World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor sokat segítettem. <#nevetes1>

Erre én is emlékszem, de nem tudom, hogy melyik volt az.
Valamelyik kínai lightot nagyon dícsérték itt régebben. Talán a nyolcast.

A kínaiak felejtõsek?
Master91
T21 is zsír
T21 vacak, T71 az isten, az autoloader nagy elõny.

Szuper köszi! Eddig még csak elvárt sebzésre láttam oldalt. Két kérdés:
- Az expDef az mit takar? Védõpontot?
- Azt tudod, hogy vajon miért 1565 lett a középérték, ha minden elvártat pontosan hozok? Mert elvileg ez nem az átlagos WN8, hanem ez már a jó kategória.

Szerintem teljesen jól csinálod. Én is amikor kezdtem, kaptam tanácsokat, hogy miket és hogy érdemes húzni. De aztán ahogy magával ragadott a játék és próbálgattam a különbözõ tankokat egyre bõvült a kör.
Jelenleg 16 ágat húzok párhuzamosan, van 12 nyolcasom, egy kilencesem, de heteken belül lesz még három kilences.

Nekem így sokoldalúan élvezetes a játék. A medeket szeretem a legjobban, de minden területrõl vannak tankjaim.
Amivel viszont soha nem törõdtem, az a statisztika. Nem is használok semmilyen modot. Néha lehet hogy ez hátrány, de legalább nem idegesítem magam azon, hogy 10% eséllyel indulok harcba. Ez úgy is az elsõ percek alatt kiderül. :-)

A nagyon sok indított tank miatt az összesített statisztikám nem túl jó. De ez inkább elõny, mint hátrány, mert tudok meglepetést okozni néha. :-) A klánban ahol vagyok meg inkább a jó hangulat, a csapatjáték, a közösség számít. A játék öröméért játszunk.

Nem szép dolog így megvezetni a jóhiszemû játékosokat 😊

Melyik lightot ajánljátok scoutra ezek közül: Chaffee, T21, T71, WZ-131, WZ-132. Mindkét nemzetre van legénységem, de nem akarok kettõ scoutot.
Hát még amikor meglátják az artit a sarkon túl, na ennek a free frag kísértésnek még nem láttam vérpistit ellenállni, aztán meg csodálkozik, hogy hova lett az 1800 hp-ja XD jó is az az ap...<#mf1>

WoT Artyst

Nem érdemes mindig hinni a statisztikának; klántársam minden hétvégén elviszi néhány körre az apja narancs account-ját. Sokszor okozott már kellemetlen meglepetést az ellenfél pro játékosainak, akik rárepülnek a free frag-re... 😊
Azért ez valahol elég szánalmas a tankok balanszoltságát illetõen, hogy még egy ilyen "mátyáshuni" magasságokban tengõdõ csodalény is ezt tudja kihozni belõle:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Felderített ellen száma. Átlag/kalkulált
Ha ide elnézel, láthatod az elvárt(számolt) értékeket. PL. leo protonál 1.27, szal ha csak egy tankot derítesz, rontja a csata wn8 értékét, ha többet, javítja (persze még ott a többi kalkulálandó érték). De totál igazad vam, sajnos ez sem a tökéletes mérõszám. Igenis fontos a spot dmg. Nem mindegy, hogy felvillantok 5 tankot és annyi, vagy spottolva is tartom õket, míg leépülnek. De ez van...

Be lehet állítani úgy hogy csak az tudja megnézni akinek megvan a link. csak hát szerintem nem is ismeri ennyire meg nem is foglalkozik vele.

Si vis pacem, para bellum!

Ahogy nézem a minecraft jobban el is futhat a gépén. <#vigyor3>

Akkor ez a része vajon mi lehet?
rSPOT = avgSpot / expSpot

Megnéztem a klánt is. 36-an vannak ebbõl van 5 ember akikre azt mondanám hogy tud játszani. õk 10ezer és 25ezer csata közt mozognak. de a többi 10e alatt van. Ugyan a mi "klánunkban" sem mindenki vérprofi de mi nem is gondolunk magunkra mint egy klán, hanem inkább mint egy baráti társaság. remélem õk is hasonlóan gondolkoznak.

ximix
Nekem elsõre lejött, hogy a vele egyidõs haverjainak készítette videót csak annyit felejtett el, hogy a youtube-t nem a legjobb megosztás erre mivel minden réteget elér nem csak az õ korosztályát.
És figyelld meg, az összes ilyen a minecraft mélyébõl jön elõ😄 Tele van a youtube ilyen önjelelt tutorial masterekkel.
JeffDunham
Van mérhetõ humorérzéked? Ne ijesztegess! <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Nem értem az embereket. Miért érez valaki késztetés arra, hogy videót csináljon azokról a dolgokról amirõl fogalma sincs. Ennyi hülyeséget összehordani. De legalább van 5% fogalma a játék menetérõl. Sok játékosnak még ennyi sincs. :/

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én is azt mondom hogy ahhoz hogy tutorialt csinálj kicsit többet kellene menni szerintem. Na meg arra gondoltam hogy nem õ lenne az akinek a tudására hagyatkoznék ha most kezdeném.

Na ez tényleg epic kör volt, grat! 😊

<#taps> Ezen most besírtam😄
Ép ezt mondom, hogy itt látható némi fény, biztos más videót is nézett meg utánna olvasott már ami már haladás. Csak akkor meg még ennyi tapasztalattal kár "tutorialt" készíteni. De még egyszer mondom: ebben még van fejlõdési potenciál.
j0nNyKa
1228at
szivesen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

De figyelj már! 1228 csata van a háta mögött! Szerinted mennyi tapasztalatot szerzett ennyi csatával?

Az elõzõ videók, na az a tipikus vörös gárdista amitõl félni kell😄
Az amúgy kivételesen többet tud mint a többi potato, elméletben.<#hehe> Mondjuk az hogy ne menj elõre beszólás úgy hogy heavy-vel volt az félreérthetõ... Gyakorlatban meg gyorsan kimúlt. De legalább a ligth tank lényegét nem abban sûrítette össze hogy meccs elején rohanj elõre, hanem hogy akkor deríts fel mikor már helyén van a nép.
Taníts mester taníts,még még még még 😊
Pont az ilyeneket szoktuk megkérni hogy törölje a játékot 😊
Mivel a spotot nem gyûjti a wg, nem is tudja nézni egyik ilyen eff számoló sem.

Érdekes ez a WN8 érték. Ha nem is állíthatom, hogy én hoztam le a meccset az 1000 körüli sebzésemmel, de a 3000 spotsebzés 10-es tankokon nagyban hozzájárult a gyõzelmünkhöz. 4. helyen végeztem az xp sorrendben és erre kapok kemény 784 WN8-at. Van ezen még mit tökéletesíteni. Másik körben meg ChiRivel lõttem 1000 fölött és kaptam rá 3000 fölötti WN8-at, ez volt 3 tár 0 tudással.

😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
P.ü.-ben át dobná nekem valaki a HHR-A ts címét? thx

JeffDunham
Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! <#hehe>

Kõkemény tier 8-ban,acélfal lettem az at-8-al úgy,hogy még 3 arty is volt a buliban.Na ki a király? 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

LSSAHPAUL
Azért 5k dam nem rossz, kár hogy a tegnapi cw-éteken már nem ment ilyen jól 😄 hát igen nem random balfaszok voltak az ellenfelek.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nem is rossz, ahhoz képest, hogy kezdõ. Csak az artykat meg kell védeni mondatnál szomorodtam el. 😊

MightyKopiati
Ilyenkor örülök, hogy a 9.0.1 hotfix óta nem tudok belépni ebbe a szemétbe😊

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Elõtted elõlük a DMGet, és bánatukban blowupoltak, szabad ilyet?
GabeE3e
Napi jó csapat <#csodalk>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Még egy 110 ace, ezúttal tier10-ben, másodpercre kiszámolva.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ximix
GabeE3e
Hoztam nektek egy wotos videót, kötelezõ darab<#hehe>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Master91
Szerintem 1 kezemen SE tudnám meg számolni hányszor kaptam ammot -.-

9.0 után megint van 1-2 érdekes dolog pár tankkal, én ezt vallom
Ja, olvasd el a WoT.com-on mit írnak a pantherrõl.Kb minden lövés ammo rack vagy motortûz, ezért csak és kizárólag sniperkedésre ajánlják.
Same: Is3 vs E75 múltkor, kilövi az ammo-t, megjavítom azonban a következõ lövés megint kisárgítja. Ma m7 vs t34, ugye ez a szar a rofból él, és mit lõ ki? Az ammot. Megjavítom, megint lõ, ammo.... mondom ez mi...
Master91
ok mára elég is volt

panther vs vk 3002m (én voltam pantherral, vk piros effis zokni.)

puffogunk egymásra, 100 méterrõl kb. trackel. mondom semmi gond, nem cseszem el a javítóm erre. következõ lövés ammo sárga. ok, gyorsan meg javítom, elküldöm a picsába. következõ lövése ammo megint.

wat ? wat ?wat?
Üdv! elõre is bocsánat az off-ért!
Már elég régóta folyamatos olvasója vagyok a fórumnak és látom, hogy elég sok ember otthon van a hadiiparban (a régi és új fejlesztésekkel egyaránt)

A kérésem a következõ lenne: amennyiben nem túl megterhelõ számotokra, küldenétek nekem egy-két forrást, hogy honnan tudnék valamiféle információt gyûjteni a hadsereg által használt szenzorokról (milyen szenzorokat használnak, miért, milyen igéretes fejlesztések, ötletek vannak)?

Egy elõadás készítése céljából szeretném a segítségeteket kérni. Tudom, hogy titkos információt úgyse fogok kapni, de lásd keresõbe beírod h m1a1 és az elsõ találat leírja, hogy milyen szenzorokat használnak a célzáshoz 😊

Elõre is köszönöm és mégegyszer bocsánat az offért!!!