World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy a stock M46 Patton-el rendszerint 0 sebzéssel duplázom már nem zavar, hozzászoktam.
Az, hogy a Chaffee-t végig a 600 méteres pályára rakja "only lemmingtrain" módba már nem lep meg.
Az, hogy japán med vonal... no comment.
De amikor a mocskos büdös Batchat-rõl bounce aztán ricoche egymás után a T-54-ben ülve az RRRRRAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(szerintem ti is láttatok már Airfielden hegylakó artát <#banplz>#banplz>)
WoT Artyst
( Még nincs meg, csak barátkozok a kinézetével. <#vigyor0>#vigyor0> )
WoT Artyst
ha így haladok unatkozni fogok a hétvégén <#hehe>#hehe>
feltelpítettem a játékot, játszok vele, nem tudom, hogy szerveroldali-e vagy sem
|Származási hely: Degec|
WoT Artyst
Jp4 simán legyorsult.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT: Nishizumi77
|Származási hely: Degec|
lehet akkor atkepzem a loveszt a critical hitekre.
Nazarov: Én már le is töröltem. A legrosszabb, hogy install és uninstall után is újra kell indítani a gépet... 😄
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lényegében ezt láttam rengeteg chi-ri játékostól akikkel összefutottam (megvárták míg ellövöm magam, az élõ pajzsukra természetesen, majd rám rontottak, kitáraztak aztán "futás" vissza a kis bábjuk mögé.)
Amúgy meg keresd a 300 hp-s enemy-ket 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
- annak ellenere h med, marha nagy. mivel anyg, legtobb helyrol, roncs mogul kilog, es ha kilog at is lovik. viszont hiaba 60-70% az masodik alcazas kepesseg, en enme rzem h hasznalna bmit.
- mozgekonysag es sebessegben ugy erzem mintha heavy lenne
- az agyu a legrosszabb nekem: atutes meg ahygjan, de a sebzes az semmi. hiaba harams a tar. egy uygis lepattan, avgy nulla, es semmi visszatarto ereje nincs.
-probaltam vele hatterben maradni, onnan meg nem erzems em pontosnak,s em atutesben meggyozonek. ha kiszurnak, a fedezekbbolkilog valahol. jon az artyeso, illetev felelem nelkul ramjonnek es kifileznek.
valaki tud tanacsot adni h kene hasznalni?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Persze ezután, hogy leírtam ezt a hsz-t, mindenki már csak dacból is szénné fogja dicsérni. Aztán eladja <#hehe>#hehe>
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Közepes kaliberû töltésgyorsító
Fokozott szellõzés 2.szint
Vertikális Stabilizátor Mk.1
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
vagy meglévõ accnál +3 nap prém.