World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Megint egy mission impossible munkaval meg elettel rendelkezoknek... 😊

Saor Alba

Akkor az bizony jó eséllyel encounter volt.
Úgy látom fakultatív az egyes játékmódok kikapcsolása is. A támadás mód ki van kapcsolva, de az elõzõ csatámban T-150-nel Swampon igencsak úgy tûnt, hogy egy zászló volt a mapon és az is piros.
xotyi
Stock KV2-hhöz valami tipp, vagy fog összeszorít a 152-es derp-ig?

Trance&Friends nothing more..

Milyen szarul sebeztél. Killsteal volt folyamatosan, mi? <#hehe>

GabeE3e
De jó kis csatát mentem lorraine-el, nézzétek meg a replayt is szerintem egész jól sikerült.

lorraine replay

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ximix
Igen, az elé tartást a száguldó scout tankoknál az eredetivel szoktam meg, múltkor próbálkoztam csak a szerveroldalival akkor még egy kicsit döcögõsebb vol, de a gyors tankokat nem igazán találtam el, így azóta ellenõrzés képen mind a kettõ megy, de ezek amolyan gyors szitukk voltak így sült el😊
Igazából csak te, ha nem ismersz fel egy késést. Szerver oldali célkereszt...

Használjatok szerver oldali célkereszt módot!
ximix
A tegnapi nap ha jól emlékszem 2 ilyenem volt, az elsõ Himelen befordulok egy utcába szembe meg jön az arty, fék, csõ pont jó, bumm és a lövedék balra el vagy 30°-al és pislogok arty vár még egy 1,5mp-t és bumm heló.
A másik meg Tundra híd alatt ST-1 nagyon szorongatja mieinket sietek nehogy hátrányba kerüljünk, lendületbõl bevágtatok a csõ már elõtte rátartottam, én láttam õt õ engem nem és bumm séma ugyan az lövedék balra el angolosan távozott.
Hagyd is inkább szerintem, annál kevesebb RHM-es lesz.
Teljesen mindennapos jelenség évek óta, nemtom SilentStalker miért épp most verte ki a hisztit miatta.

TomDantes: a "jobb álcaérték" elég enyhe kifejezés. A romulán hiperálca rendszer már jobb egy fokkal. Konkrétan akkor spottolod, ha nekimész. De aztán (remélem) ez majd megváltozik a TD-k álcanerfjével, valamikor a közeljövõben.
Sherman0070
A WoT megint bebizonyította hogy hol tart szellemileg..

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem tudom, a Borsig ér-e ennyit. Elvileg a Borsig jobb álcaértékkel rendelkezik.

nem is játszottam mostanában, csak ez a sp akció hozott vissza. Viszont most lehet kéne vennem prémiumot majd...
Gold lõszerem nem lévén én is ezt szoktam csinálni E-100-ban, azért egy ilyen nagy kaliberû ágyúnak már a HE-je is egész értelmesen sebez. Szeretek így meghámozni nagy mellénnyel hulldownba álló T32-ket, IS-7-eket.
Nekem az ESL tankok vannak meg. Sztem az amcsi a legkönnyebb: Pershing, T32, T69. Orosszal se állok rosszul: IS-3, KV-1. Angol: Centuriont elvileg húzom + Cromwell bitang legénységgel. Német nekem csak a Tiger1. Kína WZ-132, de én imádom. Franciáknál megint csak easy: 50-100 + 13-90. Nekem a japán a nehéz, mert csak STB-1em van lol az meg nem játszik. Valamit vissza kéne vennem, de a 8asra nem akarok kivágni ennyi kreditet. Meg az RHM-et kéne vagy valami historical németet akkor már a német ágra.
Na és mi a véleményed arról, hogy immár kétféle FV TD is fog szaladgálni nemsokára T10-ben? <#hehe>
ximix
Én a WTPz4-nél tartok a 150/38 nagy csúzlival mondom kipróbálom hamár itt vagyok, mert a 128/61 nem lett a szívem csücske, amikor kellett volna teljesítménye mindig megmakacsolta magát így most hátvédbõl átmentem középpályásnak.
Nem ismervén a 150-est 15 sima 5 gold és 5 HE lõszerrel indultam neki abban a hiszemben hogy a gold fog kihúzni a csávából ha a szitu úgy kívánja, erre múltkor egy E75-el maradtunk a végére egy M103 és egy arty ellen.
Paslogok az E75 után mint jó szuportos kiszedjük az artyt, de megszólal a sziréna go vissza, közben betöltöm a HE-t mondom ha nem is sebez legalább a foglalót lelövi, E75 közeledik a bázishoz fék be, karika beszûkül, M103 villan és csak a tornya látszódik, gyors fohász remélem eltalálom és bumm -230 hmm ez mi mondom több mint egy éve mikor abahagytam játékot a HE lövedékek szinte semmit nem sebeztek ha nem tudták átütni a páncélt.
Úgyhogy megörültem az új régi csodaszernek és ha olyan a szitu, hogy pozíciót nem tudom feladni vagy az ellen ásta be magát akkor HE 😊

A legegyszerûbb ha kitûzöl vele egy napi limitet pl:1000tp ha megvan mész mással 4 nap múlva meg már töröd a Bors(ig)ot az enemy orra alá.
Nagy TD boyok itt. Érdekes én kifejezetten szerettem fullosan az Emilt. Szerintem jó camoja volt, depression is jó és nagyot is harap. Szerintem teljesen korrekt. RHM meg IMBA tier10be is simán elmenne ha a JT ágyút megkapná, sõt egyik legjobb 10es TD lenne.
Su100y angolosan
Az, az új Firefly-ág legvalószínûbb T10 jelöltje.
Ez valami centu alvázas td?
Master91
that tower

nem fogok félni tõle se , jöhet
Úgy tûnik jön a következõ FV TD.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emil csak bizonyos kivételes esetekben használható jól. De ahhoz sok minden kell, megfelelõ pálya, sikerüljön a pályán megfelelõ pozícióba eljutni, normális csapat. Meg szerencse.Ezek együtt állása nélkül, áh.

Legjobban azt nem szeretem, ha beindul a lemmingvonat, most mégis mit lehet tenni? Egy nulla camo értékû papír TD-vel maradjak egyedül? Az bukás. Szálljak fel a lemmingvonatra? Nem lehet, mert túl lassú vagyok.

Azért a lenti körrel már elégedett lehetsz, ez nagyon jó.

Nem is érdemes egyébként törni magad érte, nem értem a hisztériát körülötte. Nem mondom, hogy használhatatlanul rossz gép, de hacsak nem vagy top tank (és nem sokat leszel az), akkor sokra nem mész vele. Páncéllal egész jól lehet trollkodni, de egyrészt totálisan random, hogy miket fog fel (egyik meccsen közvetlen közelrõl nullásat lõtt a felsõ lemezbe egy E-75 a 128-as ágyúval, következõn ferdén kidugva az orrát sarok mögül ugyanott simán átlõtt egy Tigris), másrészt aki nem hülye, az tudja hol kell lõni. Ágyú mint mondtam top tankként használható, egyébként kuka. És még baromi lassú is, IS-6 simán lehagyja bármilyen terepen.
Savaran
😄 nem láttam bocs, akkor lehúzom a wc-n a szaros "pörsingjüket" 😄

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Mindegyik nemzettel meg kell csinálni (7x75k).
NoparaWot
Na, ez is hasznos vélemény volt köszönöm! 😊 panther II megszerzése kifullozása mindenképp célom, aztán akkor utána eldöntöm, hogy hogyan tovább 😛

Ha összelõtted már csak 6 másik nemzettel kell. Remélem ráérsz

Egyetértünk, Emil bácsi használhatatlan lett. Igaz amint free xp-bõl megvan a nagy ágyú már már tud valamit csinálni de az extrém lomhaság, a gagyi camo, az ágyú oldalra kitéríthetõség nagyon butítja. Egyedül a dombokon tud valamit kezdeni mert annyira let tudja nyomni a csövét de ennyi. Ráadásul 0,36 pontosság csak papíron van, hajlamos totál mellélõni. Magic penrõl meg ne is beszéljünk, elõbb leláncolt t69-et nem lõttem át 2x szembõl közelrõl.

Most lõttem vele egy nagyon buta ace tanker-t, van benne minden, ammo rack, lepattanó 20-as armorról, magic félrelövés stb.
http://wotreplays.com/site/833973#murovanka-khares-pz_sfl_v

Sóhaj. #308704
Savaran
Igazából még csak egy csatát mentem a kétszeres szorzóval van meg 2710 😄 úgyhogy még belekell húzni, szóval akkor elég csupán a 75k-t összelõni és kész?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Írni a supportnak, hogy miért nem kaptad meg a tankot.
Több mint 40k. De türelmem az már nincs hozzá. Jó azért is, mert a mai legjobb csatám, tier9-esek között! ahol 8-an nullát sebeztek! és többiek is: mindössze ketten sebeztek ezer felett! Nem elég hogy az Emil harmatos, még szerencsém sincs vele. nem hiszem ,hogy kihúzom a Borsig-ot, emil nagyon idegesít.

Viszont kéne valami más ág, de egyik ág se érdekel, amit még nem húztam ki.

Összelõni a többi nemzettel is?😄
Savaran
A super pershinges küldetésnél ha összelövöm a 75 000xp-t egy nemzettel akkor utána még mit kell csinálni hogy meglegyen?

Csak nehogy a torkodon akadjon. 😛

Tényleg megfizethetetlen érzés ramolni, még a T-54-nél is vagy 2x nehezebb az E-50. Panther II-vel is már bátran neki lehet menni sok mindenkinek, persze minél gyorsabban és lehetõleg oldalról/hátulról. De számomra ott van a nagy de az E-50-el. Ez volt az elsõ T9 tankom, a játék elkezdésétõl a német med vonalat húztam, akkor még csak ez az egy volt. A Panther elcseszett egy jószág a meggymag köpködõjével, de tudtam vele mint kezdeni. A Panther II már hozza a med/heavy feelinget, nem az igazi med tank, de nekem bejött, ésszel kell használni, a kisebbek ellen brutál jószág. De az E-50 az mumus volt és nagy csalódás. Stocként kínlódás és halál és jó sokat kell rákölteni. Elköltöttem anno rá minden free xp-t, váltottam arannyal XP-t, azt is elköltöttem. Utána csak a nagy ágyút kellet már kiszenvedni. Fullosan nem tudtam megbarátkozni vele, nem esett kézre, s ezzel nem is vagyok egyedül, nem egy népszerû tank. Páncélja inkább csak papíron van (azért tud pattintani), nem túl agilis tank. 70-80 csata után megváltam tõle, valami borzasztó WR-el.
ximix
Mennyi tp kell még a borsighoz ?
Ebben is lehet valami, de akárhogy is: használhatatlan.

Elég könnyû, de azért vedd hozzá, hogy 10-bõl 9-szer mindenki az Emilt kezdi lõni, ha több tank is látszik egyszerre. AMX-effektus, én is küzdök vele, a Conquerornál és a Type 61-nél is.
Úgy értem én villantam fel elsõnek. Jó persze nem tudom biztosan, de nagyon sokszor észre vettem, hogy mennyire nincs álcázása. Ellenfélként is, mindig könnyû kiszúrni. Mintha sziréna lenne a tetején.

Nem hiszem hogy csak téged láttak, viszont még szép hogy csak téged lõnek. Baromi veszélyes ágyú, és totál papír kasztni, még szép hogy mindenki ezt akarja eliminálni elsõnek.
Tudom, sokszor mondtam már, de az Emil egy...teljesen vacak. Rég kínlódtam már tankkal, de ezt nagyon felakarom adni. 4 különbözõ tank áll elõttem, én bokorban, õk el is lõtték magukat, de csak engem látott az ellenfél, és lõtt telibe, ennyire nincs álcája. Szerintem hagyom a francba az egészet, ezt a TD-ágat eddig vittem el, rohamosan megy el tõle a kedvem.

Áhh mondom én hogy nincs helyén az eszem 😄
A most erettsegizoknek nincs szunet. Nem is lehet, hiszen mult het szerdan befejeztek kozepiskolai tanulmanyaikat 😊 (Na jo, akad kivetel, BM szakkozep majus 23., HM szakkozep majus 30.). Az alsobb evfolyamosoknak most van erettsegi szunet, iskolankent valtozo 😊 Max 3 napig tart, nem annyira veszelyes. Kitartas 😄
szabii98
május 5-6-7 az érettségi szünet (legalábbis itt Fejér megyében, errõl tudok) 😉

I met God. She's black

egy két hét? Nekem csak részben lesz ez pihenés 😄
<#nevetes1> Hülye.