World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 2 nap alatt 2 lucky medált szereztem, mert a debil artyk a sajátukat is ölték nagy igyekezetükben..

T30 cal ritkán érek oda artyt ölni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Románnak így még nem örültem! (lehet még soha nem is örültem)
Játszani is szoktál még, vagy már csak trollkodni jársz ide? <#smile>

Idióta csapattársak
túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet
buzi az összes artista

Vereség!
Csata: Himmelsdorf Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 523 Szerzett kredit: 139 815
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
WN8: 16 303

prém tanknak letekerték a szorzóját, alig hoz valamit

az sg fórum annyira 2014

Azért, hogy lehessen Pasucci meg Dimitru medált szerezni.
Mindenki szidja a szünidei játékosokat de én szeretem õket, szinte mindig õrizetlenül hagyják az artykat és olyan folyosót biztosítanak hozzájuk amire még a vörös szõnyeg is ki van terítve. A hétvégén mind két medált sikerült szereznem és nem kellett megerõltetnem magam.
SamanApo
Instant csirkevért tessék hinteni a monitorodra.

Akkor talán szeretni fog a randomisten és ragaszt még 90%ot a 10%os kapáslövés arányod mellé.

Szerintem meg nem, így is normál módban északról volt könnyebb a bal fölsõ sarokban levõ jó dombos rész miatt, ha délrõl még az erdõ is nehezebben lesz védhetõ, akkor északról sokkal könnyebb lesz játszani csata módban is.

Én azt vettem észre a zombitankoknál, hogy a roncs ugyanott marad, mert volt mögötte ellenfél és simán tisztán láttam, de hiába lõttem rá semmi. Szóval nekem úgy tûnik a roncs vándorol, de csak grafikailag, fizikailag a kilövés helyén marad, így fehér tank mód nem sokat tud segíteni ezen.

Count Adyn
én tegnap akkora kapáslövést eresztettem el hogy a képernyõ szélén járó csapattársamat verte telibe a lövedék😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tono34
Talán még egy fél év és javítják ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezt nem hiszem el, hogy 4 csatából ötször egy ilyen pöcshuzogató lúzer artista majom szed ki a map sarkából....

F@sznak vannak ezek a debilmágnes szarok a játékban... <#boxer>

Pales27
autoaim, ha papír

okosszöszi26
tud valaki valami trükköt, amitõl a kapáslövések találati aránya megnõ?

nem hack-ra gondolok, hanem pl. ilyenre, hogy külsõ nézetbõl lõj, vagy hasonló

egyszerûen hihetetlen számomra, hogy a kapáslövéseim kb. 10%-a talál, míg engem minden kapáslövéssel sebeznek, olyan tankok is, amiknek amúgy 4s a célzási ideje, meg majd fél méter a szórása

|Származási hely: Degec|

Közeli kilõtt tankoknál én sem vettem észre, de mostanában sokat mesterlövészkedtem JT-vel, úgyhogy a távoli roncsoknál gyakran láttam ilyet. Elõször vicces volt, aztán idegesítõ. Az az érdekes, hogy csak pár másodperccel a kilövés után kezd el elõre vagy hátra mozogni, de olyankor több métert is megtesz... ez elõtt is lehetett látni olyat, hogy a tank kicsit mozgolódik a kilövés után, na de nem ennyire.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pontosan ez a "menés" zavar benne...Mire odaérek vagy elpereg a csapat jelentõs része,vagy már nincs mit lõni.A proto páncélja a másik ami megér egy misét: a játékosok jelentõs része tudja,hogy hol kell lõni,de a tudatlan vérpistikék is simán ütik a beépített autoaimmal...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Tono34
Fullosan egész használható, pláne ha nem kell sokat menni a harcért 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mi a baj a stug-gal? :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Érdekes bug. Nem tudom, tényleg elmozdulnak-e a távoli roncsok, vagy csak úgy tûnik? Közeli roncs meg se mozdul. Néztem mozog a roncs, azt hittem valaki tolja, és odalõttem. Semmi. Rohadtul fura.

buzi az összes artista

Én is így tervezem,de nekem még rengeteg xp kell hozzá...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Tono34
Még kb 40-50k xp a T30, majd utána a sima T28 ..., de a T30-at addig is meg fogom venni.

Nekem ahhoz ma nem lesz türelmem...még csak a kisebb löveg van rajta...addig hozzá sem nyúlok amíg ki nem húzom freebõl a nagy löveget.

Tono34
Köszi, ma én is TD-t fogom folytatni, T28 proto. Amíg top of addif ki kellene húzni a T30-at és akciósan megvenni...

Parancsolj!,de ne várj tõlem nagy akciókat...igazi sunyi,kempelõs TD kör volt! <#hehe>

WG hibája, legutóbbi patch óta csinálja.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszönöm! Kipróbálom.

A kilõtt tankok ugyan úgy mozogni fognak, de legalább meg lehet különböztetni õket az aktívaktól. Javaslok hozzá egy másik mod-ot is a kontur_enemy_91. <0.9.1> Allied silouhettes always for WoT Read more http://worldof-tanks.com/0-9-0-allied-silouhettes-always-for-wot/

wot nick: PsychoTrooper

FTR-en van egy minimap az átdolgozott murovankáról.

A déli oldalon a fedezék dombot eldózerolták. Szerintem jobb lesz így.

Egy dolgot azért mérlegelnék a helyedben: a prémtankok szinte kivétel nélkül gyengébbek több tulajdonságukban is, mint a saját tierû kifullozott tankok. Kreditfarmra a JT és a SU-122 nagyon jól használható, a többi T7-T8 prém sem lesz jobb. Talán az E25 az, aminek az élvezeti faktora magasan veri a T7-es tankokét. Ha élménytankot akarsz, akkor érdemes a saját stílusodnak megfelelõ normál T8-as gépeket kifejleszteni, ezek prémfiók nélkül is nyereségesek. Pl. ISU, IS-3, JP II, Borsig, Ferdi, T32, 50 100, 13 90, WZ-132, 110, STA-1. Ezek nagy részét csapat csatára és ESL-re is használhatod.
Az arany free XP váltásra is használható, így nem kell stock tankokkal szenvedni.
Persze ez csak a saját véleményem (Löwe, JT 8.8, T34, FCM 36 Pak, Su-122-44 + aprólék a garázsban).
Tono34
Replayt feltehetnéd, valahogy fel kellene pörgetnem magam..

Nekem megy. <#vigyor0>

Nem tudom felidegelni magam mások hülyeségén. legyintek egyet, hogy ez most ilyen volt, aztán megyek a következõ meccsre.

Ja! Tényleg nerfelve lettek a TD-k...OMG!!!!

Persze...nem lesz többé tüzelõ bokor...ja...

white corpse mod-ot kipróbálom,remélem megoldja a gondot.

régebbi ts3 amin megy az overlay:
http://data.hu/get/7803999/TeamSpeak-3-Client.zip
Sajnos nem lehet igy felfogni... Mintha idegenekkel akarnal focizni akik folyamatosan ongolt rugnanak vagy csak a sajat kapujuknal alldogalnanak. Vagy ossze vissza rugdosnak a labdat. Nem tudod elvezni igy a jatekot. Szerencsere nem mindig hulyekkel rak ossze igy azert lehet vele szorakozni is.
Tono34
Kicsit OFF,

Tegnap nagyon állat volt a Scorpions 😊

Szerintem a WG hibája, mert semmi modot nem használok, és nekem is feltûnt a kilõtt tankok önálló élete.

Azt még nem figyeltem meg, hogy ha egy frissen kilõtt tankot fedezéknek használok, akkor az elmászik-e elõlem.
Viszont a távolabbi tankok roncsai sokszor 10-20 métereket is arrébb vánszorognak.

Köszi!

Még várok egy visszajelzést, a Ph-n valakitõl akinek a legújabb plugin mûködik valamelyik TS3-al.

tegyél fel white corpse mod-ot

patchaou
Nálam most 3.0.14 van, de meg nem mondom hogy ezzel mûködik e. KisTequila szokott nekem mindig TS3 témában segíteni.
Õ biztos tud mondani valami konkrétumot ha megtalálod 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Idióta csapattársak

Sziasztok!

Kilõtt tankok roncsainak mozgására,tud valaki valami megoldást?
Kezd nagyon idegelni,amikor egy láthatatlan roncs benyeli a lövésem.
Mod,vagy Wg hibája lehet?
Szerintem megválaszoltad a saját kérdésedet.

Ezzel a felfogással kell ezt a játékot játszani. Hobbi, élvezet, kikapcsolódás. És a játékhoz hozzá tartozik mindaz, ami a korábban szépen katalogizált sírások, rinyálások tárgya is. Együtt kell tudni élni vele a saját idegrendszerünk fölösleges amortizációja helyett.

A hobbijára költ az ember rendesen, néha nem is keveset. Úgyhogy az erre elköltött pénz semmivel nincs rosszabb helyen, mint ha a kocsmában, vagy a moziban hagytad volna.

Sok sikert! <#wave>

Így jár aki platoon nélkül játszik... <#banplz>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi! <#worship>

A 3.02 és a 3.06-os verzió megvan ezeket kipróbálom.
Esetleg tudsz mûködõ verziót mondani melyiket keressem meg?

patchaou
Pont az a baj, hogy a legújabb a TS3. Ha jól tudom az overlay-t már nem fejlesztik vele együtt, szóval vagy egy régebbi TS3 kell, vagy az overwolf.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Itt is megkérdem, hátha valaki tud segíteni.

Valaki találkozott már olyan problémával hogy a TS3 overlay plugin nem indul el a wottal? Próbaképp elindítottam a Stalker-t, azzal minden oké, de a wottal nem. A plugin a legújabb, TS3 meg 3.0.14-es.

Próbáltam Overwolfot de az meg az MSI Afterburnerrel veszik össze, szóval ez a megoldás sem mûködõképes.

Szia .

Köszi a véleményt , mert mindenki véleménye érdekel 😊 Nem tartottam fontosnak azt , hogy a jelenlegi prémium tankjaim felsoroljam . De mégis ..
FCM 36 PAK 40 , Type3 Chi-Nu-Kai , Churchill III , SU-122-44 , SU-100Y , T26E4 , JT8.8 meg volt már pár kicsi is a nyereményekbõl LTP , T7 stb ... persze ezek eladva .

Akkor itt jöhet a jogos kérdés , hogy ha ennyi van mi a bánatnak akarok még ? Van rá aranyam , és szívesebben veszek tankot , mint prémium fiókot . Minek költök ennyit a játékra ? Senkinek semmi köze hozzá . Jött már event nyereménybõl , CW-k rõl , T26 event ...stb . Na de ez rám tartozik . Tank az megmarad alapon prém fiók múló állapot . . Meg mert én így döntöttem . Tehát a tank nem feltétlen farmolásra kell , Nem is feltétlen legénység húzásra . Francia ággal voltam bajban , de BDR el megoldottam a legénységet . Legénység szempontjából Kína amivel el vagyok maradva . Na de ott nagyon 😊 Tank amit , szeretnék az szimplán annyi , hogy realisztikus , és élmény legyen vele a kikapcsolódás , nem pedig bosszankodás ( " felnõtt hobbi" . Van aki horgászik , van aki lepkéket gyûjt , van aki kocsmázik , és van akinek meg ez a kikapcsolódás )

Köszi mindenkinek .
Teszt szerón meglátom mi legyen , vagy mi ne .

Pales27
Hali ne is mondd 😊 ma volt egy csatám M60al ahol végig rohantam és 400 sebzés alatt zártam, mert 3 perc alatt eldõlt. (4et mellé lõttem, de akkor is...)
Ma nagyon gyorsan dõltek el a csaták egyik v másik oldal javára. (t10)

Happy Summer Holiday!

Van egy olyan érzésem, hogy egy-két hónapig most konstans így fogunk kinézni:

popey8
Idióta csapattársak
Idióta csapattársak
Idióta csapattársak

Menne el a jó ******* az összes agyhalott retardált<#violent> Sztem nekem volt a legalacsonyabb átütésem (128) a csapatban és én sebeztem a legtöbbet. Ez már vicc kategória.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

T62 sport, focizni tudsz vele a VB ideje alatt.
Szépestét mindenkinek!
Nem játszottam már 3 hete. Mi ez a T69 SPORT a garázsban?
Ezen a héten szinte csak Leoval játszottam,3300+ vele az átlagsebzésem. Mégis csak a leggyengébb fokozatot kaptam meg, szóval nálam is érdekes az egész...