World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeptemberig.

Meddig tart egy ilyen szünet?

Úgy értem majd csak ezután kezdõdik igazán.
Hát amikor én érettségiztem -bizony- akkor a többinek szünet volt..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Csak érettségi szünet LESZ!
Megint szünet van....

Mit vártál?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

GabeE3e
Ez egy kicsit fájt.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ja és igen, az E-501-re bõven kell free xp. Minimum lánc+motor, de inkább a torony is. A top ágyú nélkül még így is elég szívás.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mikor elõször tolsz bele valami papírba egy lõ-ram-lõ kombót, azt nem felejted el. De õ sem. 😊

Erre inkább rámennék, mint a mi akciónkra.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

NoparaWot
Na most nagyon kedvet kaptam E50-re 😄 (Y)

Na meg annyi, hogy jóval jobban látszanak, mint a leo, vagy az orosz med vonalon.

A Panthert én utáltam. Nem mozgékony, páncélja nincs, könnyen gyullad, az ágyúja se valami jó. Tényleg csak arra jó hogy hátulról bontod az ellent.
A P2 már jobb, van egy tûrhetõ ágyúja, jobban is mozog. Támogató mednek elsõ osztályú. ÉS itt már a rammolás is elõjön. Az E-50 meg egy állat. 60-nal repeszt, van páncélja, van tûzereje. A legnagyobb feeling mikor 6-700-at rammol a b*zi francia revolvertáras kis görcsökbe. Imádom.

NoparaWot
Köszi, akkor nekiugrok 😊

A panter igazi második vonalbeli jószág, a panter2-vel már lehet elõrébb kombózni, de az sem az igazi arra. Az E50-tõl viszont kõkemény med/heavy kombó. Csak az E50 stockként egy halál, érdemes betárazni free xp-bõl.

Annyit hogy az IS 6 tornyán az 175mm-es rész se valami nagyon nagy. Meg pontatlanabb is. Jó kezekben biztos jó de annyira azért nem...
175-os atutessel max remek lepattanokat lehet loni a tornyara szembol az is6-nak
amcsi t34 küldetés, figyeljétek a képen a T-34 -et :-)

operation-t34

NoparaWot
Panther ágról mi az általános vélemény? Leo1 nagyon nem jött be, ezért gondolkozom inkább a panther oldalon

Is-6 az egész tornya 175 pen simán belõhetõ, 112 csak az alja jobban sebezhetõ, a fenti két kupolát messzirõl de még közelrõl is kihívás...112 egyedül még a gyengéje a 80 oldal páncél de jó szögben tier 9 is pattintja, nem kell oda 100 oldal páncél, erre mit lépsz?
Mellesleg végre jól kezdõdik a nap:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Múltkor Karélián kaptam agyfaszt mikor kb 4 t8 heavy meg egykét t7 ellen kellett védekeznem, és akezdeti ricoshék után összeszedtem 4400 sebzést de csak kikaptunk...
Na sebaj most legalább egy csatával összejött annyi Xp hogy kifejlesztettem az E 75-öt😄
Sajnos nem, németekkel könnyû dolgom lesz azoknál van egy csomó sima tankom, usa, japán ok, orosz so so, a többiekkel már nehezebb lesz, kínánál wz-132 van, meg visszavettem emiatt hétvégén akcióba az IS-2est, franciáknál Ac mle 46ot vettem vissza, angoloknál meg csak egy nyamvadt churchill VIIem van, kéne Centurion ki van fejlesztve de még nem vettem meg, kell pénz.

WoT: Nishizumi77

Én úgy tudom prémium jármûvek teljesítményét nem számolja az eventbe bele...
Ja, aha, így már megvan. Tényleg emlékezetes ember. <#banplz>

Itt, több különbözõ nicken, de többnyire mindig nagy kakikavarás lett a megjelenése eredménye.
Tudod õ az aki szereti a huge stronk russain cannons-t<#banplz><#idiota> (amúgy nincs vele bajom félreértés ne essék😄)
Totálisan félreértettem akkor, viszont örülök ennek, azért így jóval könnyebb lesz.
400V=rush0620
Köszi a válaszokat.
Ez a rush0620 itt is jele volt, nem? Vagy máshonnan ismerõs a neve? <#fejvakaras><#nemtudom>

dehogy kerülik...

Halál félreérthetõ volt a hivatalos leírás, abból nem lehetett eldönteni, hogy mi is van. Ez szokás az eu-s kommunikátoroknál, be vannak oltva világos fogalmazás ellen.

j0nNyKa
ez viszont még most legyen befejezve, jó? az ilyen nyomorultak örülök, hogy elkerülik a fórumot, nem érdekelnek senkit, még így kép szintjén sem
a fikázása maradjon meg ott a képen, de ezt a topicot a késõbbiekben kerülje el.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

xddddd asszem sikeres lesz a videóm 😄
tegnap még ideges voltam az 1v1 miatt, most már azt kell mondanom
Serious_Threat, hogy köszönöm <#worship>
ha nem szopatsz meg akkor sosem készült volna el a videó 😄
mert valszeg levertél volna 75%-os emberekkel is és gratuláltam volna
de most már nem bánom 😊
Jó, igaz, megint én vagyok a hülye.

így igaz
Az a ranking, hogy benne vagy-e az elsõ 10-ben. A másik meg a 75k-hoz a gyûjtögetés. Itt linkelte Nazarov az elébb a képet, hogy 3k-t adott hozzá.

Sunsetjoy
Oké, belátom, tévedtem, a base expet egybeolvastam egy másik résszel 😊

Ot3p: ha csak egy pici hiányzik, akkor biztos kiszed az elején egy debil csapattársad, vagy lenulláz egy arty, és már nem vagy top10-ben 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Számít. Tuti. Lenyomtam már pár csatát délelõtt és mindegyiknél számított a dupla is és a prém is.
patchaou
Ha nem vagy benne az elsõ 10-ben akkor lényegtelen hogy azt a csatát beleszámolja e vagy sem 😊 Ráadásul külön kihívás nem az elsõ 10-ben lenni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

GabeE3e
Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings)

az elsõ 10 hely meghatározásánál nem számít a prémium account és a napi duplázó, a 75.000xp gyûjtésébe beleszámít.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

"bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings"

A duplázó és a prém csak abban nem számít, hogy az elsõ 10-be kerülsz-e a csatában. Egyébként számít (persze ha bekerülsz a top10-be). Egyedül annyi megszorítás van, hogy prémium tankok eredményei nem számítanak be.
A top 10/game rank megállapításánál nem számít.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pedig ott lejjebb egy képen az látszik, hogy számít.

Sunsetjoy
Csak a base exp játszik, semmi duplázó, semmi prém nem számít. Meg persze elsõ 10-ben legyél a base xp alapján.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

De nem számít a duplázó, sem a prém.
mozgékonyabb mint az IS6, de nem tölt olyan gyorsan mint a szovjet társa.
szerintem mindkettõ jó választás.

Sidescrape-elni nem olyan jó, de ha elrejted az alját akkor nem is kell.

az sg fórum annyira 2014

Én olyan 700xp-vel számolok egy normál csatát az duplázva 1400, van 28 napom, az 39 ezer xp. Ha minden nap minden nemzetnél 2 tankkal duplázok akkor megvan. Ez jó esetben 20-30 csata/nap. És akkor én prémium nélkül játszom és nem számoltam semmilyen olyan hétvégi eventtel, amikor esetleg majd 3-szoros szorzó lesz az elsõ csatára. Szerintem ez nem lehetetlen küldetés, aki pedig prémium fiókkal játszik annak kimondottan könnyûnek tûnik.

Hát mint ellenfél egy IS 6-tól jobban tartok. A 112-nek papír a hasa, és a tornyán van 2 szép ugyancsak papír kupola. Valamiért a kínai tankokra ezeket rátették szopatásképp. És az elmaradhatatlan 175 pen.