World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sand Riveren védekezni kellett 113-al, szokásos faluvágta, ott nem történik semmi. WZ lent van a hágóban, rámegy 2-3 tank, na mondom lemegyek segíteni neki. Erre beszorulok egy gödörbe. Mire kipusztultak a támadók, írok a WZ-nek, hogy segítsen kiszabadulni onnan, amit meglepetésemre meg is tesz. Legalább 4 percet szoptunk, mire kikászálódtunk, már majdnem írtam neki, hogy hagyjon ott a francba, mert spotnál az arty mindkettõnket kiszed, de sikerült kitolnia a likból. Éppen idõben, mert egy IS-3 arra készült, hogy megpicsázzon. Kiszedtük õt is.
Kimegyek a hágóból, hogy most aztán na...Erre kiszed az arty 1700 hp-ról <#hehe>#hehe> Ez valami fantasztikus meccs volt, sebeztem is vagy 400-at...
Persze látszik hogy az amerikaiaknak dolgoznak, mert ott a lóvé. Ha az "elterjedtebb" alkalmazással kezdték volna akkor az Androidnak állnak neki elõbb.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elkerülte a figyelmemet, hogy most androidra nem indul a béta, pedig én is azon próbálnám.
cyka blyat
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
2 csata egymás után Patton az enemynél
mindkét csatán megkértem had legyen az enyém, de ez még hadján, még segítettek is 😄
tegnap 3 Patton ma eddig 2 Patton 😊 89/100 😄
lassan meglesz az a k***a medál is
angelus1991ster.blogspot.hu
A idõhatár limit kb 1 óra lenne. Így megközelítenné ez a csata mód a valóságot.
Régen egy páncélos legénysége pl. egy Tigris 1 nap alatt lõtt ki annyit, mint mi 5-10 perc alatt.
De hát a vége az lenne, hogy a megmaradtak addig lövik magukat kis távolságról, amíg hp lenullázódik.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Rohadtul nem hiányzik, h holmi bunker lõjön ki CW-n.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
...
- apparently, bunkers and airstrikes are planned for clanwars, maybe in the future there will be NPC bunkers firing at tanks
- bunkers and airstrikes will come this year
...
forrás
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hát ez még el fog tartani egy darabig...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
És százalékban a pénzes hülye felhasználók aránya is magasabb iFos felhasználók között 😊 mint a hat tier8 prémuim tankos siemkák.
Én is oda nyitnék a WG helyéban, ott több a zsé 😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Kipróbáltam ezt:
Toweliee 9:40
A mai hotfix tartalma nagy valószínûséggel:
-Egy új garázs
-Az önjáró tüzérség eltûnõ lövedékeinek a javítása
(Aki használ hangmodokat, az törölje az item_defs mappát a res_mods/0.8.11/scripts mappából és menni fog a játék.)
Most már a bejelentkezõ sem jön be. Delete megint egy kis sz*r pecs miatt. Igazi noob vagyok. :-)
és pont tegnap du. lett meg a 3 napos prém misszió
Nektek mi a véleményetek?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Jött ez a patch, szépen lefutott, de akárhonnan indítom azt írja, "Kérlek frissítsd a klienst". Próbálom fõkönyvtárban a Lanchert, akkor is ugyanezt írja. Mi trükk?