World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez irónia volt remélem.

Nincsen leírva normálisan, abból gondoltam, hogy 24 órás küldetés az alcím..

Sajnálom, hogy ilyen hülye vagyok...
Tono34
Mi is pontosan ez a küldetés? Lehet, hogy ennyire hétfõ reggel van, de egyenlõre nem találom.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

azaz 7*75k
minden nemzettel !
igen
1 nap alatt kell megcsinálni a 75 000-et?
patchaou
Nálam meg pont azért mert 7-es 8-as szintûeket kellene vennem, ha olyan tankokkal akarom csinálni amire egyébként is kell az xp 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98
nekem kínai, japán és angol miatt necces... angolt még el sem kezdtem, többi is elég low tier..

I met God. She's black

patchaou
Ja és ha valaki csak azért áll neki, hogy legyen egy 8-as prémje, az valóban jobban jár ha megveszi. Nekem ez inkább kihívás, egy kis értelmet ad a játéknak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát ha az IS6-ot megcsináltad akkor ez easy lesz.

az sg fórum annyira 2014

patchaou
Nálam ez ezért van kilõve 😊 A mostani klánom nem tart ott hogy erre esélyem legyen. SP-t viszont akár egyedül is ki tudom húzni.

várnak a csatára
és legyél az FC haverja ha sokan
hmm, mondjunk landingolgatni kell majd az event alatt a klánoddal.
sok csata = sok fame pont = nagyobb esély a jutalom tankhoz 😊

az sg fórum annyira 2014

Én azt hiszem kihagyom a prém tankos küldit.Jó pár órát bele kéne ölni,aminek fele biztos kínlódás lenne.Min 50óra játék idõ.3 órát melózok és veszek egy ilyen tankot.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

patchaou
És arra hogy lehet ráhajtani?

Aki hajt a T23E3-ra, annak szvsz felesleges megcsinalni a HulladékPershing-es küldit.
A T23E3:
Pro:
-gyors
-jobb a camoja
-50el tolat (LOL)
-brutál rof
-10° gundep, amit a jó toronypáncél miatt ki is lehet használni
-egy régi (kedvenc) tank visszatérése

kontra:
-papír
-kaki a penje AP-val

Hogy mihez lehetne hasonlítani?? Kb egy tornyos E-25

az sg fórum annyira 2014

Ezt néztem én is. Nekem mondjuk angolul van, de úgy sem tiszta.
patchaou
Nálam az nem tiszta hogy mit jelent az hogy: "24 órás küldetések: 1, bizonyos nemzetekhez."

patchaou
Ha az IS-6-nál megtudták normálisan csinálni akkor majd ezt is meghegesztik... Bár tény, hogy akkor is voltak a misszió elején furcsaságok a kiírásban.

Úgy nézem, hogy lehet strigulát is húzni. Ezzel az ömlesztett nemzetek megoldással lehet majd vakarózni, hogy melyik nemzettel vagy már kész és melyikkel nem. Csak a számozás jelzi, hogy eddig mennyi van kipipálva.
patchaou
Kár hogy a prémtankok nem játszanak, így a kb 20tankomból most csak kettõ olyanamivel lehet csinálni 😞 jó sok kredit rá fog menni mivel az összes nemzetnél 8-ast kellene vennem ha olyan tankot akarok amire egyébként is kell a zikszpé.

Sunsetjoy
Én nem bírom elképzelni, hogy a wgeu portál üzemeltetõi ilyen lusta dögök (legalábbis próbálom). Ugye ha tudnák, mikor mit kell kiírni, scriptelt idõzítéssel egy ilyen CMS-szerû oldalon röhögve kirakhatnák akkor is, amikor épp esznek, vagy tudomisén.
Én a WG EU vezetésére gyanakszom, hogy amíg nem kapják a végleges ukázt fentrõl, egy tapodtat sem mozdulnak. Ha meg mozdulnak, képesek azt is el-elbaszni 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ahh.. nem. de ez most igy egybe omlesztve.. ehh..

amugy premiumtankok nem jatszanak.
hat nalam azert meg kicsit santit, mert csak a kinai agra van kiirva.. az osszes tobbi sehol.
Most nézem, hogy nálunk is adják a plusz garázshelyet 100 csata után. Persze top10-ben kell lenni.

A garázs is erõsen akciós. Mindössze 100 arany darabja.
Okés. A játékban megjelent. Operésön szuperpörzsi.
Nem tudom, de elõfordulhat. Viszont a honlapon, eseménynaptárban szerepel, szóval csak lesz belõle valami 😊

Ez nem is lenne gond, de a játékban sincs az elkövetkezendõ feladatok között. Oda csak bekerült volna. Vagy ugyanaz a részleg foglalkozik a hirdetményekkel mindkét helyen? 😊
Mostanában különösen stronk munkát végez az EU részleg 😊
Máskor a szombattól kezdõdõ hétvégi akció részleteit kiírták már csütörtökön, most meg a péntek reggeltõl kezdõdõt is sikerült péntek délután posztolniuk...

Kíváncsi leszek, mikor fogják kiírni a "grindolj prém tankért" eventet. Meglepõdnék, ha nálunk nem lenne... Bár talán már meg sem lepõdnék.
mijki
Ha már 1 ember is jobban használja majd a T110E5-jét a videó megnézése után, már megérte belinkelni 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

j0nNyKa
na akkor sorban:
- akinél eddig trójait jelzett a vírusírtó a scriptre, annál most mi a helyzet?
- aki eddig mobilról nem látta a változást, annál?
#308550: nem kell oda spoiler, nem gif, meg nem óriás kép 😊
#308552: dede, majd a héten valamikor heggesztek egy spoiler gombot

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

popey8
És csodálkozok, h 6 tankot miért csak 19 kör alatt sikerül leduplázni.

Mindhárom bot meghalt 0 dmg-el. nem voltak afk-k, de mintha ott sem lettek volna.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Szerintem mindenki szokott káromkodni,sõt szerintem ez is a játék és a hangulat része, DE káromkodás és káromkodás között is van különbség,és amit Jeff linkelt az a nagyon undorító fajta amit abszolút elítélek, nálunk ezért simán repülne az illetõ, és most teljesen lényegtelen,hogy milyen klánból jöttem,mert nem azért mondom, supportnak meg ment a ticket.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Akkora baromság ez az 1v1...nem 1 rohadt cod-ról beszélünk amiben nincs random. (én toltam hosszú ideig 1v1-t cod4-ben cb-n.)
Már maga a random elb.ssza az egész game-t. Tökéletesen látni h Foxy rendre átlagon alulit lõtt. Meg az az 1 hp-s vég...komolyan 😊
Igazából lényegtelen ki nyerte az egész game-t, viszont amit "komolyfenyegetés" csinált, kritikán aluli az a stílus.
Az a "kokk" kifejezés, annyira gyenge, (bár nem tudom hány éves) de utoljára anno cod2pub-n láttam hasonló megnyilvánulásokat 8-10 éves gyerekektõl akiknek rögzült 1 angol csúnya szó és mint a beragadt gép azt hajtogatták folyamatosan 😄
Ettõl függetlenül nyert, szval Foxy ideje lenne elismerni, és ez a feljelentelek meg bannolásos dolog, meglepõ tõled, azt hittem ennél több vagy 😞

Ezeket a képeket annyira nem értem 😄 Ennél én cifrábbakat szoktam letolni, igaz angolul és 2 szabályt követve (se családot, se betegséggel kapcsolatos dologról nem írok), de amúgy még úgy is rettentõ módon beoltok mindenkit aki rászolgál. Magyart természetesen magyarul, a többieket pedig nemzetközi nyelven 😊
Én az ilyen képeket, annyira álszentnek érzem. Csak azért kirakni mert klánban van, v mert figyelni kell a klán "reputációjára" ami tizedrangú dolog. Remélem majd 1x én is kikerülök ide mikor káromkodok 😊 Most úgy is HOAX-s vagyok 😄DD
JeffDunham
A másik kép ami nagy "sikert" aratott Face-en.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

ximix
Amúgy ide a hsz ablakba alulra egy spoiler gombot nem lehet be szerkeszteni ?
ximix
Az MM elõbb kitett magáért 1 vs 8 heavy buktuk mind a zsír 😊
JeffDunham
opsz Jonny kérlek tedd spoilerbe

köszönöm

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
ööööööööööö wtf?!?!

ximix
Ez a GWPanter tetû lassú, a régi emlékeimben jóval agilisebb masina volt.
Nem sokkal lejjebb jonnyka írta, hogy van olyan virusírtó, ami trójait jelez. Lehet, hogy blokkol is. Esetleg vegyétek fel vele a kapcsolatot.
Igen,avast-ot.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

pointer4
Miért, nem azt kéne ?
Nekem avast van, és egy oldalnyi buzi pankrátoros kép.
Vírusírtót használsz?
Király!4-nél nagyot nevettem,az nagyon fasza.3 különbözõ böngészõvel is pankrációt látok sajna.

popey8
"Utalom magam, ezert vagyok ilyen szellemi karosult itt a topicban. Bocsanat. Be fogom fejezni."

"Sajnos be kell latnom, hogy a moderatorok sokkal okosabbak nalam, es sikeresen megakadalyoztak, hogy trollkodjak a topicban."

"Szar ember vagyok, de hala a moderatorok kitarto munkajanak, ezt nem tudom ebben a topicban kifejezni."

"Kedves topic lakok, engedjetek meg, hogy elkuldjem magam a kurva anyamba, hogy nektek ne kelljen."

"j0nNyKa a moderatorok gyongye tuljart az "eszemen"..."

És a 2 kedvencem😄

"Birom ezt a j0nNyKa tagot, sot egyenesen imadom, es persze ezt muszaj itt, veletek megosztanom."

"Pici a pocsom, es mivel kompenzalom? Hat persze, hogy trollkodassal. Vagyis csak probalom..."

XD

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png