World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
lorraine replay
There is but one rule: Hunt or be hunted.
A másik meg Tundra híd alatt ST-1 nagyon szorongatja mieinket sietek nehogy hátrányba kerüljünk, lendületbõl bevágtatok a csõ már elõtte rátartottam, én láttam õt õ engem nem és bumm séma ugyan az lövedék balra el angolosan távozott.
TomDantes: a "jobb álcaérték" elég enyhe kifejezés. A romulán hiperálca rendszer már jobb egy fokkal. Konkrétan akkor spottolod, ha nekimész. De aztán (remélem) ez majd megváltozik a TD-k álcanerfjével, valamikor a közeljövõben.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem ismervén a 150-est 15 sima 5 gold és 5 HE lõszerrel indultam neki abban a hiszemben hogy a gold fog kihúzni a csávából ha a szitu úgy kívánja, erre múltkor egy E75-el maradtunk a végére egy M103 és egy arty ellen.
Paslogok az E75 után mint jó szuportos kiszedjük az artyt, de megszólal a sziréna go vissza, közben betöltöm a HE-t mondom ha nem is sebez legalább a foglalót lelövi, E75 közeledik a bázishoz fék be, karika beszûkül, M103 villan és csak a tornya látszódik, gyors fohász remélem eltalálom és bumm -230 hmm ez mi mondom több mint egy éve mikor abahagytam játékot a HE lövedékek szinte semmit nem sebeztek ha nem tudták átütni a páncélt.
Úgyhogy megörültem az új régi csodaszernek és ha olyan a szitu, hogy pozíciót nem tudom feladni vagy az ellen ásta be magát akkor HE 😊
A legegyszerûbb ha kitûzöl vele egy napi limitet pl:1000tp ha megvan mész mással 4 nap múlva meg már töröd a Bors(ig)ot az enemy orra alá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legjobban azt nem szeretem, ha beindul a lemmingvonat, most mégis mit lehet tenni? Egy nulla camo értékû papír TD-vel maradjak egyedül? Az bukás. Szálljak fel a lemmingvonatra? Nem lehet, mert túl lassú vagyok.
Azért a lenti körrel már elégedett lehetsz, ez nagyon jó.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Most lõttem vele egy nagyon buta ace tanker-t, van benne minden, ammo rack, lepattanó 20-as armorról, magic félrelövés stb.
http://wotreplays.com/site/833973#murovanka-khares-pz_sfl_v
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Viszont kéne valami más ág, de egyik ág se érdekel, amit még nem húztam ki.
Tényleg megfizethetetlen érzés ramolni, még a T-54-nél is vagy 2x nehezebb az E-50. Panther II-vel is már bátran neki lehet menni sok mindenkinek, persze minél gyorsabban és lehetõleg oldalról/hátulról. De számomra ott van a nagy de az E-50-el. Ez volt az elsõ T9 tankom, a játék elkezdésétõl a német med vonalat húztam, akkor még csak ez az egy volt. A Panther elcseszett egy jószág a meggymag köpködõjével, de tudtam vele mint kezdeni. A Panther II már hozza a med/heavy feelinget, nem az igazi med tank, de nekem bejött, ésszel kell használni, a kisebbek ellen brutál jószág. De az E-50 az mumus volt és nagy csalódás. Stocként kínlódás és halál és jó sokat kell rákölteni. Elköltöttem anno rá minden free xp-t, váltottam arannyal XP-t, azt is elköltöttem. Utána csak a nagy ágyút kellet már kiszenvedni. Fullosan nem tudtam megbarátkozni vele, nem esett kézre, s ezzel nem is vagyok egyedül, nem egy népszerû tank. Páncélja inkább csak papíron van (azért tud pattintani), nem túl agilis tank. 70-80 csata után megváltam tõle, valami borzasztó WR-el.
I met God. She's black