World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T30 cal ritkán érek oda artyt ölni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
túl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfelet
buzi az összes artista
Vereség!
Csata: Himmelsdorf Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 523 Szerzett kredit: 139 815
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
WN8: 16 303
prém tanknak letekerték a szorzóját, alig hoz valamit
az sg fórum annyira 2014
Mindenki szidja a szünidei játékosokat de én szeretem õket, szinte mindig õrizetlenül hagyják az artykat és olyan folyosót biztosítanak hozzájuk amire még a vörös szõnyeg is ki van terítve. A hétvégén mind két medált sikerült szereznem és nem kellett megerõltetnem magam.
SamanApo
Akkor talán szeretni fog a randomisten és ragaszt még 90%ot a 10%os kapáslövés arányod mellé.
Én azt vettem észre a zombitankoknál, hogy a roncs ugyanott marad, mert volt mögötte ellenfél és simán tisztán láttam, de hiába lõttem rá semmi. Szóval nekem úgy tûnik a roncs vándorol, de csak grafikailag, fizikailag a kilövés helyén marad, így fehér tank mód nem sokat tud segíteni ezen.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
F@sznak vannak ezek a debilmágnes szarok a játékban... <#boxer>#boxer>
nem hack-ra gondolok, hanem pl. ilyenre, hogy külsõ nézetbõl lõj, vagy hasonló
egyszerûen hihetetlen számomra, hogy a kapáslövéseim kb. 10%-a talál, míg engem minden kapáslövéssel sebeznek, olyan tankok is, amiknek amúgy 4s a célzási ideje, meg majd fél méter a szórása
|Származási hely: Degec|
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A kilõtt tankok ugyan úgy mozogni fognak, de legalább meg lehet különböztetni õket az aktívaktól. Javaslok hozzá egy másik mod-ot is a kontur_enemy_91. <0.9.1>0.9.1> Allied silouhettes always for WoT Read more http://worldof-tanks.com/0-9-0-allied-silouhettes-always-for-wot/
wot nick: PsychoTrooper
A déli oldalon a fedezék dombot eldózerolták. Szerintem jobb lesz így.
Az arany free XP váltásra is használható, így nem kell stock tankokkal szenvedni.
Persze ez csak a saját véleményem (Löwe, JT 8.8, T34, FCM 36 Pak, Su-122-44 + aprólék a garázsban).
Nem tudom felidegelni magam mások hülyeségén. legyintek egyet, hogy ez most ilyen volt, aztán megyek a következõ meccsre.
régebbi ts3 amin megy az overlay:
http://data.hu/get/7803999/TeamSpeak-3-Client.zip
Tegnap nagyon állat volt a Scorpions 😊
Azt még nem figyeltem meg, hogy ha egy frissen kilõtt tankot fedezéknek használok, akkor az elmászik-e elõlem.
Viszont a távolabbi tankok roncsai sokszor 10-20 métereket is arrébb vánszorognak.
Még várok egy visszajelzést, a Ph-n valakitõl akinek a legújabb plugin mûködik valamelyik TS3-al.
Õ biztos tud mondani valami konkrétumot ha megtalálod 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sziasztok!
Kilõtt tankok roncsainak mozgására,tud valaki valami megoldást?
Kezd nagyon idegelni,amikor egy láthatatlan roncs benyeli a lövésem.
Mod,vagy Wg hibája lehet?
Ezzel a felfogással kell ezt a játékot játszani. Hobbi, élvezet, kikapcsolódás. És a játékhoz hozzá tartozik mindaz, ami a korábban szépen katalogizált sírások, rinyálások tárgya is. Együtt kell tudni élni vele a saját idegrendszerünk fölösleges amortizációja helyett.
A hobbijára költ az ember rendesen, néha nem is keveset. Úgyhogy az erre elköltött pénz semmivel nincs rosszabb helyen, mint ha a kocsmában, vagy a moziban hagytad volna.
Sok sikert! <#wave>#wave>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A 3.02 és a 3.06-os verzió megvan ezeket kipróbálom.
Esetleg tudsz mûködõ verziót mondani melyiket keressem meg?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Valaki találkozott már olyan problémával hogy a TS3 overlay plugin nem indul el a wottal? Próbaképp elindítottam a Stalker-t, azzal minden oké, de a wottal nem. A plugin a legújabb, TS3 meg 3.0.14-es.
Próbáltam Overwolfot de az meg az MSI Afterburnerrel veszik össze, szóval ez a megoldás sem mûködõképes.
Köszi a véleményt , mert mindenki véleménye érdekel 😊 Nem tartottam fontosnak azt , hogy a jelenlegi prémium tankjaim felsoroljam . De mégis ..
Akkor itt jöhet a jogos kérdés , hogy ha ennyi van mi a bánatnak akarok még ? Van rá aranyam , és szívesebben veszek tankot , mint prémium fiókot . Minek költök ennyit a játékra ? Senkinek semmi köze hozzá . Jött már event nyereménybõl , CW-k rõl , T26 event ...stb . Na de ez rám tartozik . Tank az megmarad alapon prém fiók múló állapot . . Meg mert én így döntöttem . Tehát a tank nem feltétlen farmolásra kell , Nem is feltétlen legénység húzásra . Francia ággal voltam bajban , de BDR el megoldottam a legénységet . Legénység szempontjából Kína amivel el vagyok maradva . Na de ott nagyon 😊 Tank amit , szeretnék az szimplán annyi , hogy realisztikus , és élmény legyen vele a kikapcsolódás , nem pedig bosszankodás ( " felnõtt hobbi" . Van aki horgászik , van aki lepkéket gyûjt , van aki kocsmázik , és van akinek meg ez a kikapcsolódás )
Köszi mindenkinek .
Teszt szerón meglátom mi legyen , vagy mi ne .
Ma nagyon gyorsan dõltek el a csaták egyik v másik oldal javára. (t10)
Van egy olyan érzésem, hogy egy-két hónapig most konstans így fogunk kinézni:
Idióta csapattársak
Idióta csapattársak
Menne el a jó ******* az összes agyhalott retardált<#violent>#violent> Sztem nekem volt a legalacsonyabb átütésem (128) a csapatban és én sebeztem a legtöbbet. Ez már vicc kategória.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem játszottam már 3 hete. Mi ez a T69 SPORT a garázsban?