World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Wot-res_mods-0.9.0-scripts-clients-mods/PMOD.json fájlban a vége felé van egy olyan rész, hogy
// The number of steps in the sniper scope and multiplicity of theirs.

"zoomXSteps" : <2, 4, 8, 16, 30, 40> <-- ezekbe beírod a lépések nagyítási szintjét, aztán elmented.

Használj jegyzettömböt a szerkesztéshez, normál utf-8-as szövegfájl.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

És ezzel még hajlandó berakni csatába is, ellentétben mondjuk a Tigrissel? 😄

csak azt kivanom neked, h ezt majd top tankban sokszor jatszak el veled a csapattarsaid, amikor te a sor aljan vagy. hisztis hulyegyerek, nolj mar fel!
Sziasztok

Valaki tudna segíteni , hogy hogyan szerkeszthetõ a " zoom mod " a problémám az , hogy az egér görgõre túlzottan sokat zoommol rá .
Köszi elõre is .
Bõ egy év után sem fejlõdött túl sokat. Még mindig nem egy ász, nyilván azért, mert nem kap tier4-5 ellenfeleket 😄
Úgy tûnik, a superpershinget még mindig szereti 😊 Elképzelni nem tudom, hogy lett neki két radley-walters meg mester plecsni az SP-hez.
stat
5:33-nál szegény megemlíti, hogy jó lenne, ha a superpershingjét néha berakná a játék 4-5-ösökhöz, mert akkor menekülnének elõle xD Szerintem nem kizárt, hogy ez esetben gold ammóval be tudna vinni akár két lövést is, mielõtt a menekülõ négyes-ötösök kinyírnák 😊
Miért nézted õket olyan vádlóan, szegény kv1s zavarba jött tõled😄
ximix
Én ezért játszok csak normál csatát, azt még valahogy megértik 😊
JeffDunham
Lakewille ENCOUNTER. Siemkák felvették a pozíciót. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Antimat
Lehet, hogy kémek voltak? 😊

cyka blyat

popey8
Ja és nem használok semmilyen sound modot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Jelentkezik vkinél az a bug, h minden nemzet legénysége oroszul beszél?😄 Nem hülyéskedek, az elõbb mentem STA-val és olyan hangon szólalt meg a crew, mintha orosz tankban ülnék. Már tegnap is észrevettem ezt, de azt hittem mára elfelejtik az oroszt a fiúk.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Stabi. 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

megint berakott komarin pályára. Én annyira utálom ezt a pályát hogy ki is léptem a játékból, ott hagytam a tankot. Nem vagyok hajlandó játszani olyan mapon amit utálok. Nem fogok kempelni a bokorba és lesni mikor bukkan elõ az enemy.
Köszi!
tier 10 csatákba most már nem ritka a 2vs2 WTE100, sõt az elõbb 3vs3 volt belõlük. Kezd sok lenni ezekbõl a jármûvekbõl.
ximix
Stab mert azzal alapból kisebb lesz a célkör ami ezért hamarább szûkül és esetleg menet közben is tudsz lõni.
A fejlesztett csak álló helyzetben mûködik. Egy kis mozdulat a tank testén és már deaktiválódik.
Hi!
E 75-re szerintetek a függöleges stabilizátort v. fejlesdztett célzórendszert tegyem fel a venti és a töltésgyorsító mellé?
Antimat
Nálam elõtte is az volt. De az EU1 is, azon legalább most tudok játszani.

cyka blyat

miért a WG bármit is jól oldott eddig meg? Egy lépés elõre kettõ meg hátra. Patch óta a EU2 játszhatatlan. Ez is az õ saruk.
Belõlem is csak a szarkazmus beszéllt, én speciel rühellem azt a mapot...
GabeE3e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Van már vagy 20k csatám, azért mondom, hogy nem kellene ez a pálya már rögtön a kezdõknek. A Team Battle miatt húzom csak a T1 legénységet,mert sok akció van arrafelé mostanában.

Köszi Tesselia! Még én nem találtam a szokott helyemen.

Itt van tömörített textúra pakk 0.9-hez.

Szokj hozzá, úgyis az lesz..., húzd ki a klingon álcás TD-ket stb...
Azt nem értem, low tierbe miért Province-t teszik be. A campelés imprintingje?

Részletes leírás volt a hibáról és a hibaüzenetekröl. No problem

Céges laptop rules.. 😞
Én most, ha nem otthon vagyok egyik utódjával a T410-el nyomom (i5, Nvidia NVIDIA Quadro NVS 3100M). Eddig tömörített textúrával, de mivel nincs texture pack 0.9-re, minden minimumon éppen elfut (asztali gépen minden full, van egy kis kontraszt).

Ennyi kell most a T1 Cunningham ace-hez. Lol a farmtank 😊

Most akartam elkezdeni játszani ezzel a gémmel de ahogy bejön a kis ablak de nem reagál semmire bármire kattintok nem reagál és nem kezdi letölteni sem a játékot... problem?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

505thZajcev[PT]
"Nem mondom hogy a legkisebb tank amit az amcsik epitettek, bar egye fene..."
Ez mi???????? <#falbav>

505thZajcev[PT]
Elrettento pelda akart ez lenni? <#conf>

Én is örülnék, ha megoldanák a kettes szerver lagját is, mert nekem az egyes nem fekszik. Én, aki végig a kettesen játszottam, amióta elindult a következõket jegyeztem meg az EU1-rõl:

Sok lila platoon. EU2-õn mondjuk egy héten egyszer futottam bele lila platoonba valamelyik oldalon, itt ma is több volt. 3 lila játékos 80%-ban megnyeri a random csatát érzésem szerint. Tudom ilyen sosem lesz, de nagyon tetszene egy olyan mód, hogy csak egyedül lehetne menni benne. Tehát egyik oldalra se rakna szakaszt.

Nagyon sok bitang gyenge játékos. Ezt már próbálták itt cáfolni, de állítom EU2-õn T9, T10-ben nagyon ritka volt az olyan, hogy valaki végig afk, olyan meg hogy csapattársat lõ, direkt megfullad ilyenekre nem is emlékszem, pedig sokat játszom.

Szóval az EU1 játékosállománya teljesen más, mint a kettesé. Nagyon jó játékosok és rendkívül rosszak egyvelege. Ez EU2 meg olyan közepes érzésre. Egy full randomban, egyedül játszónak szerintem sokkal jobban fekszik ez, mint a szélsõségek.

Felejtsd el az elõdjénél, a hellcat-nél megszokott játékstílust.
Az ágyúja nem rossz, de lomha nem fordulékony. Hátul kell vele maradni, és onnan osztani.

ÁÁÁ.Csak tudod másik"barátom"(azért 2.5év alatt sokszor olvastalak)sztem nem..
Max megférnek egymás mellett,fõleg ha megférnek..Ez 1 "hit game",ez meg "arcade".
Ha nem ua,sztem szándékosan nem az lesz,akkor mindkettõ megfér..
Annyira nem gáz,csak sajnálom,h van "1 jó" téma és mégsem élvezem,vagyis nem játszom vele a jövõben...

Néha vannak jó csaták,vesztes is,de a többségre nem igaz..Sõt mostanában kezdem azt látni,(biztos kurva jó vok),h ha xy helyre mész idõben tûzerõvel,akkor win...

kék vagyok 😄
Alapfelszerelés "experteknek": gold mindenre+ álcaháló a camp-hez<#hehe> Ja és a t32-õt nem lehet belõni 170 pennel😄
Mit hol álmodtam?

Lila vagy,expert...

A "sírásod"nem érdekel..Tudod mi a munkám..Nem értem a kérdésed...Vagy udvarolsz?Én tanultam pszichológiát.

Újra olvastam a hsz-ed..Te nem tanultál...én igen!

Any question?

a HB egyik legjobb tankja egyértelmûen a.....
Multkor egy ugyan ilyen SP--vel találkoztam, aki szintén végig gold ammo-val lõtt, és pattogott rólam( IS6, csak a front-omat lõtte) pár lövéssel elkaptam, aztán még nagyon mérges is volt valamiért az illetõ. Lehet hogy pont õ volt, fene, kár hogy hülye vagyok és nem teszek el replay-eket, vissza nézhetném. Mégis mennyi az esély hogy több ugyan olyan debil SP-s játékos van? Jó hát tudom: nagy. Igen nagy.

NoparaWot
Köszi! Remélem lesz türelmem hozzá 😄

Új csillag nõ a rajzfilm egén...
A kedvencem amikor azt mondja, hogy ezért van rajta álcafestés mert "kemény tank". De a 470-es sebzés se rossz. Nem bírtam végig nézni.

Komolyan, most már azon filózok hogy én is csinálok pér videót, ennyit én is össze tudnék hozni...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

LOL csak most vettem észre hogy ilyen is van a játékban 😄
Én is most húzom. A legfontosabb szabály itt még jobban érvényes: SOHA, SEHOVA NE MENJ EGYEDÜL!! Se tûzereje, se páncélja nincs, 1v1-ben bármilyen tank le tudja nyomni. Támogató tanknak középtávra viszont elég tûrhetõ. Az ágyúja lópikula, se pen se dmg és még lassú is. Egyetlen jó dolog benne a lövegsüllyedés, erre kell építeni.
Igazából vicces tank, mert szerintem egy rakás trágya, de mégis elég jó köröket szoktam vele menni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

NoparaWot
Nem túl bíztató hírek.. 😄 Köszi, igyekszem óvatosan játszani vele 😄

Sírok XD.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor megbeszéltük barátom:Graphics:"ATI Mobility Radeon ..."Ezek a kártyák,tovább nem megyek,mindent elmondanak..

Gondolom akkor még nem járt a szájuk,h How terrible...

Az idejét nem tudom,de nem lehetett rossz anno..3gb ig fejleszthetõ 667 mhz..24X cd,3usb 2.0!!!!!

Ennyit a témáról, de persze nem náluk a hiba!

patchaou
EU1

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én sokat voltam vele T9-ben. Szerintem nem szar TD, de inkább sniperkedj vele. T9-ben sokat úgysem tudsz tenni.
Amúgy abszolút egyetértek. Abban lehet bízni esetleg, hogy most ha jönnek a konkurenciák, talán összekapják magukat.

T-home Eu2 lagra van már megoldás?