb kalapáccsal. Proginál simán lehet, hogy pont az a megoldás, ami legutóbb nem jött be.

Hotfix, mert valamit elkúrtak. 😊

Már töltõdik le az egész. Legutóbb sem volt ez megoldás. Újra kellet rakni. Biztos én vagyok hibás, mert össze vissza gányoltam a módokat mire meglett a jó XVM és célzó stb. Nem értem, miért kellett ez a patch, ha úgy is jön majd az 9.0.
Azért ez ígéretesebbnek tûnik. Kérdés, hogy az irányítást meg tudják-e jól oldani. A szerver oldal ugyanaz lesz, játékmechanikában nincs változás. Ami viszont tetszik: nincs arty (!!!) és egyelõre csak német, orosz, amcsi tankok (nincs angol csillagromboló és valszeg táras tank sem nagyon lesz, nincs franciska pl.). Engem érdekel, nyilván nem az asztali verzió helyett, csak az mellett. A játékot én csak PC-n tudom játszani (laptopon csak komprésszált textúrákkal), és az elég sokszor nincs ott ahol én.

ximix
Valamit nem jól csinálsz 😊

http://youtu.be/ycU6OaEBAiU
Nekem +elkezdett még 444mb letölteni.WTF??

pointer4
Nyilván, mûködõ jó kis tablet van már 18.000 ft-tól. És az sem titok, hogy ezek lassabbak, és alkalmatlanak ilyen játékra. Ahhoz hogy a iFos sebessége meglegyen, majd 60.000 Ftos kell XD
És százalékban a pénzes hülye felhasználók aránya is magasabb iFos felhasználók között 😊 mint a hat tier8 prémuim tankos siemkák.
Én is oda nyitnék a WG helyéban, ott több a zsé 😊
Sherman0070
Szerintem ebbõl a projektbõl is annyi lesz mint a WoWP-ból <#love12>

GabeE3e
Lehet azért mert az "ifosokon" elfut rendesen, az Androidosok 75%-nál meg akadna össze vissza.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

És ha letörölsz mindent a 8.11 mappából?

ximix
pointer4
Én igen, de hát andriodra nem tesztelnek most 😞 csak iFosra.
Gondolom ez majd valami special event garázs lesz, ami dátumra aktiválódik. Ha tippelnem kellene akkor a várva-várt WGL grand finalra kepunk egyet. Egyébként úgy vettem ki a hírbõl, megint lesz Alienware-es kódosztás (?) április 4-6 között.

Fel volt rakva, de nem használtam.
Kipróbáltam ezt:

Toweliee 9:40
A mai hotfix tartalma nagy valószínûséggel:

-Egy új garázs
-Az önjáró tüzérség eltûnõ lövedékeinek a javítása

(Aki használ hangmodokat, az törölje az item_defs mappát a res_mods/0.8.11/scripts mappából és menni fog a játék.)

Most már a bejelentkezõ sem jön be. Delete megint egy kis sz*r pecs miatt. Igazi noob vagyok. :-)
Néztem a kolléga által írt új garázst, de nálam nem lett más. Prémmel se. Új garázs 9.0-ban lesz az tuti.
Használsz wot tweakert?
én nem kaptam új garázst...
és pont tegnap du. lett meg a 3 napos prém misszió
Rá se ránts, amikor 20 éve kaptam eggyet egy évig malmozhattam 160km-re otthonról!
Az új garázs csak a prémiumfiókkal rendelkezõket érinti?
Lehet most kapok a pofámra....de nekem összeségében egy két kivételtõl eltekintve tetszenek a 9.0-ban érkezõ ujdonságok!
Nektek mi a véleményetek?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én is, de nem kaptam eddig behívót.

Segítsetek egy noobnak. :-)
Jött ez a patch, szépen lefutott, de akárhonnan indítom azt írja, "Kérlek frissítsd a klienst". Próbálom fõkönyvtárban a Lanchert, akkor is ugyanezt írja. Mi trükk?