World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a pzsfl5on hajszallal pontatlanabb agyuja, a borsigehoz kepesz sebeszeti szike.
1.2-es pontossággal 90%-os esélyjel sebebeznek 1500 méterrõl bárkit, míg tankkal fél percnyi gondos célzás kell még 40 méterre is mert különben mellé megy. Ez az érthetetlen.

Az, hogy a borsiggal minden második találatom sebez a csak papíron "0,35" pontosság miatt már nem zavar, valahol butítani kell mert tényleg op.
Az, hogy a stock M46 Patton-el rendszerint 0 sebzéssel duplázom már nem zavar, hozzászoktam.
Az, hogy a Chaffee-t végig a 600 méteres pályára rakja "only lemmingtrain" módba már nem lep meg.
Az, hogy japán med vonal... no comment.

De amikor a mocskos büdös Batchat-rõl bounce aztán ricoche egymás után a T-54-ben ülve az RRRRRAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

csak nekem dobja megint az életképtelen egysejtûeket vagy ti is szoptok..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Arrol is regenyt lehetne irni hogy mekkora balfasz helyekre kepesek beallni mikozben harom arty is van. Es ez tudastol fuggetlen mert lilatol is lattam ilyet. Es csosalkoznak meg karomkodnak hogy kiszedik oket az artyk.Erthetetlen.
Ebben a játékban nincsen artysafe, csak nehezebben belõhetõ rész. Noob artyst elõl jól védenek a megszokott helyek, mert tényleg meg sem moccanak a kezdõhelyrõl, de ha rendesen pozícionál, akkor aztán jajj a "artysafe"-ben állóknak. Besplasshelek én még a híd alá is ha nagyon kell<#action>
(szerintem ti is láttatok már Airfielden hegylakó artát <#banplz>)

WoT Artyst

Érdekes megoldás. Lehet hogy öszvér, és a löveg kiegyensúlyozását kötötték össze a kiegészítõ páncél szerepével?

Én úgy vagyok vele, hogy egyszer lent, egyszer fent. Amikor az én csapatomat percek alatt legyalulja az ellenfél, akkor az ellenfél 15 játékosának az egy jó kör volt. Randomban az 50% közeli gyõzelmi arány normálisnak tekinthetõ.

Kiegészítõ toronypáncél.
A SuperPershing-en mi ez a lövegpajzsról hátra nyúló két lepkeszárny?

( Még nincs meg, csak barátkozok a kinézetével. <#vigyor0> )

srácok ez a játék játszhatatlan! Ennyi ökörséget ami itt megy még nem teremtett a föld. Minden csata percek alatt 1-5, 1-7, gyakorlatilag mazoisták vagytok hogy ezt kibírjátok.Másfél órája áltam neki de negatív széria hegyek. Ez sajnos így értelmét veszti, az ajándék tanknak nincs értelme. Az ha meglesz azzal is jön ez a negatív széria halmaz. Artyk tömegessé válása az meg már isszonyatos méretû. Komolyan mondom ezt nevezik játéknak hogy a falhoz(hegyhez) dörzsölõdve kell közlekedni mert az arty bármikor kiszed. Úgy megyek a tankkal mint aki beszart, keresem a hegy azon oldalát ahol talán még nem tud kiszedni.
beállítások elsõ oldalán van egy "szerver oldali célkereszt használata" box, ha az be van pipálva akkor szerveroldali a célkereszted, avagy tényleg oda lõ, ahová mutat ez jellemzõen sokkal darabosabban mozog (pláne ha laggolsz) artival mértem már 10!!! másodperc különbséget is a szerveroldali "teljes becélzás" és a kliensoldali közt<#wilting>

WoT Artyst

na kész van usa is, bebíztositottam a 4 nap 5×-re a prémemet
ha így haladok unatkozni fogok a hétvégén <#hehe>
okosszöszi26
mittomén

feltelpítettem a játékot, játszok vele, nem tudom, hogy szerveroldali-e vagy sem

|Származási hely: Degec|

ezt szerver oldalival mérted?

WoT Artyst

Köszi,már meg is van a gyereknek,már csak le kell töltenem.
valoszinuleg nalam ott kezdodika problema vele, h amikor ranezek, nekem egy tigris jut eszembe rola: nagy, kocka.
Tono34
Igen, én még elõtte állok. 6os medet (sebességre inkább heavy) nyúzom.
Jp4 simán legyorsult.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én most lehet visszaveszem a Chi-rit az akció keretében, 5x is jól fog jönni a pershing eventhez. Tetszett a chi-ri sajnáltam eladni de garázshely is kifogyóban volt meg pénzem se volt, sokszor elkövette az ellenség azt a hibát hogy nem vette komolyan mint ellenfelet, volt sok jó köröm vele.

WoT: Nishizumi77

Master91
ha megyek ma / holnap Chi Rivel egy jó kört akkor meg adjam a replayt?
okosszöszi26
na az mitõl van, hogy pl. a marderII ágyújának a célzási ideje 2,5mp, de ha menetbõl megállsz, és célzol egy gaz ellent, akkor elõször 5 mp-t várok, hogy elkezdjen az a fos gyûrû beszûkülni 2,5mp alatt, tehát összesen 7,5 mp-t várok, hogy lõhessek "pontosan"

|Származási hely: Degec|

koszonom a valaszokat!
lehet akkor atkepzem a loveszt a critical hitekre.
Üdv Srácok! Panther/M10-rõl mik a vélemények/tapasztalatok? Érdemes megvenni? Köszi elõre is! 😊
Elküldtem privátban.

Nazarov: Én már le is töröltem. A legrosszabb, hogy install és uninstall után is újra kell indítani a gépet... 😄
Kössz a tippet, mihelyst meglesz a kód úgy letörlöm ezt a programot hogy csak néz majd 😄

WoT: Nishizumi77

patchaou
Nekem az ágyúja tetszett a legjobban 😊 Ammorack-et vagy üzemanyag tartályt esetleg motort lõve egy tár is hatalmas pusztulást visz véghez. Jó pozícióból egy tigrist elvisz a második harmadik lõszerrekeszre leadott lövéssel üzembiztosan 😊 Plusz sokan nem tudják mennyi idõ alatt táraz be újra ezért igen sokszor meglepõdnek hogy nyolc másodperc múlva újra kapnak egy tárat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nekem jöhet 😊)
Vágódj vki mellé, és igazán gusztustalan/"óvatos" játékkal, használd a hp-ját, legyen 1 élõ pajzsod, várd meg míg ellövi az enemy magát, majd tedd azt amit a féreg autoloaderesek szoktak. Gurulj rá, tárazz ki rá, majd retreat az élõ pajzsod mögé.
Lényegében ezt láttam rengeteg chi-ri játékostól akikkel összefutottam (megvárták míg ellövöm magam, az élõ pajzsukra természetesen, majd rám rontottak, kitáraztak aztán "futás" vissza a kis bábjuk mögé.)

Amúgy meg keresd a 300 hp-s enemy-ket 😊
Angol billentyûzet...
Sikerült megoldani. Le kell tölteni a Razer Comms nevû programot és telepítés után be kell jelentkezni. Utána már elfogadja a weboldal a megadott ID-t és kidobja a két kódot. Ha kell valakinek az invite kód, akkor szóljon.
popey8
264 nem elég mindenre? omg T10 tankok, amiben csak gold van? OMG Na az ilyen az igazi gold noob, nem Jeff<#hehe> Én még E-100-al is alig lövök goldot, pedig az aztán nem tud hipp-hopp egyik helyrõl a másikra ugrálni. Egy gyors meddel a legkönnyebben elkerülhetõ, h gold ammot - fõleg azt a sz@r HEAT-et - kelljen használni. A HEAT amúgy is egy hulladék.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lehet az a baj,hogy úgy használod,mint ahogy írsz 😊
Volt.
chi-ri tanacsra lenne szuksegem: mar fullos, legenyeg is 100%. ennek elelenre en enm talalom vele a helyem meg mindig.

- annak ellenere h med, marha nagy. mivel anyg, legtobb helyrol, roncs mogul kilog, es ha kilog at is lovik. viszont hiaba 60-70% az masodik alcazas kepesseg, en enme rzem h hasznalna bmit.
- mozgekonysag es sebessegben ugy erzem mintha heavy lenne
- az agyu a legrosszabb nekem: atutes meg ahygjan, de a sebzes az semmi. hiaba harams a tar. egy uygis lepattan, avgy nulla, es semmi visszatarto ereje nincs.
-probaltam vele hatterben maradni, onnan meg nem erzems em pontosnak,s em atutesben meggyozonek. ha kiszurnak, a fedezekbbolkilog valahol. jon az artyeso, illetev felelem nelkul ramjonnek es kifileznek.

valaki tud tanacsot adni h kene hasznalni?
Neked van?
Örülj neki. Kevesebben lõnek rád. 😊

Hát ha a T34-et gyûlölöd, erre rá se fogsz tudni nézni.
mijki
Srácok, mi a fasz van a WN8-cal? Tegnap is 2000+WN8-at csináltam 50 csata alatt, és lejjebb ment a statom 1628-ról, 1594-re....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

8ast eladni? Én gyûlölöm a T34et, mégse adnám el soha 😄
Na majd azért vicces lesz, mikor mindenki anyázva adja el mikor rájön, hogy a használhatósága gold nélkül hol található <#nevetes1>

Persze ezután, hogy leírtam ezt a hsz-t, mindenki már csak dacból is szénné fogja dicsérni. Aztán eladja <#hehe>
köszi nem felejtem. Mondjuk nekem sztem 1-2 óra és meg van az SP 😄
köszönöm

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

aki SP-re hajt ne felejtse el megvenni most a felszereléseket, féláron vannak!!!!
Közepes kaliberû töltésgyorsító
Fokozott szellõzés 2.szint
Vertikális Stabilizátor Mk.1
Itt: http://www.razerzone.com/razer-id/registration-id/
Razeres oldalon hol kell regisztrálni, keresem de nem találom

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Nekem nem mûködik. Beregisztráltam, aktiváltam a hozzáférést az email-es linkkel, majd mikor beírom az email-t + a jelszót és elküldöm, akkor nem csinál semmit.
hát, örülök ha betudom fejezni a sajátjaimat az 5× idõszak alatt 😊
JeffDunham
Észre sem vennéd... de tényleg... ami nincs azt nem látod. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ja:
vagy meglévõ accnál +3 nap prém.
Vagy beregelsz a Razer oldalára és 1 hét prém+1000 gold.