World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm... Így már értem.
Sherman0070
Összegzés a 9.0-ról

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sajnálom a huns, a trollokkal ellentétben nekem csak normális tapasztalatom volt velük akár csapattársként, akár ellenfélként.

Kell/kéne egy erõs magyar klán azért, reméljük valamelyik felszívja most magát.
NoparaWot
Az normális hogy egy ilyen kis dombról picit nagyobb sebességgel leugratva 764 Fall damage-t kaptam ? 😄 :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Dolgozik a marketing gépezet<#banplz>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Hát így adod el magad, te kis ribi? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Am kék volt egy pár, de õk meg nem igen akartak a többiekkel játszani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nyilván az is benne van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nincs benne a dologban az is hogy esetleg belefásultatok? Én a hátam mögött 28k csatával már nem találom meg benne azt amit az elején még megtaláltam.

Si vis pacem, para bellum!

popey8
Szerintem még 1-2 se, pl. Bow sem játszik már egy ideje. Sõt, olyan kék sem nagyon maradt, akinek 2500 felett van az utolsó 1000 csatára levetített WN8-a (tehát elvileg lila lenne). Nekem 2723 jelenleg és szívesen maradtam volna, de úgy gondolom, h egy fecske sajnos nem csinál nyarat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Megragadom az alkalmat, mert hát ez a munkám a klánban, de jó hozzáállású gamereket várunk a R1SE-ban továbbra is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azzal a töltési idõvel és azzal az ágyúval nem is csodálom. Igaz csak 3 csatáról készítettem videót a T28-al de a csaták nagy részét élveztem vele. Na a T95 viszont már egy másik állatfajta. Az E3 megint jófajta gép lesz.

DNASH és WoW eleve nem volt event alatt. A többi pedig pont azért zsoldos mert csak az eventre jöttek. Ergó lila játékosunk max 1-2 ha maradt. Inkább voltak többségben az olyan emberek akikkel nem lehetett eu-ban bent maradni, pedig nagyon jó FC-ink voltak. Utánpótlás pedig nem volt.

Maala
Nyilván egy FV TD-vel is ki tudod osztani a saját HP-d többszörösét ugyanolyan könnyen, mint egy HC-val. Nem errõl van szó, hanem hogy az "op tankok", mivel OP-k, ezért az átlag is jobb velük. És WN8 az átlagot veszi számításba.

Tehát azzal nehezebb is jobbnak lenni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak egy csendes megjegyzés: a Hellcat-tel (full camo + majrélámpa) lopakodó üzemmódban a saját HP-d többszörösét le tudod sebezni. Ugyanez az E25-tel. WN8-at is kiválóan lehet húzni velük.

@Szpecnyaz: nyilván kívülrõl nem látunk bele, de az event alatt felvett zsoldosokkal + WoW, DNASH, stb. továbbra is sikeresek maradhattatok volna. Ha jó a taktika, akkor vegyes zöld, kék, lila is verhet full lila csapatot.
R.I.P. HUNS

Sokat tettetek a magyarok jó megítéléséért, köszönjük !
További sok kill-t a játékosoknak.
A régi spanoknak különösen sokat. 😊
Ha nem találtatok még elfekvõt magatoknak, nálunk még van pár hely.

Üdv.

Awa

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Most a világ (ergó a global map) nem áll meg emiatt 😛. Remélhetõleg lesz olyan magyar klán ami idõvel át veszi a HUNS szerepét.

En annyira nem vagom ezt a cw dolgot. Mi lesz ott a helyzet ?
A WD az most DTQ néven fut. És igen, teljesen függetlenek voltak.
Fostalicska: A HHR nevére is emlékeznek azok akik ûzik ezt a bizniszt, szóval a HUNS nevére is fognak 😊.

mármint WD

És a WG TEam az még él? Vagy az teljesen független a HUNS-tól?

Most nem akarok kötekedni, de egy megszûnés esetén ez a legröhejesebb indok:
"úgy döntöttünk hogy inkább feloszlatjuk, minthogy véglegesen a lejtõ aljára kerüljön, megõrizve így a korábbi hírnevét/dicsõségét"

Egy héttel/hónappal késõbb már úgyis csak a tagok emlékeznek a megszûnt klánokra, akkor meg nem mindegy, hogy van vagy nincs? 😊

A legtöbb ilyen megszûnés kb arra vezethetõ vissza, hogy van a vezetés, akik egy idõ után ráunnak az egészre, vannak a frissebb emberek, akik lehet csinálnák és vinnék tovább, de a régi vezetés nem akarja kiengedni a kezébõl a gyeplõt és kialakul az a bizonyos állott légkör. és ha fej bûzlik akkor már tagok sem veszik komolyan az egészet.
A HHR-nek is az lett a veszte, hogy a vezetõségnek nem sikerült lelkes utánpótlást találnia. Vicces dolgok ezek.

Maala
Csúnya Jacktor, kötekedik még Jacktorral is!

Maala
Azért viccen kívül ugye tudod, hogy WN8-ban már a pedotankokkal is nagyon jól kell teljesíteni, hogy "statot lehessen húzni".

Míg egy T28-al pl. nem feltétlenül.

Csak mert pont ez a WN8 lényege, hogy nincsenek stathúzásra alkalmas tankok benne.

Ahh, mellé, mire beléptem látom már belekötekedtél te is 😛

https://wotinfo.hu

Most azert mert nerfelik a T18-at meg a hellcatet es nem fognak tudni statot huzni ?
<#hehe><#banplz>

Mondasz egy táras t8-9-es német td-t? 😊

https://wotinfo.hu

Maala
És mesélj, milyen táras t8-t9 td-k vannak? 😊

Most mentem egy kört T28-al.Én sebeztem a legtöbbet.T9 csata volt sok sok táras t8-9 német td-vel.Nem csak saját csapatunkban de az összes játékos közt nekem volt a legtöbb sebzésem.

Maala
Mindenki amerre lát, csak vannak, akik ugyanabba az irányba néznek...

És mindenki megy amerre lát, vagy rögtön lesz egy új klán kevesebb taggal?
Pedig ne akard megtudni h hányan fel voltak háborodva a klánban emiatt a döntés miatt. Pedig szerintem a 2 rossz megoldás közül ez volt a kevésbé rossz.

Ez sajnálatos, de érthetõ.

Ilyenkor kell abbahagyni, így még emlékezhetnek a HUNS-ra, mint az egyik legsikeresebb magyar klán. Ha a lejtõ alján hagynák abba, csak a rossz emlék maradna fenn.

Sosem értettem, hogy a sikeres versenyzõk pár év kihagyás után miért térnek vissza esélytelenül, csak az imázsukat rontják.

Maala
Mással is elõ szokott fordulni, hogy kimegy egy útra, és csak jó pár mp elteltével spotolja fel az ellenséget, ami 20m-re van tõle?

Kezd kicsit kiakasztó lenni az újabb, és újabb faszsághalom.

FYI:
Kezdõ spotnak tényleg el kell menni még 1 kockával elõrébb, mert a lemmingek a legfelsõ sorban vonulnak, aki lecsapja azt a sarkot arty nélkül is beledöglik...

Az hogy a kedves illetõ miért rinyált azt nem értem valószínûleg azért mert eddig ért a "kuturálcsága", ugyanis az oldalatokról egyetlen arty sem tud ellõni olyan távolra...

WoT Artyst

NoparaWot
Köszi, én is kacsintgatok rá 😄

T28 rohadt jó gép lesz ha teszel bele egy jól képzett legénységet. én imádtam nagyon, igaz a negyedik szkillben járó legénységet tettem bele. :-D

NoparaWot
Köszönöm a válaszokat!! 😊

Count Adyn
Én a T30 ra ki se fejlesztettem a nagy gunt, úgy huztam ki az E4 et😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

patchaou
Igazából androidra várom már nagyon, de még mindig nincs, viszont már nagyon kipróbálnám 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
A-44 elérte a küszöböt... folyamatosan T9 30-40% -os csaták... esély sincs nyerni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezt mondom, ki mit szeret 😊 Én inkább játszottam a "T29"-cel a kisebb X-es gunnal, ha így lerövidíthetem a T95-tel való játékot. Bár így utólag volt egy feelingje a T95-nek. Nem kell aggódni, hogy a WT (messzirõl) kitáraz rád, jó ha 1-2 sebzett.

0T3P: ez engem is érdekelne, akár az ipad verzió is (JB nélkül vagyok most éppen, szerintem így nem fog menni).

patchaou
Megpróbáltam letölteni a wot Blitz-et hátha tudom futtatni emulátorral, de az itunes azt írja hogy a magyar store-ból nem elérhetõ. Nem tudja valaki hogyan lehetne levarázsolni?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Én pont a T95-el fejlesztettem ki a nagy gunt. 7.kevés alatt töltött, 400akat sebzett 248mm pennel. Epic dpm.

Kérdés, hogy mivel akarod majd a nagy gunt kifejleszteni. Én inkább forgótornyos TD-vel szenvedek a kis gunnal, mint a tetû lassú társaival. Én a Protot és T30-at húztam, azután már a másik ág jóval könyebb volt. A Proto alap löveggel is bírható (nekem még az Ace is azzal lett meg), saját tierjében elsõ vonalas is lehet. A T30 pedig egy nehéztank, aki szereti a T29-et, ez is fekszik neki.

Maala
Érdemes. Én duplázókkal csináltam, és a T28 kifejlesztése után hamarabb elértem a T95/E3-at, mint a T30/E4-et. 😄

NoparaWot
Köszi a tanácsokat T28 prothoz! 😊 Még egy kérdés - érdemes T30 elõtt kifejleszteni a T28 ágat ? (és esetleg azt tovább vinni)

NoparaWot
😄 Az igaz, hogy mostanság hamarabb ideges leszek a játéktól, de ettõl eltekintve tényleg nem rossz tank 😄